Pe 28.4.Ilpo, Tuure, Ilppo, Ture» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Uteluarkisto


Utelu: MITEN TYÖPAIKALLASI AUTETAAN JAKSAMAAN? "Miten työpaikoilla torjutaan uupumusta? Onko ja millaisia säännöllisiä aamurituaaleja nostamaan fiilistä, joko omia tai yhteisiä. Kannustetaanko päivän kuluessa ja miten?"

Vastauksia 62


Ehdotukseni: Työryhmään kuuluvien nimet kirjoitetaan lapuille, jotka sekoitetaan tarpeeksi suuressa astiassa. Siitä jokainen ottaa yhden nimilapun ja kirjoittaa jotain hyvin myönteistä henkilöstä jonka nimi on lapulla. Laput sekoitetaan taas ja jaetaan sen jälkeen asianomaisille.

Iris


Meillä on säännöllinen työnohjausryhmä ja nyt teemanamme on miettiä "miten kaikilla olisi mukavaa työpaikalla". Pienet asiat ovat tärkeitä, hymy ja halauskin, kahvipöydässä "rankkakin" naureskeleminen työn varjopuolille... päiväkoti on oma kiinteä ryhmänsä ja raskas työ sujuu sutjakammin hyvällä fiiliksellä1

Annukka 57


Työpaikallamme on yleensä kaksi työntekijää kerralla. Juomme aamukahvit heti töiden alettua - tiedämme yleensä päivän olevan kiireinen - Illalla liikkeen oven sulkeuduttua nappaamme ylävitosen! Hyvin meni! Hienosti!

Kahvikeskusteluissa ihan parasta palautetta on kasvokkain annettu kiitos hyvin tehdystä työstä. Aikoinaan kun sain ensimmäisen kerran suoran kiitoksen, tuntui oudolta. Kai sitä ei ollut tottunut. Kun kiitoksen ottaa vastaan saa samalla kiittää myös itse itseään tehdystä työstä.

Mervi


Paras kannustus on kun työntekijää kuunnellaan silloin kun on asiaa ja oikeasti toivotetaan huomenta, välillä jopa kysellään henkilökohtaisia kuulumisia.

Tarjuska


 

Aloittakaa päivänne Positiivareiden aamiaisella

Tanu


Meillä on kahvihuoneen ovessa lappu, jossa lukee ”huolivapaavyöhyke”. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme yhteisesti sopineet kahvi- ja ruokataukojen olevan voimaantumista varten, eikä iänikuista huolien ja ongelmien vatvomista. Huolipuheet käydään erikseen.

Hertta rouva Huoleton


Meillä ei ole varsinaisia aamurituaaleja, mutta perjantaisin pakkaudutaan firman pikkubussiin ja käydään yhdessä ”perhelounaalla”. Mukaan lähtevät kaikki jotka suinkin pääsevät. Aamun ja iltapäivän kahvitauot vietetään yhdessä ja useimmiten nauru raikuu. Aika usein joku porukasta (meitä on 15) haluaa yllättää muut ja tuo jotain hyvää kahvin kera nautittavaksi. Yhteishenki ja ilmapiiri on loistava ja sen ovat huomanneet myös meillä vierailulla piipahtavat. Meillä on käynyt hyvä flaksi henkilöstön suhteen ja esimieskin istuu porukkaan kuin nenä naamaan :)

Maisa


Työskentelen yksin. Kun on uupahtanut olo, luen Positiivareiden ajatusten aamiaisen ja kas kummaa, aivot saavat uuden suunnan kiitoradallaan. Mukavaa Aamun ajatusta viljelen asiakkailleni sopivassa paikassa ja lähetän päivän mittaan sähköpostiviestien keventäjänä milloin kellekin. Toimii!

KaijaF


Minun päivänavaukseni on jo yli 10 vuotta ollut Positiivareiden Ajatusten Aamiainen. Sieltä ne evään jaksamiseen on paljolti löytyneet. Kummasti ne aina sattuu kohdalleen ne lauseet ihan sen mukaan mitä kulloinkin tunnen tarvitsevani.

Maria


HYMY! Ja sana "hyvä huomenta / god morgon". Joka aamu ihan odotan tapaavani iloisia kasvoja.

Haje


Aamulla kahvittelemme yhdessä. Tarkkaa kellonaikaa ei ole sovittu, kukin liittyy seuraan kun itselle parhaiten sopii, noin klo 7.30-8.30. Vaihdamme kuulumisia, joskus joku kysyy työasioitakin, mutta yritämme välttää työstä puhumista.

Iltapäivisin kokoonnumme klo 13 kahvihuoneeseen "visailemaan". Teemme porukalla pääkaupunkiseudun Metro-lehdestä 10 kysymystä. Yksilövastauksilla ei ole väliä, pääasia on, että porukalla saadaan kaikki 10 vastausta oikein. Tämä visailu on ollut meillä perinteenä jo useamman vuoden. Tarvittaessa aikataulusta joustetaan esim. palavereista johtuen. Kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan, välillä osallistujia on vain kaksi, joskus yli kymmenen.

Niin ja on torstaisin meillä on lettupäivä. Läheisessä lounasruokalassa on aina torstaisin jälkkäriksi lettuja ja jäätelöä. Silloin menemme yhdessä lounaalle taas sillä porukalla mikä milloinkin pääsee lähtemään.

Näissä tapaamisissa voimme avoimin mielin keskustella lähes kaikista mieltä painavista asioista. Myös hurtti huumori on auttanut jaksamaan jo monet yt:t ym. työyhteisöä rasittavat tapahtumat. Yhteishenki on porukassamme aivan loistava, asiat sanotaan niin kuin ne on sen kummemmin kiertelemättä tai selän takana jurputtaen.

Heli


Työpaikallani on vain 4 henkeä. Kun kaikki ovat ehtineet paikalle, juodaan yhteiset aamukahvit. Jos jollakin on ollut hankala aamu, tai tulossa hankalia työtehtäviä, niin höyryt saa päästää ulos. Ja samalla aina löytyy jotain juttua, joka saa hymyilyttämään. Sitten onkin helpompi aloittaa työt, oli ne sitten hankalia tai ei.

Anu68


Joskus joku tarjoaa nimipäiväkahvit!

Mummeli


Meillä 3 hengen yrityksessä ei todellakaan aloiteta aamua nostamalla fiilistä, 2 omistajaa ja minä orjankaapu päällä, ei edes hyvää huomenta toivoteta tai kysellä viikonlopun jälkeen "oliko mukava viikonloppu", ei tulisi kuuloonkaan. Silti minä idiootti olen juuri tänään 20v sitten tullut tämän firman palvelukseen. Kyllä olen noitunut moneen kertaan omaa saamattomuuttani ja huonon kohtelun hyväksymistä, ei hitto. Varmasti 10v palkka ollut sama (pieni) eikä toivoakaan saada sitä nostettua, vastaus on "ei pysty, katteet niin pieniä, kyllä tähän aina joku saadaan tilallesi, jos lähdet" kannustavaa ja hienoa puhetta.

Joskus jos jostain voi jotain pientäkin negatiivista nälviä tai sanoa, se myös sanotaan ja kovalla äänellä, positiivisista taas ollaan hiljaa kuin hauki kaislikossa. No juttujanne lukemalla on useampikin kerta tullut päivästä selvittyä, kiitos siitä teille kaikille. Tyhmyydestä sakotetaan ja minulla on paksu nippu "sakkolappuja" valitettavasti. Hyvää viikonloppua vaan kaikille lukijoille ja älkää vaan toiset jääkö työelämän "tuulikaappiin makaamaan" minä olen sen virheen tehnyt, en syytä muita kuin itseäni.

Urheiluseuran "Lopen Uupuneet" jäsen


Meillä aamun avaus on, että minä luen työkaverilleni Tenavat terävinä sähköpostistani, ja muutenkin keskustelemme juuri sillä hetkellä mieleen tulevista tai askarruttavista asioista.

Huumorinkukka on se kaunein kukka


Hankkikaa enkelikortit kirjakaupasta ja nostakaa joka aamulle yksi yhteinen kortti :) Jokainen voi nostella sitten päivän myötä omiaankin, jos haluaa. Ihania tsemppiviestejä enkeleiltä! Uskoi tai ei :)

Essi


Älyttömästi ei kyllä tietoisesti kannusteta vielä. Omassa päässäni olen pähkäillyt, että alkaisin jokaviikkoisessa aamupalaverissa lukaisemaan jonkin hyvän ajatelman onnistujan päivyristä. Kerään vielä rohkeutta...

Sinnisanni


Aamukahvilla kunnon naurut aina jostain irtoo ja pulla päivässä pitää luut piilossa.

Marja-Leena


Hei, omaksi aamurituaalikseni on vaikean elämäntilanteen myötä muodostunut Ajatusten aamiaisen lukeminen. Entisen työtoverini motto oli, että "yhdet hyvät naurut päivässä pitää saada" ja tämä on auttanut vaikeina aikoina. Parhaat palat toki jaan myös työtovereilleni, jotta hekin saavat kevennystä päiväänsä.

Unneli


Vuorotellen sanotaan yksi kaunis kannustava lause työtoverille kaikkien kuullen siten, että jokainen saa kannustavan lauseen vuorollaan. Jokainen pyrkisi kitkemään pahansuovan ajatuksen ja arvostelut työkavereista.

immi


Silloin, kun vielä töissä olin, minulla oli tapana aloittaa työpäivä kahvittelemalla, omalla ajallani, ja siinä samalla aamukahville tulleiden kollegojen kanssa venytellä hartioita. Samalla kertoilin heille jotain kivoja asioita, mitä olin nähnyt tai kuullut. Ei siis ikäviä uutisia, juoruja tms vaan vaikkapa kuinka kauniilta kimmeltävät pakkaspuut näyttivätkään ulkona. Myös päivällä oli pieni hartiajumppa paikallaan. Lisäksi kysyin kollegoilta välillä, voisinko tehdä sen inhottavan työn, jota he aina joutuivat tekemään ja vastaavasti voisin lahjoittaa heille jonkin hieman helpomman työn. No, ajan kuluessa kollegat alkoivat "vaihtokaupata" kanssani näitä töitä ja sitten aloin minäkin saada pois omia ikävämpiä töitäni. Ei tarvitse olla rutiinia, pakkopullaa ja sitä, että "olen tehnyt tätä 20 vuotta, eikä kukaan koskaan ole tarjonnut apuaan". Meillä oli myös kerran viikossa arpajaiset, joihin jokainen toi 2€:n lahjan, jos halusi osallistua. Sitten ne lahjat arvottiin perjantaisin. :) Nyt olen työkyvytön, mutta jatkan blogimaailmassa ja ystävilleni positiivista asennetta ja hauskuuden antamista.

Viltsu


Työskenten päiväkodissa ja ryhmässämme on tapana keittää aamukahvit kun iltavuorolainen on saapunut töihin klo 9.00. Kerrotaan omat kuulumiset sekä lapsiin liittyvät tärkeat asiat. Pidetään ns. aamupalaute. Jos on jotain kivoja ideoita mielessä puuhasteluun lasten kanssa tai korjattavaa arjen rutiineihin, niin niistäkin keskustellaan. Jaetaan yhdessä ilot ja surut. Kannustetaan, kiitetetään ja kehutaan aidosti toisiamme omassa kolmen hengen tiimissä.

Helena


Työnantaja on tilannut kaksi kertaa viikossa meille hedelmäkorin. Tuntuu että se on ainut miten työnantaja yrittää pitää huolta henkisestä hyvinvoinnistamme. Työntekijät keskenään kannustavat toisiaan, välillä hymyilläänkin leveämmin, silmiin asti, välillä puhutaan hyvää selän takana, annetaan sähköpostitse positiivista palautetta, tänään sain suklaapatukan pöydälleni jossa luki "Kiitti, kun sä oot sä!" ja allekirjoitus. Yhteinen aamukahvihetki, vaihdetaan kuulumiset. Toki toiset haluavat juoda kahvinsa kun tulevat ja liukuma mahdollistaa henkilökohtaiset aikataulut.

Päivittäin pikapalaverissa meiltä kysytään fiilistä, joka vaihtelee (yleensä perjantaisin ollaan hymynaaman puolella). Omaa uupumusta kun ei välttämättä itse huomaa, niin työkaverit ovat korvaamattomia. Toisaalta jos itsekseen jupisee kiireestään, ei työnantaja tai esimies sitä välttämättä kuule/huomaa. Rohkeasti viemään asiaa eteenpäin. Kukas sen kissan hännän nostaa, jollei kissa itse.

Kiss-Kiss


Lämmittävä ystävyys

Kantava ystävyys

rantarouva


Ikäväkseni täytyy todeta taas kerran irtisanoutumisen ja uupumus sairasloman jälkeen, että työnantajilla ja aika monilla raha menee kaiken edelle, jopa inhimillisyyden. Ei kellään ole oikeutta ole olla toiselle ilkeä ja purkaa huonoja myyntejä tai muuta siihen kilttiin ja ahkeraan ihmiseen. Tämän päivän arkielämässä ei työntekijän ääni kuulu lainkaan, vaan esimiehillä on sananvapaus ja jos työntekijä pyytää jotain, vaikka vapaata, alkaa uhkailu ja hänellä ei ole mitään omaa tahtoa. Missä on inhimillisyys? pitäisi tulla PAKOLLISIKSI esimiesten koulutus, missä heille opetetaan käyttäytymistä ja työehtosopimuksia. Ei se ilkeä työnantaja joudu kärsimään, vaan aina se työntekijä (sairaslomat, karenssit ym. asiat)

Väsynyt


Valitettavasti omalla työpaikallani ei ole mitään tällaista tapaa. Meillä järjestetään työpaikan kehittämis- ja virkistyspäiviä keväisin ja syksyisin, siinä kaikki.

Marjatta


Tummaa suklaata, kun väsyttää tai vi......

jousimies


Joka aamu on yhteiset aamukahveet ja perjantai-iltapäivisin työnantaja tarjoaa oikein pullakahvit!

Eikka


Aamut ovat kiireisiä, mutta klo 14:n kahvilla lohkeaa jo huumoriakin, eikä tarvitse kuin kelata ääneen aamun tapahtumat. Koulussa oppii!

Pulpetista kasvanut


Aamulla youtubesta soimaan vaikka Gangnam style ja joraukset käyntiin.

Anne


Itse kannustan itseäni ja samalla yritän muitakin mm. tervehdin "suureen ääneen" aamuisin tai aina kun eka kerran jonkun kohtaan. Omalta osaltani yritän kohdata ihmisen ihmisenä, mielestäni se voi jopa torjua uupumusta.

"suuri ääni"


Yhteiset kahvituokiot ovat terapiaa parhaimmillaan. Kahvi on itse asiassa sivuasia, tärkeintä on istua työkavereiden kanssa hetki yhdessä ja puhua muista asioista kuin työasioista. Meillä on lisäksi samankaltainen huumorintaju ja yhdessä nauraminen tekee työpäivän jatkosta taas vähän mukavampaa.

Fikapaus


Lomien jälkeen halataan. Nimipäiväsankarille lauletaan, samoin syntymäpäiväsankarille. Lisäksi yhteiset kahvitauot rupatteluineen nostavat työpäivien fiilistä.

Päivi


Esim. sairauslomalta palanneelta työkaverilta kysytään aina vointia ja jaksamista/kuulumisia. Työpaikalla toisten huomioonottaminen auttaa monin tavoin jaksamaan läpi rankat työviikot.

Sandra


Meidän porukalla on tapana juoda aamukahvit ja rupatella hymyissä suin. Se on ihana tapa aloittaa työpäivä ja saa jo heti nauraa ja iloita. Työpäivän aikana tauot pidetään samalla porukalla ja mukavaa on. Juttelemme kaiken maailman asioista, kun mukana on eri alan työntekijöitä. Me työntekijät teemme yhteistyötä eri tavoin ja voimaannutetaan toinen toisiamme tilanteen mukaan. Jaksamme tehdä työtä hyvin juuri näiden asioiden takia ja se pitää myös työntekijät töissä, pinnausta ei ole. Esimiehet eivät valitettavasti kannusta eikä anna positiivista palautetta hyvin tehdystä työstä ja ahkeruudesta, mutta sitä saa työkavereilta. Työporukan kanssa voi jakaa työn ilot ja surut ja se on työpaikan suola ja sokeri. Juuri siksi olen vielä tässä työpaikassa, vaikka työ on välillä sekä fyysisesti että henkisesti raskasta.

Meidän porukka


Käymme säännöllisesti työnohjauksessa. Viime kerralla ennen joulua saimme eteemme A4 jossa luki valmiiksi Joulun ja Uuden vuoden toivotukset ja viiva johon jokainen kirjoitti oman nimensä. Sen jälkeen annettiin lappu vieruskaverille, johon piti kirjoittaa positiivista palautetta siitä työtoverista jonka nimi lapussa luki. Kun lappu oli kiertänyt kaikilla. Sai lukea itsestään palautteen. Lappu oli tarkoitus laittaa pukukaapin oveen ja aina pahoina päivinä lukea itselleen vahvistusta. Ihmettelen edelleen kaikkia niitä hyviä puolia mitä minusta löytyykään.

Merjaleena


Minulla on tapana tulla töihin 10 minuuttia aikaisemmin kuin työtoverini ja laittaa heille kahvi tippumaan. Useammat meistä aloittaa päivän pienellä, lyhyellä tuokiolla kahvikupin ääressä - siinä jokainen saa kertoa jos on murheita tai huolia ja saa toisilta osakseen ymmärrystä ja kannustusta. Ja sitten me lähdemme töihin...

Se on pienestä kii...


Joka päivä klo 10 kokoontuu toiseen aulaamme halukkaat taukojumppaamaan. Jumppaamme eri teemoilla, on keppijumppaa 1-2 kertaa viikossa, kerran viikossa kuminauhalla, kerran (perjantaisin) taukojoogaa ja 1-2 päivänä teemme sitä, mitä toivotaan tai mikä hyvältä tuntuu ja kaivamme melko paksusta vinkkinipustamme siihen sopivat ohjeet.

Lisäksi on kahvitauoille kokoontuvat kahviporukat ja iltapäivällä päivän Metro-lehdestä kysymykset läpi yhdessä pähkäilevä porukka.

Katja


Mitä jos kirjoittaa työpaikan vessan peiliin "hymyile, olet voittaja". Lähes kaikki käy pitkän työpäivän aikana vessassa tyhjentämässä kehoansa. Olisiko tässä vastapainoksi mielen täydennystä?

Pete OTM!


Yhteiset aamukaffeet ilman kiirettä olisi ihanne, mutta ei aina mahdollista. Siinä vaihdetaan kuulumiset ja jaetaan päivän hommat...

HS65


Kävelen töihin, saan hyvän aamuherätyksen ja "happihyökkäyksen". Töissä kuuluu jo iloinen puheensorina, kun on aamukahvit keitetty ja keskustelaan ajankohtaisista asioista, puhutaan töistä, mutta puhutaan myös muusta tärkeästä. Asiat, vaikeatkin, puhutaan porukalla halki päivän kuluessa. Keskusteluja jatketaan yhdessä lounastaen. Myös kahvihetket ovat yhteisiä. Uupumus saadaan jaettua, niin se ei jää kenenkään yksin kannettavaksi. Aina yritetään kannustaa kaveria.

Risto Kylmäkoskelta


KESKUSTELEMALLA AAMU KOKOONTUMISEN YHTEYDESSÄ REILUSTI TYÖHÖN LIITTYVISTÄ HYVISTÄ JA HUONOISTA ASIOISTA JA MIKÄ PARASTA: ESIMIES ON LÄSNÄ! (mutta em. toimii eikä kukaan saa nuhteita vaan voimaa ja kannustusta) IHMEELLISTÄ TÄSSÄ ON MINULLE SE, ETTÄ TÄMÄ TAPAHTUU HÄMEESSÄ, JOSSA YLEENSÄ EI TURHIA PUHUTA EI PUKAHDETA.

TINTTI vm-64


Kohteliaisuus eli hyvän huomenen toivotus/kuulumisien kysyminen. Päivän kuluessa kannustetaan esim hauskoilla vitseillä. Työyhteisöllä on tärkeä merkitys uupumisen torjumiseen!

Maarit


Meillä on kiva tapa tavata työkavereiden kanssa myöskin työajan ulkopuolella muulloinkin kuin vain pikkujouluissa esim. ruokaravintoloissa, elokuvissa, teatterissa, keilaamassa ja joskus jopa istumme iltaa jonkun kotona.

Anneli


Työpäivän motto: Kohtele työtovereitasi niin kuin toivot itseäsikin kohdeltavan.

Salla


Uupumusta töissä torjutaan mm huumorilla, naurulla, vitseillä, pilkkeellä silmäkulmassa....

"Miten sääli, että kaikki, jotka todella tietävät kuinka tätä maata olisi johdettava, joutuvat ajamaan taksia tai pitämään parturiliikettä.."

-George Burns

Ansku


Ei ole mukavampaa hyvän mielen valaa, kuin se että työkaverisi juuri sinua halaa.

Ansku


Virkistyspäivät ovat parasta lääkettä työuupumukseen esim. shoppailumatka Ikeaan.

Hilla


Voi, kun olisikin jotain. Asiakkuudessa yksikseni ulkoistettuna puurran. Kahvi- ja ruokatauotkin työpisteessäni itsekseni työn ohessa nieleskelen...

kka1968


Yhteinen kahvittelutauko iltapäivällä. Osallistujat "herätellään" saapumaan, jos eivät muuten huomaa ajankulua. Ei jätetä ketään huomiotta.

Ethel


Jokainen tuo silloin tällöin jotain syötävää aamukahville - suolaista tai makeaa. Kesällä töissä olevat tekivät vuorotellen salaattia ja piirakkaa ja sitten yhdessä ruokailtiin. Ja onhan meillä yhteisiä pizzaperjantaita myös :-)

Vadelma


Etenkin istumatyötä tekeville ja miksei myös muillekin oivallinen tapa kokoontua työkavereiden kanssa hetkeksi yhteen on pitää pieni taukojumppa.

Maija Meikäläinen


Kaikenlaiset piristävät ja hauskat tempaukset työpaikalla auttamat torjumaan uupumusta esim. me lähdimme kaikki ammattiin katsomatta työpaikan pihalle 12.12.12 klo 12.12 TANSSIMAAN! Jäi ikuisesti mieleen kyllä tämäkin!

Adele


"Talkoot" nostattavat yhteishenkeä työpaikalla esim. laitetaan yhdessä kahvihuone kuntoon (verhojen vaihto, siivous, huonekalujen järjestyksen vaihto jne).

Mari


Pakkasta, pimeää kaamosta...ei ihme jos uuvuttaa. Mutta hyvää uupumus torjuntaa on vaikkapa keittää kahvitauolla kuumat glögit ja sytyttää kynttilöihin tulet.

Pipsa


Jokainen tuo vuorollaan pientä naposteltavaa kahvipöytään silloin tällöin (onneksi työpaikkamme vieressä on leipomo jos ei itse jaksa uupumuksen keskellä leipoa).....suut makiaksi ja hymy suupieliin!

Rita


Vuosi on vaihtunut ja jos työpaikkasi on saanut uudet määrärahat, on uupumusta vastaan erinomainen sijoitus ns. hierova istuin (myydään nyt jo kaupoissa alennusmyynneissä edullisesti). Sen saa laitettua työtuolin päälle ja ohjelmaksi 5min, 10 min tai 15min + koko selkä / alaselkä / yläselkä. Sitä vaan kukin uupunut vuorollaan käyttämään. Selkäkivut lähtee ja mieli piristyy!

Kotona tuolin jo testannut erinomaiseksi, kun sain sen joululahjaksi.

Sitting bull


Meillä työpaikalla autetaan jaksamaan hauskoilla sarjakuvilla, mietelauseilla, vitseillä jne joita saattaa löytyä töistä milloin mistäkin jopa vessasta tai jääkaapin ovesta. Astianpesukoneen yläpuolella on nyt esim. lappunen jossa lukee: "Muistathan tiskivuorosi, sillä äitisi ei ole täällä meillä töissä."

Tytti


Erään työkaverin kans me tervehdimme ja lyömme molempien kädet yhteen ylhäällä. Tämä tervehtiminen saa hymyilemään ja joskus nauramaan.

Pilvetär


Aamukahvilla kuuntelemme toistemme murheet ja ilot. Hienoa kun tietää, että voi kertoa useimmista murheistaan ja saa kannustusta, myötätuntoa yms. tilanteen mukaan. Aivan kaikkia en tietenkään tuo kavereille julki ja olen itse myös pyrkinyt nostamaan fiilistä positiivisuudella ja iloisilla / hauskoilla asioilla. Pieniä murheita voi käsitellä myös positiivisuuden kautta.

KP


Parin tunnin välein pomo kertoo koko työporukalle, jossa noin 20 henkilöä, että miten loistava tiimi on, sekä aina myös samalla mitä voi tehdä paremmin. Koko työpaikkani on hymyä.

SariLadataan kommentteja...
© 2017 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot