Su 30.4.Mirja, Miia, Mira, Mirva, Mirj...» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae


Ensimmäinen annos ystävänpäivänä 1999


Viime vuosituhannella kaikki alkoi. Annetaanpa Jussin kertoa tarkemmin: -Ystävänpäiväaattona 1999 tein päätöksen, jota olin pohtinut jo pitkään. Halusin laittaa hyvän kiertoon. Halusin jakaa ystävilleni rohkaisua, kannustusta, innostusta, ajateltavaa - sitä samaa mitä olin itsekin saanut. Tiesin oma muuttumiseni salaisuutena olleen toiston, toiston ja vielä kerran toiston. Kova pääni päästi lävitse vain vähän kerrallaan, mutta niin kuin vesi syövyttää uran kallioon, niin uusi ajattelutapakin alkoi siirtyä käytäntöön ja tuomaan hämmästyttäviä tuloksia.

Nyt aamiaispöydässä on yli 100.000 suomalaista ympäri maapallon. Miten tämä on ollut mahdollista? -Sitä hämmästelen päivittäin itsekin ja olen tietysti tapahtuneesta tavattoman onnellinen. Mikäpä sen tärkeämpää kuin huomata, että omasta työstä on iloa ja jopa hyötyä kanssakulkijoille. Ensimmäisen annoksen lähetin lupaa kysymättä 70:lle ystävälleni, jotka sitten juorusivat palvelusta edelleen. Näin hyvän kierre on jatkunut ja koen että aamiaisjakkaralla viettämäni runsaat 16.000 tuntia ovat olleet tähtihetkiä ilta illan jälkeen.
Ladataan kommentteja...
© 2017 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot