Ke 25.5.Urpo, Urban» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae


Tom Lundbergin kolumni

Alaston totuus ihanista naisista

Kirjoitan tämän jutun, vaikka ymmärrän siihen liittyvät vaarat. Joku nainen haluaa kohta kanssani naimisiin, toinen olisi valmis hirttämään, kolmas alkaa itkeä. Otan silti riskin, sillä naisen huomio on aina vaivan arvoista. Pyörremyrskytkin nimetään naisten mukaan; ne saapuvat villisti huokaillen ja vievät mennessään talot, autot ja tavarat.

Mies ei naista ymmärrä: jos en lähentele, olen homo, jos lähentelen, olen törkimys. Jos en käy kirkossa, olen syntinen – jos käyn, olen tekopyhä. Jos vaurastun, olen materialisti, jos pysyn köyhänä, olen tyhmä. ”Sitä on hauska kuulla, vaikea puhua, mahdoton ymmärtää”, sanoi akateemikko Paavo Haavikko. ”Se on naisten kieltä. Sitä ei opi koulussa.” Niinpä, naiset myös juoruavat keskenään, kun miehet ainoastaan vaihtavat tietoja.

Nainen on kuitenkin pystyasennossa kulkevista nisäkkäistä kaikkein mielenkiintoisin. Hän ei usko astrologiaan, mutta vakuuttaa olevansa tyypillinen vaaka. Nainen ottaisi Daniel Craigin, mutta tyytyy Timo Harjakaiseen. Nuorukaisia jahtaava puuma on ihanasti hunningolla, neitokaisia vikittelevä mies vain säälittävä äijä. Nykyajan naiset ovat vaativia – mutta jos eivät aina ihan laukeakaan, tulisivat edes hyvälle tuulelle.

Totuus naiseuden mysteeristä sijaitsee suklaan ja ovulaation välissä. Rintaliivinsä polttanut feministikin edellyttää, että mies tekee lumityöt. Naiset vaativat pappeutta, vaikka heille myönnettiin sielu vasta muutama sata vuotta sitten. Moni nainen laihduttaa koko ikänsä, vaikka yksikään mies ei ole juossut karkuun nähtyään heidät ilman vaatteita. Onhan alaston nainen miehelle kuin lottovoitto – joka ainut kerta.

Tunnen kiitollisuutta äidilleni, jolta sain elämäni, ex-vaimolleni, jolta sain tyttären ja tyttäreltäni, jolta sain tarkoituksen elämälleni. Ilman naisia en olisi edes olemassa. Ilman naisia minulla olisi joskus rahaa ja omaa aikaa. Ilman naisia viettäisin tylsää elämää.

Hohdokasta naistenpäivää!

-Tom Lundberg

Luento- ja juontajatilaisuudet
Tompan kirjat verkkopuodissammeLadataan kommentteja...
© 2016 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot