Su 30.4.Mirja, Miia, Mira, Mirva, Mirj...» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Uteluarkisto


Mikä on ollut mukavin, dramaattisin tai hauskin saamasi tekstiviesti?

Vastauksia 284

Ystäväviestit sekä mukavat kiertolaiset löydät viestien loppupäästä.

05/08/07 01:04
Poika tuli! klo
00.41. 51 cm 3151g.

Tämän viestin sain onnesta sekaisin olevalta vävypojaltani ja viesti sai minut onnesta sekaisin, minusta tuli mummo!

Kirsi

====================

Rami menee metsään. Sieltä tulee susi. Ja sieltä tulee sitten tappaan karhu sen suden. Ja sitten pojan, ja sitten puunhakkaajan. Ja karhu söi heinikkoo. T.Rami

Tanja

====================

Poika tai/ja tyttö tuli paino sitä ja pituus tätä, kun lapsenlapsia on syntynyt.

Toiseksi paranemiseen kannustavat viestit, kun on ollut vakavasti sairaana.

Mirri marri

====================

Tänään naistenpäivän kunniaksi...muista helliä itseäsi...sinun ei tämän päivän aikana tarvitse kuin siivota koti, hoitaa lapset, pestä pyykit, tehdä ruuat, selvittää riidat, tiskata, olla loistavan ja haluttavan näköinen sekä harrastaa taivaallista seksiä...ei siis juurikaan mitään...voi kun joka päivä pääsisi yhtä helpolla...miksei aina voi olla naisten päivä...!

Päivi

====================

Tämä on ainoa saamani tekstiviesti, jonka olen säilyttänyt jo vuosia:

Muista, että tämä päivä tulee vain kerran eikä koskaan palaa. Tämä hetki on olemassa nyt - jaa sen ainutlaatuisuus ystävien kesken. Kaikki eivät näe huomista auringonnousua. Kuvittelemme, että aina on aikaa, mutta niin ei ole kaikilla. Jokaiset sekunnit ja sanat ovat tärkeitä. Lähetä tämä viesti ystävillesi muistuttamaan, ettet ole unohtanut heitä. Ja että he ovat ajatuksissasi, vaikkeivät kädet aina riitä ottamaan heistä kiinni ja halaamaan!

Armi

====================

Dramaattisin ja pysäyttävin tekstiviesti, minkä olen ikinä saanut oli seuraava: "Vauvan sydänäänet katosivat. Vauva lähti taivaaseen. Synnytys käynnistetään. Emme vastaa puhelimeen."

P

====================

Olin haikealla mielellä ja lyhyt tekstari tyttäreltä pelasti koko viikonloppuni: äiti <3

Annemami

====================

Terveisiä poroilta! ja mukana kuva, jossa poikani ja hänen tyttöystävänsä kädet olivat päällekkäin poronjäkäläisesä maastossa. Käsiin oli ilmestynyt SORMUKSET.

Aakkilikki

====================

Poika tuli! Pikkumies syntyi k.21.04 ja painaa 4950g. Pituus on 56cm. Kaikki hyvin...

Merja

====================

Sain teksatarin eilen jossa kiiteltiin kun olin jäänyt kaiken kiireen keskellä auttamaan kehonvetäjämme avuksi tiskaamisessa ja paikkojen kuntoon panossa, se jotenkin lämmitti mieltä, ja päivästäni tuli hyvänmielen päivä.

Misa

====================

Sain muutama päivä sitten tekstarin "Joulupukilta", joka lupasi tulla tapaamaan minua jo parin viikon kuluttua!

Sihteeri

====================

Kun tasan vuosi sitten 25-vuotias poikani läksi yksin Intiasta kotimatkaa tekemään tänne kaukaiseen Suomeen. Koko matkanajan olin ajatuksissa myös matkanteossa hänen kanssaan, sydän syrjällään ja kieltämättä hieman ylpeänäkin, rohkeasta pojastani.

Tekstiviesteillä pidettiin yhteyttä ja näin aina tiesin missä hän oli jo tulossa. Eka viesti tuli Tiruvallasta, josta hän läksi tulemaan:
"Moi! Kotimatka alko sitte jo, oon yksinää liikenteessä ja äske otin hotellihuoneen. Taksi hakee 23.30 lentokentälle. Kaikki hyvin tähän asti.:) Ens vkl nähään sit!"

Maija

====================

Ollaan matkalla viimeiselle konserttipaikalle 100 km:n päähän 20 hengen pikkubussilla ja meitä on 20, lisäksi 2 bassoa, 2 selloa ja 15 viulua. VÄHÄN ahdasta.

Äiti

====================

Mukavin on ollut mieheni toiselta mantereelta yöllä lähettämä, jossa hän kertoi voittaneensa maailmanmestaruuden omassa lajissaan. Dramaattisimmiksi muodostuivat edesmenneen sisareni viimeiset viestit.

Sirpale

====================

Ajattelin tehdä viikonlopuksi itse pizzaa ja lähetin pojalle viestin kysyäkseni mitä mieltä hän olisi. Viestiin kirjoitin näin:

Kävisikö viikonloppuna home made pizza? Vastaukseksi sain että: en syö kalapizzaa. Meinasi poika parka että aion syöttää hänelle made pizzaa.

Esteri

====================

Mieheni saama tekstiviesti, joka ei ollut minun lähettämäni: "Oli ihanaa rakastella kanssasi. Käytetäänkö ensi kerralla hunajaa?"

Lopun alku

====================

Ehdottomasti dramaattisin tekstiviesti oli kun sain tiedon hyvin läheisen ihmisen pois nukkumisesta juuri ennen kuin olin lähdössä sairaalaan häntä katsomaan. Oli oletettavissa ettei hän olisi vielä sinä päivänä nukkunut pois mutta toisin kävi. Viesti on vieläkin tallessa ja aika ajoin sen myös luen ja lähetän lämpöiset ajatukset poisnukkuneelle.

Suruviesti

====================

Nykyisen aviomieheni, silloisen poikaystäväni tekstiviesti puolen vuoden seurustelun jälkeen kertausharjoituksista keskeltä metsää: "Täällä on aika kylmä. Kolme päivää vielä. Kauhea ikävä sua. Akku loppuu kohta en voi enempää kirj."

Meba

====================

Dramaattisin tekstiviesti on ollut piste, siis pelkkä piste. Se oli merkki, että suhde on loppu, kauheaa!

Lonely heart

====================

Kaikki tekstiviestit mitä liikkuu niin piristää mieltä kummasti! Se on totta!

Lilli

====================

8-vuotias poikani lähetti minulle töihin aamulla viestin jossa luki vain yksi sana: RAKAS - sitä muistellessani tulen aina hyvälle tuulelle.

Äippä

====================

Aamu oli mitä huonoin: vatsa pömpötti, tukka eli omaa elämäänsä ja mieli oli maassa... Mieheni lähti kiireellä töihin, minä hieman myöhemmin myös.

Töihin päästyäni puhelimeni piippasi: "Jos sua olis koskenu sormella niin olis tullu varmaan palovamma ja kuulunu ääni pzzzzz sähäkkä" Hymy oli herkässä loppupäivän ja vatsa sai pömpöttää ihan rauhassa. Rakkautta jos mitä, vielä 12 vuodenkin jälkeen.

Nina

====================

Olin viettämässä talvilomaa etelän lämmössä. Sain sinne hauskan tekstiviestin työkaveriltani:

"Täällä sataa räntää. Me kaikki vihataan ja kadehditaan sua, Kulta ;)"

Riitta

====================

Tämän viestin sai työkaverini ekaluokkalaiselta tytöltään eräänä aamuna. Hellytti niin äidin, kuin muutkin työpaikalla:

"äiti mula on kumeta" (=äiti, mulla on kuumetta)

Heli

====================

Kirjoitin miesystävälleni, että sulle pitää ostaa henkselit, sillä olet niin laiha, että housut putoaa pian jalastasi. Hänpä vastasi ihanasti oululaisittain seuraavalla tavalla: "Ei ne puttoo ku vain sun erest ja käskyst.."

Eräänä iltana saapui viesti: "Pesukone hajosi just kun oli ottanut vedet ja pulverit sisään. Otanko mä koneen syliin ja heiluttelen edestakas, vai kui? Entä linkous? En jaksa pyöriä, en. On mulla betonimylly. A vot aamulla odottaa puhdas pyykki.."

Arkienkeli

====================

Poika sylissä 4050g 53cm.

Tämä viesti tuli pikkuveljeltäni 14.4.2007 kaksi viikkoa yliajalle menneen raskauden ja yli kaksi vuorokautta kestäneen synnytyksen päätteeksi. Tippa tuli linssiin.

Päivi

====================

Viesti esikoiseltamme:
'Matka meni hyvin! Vain vähän liikennettä. Mahtava ruska! Ai niin: olen muuten mennyt kihloihin.'

'Kenen kaa?'

====================

Olemme saaneet aikaan täydellisen pienen prinsessan. Pituus 51cm, paino 3925g. Terv. Anne

Marita Hintsa

====================

Kohtalaisen kiivaan sanaharkan jälkeen, kun olin äkeissäni "yhää vihaa täynnä" lähtenyt nukkumaan, koska tiesin olevani oikeassa ja tiesin myös, ettei mieheni enää "tässä vaiheessa" myöntäisi olevansa väärässä, havahduin yöllä viestiin, jossa luki: Rakastan sinua ja myönnän, että olit oikeassa!

Helena

====================

Olen jemmannut itselleni puolisoltani 25.11.2002 tulleen tekstiviestin:

Ajelettehan todella varovasti, ainakin täällä keli on todella liukas. Aamulla satoi jäätävää tihkua, junat järjestään myöhässä. Illalla nähdään. :)

Olin aamulla lähdössä ajamaan työporukkaani pois laivalta Helsingistä Tampereelle. Lempäälän kohdalla moottoritiellä sanoin työkavereille, että nyt ei muuten enää ohiteta ketään, kun tie muuttui erittäin sohjoiseksi. Parikymmentä sekuntia myöhemmin meidät ohittanut auto meni katon kautta ympäri. Koko päivän mielessä ollut tekstiviesti rajoitti onneksi kaasujalkaa ja illalla nähtiin.

Piia

====================

Liikkeellä oli vuonna 2004 tekstiviesti, jossa pyydettiin vastaamaan ja kuvaamaan lähettäjää yhdellä sanalla. Lähetin viestin myös kahdelle lapsenlapselleni.

Lauri 9v vastasi: Sinä olet kiva ja sää et suutu helposti niin se on kivaa.

Sofia 12v vastasi:Ihana!!!!

Voiko ihanampia vastauksia saada? Viestit ovat edelleen tallessa puhelimessa eikä niitä raski sieltä poistaakaan!

Ritva-mummo

====================

Olin kesällä 2007 käymässä Englannissa, missä tyttäreni, 21-v., asuu ja opiskelee kuvataiteita. Kävimme lomani aikana Canterburyssa, erityisesti katedraali kiinnosti meitä molempia. Tyttäreni kuvasi ahkerasti, ja minäkin osuin moneen kuvaan.

Sain kuvat digitaalisina ja kun niitä sitten kotona katselin, laitoin hänelle tekstiviestin, että oikein hyviä kuvia, mutta miten sinä liki joka kuvaan sen ruman ja vanhan eukon onnistuit saamaan. Vastaus tuli heti, ja siinä luki: mikä vanha ja ruma? ei siellä semmoista ollut.

Tekstiviesti on edelleen kännykässäni.

Anneli-äiti, 57-v.

====================

Olimme leirintäalueella istumassa grillillä illalla, kun lapsilta tuli tekstiviesti teltalta: "Meidän kärsivällisyys loppui. Time is out! Nyt nukkumaan!" No ei auttanut muu kuin nauraen lähteä nukkumaan.

Telttailuperhe

====================

Ehdottomasti dramaattisin on ollut sotaharjoituksessa olevalta aviomieheltäni työpaikalleni saama tekstiviesti eräänä maaliskuun aamuna vuonna 2005:
"Meille tiedotettiin klo 9 virallisesti, että Savon Prikaati lakkautetaan 1.1.2007 mennessä. Että on kivaa olla leirillä. Nyt pitää oikeasti miettiä yhdessä mitä tehdään ja mihin mennessä. Rakastan sinua. Pärjäile."

Muistan vieläkin tunnelmani, henki salpautui eikä työnteko enää onnistunut kyseisenä päivänä. Tuosta viestistä alkoi meidän perheen tähän astisen elämän suurin muutos; raskas päätös pakkomuutosta uudelle paikkakunnalle, itselläni irtisanoutuminen vakituisesta hyvästä työpaikasta, pojalla koulun vaihto, oman ihanan kodin ja upean kaupungin (Mikkeli) jättäminen sekä lukuisten ystävien ja tuttavien hyvästeleminen.

Sotilaan vaimo

====================

Dramaattisin. Menin tapaamaan mukavaa miestä sydän pamppaillen. Koska olin vähän myöhässä, laitoin tekstiviestin "5 min". Hän vastasi "4"... Taisi hänkin minua odottaa.

Ihastunut

====================

Paljon on elämän varrella ehtinyt tähän ikään jo viestejä tulla toinen toistaan mukavampia, mutta yksi on ylitse muiden kun lapseni (Joonas 21 v) tekstasi:
Kiitos oikeesti kaikesta mitä sinä olet minulle opettanut elämäni aikana, olet minun paras ystävä ja mahtavin ihminen mitä minulla elämässäni on, isä! Ja toivottavasti opetat vielä jatkossakin <3

...tämän luettuani eräänä aamuna, kyyneleet tuli silmiin ja en voi sanoin kuvata miten tuo viesti lämmittää mieltäni aina ja se pysyy tallessa...ainakin sydämessäni.

Esa Haapakoski

====================

"Rakastan sua mielettömän paljon. Älä anna periksi, sä olet vahva. Ja muista, et ole enää yksin kaiken keskellä, mä olen sun tukenas, tapahtui mitä tahansa..."

Tämä viesti vei hetkeksi tajun, ja luin rivit uudelleen, ja uudelleen...elän tässä suhteessa yhä, ja ehkäpä vielä onnellisempana kuin tuolloin, kun tuon viestin sain, noin puoli vuotta sitten...

Ametisti

====================

Rakkaan tätini poismenon johdosta sain eräältä ystävältäni seuraavan viestin, tämä auttoi kummasti jaksamaan surun keskellä:

"Ihmisen on aika syntyä, elää elämäänsä ja nukkua pois. Jokaisella on aikansa eikä sille mitään voi. otan osaa suruusi. Voimia surun jaksamiselle".

Tuula

====================

Monta vuotta sitten sain viestin: Rakkaat synttärionnittelut ikiomalle Julialleni. Toivottaa rakkaudella Romeo.

Tämä viesti ei tullut mieheltäni vaan erittäin rakkaalta ystävältä (mies), jota olin saanut/voinut auttaa vaikeiden aikojen yli. Romeoni kanssa flirtti kulkee ja nauru raikaa, mieheni nauttiessa kun toinen mies ihailee hänen vaimoaan.

Katja

====================

Olin nykyisen mieheni kanssa aloittanut juuri seurustelun. Työpaikalla kahvitauolla puhelin piippasi ja siellä luki MINÄ RAKASTAN SINUA! Tuli itku silmään, olin niin onnellinen!

Sasu

====================

Australiasta saamani:" Huomenta Kulta, joko hereillä ja valmis kanssani naimisiin? Terveisin Kalle"

Siru

====================

29.7.2007 ollessamme lomalla "erakkosaaressa" Inarissa, tuli pojaltani Jussilta tekstiviesti Prahasta: "Menimme juuri Sallan kanssa kihloihin Kaarlen sillalla." Se oli ihana ja hyvin mieluinen viesti!

Päivi

====================

Tämän viestin laitoin minä itse. Olin tieteellisessä konferenssissa kaukana kotoa, eroprosessi pitkästä liitosta oli vireillä ja mieleni yksinäisessä hotellihuoneessa apea. Tiesin, että 200 km:n päässä olevalla paikkakunnalla asuu 30 vuoden takainen ystävä, mies, jonka kanssa nuorena pyörimme pitkään hulvattoman hauskassa porukassa, jossa tehtiin hauskoja matkoja, retkiä ja kaikenlaista viatonta kivaa 70-lukulaisten nuorten tapaan.

Olin paljon ajatellut vuosien kuluessa tätä poikaa, joka oli ollut kuin isoveli minulle, hyvä ja ymmärtäväinen, ei koskaan lähestynyt minua "sillä tavalla". Tiesin kuitenkin, että hän ihaili minua kaukaa. Olin kuullut hänestä vain sen, että kauan sitten solmittu avioliitto ei ollut kestänyt ja että hän oli lapseton.

Otin hirveän riskin, kun en tiennyt hänen nykyisestä elämästään, jäljitin puhelinnumeron ja tekstasin hänelle lauantai-iltana puoli yhdentoista aikaan viestin: "Et viitsisi pyyhältää tänne naapurikaupunkiin, olisit oppaanani ja tutustuttaisiin Turun yöelämään...?"

Hän soitti aamulla, puhuimme kaksi tuntia. Hän sanoi, ensimmäisen ajatuksen viestin saapuessa olleen, että 'Volvon renkaat ei montaa kertaa raapaise asfalttia, kun hän lähtee tästä...'Olemme nyt seurustelleet yli vuoden ja suunnittelemme avioliittoa päälle 50 vuoden ikäisinä. Tuo lähettämäni tekstiviesti muutti kahden ihmisen elämän totaalisesti ja jonkun nuoruudenhaave toteutui...

Birgitta

====================

Uuden vuoden yönä vuoden 2004 alkajaisiksi ystävättäreni lähetti minulle tekstarin:
"Katso taaksesi ja kiitä.
Katso eteenpäin ja luota.
Katso ylöspäin ja usko.
Katso ympärillesi ja rakasta."

Tämä tekstari on usein muistunut mieleeni näihin päiviin asti.

Lilja

====================

Lähtiessäni töistä viime joulukuussa laitoin 7-vuotiaalle pojalleni tekstiviestin, kysyäkseni mitä kivaa tehtäisiin illalla yhdessä. Vastaus tuli tekstiviestin muodossa: Peltaa tial pustia joo ko (Selventääkseni: Pelataan Trivial Pursuitia , jooko?). Me pelasimme Trivialia ja meillä oli hauskaa ja mulla on vieläkin tallella viesti puhelimessani.

Mira ja Riku

====================

Sain 60-vuotispäivänä naapurin rouvalta onnitteluviestin, joka ilahdutti suuresti ja nauratti:
"Siskot, älkää murehtiko ikääntymistänne. Ne on munat, jotka pilaantuu, ei kanat!"

Margetta

====================

Dramaattisin tekstiviesti oli kyllä se, kun eräs aiempi esimieheni ilmoitti pitkän kesälomani puolivälissä, että irtisanomisilmoitus tulee postissa tai käynkö hakemassa sen kesken lomaani...se päivä meni ns. unessa - mutta selvisin. Syy irtisanomiseen oli yhtiön taloudellinen tilanne.

Sininen aamu

====================

Ennakoivalla kirjoitettu: Syötäisiinkö tänään valkoripuliperunat?

-Marja-

====================

Kesken tavallisen, arkisen työpäivän, aherruksen keskelle tuli viesti puolisolta: " Rakastan Sinua!" Leijuin loppupäivän onnesta sekaisin, ja työtkin sujuivat upeasti.

Saga

====================

Sain kerran aivan oudolta ihmiseltä varmaankin vahingossa väärään numeroon lähetetyn viestin jossa oli mm. että tulen silloin ja sillä junalla ja jouluvalmistelut on hyvällä mallilla. Olen aloittanut kutoa Roosalle villanuttua jne.

Ainut minuun vähänkin liittyvä asia tässä viestissä oli se että tyttäreni koiran nimi on Roosa!

Eikka

====================

Mieleenpainuvin ja merkittävä, tärkeä viesti. Muutama vuosi sitten isäni kuoltua sain ystävältäni viestin: "En osaa sanoin sanoa, kirjaimin kirjoittaa. Suuri on suru. Yritä jaksaa." Tuo lämmitti kovasti.

Maarit

====================

Sain esimieheltäni seuraavanlaisen viestin: "Kiitos paljon, joustavuutesi ja asenteesi on huippuluokkaa. Ei tuollaisia paljon ole".

Tämä lämmitti sydäntä, että kyllä ne jotkut esimiehetkin osaavat kehua. Viesti tuli seurauksena siitä, että lähdin alle vuorokauden varoitusajalla päiväksi töihin toiselle paikkakunnalle, vaikka minulla piti olla "kotipäivä".

Mertsi

====================

Dramaattisin tekstiviestini tuli yhtäkkiä yllättäen ruotsiin parhaalta ystävältäni. "kirka on kuollu"

Rizzo

====================

Dramaattisin: pikkusisko meni kesällä suvulle ilmoittamatta naimisiin ja laittoi viestiin niitä näitä päivän tapahtumista (ei siis mainintaa vihkimisestä) ja loppuun uuden nimensä.

Kun onnittelin häntä, kiitosten myötä tuli vastaus, että ei ehdi nyt enempää kun täytyy lähteä viettämään hääyötä!

Kateellinen isosisko

====================

Autoin läheistä ystävääni vaikeana aikana, jonka jälkeen sain häneltä tekstiviestin: "Olet enkelini!"

Piitu

====================

Tekstiviesti eräänä tammikuisena lauantai-iltana v.2002 vävyltäni:

"Susta taitaa olla tulossa mamma, tullaan saunan jälkeen käymään." Tuo viesti sai kaikki tunteet pintaan, hypin ikkunasta ikkunaan odottaen, että he tulevat kertomaan ihanasta uutisesta tarkemmin.

Mamma

====================

Ehdottomasti sykähdyttävin on ollut mieheni viimeisenä työpäiväni iltana ennen kesälomani alkua lähettämä tekstiviesti: 'Olis tarjolla taskulämmintä Koskenkorvaa kun tulet kotiin + LÄMMIN SYLI =) Taitaako suomalainen mies sen paremmin sanoa?

Tarja

====================

Jos sää ole itsenäine, sää ole pelottava.
Jos sää ole ystävälline ja ymmärtäväine, sää ole liia kilt.
Ku sää sano mitä sää ajattele, sää ole rääväsuu.
Jos sää ole hilja, o suns jotta kummallist.
Jos sää annat, sää ole helppo nakki. Jos sää pihtaat, haetaa jolta muult.
Yritä täsä sit olla!

Jua pari lasilist kuaharii. Venyttel tualis semmottos et pää menee taakse ja kattelet maailmaa ylösalasi. Hiuka hiano näköst! Ei iloseks tulemine enemppä tarvit.

Jenska

====================

Dramaattisin viesti oli tieto siitä, että isäni tila on kriittinen. Vähän myöhemmin sain puhelinsoiton, jossa sain kuulla isäni kuolleen.

Nopea muutos

====================

Lähetin tyttärelleni Italiaan vähän rahaa, että voi ostaa tuliaisia sisaruksilleen. Poikani on kova formulafani, joten tyttäreni mietti jotain siihen liittyvää tuliaista. Sain seuraavanlaisen viestin: "Ferrari storessa on myytävänä ferrarin pakoputki hintaan 6000 euroa. Pistä lisää rahaa niin ostan sen veljelleni."

Formulafanin äiti

====================

"Onnittelut laihtumisen johdosta..." Tuli kaveriltani, kun olin saanut esikoiseni.

Sanjo

====================

Äiti, sä olet rakas, tämä on ehdottomasti koskettavin viesti, jonka olen kännykkääni saanut.

Kahden tytön äiti

====================

"Tiedät mitä haluan. Soita heti kun ehdit. Nipa"

Kun sain tämän viestin viime keväänä, olin todella hämilläni. Oliko minulla Nipa-niminen salainen ihailija? Aloin kirjoittaa vastaukseksi, että viesti taisi tulla väärään osoitteeseen. Samalla mieheni tuli huoneeseen ja kerroin hänelle viestistä. Hän on lukion äidinkielen opettaja ja hän tulkitsi viestin heti: Nipa oli abiturientti, joka halusi tietää ylioppilasaineensa kohtalosta - osoite vain oli väärä!

Helena

====================

Tämän kun kaikki muistaisimme joka ikinen päivä:
Ystävyys on kuin perhosen lento. Niin hauras, kaunis ja ihmeen hento. Vaan hoivaapa sitä ja huolta kanna, sen suurempaa lahjaa ei elämä anna.

Noita

====================

- Miksi blondi mursi jalkansa haravoidessaan lehtiä?
- ???
- Se putosi puusta.

Jepu

====================

Viesti entiseltä kihlatultani. Hän on hieman kömpelö kirjoittaja, mutta se rakkautta täynnä oleva viesti sykähdytti, ja etenkin viestin loppu: "T: tuleva aviomiehesi". Meinasi mennä jalat alta viestiä lukiessa...harmi että suhteemme kariutui.

Syysunelma

====================

Harkintaa lahjavalintoihin! Viime vuonna Pertti ei tiennyt mitä ostaa vaimolleen joululahjaksi. Vaimo antoi mielestään hyvän vihjeen: "Olisi kiva jos tossa autotallin edessä olisi sellainen lahja, joka menee nollasta sataan alle viidessä sekunnissa!" Aatto aamuna vaimo löysi pienen paketin autotallin edestä ja siellä oli upouusi henkilövaaka. Pertti pääsi sairaalasta pääsiäisenä. Hyvää Joulua!

Merja

====================

Kaadan sinut sänkyysi, kiusaan ja kidutan sinua, voihkit ja valitat, hikoilet ja huohotat, anelet turhaan armoa: jatkan ainakin viikon. T: Influenssa virus A

Päivi

====================

Voit laskea lampaat, pestä hampaat. Pistä kainaloon nalle, mene peiton alle. Mieti kivoja juttuja, lauluja tuttuja. Älä sure tulevia töitä, ei muuta kuin hyviä öitä.

Päivi

====================

Piristävimpiä tekstiviestejä on ollut todella huonona päivänä, kun mikään ei ole mennyt hyvin ja töissä on ollut aivan lyöty, on ystävä laittanut viestin:

"Muistathan, että olet aivan ihana ihminen ja todella tärkeä Ystävä. Tänään on synkempi sää, mutta jos jaksat valmistaa tänään maailman parasta Nakkikastikettasi, saattaa ilmakin vähän kirkastua. Nähdään illalla, tuon mukanani nakit. T. Kokkaustaidoton. Ps. Olet myös kovin rakas."

Ihaninta asiassa on se, että en ollut itse kertonut tilanteestani sinä päivänä kyseiselle ystävälle.

Onnellinen Ystävistään.

====================

Bakoiled kotoda duhaiseda ja katseled kaudiisti valaisevia kyddilöidä, jotka buistuttavat sidusta. Kudba olisit vierellädi läbböisedä ja pehbeädä ja suloiseda.

22.12.1997 klo 21.48

Muru

====================

Saan mieheltäni ihania tekstiviestejä, usein aamulla herätessäni on puhelimessa viesti odottamassa. Yksi parhaimpia on "uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä vai pitääkö minun kävellä ohitsesi toistamiseen" Voisisko päivä enää ihanammin alkaa...?

Onnellista yhteiseloa jo 18 vuotta

====================

Hauskoja viestejä on ollut niin paljon, että ei edes muista. Onneksi ei koskaan dramaattisia.

Mukavin oli kuitenkin se, kun ystävä lähetti pitkän tauon jälkeen. Se sai auringon paistamaan ihan sydämeen asti näin pimeänä syksynä kun mieli on vähän muutenkin maassa. Se on huikea tunne, kun huomaa, että joku muistaa ja ajattelee.

Onnenkoukussa

====================

Kun ystäväni kertoi että hän onkin yllättäen raskaana, vaikka luultiin etteivät he voi koskaan saada omaa lasta ja käyneet pitkät hoidot läpi. Ihanaa että hyville ihmisille tapahtuu ihmeitä, asioita joita he ovat kauan odottaneet ja toivoneet.

Systeri

====================

Yli vuosi sitten elokuussa sain ilmeisessä rahapulassa olevalta aikuiselta lapseltani seuraavanlaisen viestin: "Aurinkoista elokuuta ja lämpimiä ajatuksia! (Tämän tekstiviestin hinta on 50,00+euroa ja sen voi maksaa suoraan allekirjoittaneen pankkitilille)." Viesti sai nauramaan ja lapsi sai rahansa. Ovelaa, vai mitä!?!

Aina äiti

====================

Dramaattisin...

Hyvä ystäväni oli viettänyt jo toista kuukautta mökkilomaa kesällä, samoin minä, mutta tietysti olimme ihan eri mökeillä ihan eri suunnalla Suomea.

Tavallisesti juttelimme päivittäin, nyt tämä pitkä puhumattomuus typistyi kolmeen sanaan tekstiviestinä "Saatana kun kaipaan..." Siinä oli jotain perin pohjalaista ja se kertoi ihan kaiken...
Ei ehkä maailman kauneimmin muotoiltu, mutta tuli suoraan syrämmestä...

Tii

====================

Peiton alla posken nukka, jalassa punainen sukka. Tänään meille onni tuotiin, ikioma tyttö suotiin.

Kummitätsy

====================

Dramaattisin ehdottomasti tyttäremme lähettämä viesti Lontoosta, jossa olivat paikassa missä oli pommiuhka ja ihmisiä evakuoitiin. Ja paras se, kun tuli viesti, että he pääsevät sieltä kotiin Suomeen!

vek

====================

Jos arvostat jotain ihmistä, sinun pitäisi kertoa se hänelle. Ihmiset eivät ikinä saa kukkia kun he vielä pystyvät haistelemaan niitä.

Piia

====================

Tämä ei oikeastaan ole mukava, dramaattinen tai hauska, mutta ehkä mystisin saamani tekstiviesti. Olin n. 10 vuotta sitten Porin Jazzeilla ja yllättäen keskellä yötä sain tekstiviestin: "Onko jazz sittenkin vain kaikuja ulkoavaruudesta ?" Lähettäjästä ei ole tietoakaan.

Anu

====================

Tiesitkö sinä sen, että sinusta iloitsen, sinua lämmöllä ajattelen ja yhteisiä hetkiä muistelen. Arvaat kai sen, että koskaan sinua unhoita en, sinä ystävä kultainen!

Naanuli

====================

Muutin pois paikkakunnalta ja samalla myös työhuoneelta jonka jaoin 4:n muun tekijän kanssa. Olin hoitanut sähköön liittyvät asiat ja kun sanoin sähkösopimuksen omalta osaltani irti, niin kukaan ei halunnut ottaa uutta sopimusta hoitaakseen.

Huolestuneeseen viestiini tuli yhdeltä varsinainen blondivastaus: " No, jos lämmitys ja valo sisältyy kerta vuokraan tehköön sähkösopimuksen se, joka sitä tarvitsee."

Anni

====================

Muistaakseni dramaattisin oli sellainen viesti ystävättäreltäni, jonka sain vahingossa ja kertoi entisen suhteen vaikeuksista ja toivoi, että pystyisi taas luottamaan ja katsotaan, kuinka hyvää tästä tulisi. Piti mennä uudelle miesystävälle.

Tänään sain viimeksi tuntemattomalta vahingossa tekstiviestin

Onnen voi koota parhaista palasista muistoja, hymystä, kauniista sanoista, arjen hetkistä. Lempeät sanat ravitsevat ihmistä kuten vesi maan kasveja. Ystävänpäivätervehdys Kaijalta.

Elli

====================

Lauantaina vaimot olivat päättäneet mennä viihteelle kaksin ja jättäneet miehet kotiin. Kotimatkalla iski kuitenkin hirveä pissahätä ja naiset päättivät tehdä tarpeensa viereiselle hautausmaalle. Vessapaperia ei tietenkään ollut mukana, joten toinen naisista pyyhki alushousuihinsa ja heitti ne menemään, toinen pyyhki vastahaudatun muistolappuun. Sunnuntaina miehet juttelivat puhelimessa: -"Täytynee pitää vaimoja silmällä... Eilen naiseni tuli kotiin ilman alushousuja!" "Eihän toi nyt ehkä mitään tarkoita... Omani tuli lappu perseessä, jossa luki: RAKKAUDELLA KAIVATEN, PIHTIPUTAAN MIESKUORO."

Aave

====================

Kerroin nykyiselle miehelleni että avioeroni (joka oli laitettu vireille ennen tapaamistamme) on astunut voimaan ja sain vastauksen:

No voi voi... Mistäs minä nyt löydän seuraavan rouvan huijattavaksi...
(1. tyhjä sivu)
(2. tyhjä sivu)
(3. tyhjä sivu)
:-) älähän sitten pompi liikaa, kun olet vielä kipeä.
--allekirjoitus

-marsu-

====================

Reilut viisi vuotta sitten istuimme tuttavapariskunnan kanssa Kreikan Haniassa rannalla ja ihailimme meren kuohuja. Samassa kännykkä piippasi ja tuli tekstiviesti pojaltamme. Siinä luki:" Korkatkaa kuohut, poika tuli". Meille tuli kyllä tippa silmään.

Eila

====================

Yllättävin joskin aika mukava:

Odotimme tytärtämme poikaystävineen Italiasta Suomeen lomalle. Kone saapui aamuyöstä ja herättyäni luin viestin: "Tulemme illax mokille. Kutsuin mukaan 7 italianoa, joiden piti kiertaa Suomea telttaillen mut matkatavarat kentalla jai tulematta. Ruoka ja sauna olis toivelistalla. Haleja. Lumikki ja 7 kaapiota"

Onneksi jäi päivä aikaa kehitellä isolle porukalle ruokaa ja petipaikkoja. Viipyivät 3 vrk.

Dramaattisin:
Aamulla itkevä mieheni herättää ja tuo minulle kännykkää jossa miniä ilmoittaa: isä nukkui hiljaa pois 3 aikaan yöllä.

Stina

====================

"Tiedän aiheuttavani kaaoksen, mutta pääsisitkö mitenkään Mikkelin torille tänään klo 18?"

Tämän arvoituksellisen viestin luin puolilta päivin Lahdessa ja olin kuin olin Mikkelissä klo 18...ja kannatti mennä!

Siniset sukat

====================

Meille syntyi poika 3899gr ja 58cm. Onnnittelut Papalle!

Tämä oli omalta pojaltani jonka omasta syntymästä oli hetki vain...

JK

====================

Hauskin ja samalla mukavin saamani viesti on suomen kieltä opiskelevan saksalaisen poikaystäväni lähettämä. Siinä hän kertoi saapuneensa Helsingistä takaisin Frankfurtiin. Hauskaa viestissä oli se, että hänen tarkoituksensa oli lopuksi sanoa "kaipaan sinua", mutta viestissä luki "kaivan sinut". Ihana, monimuotoinen kielemme...

Anu Aurinkoinen

====================

Nauroin itseni kipeäksi ja tulin terveemmäksi.

Liljuska

====================

9.8.2005 (18.27.47) sain viestin lapsenlapseltani Tommilta (silloin 10 v, jossa on kuvaviesti ensin: kaksi pikkulintua nokat vastakkain ja alle hän oli kirjoittanut: "ole hyvä kulta".

Olen etämummi Sisiliasta ja voitte uskoa, miten onnellinen olin! Ps. Olemme aina puhelimessa sanoneet toisillemme viimesanoiksi "rakastan sinua".

Eija Lindholm

====================

:)

JaniP

====================

Tere! Toimii kyll. Allu ja Rauni goes Hollywood :> Sippo
16.5.2005 klo 17:32:37

17.5. Nettilehti Miämediasta oltiin tulossa tekemään juttua Itä-Suomen Alueuutisiin. Sippo Seurujärvi Otavan Opistolta varmisti, että internet-yhteydet ovat kunnossa nauhoituksen aikana. Arja Vähämäki ja Rauni Auvinen Emolan seurasta pääsivät nauhoitukseen näyttämään Miämediaa. Tästä on yli 2 vuotta, mutta en raaski poistaa viestiä kännykästä! On se niin hauska viesti ja dramaattinen tapahtuma Emolassa.

Allu

====================

JESS! Etusivun juttu, hyvä Arja, hienoa! Rauni

---
1.11.2007 Utelu Länsi-Savossa television katsomisesta. Television ääressä pari tuntia. Kuvani oli etusivulla ja juttu sivulla 11.

Allu

====================

Seuraava viesti täyttää mielestäni nuo kaikki kolme kriteeriä. Olen työkomennuksella Qatarissa ja vaimoni tuli minua tapaamaan hyvissä ajoissa ennen tyttäremme Annen oletettua synnytysaikaa, laskettu aika oli joulukuun alussa.

Viime keskiviikkoaamuna sain matkalla asiakastapaamiseen viestin vävyltäni: "Nyt on ukkovalta! 8.31 syntyi meidän perheeseen hyvävointinen ja komea poikavauva. Strategiset mitat 2800 ja 48. Ulkoinen olemus pieni ja ryppyinen (äitiinsä siis tullut) Äiti voi hyvin. Itsestäni en tiedä:) T onnelliset Anne & Tero

Karppavaari

====================

Läheinen ihminen oli kuollut ja sain ystävältäni ajatuksia herättelevän viestin. "Koita jaksaa, suru aukoo uutta tietä, kuolema antaa näkymiä oikeita."

Keski-ikäinen ilman kremppoja

====================

Kaikkien aikojen ihanin viesti on ollut se, jonka mieheni lähetti minulle ollessaan ulkomailla. Sinä päivänä minulla oli syntymäpäivä. Onnitteluviesti saapui minulle keskiyöllä klo 0:00:02, siis kaksi sekuntia yli puolenyön! Normaalisti hän ei aina edes muista päiviäni! Tämä tuntui TODELLA HYVÄLTÄ! Kun vielä ottaa huomioon, että meillä oli myös aikaeroa! Hän on todella nähnyt vaivaa lähettääkseen viestin ajoissa!

Eija

====================

Mulla on hyvä ystävä, joka omaa taidon imitoida ja joskus puhumme hänen kanssaan "lappia". Kerran juksasin häntä ja hän uskoi. Tuli ykskantaan tekstiviesti: "MENIN HUOKHEAAN!" Kyllä nauratti.

Pauliina

====================

Puolisoni lähetti harmaan lokakuisen ja masentavan työpäivän aikana viestin: "Olet kaikki mitä tarvitsen, rakastan Sinua!"

Kummasti alkoi motivaatio kohota...

Pandakarhu

====================

"Äiti, laskin bussipysäkille mennessä, että näin ainakin 29 etanaa tänä aamuna!" viesti 9 v koululainen ja toi hymyn huulille kesken kiireisen työaamun...

Niin sitä pitäisikin aamuisin ennättää vaikka etanat laskea, eikä vaan touhottaa eteenpäin. Mitähän muuta nuo tarkat silmät huomioivatkaan...

Johanna

====================

Vaihtaessani työpaikkaa, yksi entisistä alaisistani lähetti minulle tekstiviestin. Sain sen viikonloppuna, joten en heti lukenut sitä. Mutta kun luin, niin tuntui, että kaikki ympärillä pysähtyi: "Kiitos yhteisistä vuosista, olet ollut minulle elämäni paras esimies."

Kun viesti tuli ammatillisesti kokeneelta viisikymppiseltä mieheltä toiselle (melkein viiskymmppiselle) miehelle, voitte uskoa että lyhyen viestin sisältö tuntui suurelta.

Pienessä txtarissa voi olla voimaa

====================

Tekohampaasi ovat valmistuneet, voit noutaa ne.  -- Kun on vielä tänäkin päivänä omat hampaat suussa.

Old lady

====================

Tyttäreltä viesti:
"Sain sen työpaikan!"

Ansku

====================

Hyvää syntymäpäivää kaunis ja ihana Susa (46v). Aina puhutaan, että numerot on vain numeroita, mutta moni vain lohduttaa kaveriaan ikävältä vanhentumiselta. Toisin kuin SINÄ; ei usko kukaan niitä numeroita, joita on jo kertynyt, koska nuorekas vartalosi ja ihanan nuorekas mielesi viestii aivan muuta. Jatka samaan malliin, niin kauan kuin vain voit!
t. Ulkoisestikin jo vanha (mies 30v)

Sussumussu

====================

Ystävyys on kuin pissa housuissa: vain sinä tiedät kuinka se lämmittää!

Jaana

====================

Oli siivouspäivä ja kantelin mattoja pihalle. Murkkuikäinen tytär lähti kampaajalle kesken siivousten. Hetken päästä sain häneltä tekstarin jossa kiellettiin menemästä hänen huonetta siivoamaan. Sanakirja oli ollut päällä viestiä kirjottaessa ja se vähän "muutti" kiireessä kirjoitettua sanomaa: "Niin siivoon sit huoneen kun tuun sieltä kampaajalta. Älä koske siihen tai vie ees nautoja ulos."

Nauroin kippurassa ja vesi silmissä... ja siivous sujui kuin leikkiä vaan.

-Äitiliini-

====================

"Joo teltta löyty! Eessä oli 14 paskasta suihkumattoa, pari särkynyttä lokaria (ja imuria), särkynyt tuoli, kasa muovilepareita, viinilaatikoita! Ja kaikki vanhanleikkipöydän alla. Perikunnan toive: siivotkaa autotalli enne perinnönjakoa, kiitos!"

Äiti, jonka poika kyseli missä on teltta

====================

Älä jännitä, samoja paukapäitä me olemme nyt kuin pari kuukautta sitten! Voi hyvin!

Pihlajanmarja

====================

Vielä aamulla päivä oli tavallinen vaan pikkutyttömme muutti sen!
Onnelliset tuoreet vanhemmat

Carita

====================

Olin ollut useamman kerran tutkimuksissa sydämessä näkyvän läiskän johdosta. Silloin ystäväni, kun kuuli että olin siitä hiukan masentunut, lähetti minulle seuraavan viestin. Ei ne lääkärit ikinä voi laitteillaan nähdä rakkaimpani sydämen tummaa kohtaa. Siellähän on puhdasta kultaa ei sitä laitteet näe.

Tupuna

====================

Olimme Tallinnassa ystävien kanssa naisten risteilyllä keväällä 2006. Sain viestin veljentyttäreltäni: Poika syntyi viime yönä ja mitat (en muista enää mittoja) ja sinun äitisi on sairaalassa teholla. Voitte arvata reaktion. Parahdin ilon ja surun kyyneliin ja ystäväni olivat aivan ihmeissään. Niin kuin myös englantilaisen pubin tarjoilijatar. Oli siinä tunteet sekaisin.

Tupla

====================

Sain elämäni käänteentekevimmän tekstiviestin kolmisen vuotta sitten ja se kuului näin: "Mitä tyttö? Lähdetkö kahville?" Viestin lähettäjä oli mies, jota olin "salaa" ihaillut jo monta vuotta ja ajatellut, että juuri tuon miehen kanssa minä viihtyisin todella hyvin...Siitä viestistä alkoi sadunomainen ja uskomaton rakkaustarina, joka on pian huipentumassa kihloihin menoon ja yhteiseen kotiin...Kyllä elämä on joskus ihmeellistä!

Helsky

====================

Dramaattisin ja pysäyttävin oli viesti ystävältä, jossa hän kertoi poikansa kuolleen. Viesti loppui sanoihin "On aivan hiljaista."

Calimero

====================

"Haluan vaan, että tiedät, että jos haluat huonoina tai hyvinä hetkinä purkautua niin haluan olla sitä varten. Toivon olevani jossain määrin olkapääsi. Vetäse ny hihasta, jos näät mut su!"

Jenni

====================

iN3NIWHI VNVHI
Tuo on salakieltä. Jos haluat ratkaista, käännä kännykkä ylösalaisin ja lue!

Sain tuon viestin vahingossa ihan vieraalta ihmiseltä aikaan jolloin mieheni oli juuri kuollut syöpään.

Leskirouva

====================

Dramaattisin: Poikani oli lentämässä työmatkalle Uuteen-Seelantiin. Matka-aikaa oli kulunut jo pian 1,5 vrk ja havahduin yhtäkkiä unestani aamuyöllä ja rupesin tietenkin murehtimaan, kun en ollut saanut viestiä, että perille oli päästy.

Tästä muutaman minuutin päästä puhelimeni piippasi ja tuli viesti: "Huomenta äiti-rakas! Älä murehdi, aurinko nousee tänäänkin, sillä olen nähnyt sen jo nousevan!"

Maailmanmatkaajan äiti

====================

Pohojalaanen tulkinta juhannustaiasta: jos mittumaariyänä näjet miähen naaman lähtehes, kysees on torennäköösesti henkirikos.

Cinnamongirl

====================

Ns. mustan huumorin täyteisen tekstiviestin sain ystävältäni Tuulalta pohjanmaalta, siinä luki:
Lämmin kiitos teille kaikille jotka niin monin eri tavoin unohditte syntymäpäiväni täyttäessäni 42 vuotta!

Ilona

====================

Sykähdyttävä oli viesti " Olit jälleen ilo kaikille aisteilleni!" lyhyen mutta odotetun kahvittelutapaamisen jälkeen.

P. U-H

====================

Nuorin lapseni (19v.) laittaa minulle aina silloin tällöin pyyntöä, että toisinko hänelle töihin jotain syötävää. Erään kerran yllätin hänet viemällä ruokaa ilman pyyntöä. Kiitokseksi sain seuraavanlaisen tekstiviestin, joka lämmittää mieltäni vielä tänäkin päivänä:

"Ronin maha kiittää rakasta ja parasta äitiä".

3*äiti

====================

10-vuotiaan lapseni lähettämä tekstiviesti sulattaa sydämeni edelleen: "Lahjoitan sinulle sydämeni, jonka poimin kaukaa, sinä otat sen ilomielin vastaan. KIITOS, että olet olemassa AINA ja IKUISESTI"
PS. Se sydän ei koskaan kuole

Nanna

====================

Sain tekstiviestin 26.9.2006, jossa luki: "Olen tulossa, nähdään 5 min. kuluttua". Tuo viesti oli mukavin, hauskin ja dramaattisin, mitä olen saanut. Olin sopinut nimittäin sokkotreffit, olimme vaihtaneet sähköpostissa puhelinnumeroita. Tuo lyhyt viesti muutti elämäni. Olen umpirakastunut ja tapailemme nykyisin säännöllisesti.

Adalmiina

====================

Tämä on ehkä viimeinen viestini. Avaruusolennot sieppasivat minut. Ne haluavat seksiä koko ajan. Käskenkö hakea sinutkin? Hyvää NAISTENpäivää!

Kesis

====================

Kuvan kera vauvan ensimmäinen pottakakka!

Ylpeä isoäiti

====================

Siskoni: Tee työtä kuin et tarvitsisi rahaa - rakasta kuin sinua ei olisi loukattu - tanssi kuin kukaan ei katselisi!

Cinnamongirl

====================

Isä lähti 16.20

Ikävä jäi

====================

Mieheni vanhin tytär ilmoitti minulle sairastuneensa rintasyöpään. Leikkaus ensiviikolla. Järkytys oli melkoinen ja viestiä luin monta kertaa uskomatta asiaan. Kauhea dramaattinen viesti.

Harmaahapsi

====================

Olimme vuosi sitten Lanzarotella perheen kesken. Veljeni on kova vitsailemaan puhelimen kanssa ja on saanut monta kertaa minut uskomaan pikku jipponsa. Oli viimeistä edellinen lomapäivä. Tuli tekstiviesti: lentoemännät ja stuertit menossa lakkoon, finnairin koneet eivät lennä. Siinä naureskeltiin pitkin päivää tekstiviestille... kunnes uima-altaalla saimme kuulla että se olikin totta! Kyllähän se kuuluisa "suora lento" venyikin sitten yli vuorokauden mittaiseksi...

Tuula

====================

Pupu-tyttö tuli, 51 cm pitkä ja 4,7 kg painoinen.
Terveisin Sara ja Kai

Mummi

====================

Olet nähnyt ilon tulevan ja menevän, ei onnea mitata onnella, mutta hän joka on löytänyt vastauksen surun arvoitukseen on myös ymmärtänyt ilon salaisuuden.

Nästi

====================

Pari tyyppiä kyseli sun puhelinnumeroasi. Annoin kuitenkin osoitteesi ja he lupasivat tulla kylään. Heidän nimensä olivat Onni ja Toivo.

Tuula

====================

"Mun vaan piti sanoa, et mä rakastan sua ja sit toinen jutska, mega isot onnittelut 25-vuotiaalle. Yritin soittaa, mut mä en halua puhua sen naisen kanssa, joka hokee vaan, et numeroon ei saada yhteyttä yrittäkää myöhemmin uudelleen.”

Hansu

====================

Mukavin viesti: Poikani ollessa 8 vuotta oli Kesäkuun alussa viikon Savossa lomailemassa mummonsa kanssa. Illalla tuli viesti: Kävin heittämässä talviturkin ja vesi oli tosi kylmää täällä on mukavaa ja hyvä sauna ja hyvää yötä äiti kulta.

Mimmi-Äitee

====================

Moi! Olitko sinä se hyvännäköinen nainen punaisessa Volvossa Lahden tiellä? T. Ihastunu

Volvokuski

====================

Tulimme vähän aikaa sitten sairaalaan. Vointi on hyvä ja "Kuutti" SYNTYY TODENNÄKÖISESTI TÄNÄÄN. t. Suvi ja Ossi

Kuutin mummo

====================

Olet maailman ihanin äiti! onnea!

Äityli

====================

Sain muutama joulu sitten kutakuinkin seuraavanlaisen viestin:

"Pari tyyppiä kävi kyselemässä Sinusta, en kertonut puhelinnumeroasi vaan missä asut ja lähetin matkaan. He ovat tulossa tapaamaan Sinua... Heidän nimensä ovat Ilo ja Onni. Oikein ihanaa joulunaikaa ja säkenöivää vuodenvaihdetta!"

Oi että tuo viesti lämmitti mieltä ja muistan sen vielä varmasti vuosienkin päästä. Viestin sain tuntemattomasta numerosta, mutta lopusta löytyi tervehdys ja se ilmoitti lähettäjän olevan entinen työnantajani, jonka palveluksessa olin viihtynyt erittäin hyvin. Se tekikin tilanteesta ikimuistoisen, ihanaa huomata, että tällaisiakin työnantajia/ihmisiä vielä on, jotka välittävät työntekijöistään ja muistavat heidät vielä työsuhteen päättymisen jälkeenkin.

Suski

====================

Hauskin viesti pojantyttäreltä viime viikolla:
"Tullaan sit sun luo Helmen kaa 26.4.-27.4. Sillon on Helmen synttärit." Kyllä famot on tarpeellisia juhlien järjestäjänä, kun jo näin aikaisin varataan viikonloppu :)

Hannefamo

====================

SINUSTA ON TULLUT TUPLAMUMMO.

MARJAANA

====================

Ystävyys on kuin perhosen lento, niin kaunis, hauras ja ihmeen hento. Vaan hoivaapa sitä ja huolta kanna, sen kauniimpaa asiaa ei elämä anna. Hyvää Ystävänpäivää!

Leena - kirjekyyhky

====================

Tämä tuli ystävättäreltäni, kun olin etelän lomalla... "Nauti lämmöstä, lapissa on jo satanut lunta. Onks siel hyvän näkösii Huomenei? Jos on, niin tuo mul yks semmonen!"

Lady

====================

Itselläni ei ole kännykkää, mutta olin tyttäreni luona. Poikani oli Venäjällä. Matka oli varmaan onnistunut, koska viesti oli: PYHÄ PIETARI!

Pirkko

====================

Onkohan SAAREN kirkossa 08.08.08 vihittävänä ketään, KULTA?

Morsianko

====================

Oletko nähnyt unta Mongolian villihevosista?

Rusina

====================

Huomaa, että olet tänäkin aamuna vain yhtä aamua vanhempi, yhtä päivää kokeneempi, yhtä auringonnousua rikkaampi ja meille, jotka Sinut tunnemme, yhä tärkeämpi ja rakkaampi

Arja

====================

Siinä oli välimerkkejä käyttäen tehty kuva kasvoista ja viestissä luki: on sulla hieno puhelin kun siinä on peilikin. Olin silloin juuri hankkinut matkapuhelimen ja tekstiviesti ilahdutti kovasti ja on edelleen puhelimessani jo vuosien käytön jälkeen.

Seija Soilikki

====================

Kiitos ihanasta illasta!

Kalilan mummu

====================

Murrosikäisen pojantyttäreni lähettämä ihana viesti:
"mä rakastan sua aina".

Mammutti

====================

"Mulle tuli mieleen et olen tosi onnellinen et olet olemassa. Lupaan pitää tiiviimpää yhteyttä täst eteenpäin. Tosiystävät on harvas, oon huomannu sen viime aikoina."

Joachim

====================

Viesti oudosta numerosta pisti hetkeksi miettimään: "Pakene heti kaupungista, kaikki on tullut julki."

Marja

====================

"Mihin kaikki hauskuus on kadonnut?", kysyi tyttäreni muutama vuosi sitten. Siinä se, asian ydin! Laittoi minut ajattelemaan ja pysähtymään siinä tilanteessa...

Hauskuus kateissa

====================

"Kulta halusin toivottaa sinulle hyvää tätä päivää."

Kolmenkymmenen, myrskyisänkin, avioliittovuoden jälkeen mieheni saattaa yllättäen lähettää minulle tällaisen viestin. Hyvä arki on parasta!

Leila

====================

Yllättävin ja hauskin saamani tekstiviesti on lyhyesti ytimekkäästi: Kram!

Tämän sain suomenruotsalaiselta mieheltä, joka kyllä puhuu hyvin suomea, mutta kirjoittaminen on vähän niin ja näin.

Mary

====================

Dramaattisin viesti on se, jonka tiesin tulevan pietarilaisen 18-kerroksisen opiskelija-asuntolan 11. kerroksesta ja jossa kerrottiin keskellä yötä, että keittiön katosta valuu vettä.

JJ

====================

Hianua! Niihä se pitääkii! Olet ihanan myönteinen hyönteinen tai siis ihminen. Myönteinen hyönteinen on Kirsi Kunnaksen kiva runo.

====================

Tuhlaa rakkautta,
Sytytä tuikkuja,
Kutsu tontut ja enkelit kylään,
Kata pöytä sydämen kamariin,
Anna Onnen ja Joulun tulla!
Iloista ja lämmintä Joulumieltä!

Tonttutyttö

====================

Nyyh! Nyt en oo ennee poikamiehhii! Tapahtuma kesti 20 minuuttii. Juhlakengät kävin ostamassa Hullulta Päiviltä. T. Velimies

Satu

====================

Hei Anja! Kuulin suruviestin, täällä metsässäkin puut ja tuuli surusävelmää soittavat. Lämmin osanottoni teidän siskosten suruun... Pekka

Vanhan äitini kuoleman jälkeisenä aamuna eräs tukkirekan kuljettaja lähetti metsätyömaaltaan aamuhämärissä tämän. Se kosketti ja lämmitti kovasti. Kyllä suomalaisista miehistä löytyy myötäelämistä ja myös keinot sen ilmaisemiseen, eikö?

Anja

====================

Rakastan sua...

Elsa

====================

Haluaisin viettää rakkaani kanssa loppuelämän, jos sinulle vain sopii!

Kirsi

====================

Nyt mennään. (viesti tuli yöllä, kun rakas ystävä odotteli esikoistaan syntyväksi)

Henna

====================

Asumme Etelä-Suomessa, mutta poikamme kävi lukion Nilsiässä lumilautailuharrastuksensa vuoksi. Eräänä päivänä puhelimeeni saapui viesti: "Musta tuli just ylioppilas". Kyyneleet tulvahtivat silmiini, niin mahtava tuo hetki oli.

Heidi

====================

Mieheni katosi 35 vuoden avioliiton jälkeen kuin tuhka tuuleen. Muutaman päivän kuluttua sain tekstiviestin: "Olen katkaisuhoidossa" Näin hän ilmoitti avioliitomme päättymisestä. Seuraava yhteydenotto tulikin sitten käräjäoikeudesta.

Meirami

====================

Mukavin: lapset lähettää hyvänyöntoivotukset ollessaan yökylässä.
Dramaattisin: sain tiedon rakkaiden ystävien yllättävästä ja nopeasta erosta viestillä.
Iloisin: joulupäivänä sain viestin, että minusta tuli juuri isotäti
Hauskin: Nauran itseni tärviölle ystävieni lähettämistä vitseistä.

Tellunen

====================

Mukavin =  Siunausta ja iloa ja onnea sinulle äiti ja juuri syntyneelle lapsellesi.

Äiti

====================

Jouluna 2004 sain täydellisen yllätyksen, kun poikani selitti, miksi jouluglögeille pitäisi varata alkoholiton vaihtoehto. ´Katsos kun Empun vatsassa asuu pieni neekeripoika´.

Neljännesneekerin Famo

====================


Vanhempieni koira sairasti ja aamupäivä vietettiin perheen kanssa odottaen eläinlääkäriä. Olin lähtenyt töistä kesken ollakseni koiran luona. Työt kuitenkin odottivat ja lähdin murheissani töihin. Muutaman hetken päästä sisareni lähetti oheisen viestin: Vili kuollut. Viestin jälkeen itkin.

Sari L

====================

Olimme mieheni kanssa tavaratalossa ostoksilla, tekstiviesti tuli esikoistyttäreltämme ja siinä luki, pikavauva syntyi, riemullamme ei ollut rajoja ja sen huomasivat muutkin tavaratalon asiakkaat.

Anneli

====================


Dramaattisin: Pikkuveli oli juuri saanut ajokortin, oli kylässä ja lähti yöllä ajamaan kotiinsa. Puhelin soi ensin, en ehtinyt vastaamaan. Yritin soittaa, ei vastannut.
Tuli viesti: Ajettiin hirvikolari. Poliisit paikalla, ei voi puhua.
 Että oli pitkä 10 min ennen kuin sain puhelimessa kysyä mikä tilanne!

Hauskin: Isoveljen perheessä hamsteri kuoli:
Hamsteri kuoli. Me ei oltu ihan varmoja oliko se hinduhamsu vai jeesushamsu joten se voi olla nyt jeesuksella hamsuna tai hevonen, lintu tai kääpiöhamsu.

Maiju

====================

Dramaattisin
"Kissa nääntyy" tyttäreni viesti kertoi lyhyesti, että kissanruoka on lopussa ja pullea kotikissamme on "nääntymässä"

Elsa

====================

"Vihan enkeli odottaa sinua kirjastossa" Ensin säikähdin, mutta se olikin ilmoitus tilaamastani kirjasta.

Varpi

====================

R!

HÄN on lyhenteiden mestari


====================
Heräsitkö? Kahvi on tulella ja leipä paahtumassa. Ja vieraskin meillä on - uusi aamu, kaukaa tullut, itsensä kutsunut, tuliaiset mukanaan. Pidetään pitkään hyvänä sitäkin. Halaukset nimipäivänäsi!

Mirjami

====================

Dramaattisin saamani ja veren seisauttava tekstiviesti tuli isältäni kesken työpalaverini (käsiteltiin turvallisuusasioita): "Peräkärryni ajoi minun ohi..."

Frida

====================

Se oli viime kuussa olleessa nimipäivä nnittelussa jossa oli Mielikkien porukan nimiä ja joukossa myös talon lemmikkien Terhon ja Tiitun nimet. Olin menossa pelottavaan tutkimukseen ja se nauratti minua

Eila A

====================

Voin vaan todeta, että tää vei jalat melkein alta ja sydän hakkasi tuhatta ja sataa n. vuoden päivät, jonka jälkeen se pikkasen rauhoittu. Viesti kuului näin: Äiti, onneksi olkoon, sinusta tulee mummo.

Onnellinen mummo

====================

Serkkuni ilmoitti minulle viestillä "minusta tulle mummu 17.pv"! Onnittelin ja olin ihmeissäni miksi nyt vasta ilmoitit? Vastaus; kun se nyt vasta varmistui!! (hänen tyttönsä oli varannut kissanpojat jotka saa 17pv!!!!) heh, heh…

Pilkkumi

====================

Valkoinen mieli lumen lailla, sovun ja rauhaisuuden tunnetta kantaa, voimaa eteenpäin antaa, rakkautta sisältä kadottamatta turvaa polkua yhä uudelleen.

Esa

====================

Maailmassa on enemmän kuin 20 enkeliä. 10 nukkuu rauhassa pilvien päällä, 10 soittaa harppua, yksi lukee parhaillaan tätä viestiä.

Sisko

====================

Olisin maailman onnellisin mies jos sut saisin, varmana!

Yhdessä 1v

====================

HERÄÄ etkö kuule kun huudan… Nukuin vain enkä kuullut.

Helsku

====================

Savon SKOP´ista iltoo. Myö lähestyttää Sinnuu tekstiviestillä, ko meitillä ei ou intternettii. Pankillo männä mahottoma hyvi. Voettoo on, jotta holovi pullistelloovi. Bisnekset on onnistunna satarosenttisesti! Myö on piätetty tiällä, jotta myö jaetaa ylmiärräne poonus vuojelta 2005. Ja myö jaettaa SE MUIJENNII PANKKIE ASIJAKKAILLE! Sitä varte myö tarvitaa Sinunnii sosturvatunnus, pankkitilinumero ja kortin tunnusluku. Paa tulemaa, nii piästää poonusta jakamaa!

Leena - kirjekyyhky

====================

Apuva! Olen tietämättäni sairastanut lintuinfluenssaa vuosia... tiputanssia on tanssittu, kiiltävän perään olen kuin harakka, munien päällä on tullut maattua, joskus tunnen itseni pöllöksi, äimän käkenäkin on heiluttu, peiliin kun katson sieltä näkyy huuhkaja ja etelään taas tekee mieli! Hyvää syksyä!

Leena - kirjekyyhky

====================

Teini-ikäinen poikani pähkäili kotona, että pitäisi pitää 5 min esitelmä koulussa omavalintaisesta aiheesta. Tuskallista valita aihe. Seuraavana päivänä sain tekstiviestin töihin "Äiti, miten kumiperunoita tehdää?" Viesti on vieläkin tallessa ja saa suupieleni nykimään.

Raija

==================== 

Sinusta on tullut mummi!

Kipa

====================

Viesti 42-vuotiaalta veljeltäni, jossa hän ilmoitti tulevansa isäksi! Lääkäri ei ollut antanut hänelle enää pahemmin mitään toivoa asian suhteen.  Eli minusta tulee täti!

Nyyti

====================

"Se olisi semmoinen juttu, että nyt on todistettu, että sinusta tulee oikeasti vanha. Kaveri päästä peppuun 4,7 cm kaikki jäsenet ja sisukset on tallessa. Sun mummoutumisen laskettu aika on 4.3. Onnea mummo-kandidaatille ensimmäisen lapsenlapsen johdosta.”

Onnellinen Ollin mummi
====================


Minulle on tapahtunut stop ehkä jotain peruuttamatonta stop OLEN RAKASTUNUT SINUUN STOP.

ykx kerta

====================

Ei hyväne aika, olin täs kirkolla treenaamassa, sit iskee salama ja nyt on talo täynnä ihqja palomiehiä :D

(Tytär 19 v. kesäkanttorina)

Sydämen asialla

====================

Onnea mummille! Ihana tyttövauva on syntynyt.

Airi -mummi

====================

Pakkasaamuna, tänään olin koiran kanssa tunnin verran ihastelemassa talven ensimmäisiä kunnon hienoja ilmoja ja auringon kultaamaa huurteista luontoa. Sain muuten vain jouluisen viestin ystävältäni ja vastailin siihen tapani mukaan kauniita sanakäänteitä säästelemättä.

Kuinkas ollakaan, sain vastauksen ajatuksiini ystävältäni:
"Mulla oli mielessä aamulla, kun laitoin sulle viestiä, että nyt on Maikulla oikein runollinen ilma - olin oikeassa!" Tässä vaiheessa viestiä lukiessani voin tuntea äänen sävyn, ilmeen ja iloisen naurahduksen ystäväni viestissä. Jaettu ilo jo aamulla ulos katsoessa on yhteinen ilo!

Maikku

====================

Huomenta äiti! JA ONNEKSI OLKOON SYNTYMÄPÄIVÄN JOHDOSTA!! (P.s. vaikka ikää tulee lisää niin silti olet aina mulle kaunis!)

Kultapallerolta

====================

"En tarvitse mitään niin paljon kuin hunajaa..." sanoi Puh katsoessaan Ristoa ja Nasua. Paitsi ystäviä."

Ystävyys on sitä kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystäväänsä, silloin poskilihakset alkavat vetäytyä korvia kohti niin, että kaikki rypytkin siliävät.

Pipa

====================

Rakkaani
Tänäänkin!

Seikku

====================

Siivet karrella, sydän reikiä täynnä ja silmät kyynelissä hymyili pieni enkeli ja pyysi: ota minut syliin, on niin ikävä.

Sirpale

====================

Pojan perheeseen odotetaan esikoista. Ensimmäisen ultran jälkeen tuli seuraava viesti: Hei Äiti, kävimme tänään ultrassa, molemmat sydämet sykkivät. Siinäpä pohdittavaa!

Tuleva kaksosten mummo

====================

"Ajattelin vaan kertoa, että siusta tulee elokuussa pappa."

Tällaisen viestin sain pojaltani viime tammikuussa. Arvatkaas kuinka sydämeni pomppasi. No eka lapsenlapseni, tyttö syntyi sitten elokuussa.

Esa

====================

Nuorin poikamme Kalle, 19 v, lähetti minulle viime naistenpäivänä tekstiviestin, josta saan vieläkin iloa ja voimaa.

HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ MAHTAVALLE NAISELLE JA ÄIDILLE! T. KALLE

Seija

====================

Syntymäpäivänäni:
"Älä valittele ikääsi! Koskaan et tule olemaan niin nuori kuin tänään!"

Ritva J

====================

Loukkasin pahasti reissussa ollessani nilkkani ja sääriluu meni poikki, sain viestin veljeni vaimolta:
Muista motto: Elämän ei pidä olla turvallinen matka hautaan hyvin säilyneessä kropassa, vaan sivuliitoa, suklaa toisessa ja viini toisessa kädessä, ruumis täysin kulutettuna ja huutaen: Jahhoo mikä matka!!!

Ritu

====================

Anna pallon pyöriä, älä pysäytä sitä!

Emmu

====================

Dramaattisin viesti tuli kun löysin vanhan sim-kortin ja kas kummaa, tunnukseni sopi siihen. Avasin puhelimen ja selasin tekstiviestejä. Sieltä löytyi 7 vuotta sitten kuolleen Ystäväni 2 viestiä. Itku pääsi. Sitten tuli mieleen että taisi Ystäväni luonteelleen sopivasti nauraa makeat naurut yläkerrassa "kepposestaan", aikoinaan meillä oli aika rempseätä huumoria, sillä jaksoi monta rankkaa juttua. Mutta aikalailla järkytti.

Paula

====================

Kaipaan halejasi enemmän kuin sopivaisuus sallisi. Pelastatko minut pälkähästä vai pistänkö jäitä hattuun.

Ukko

====================

Hyvää uutta vuotta t. tätisi keijo

Anneli

====================

"Se on loppus nyt, huoripukki. En ala sun kanssas enää mitään." Kyseessä oli väärään numeroon tullut tekstiviesti...

Sannuli

====================

Laitoin ystävälleni syntymäpäivä-onnittelut tekstiviestillä. Vastaus tulikin Oxfordista! Vastauksesta kuvastui tämän ihmisen onnellisuus siinä hetkessä ja se lämmitti minunkin mieltäni suunnattomasti. Ja kumma kyllä, en tuntenut silloin laisinkaan kateellisuutta!

Ode

====================

Vieköön vanha vuosi, mitä taakkanasi kannat ja tuokoon uusi alkava vuosi sen hyvän, mitä toivot.

Nainen

====================

Kun tässä nyt makaan sängyssäni ja muistelen viime yötä, tunnen vastustamatonta halua puristaa sinua. Tulit luokseni odottamatta lämpimässä yössä ja se mitä välillämme tapahtui, pyörii vieläkin mielessäni. Sinä laskeuduit alastomalle keholleni nälkäisenä, imit minua kunnes lopulta uupuneena nukahdin. Aamulla vierailustasi oli jäljellä vain muisto ja jäljet lakanoissa. Ensi yönä odotan sinua täysin valveilla ja valmiina. Saamarin hyttynen!

Tässä on tietenkin on oleellista että lähettäjä oli sellainen hlö, että mietin onko hän seonnut tai laittanut viestin väärään numeroon. Poskia kuumotti ja hämmästytti moinen teksti kunnes olin lukenut sen ihan loppuun.

Hytynen

"Hyvät naurut hyvin rakennetusta vitsistä"


====================

Siskoni lähetti viime juhannus-aattona viestin:
"Bongasin Tampereen lähellä erään kioskin seinältä juhannustoivotuksen "Hauskaa jussia, muistakaa nussia!"

Punaposki

====================

Minäpä osaan taikoa Sinut enkeliksi:

Yksi

Kaksi

Kol.. mutta Sinähän olet jo enkeli!

Jatta

====================

Vinkkini. Kokeile vaikka ryhmätyönä jokin tekeminen, esim. maantieto, kuvakollaasi tms.(vaikeusaste tai asia riippuu ikäryhmästä) ryhmän vetäjäksi tai esittelijäksi syrjäänvetäytyvä tai haluton oppilas. Anna hänelle/heille vastuuta. Se ehkä motivoi tai kannustaa eteenpäin.

Tehkää luokassa jotakin sellaista missä huonokin oppilas tai syrjäänvetäytyvä voi loistaa.

Marleena

====================

Katsoessani tähtitaivasta iltaisin, uskon parempaan tulevaisuuteen. Koska tällaisena pimeyden hetkenäkin valot näkyvät. Paljon voimia teille kaikille.

Tällaisen tekstiviestin sain siskoni tyttäreltä viime keväänä kun olimme sairaalassa oman tyttäremme joutuessa liikenneonnettomuuteen ja hän oli vakavasti loukkaantunut. Lämmitti mieltä.

Aila

====================

1) Dramaattisin viesti:
Tein vuosikaudet töitä käytännöllisesti katsoen kellon ympäri yhdelle ministeriölle toisen julkishallinnon yhteisön palveluksessa ollen. Vuosi sitten keväällä sairastuin, eikä silloinen esimieheni ollut halukas järjestämään sairaslomansijaista. Ministeriö irtisanoi luonnollisesti ostopalvelusopimuksen, jolloin esimieheni lähetti minulle sähköpostin: "Kuten kai tiedätkin ministeriö on irtisanonut sopimuksen. Tulen esittämään talon johdolle, että työsopimuksesi irtisanotaan:"

2) Mukavin: Kertoessani tilanteeni HYVÄlle ystävälleni hän lähetti seuraavan: " Muista, että jos Luoja sulkee oven, Hän avaa toisaalla ikkunan!"

Lohduttavan viestin teksti on toteutunut, en tullut irtisanotuksi, vaikka sopimus päättyi. Paljon muuta mukavaa on tapahtunut sen jälkeen ja mikä parasta "sitä ollaan hengissä taas...!"

Kapalo

====================

Ollessani matkalla Egyptissä n. pari viikkoa sitten ja kysellessäni pojaltani oliko kaikki ok kotona. Poika vastasi: No ei täällä sen ihmeellisempää... Tulin just himaan tyttöystävän kanssa. Käydää nukkumaan. Ai nii sä oot sitte kohta mummo....

Uskot varmaan että maailma pysähtyi hetkeksi.

Tuleva mummo

====================

Jäin usein ylitöihin ilmoittamatta kotiin tuloaikaani. Kerran mieheni laittoi minulle viestin 10 minuuttia ennen työajan päättymistä: "Meillä syödään klo 17.15 ja naidaan klo 17.45. Ehkä kannattaisi olla kotona ko. ajankohtina!" Arvaa jäinkö ylitöihin?

Työnarkomaani

====================

Häkellyttävää oli, kun jonkun naisen salarakasmies laittoi viestinsä vahingossa mun puhelimeen. Soitin miehelle ja sanoin, että nyt tuli viesti väärälle henkilölle. Onneksi en tuntenut kumpaakaan henkilöä.

Marjo

====================

Odotan tapaamistamme kun lapsi joulua!

Saara

====================

1. Mie tykkeän susta. Viesti edelleen työpuhelimessani.
2. IH H HANAA PUOLUKKAPUUROA! Kun vein pojalleni kerran poikamiesboxiin puurokipon ilahduttaakseni häntä. Hän laittoikin minulle tosi ilahduttavan viestin joka lienee vieläkin työpuhelimessani.

IMMU


Ystävyystekstiviestit


Tää on ollu ihana, vaikkakin vähän pitkä:
"Mitä tekisit jos Ystäväsi katoaisi huomenna etkä koskaan olisi kertonut hänelle tunteistasi. Joten minä haluan sanoa: Sinä olet tärkeä minulle ja Sinulla on merkitystä elämässäni. Katson Sinua ylös päin.Kunnioitan ja arvostan Sinua. Lähetä tämä kaikille Ystävillesi. Ei väliä kuinka usein puhutte tai kuinka läheisiä olette. Anna vanhojen Ystäviesi huomata ettet ole unohtanut heitä. Jos saat 3 takaisin, olet Ystävä josta kannattaa pitää kiinni."

Marita

====================

Tämä on ainoa saamani tekstiviesti, jonka olen säilyttänyt jo vuosia:

Muista, että tämä päivä tulee vain kerran eikä koskaan palaa. Tämä hetki on olemassa nyt - jaa sen ainutlaatuisuus ystävien kesken. Kaikki eivät näe huomista auringonnousua. Kuvittelemme, että aina on aikaa, mutta niin ei ole kaikilla. Jokaiset sekunnit ja sanat ovat tärkeitä. Lähetä tämä viesti ystävillesi muistuttamaan, ettet ole unohtanut heitä. Ja että he ovat ajatuksissasi, vaikkeivät kädet aina riitä ottamaan heistä kiinni ja halaamaan!

Armi

====================

Kyllä sydän hakkasi kun aloin lukea tätä viestiä.
Otsake: ÄLÄ SOITA MULLE TÄN VIEST.....

Hitto sä oot kans tollai sanonko mikä!! Luuletko ettei mulle kerrota et sä puhut kokoajan musta kaikkee sanonko mitä!!? !HITTO SÄ OOT MENNY SIT SANOO JOLLEKIN ET OON KIVA IHMINEN JA NIIN OOT SINÄKIN! Lähetä tämä kaikille ketkä ovat hirveen ihania ja säikytä heidät!

Lispet
Hessutyttö
Minde68
 
====================

Mä ittuin ojatta koilankakan vielettä. Tä tulit ja kytyit: "Mikt tä tiel oot"? ”Mä mökötän." "Jaa, no mun pitää titten tulla tinne kant. "Tä tulit ja ittuit koilankankan päälle ja mua naulatti ihan hirveatti! Kiitos kun oot ollut kiva kaveli. Hyvää yttävänpäivää tulle! Lähetä kaikille, joiden puolesta istuisit koilankakkaan!

Satu -66
Tinsu
Marja
Leena – kirjekyyhky
Jane

====================

Ystävänpäiväviesti

Älä kulje edelläni, en ehkä seuraa,
älä kulje perässäni, johdan ehkä harhaan,
kulje vierelläni, ole ystäväni.

Mari

====================

Viesti ystävältäni viime kesänä:

Olisiko mitenkään mahd. että tulisit meille vkl yöksi? Koska ikinä ei tiedetä millaisissa väleissä olemme puolen vuoden tai jopa viikon päästä, ja haluaisin nauttia vielä kerran niistä yhteisistä hetkistä. Emme muutenkaan tiedetä enää toisistamme melkein mitään, ja edelleen haluaisin olla osa sinua. Just nyt tarvitsen tukea, ja vain sinä pystyt olemaan se jonka ansiosta saan nauraa ongelmilleni. Siitä voi tulla mitä vain. Humalaista ylihilpeyttä ja hulluja kuvia viimeisestä loma v-lopusta, riitelyä ja väittelyä tai jumittamista - ihan sama, kunhan saisin olla kanssasi kahden!!<3

Kehäkukka

Vovan

====================

Ystävyys on kuin perhosen lento:
niin hauras, kaunis, ihmeen hento.
Vaan hoivaapa sitä ja huolta kanna,
sen suurempaa lahjaa ei elämä anna.

Tosi kaunista ja niin totta

====================

Tämän viestin sain MIES-puoliselta YSTÄVÄLTÄ viime ystävänpäivänä:

"Toivoisin olevani villasukat, jos jalkojasi palelee, nenäliina, jos sinua itkettää, virkistävä juoma, jos olet väsynyt ja sinua janottaa, enkeli joka auttaa sinua, jos apua tarvitset. Toivoisin olevani ystävä, joka sinua ilahduttaa."

Tirpaliina
     
====================

Tämä ei varmaan kestä julkaisua (vaikka nykyisin noita voimasanoja kuulee jopa kaupanjonossa), mutta kun sain "kesken ankean päivän" tämän viestin, niin en mahda mitään, mutta hauskaa oli ja vielä hauskempaa oli, kun lähettelin tätä viestiä kavereille eteenpäin.

Pöllön kuvan jälkeen teksti:
"Aurinkua päivähäs! Lähetä tämä helvetin syyskurppa riesaksi niin saatanan monelle tai sun loppusyksy tulloo olemahan aiva perseestä.

Leila

====================

Hei, olen tänään nähnyt ja jopa jutellut erään hyvin merkittävän henkilön kanssa. Menepäs nyt sinne peilin eteen ja kurkista, niin näet sinäkin tämän upean ihmisen. Sano hänelle hei ja kerro minulta lämpöisiä terveisiä.

Lellu

====================

Piirsin kuvan. Siihen silmät jotka nauravat ja suun, joka hymyilee. Piirsin korvat jotka jaksavat kuunnella ja sydämen joka välittää. Piirsin ihmisen, joka on minulle tärkeä. Piirsin sinut.

Cinnamongirl

====================

Ystävyys ei ole trendi, se ei seuraa muotia, siitä ei saa korkoa eikä eläkettä. Silti se on elämän paras sijoitus. Iso halaus ystävänpäivänä!

Mummomarja

====================

Nalle karvatassu, iloinen ja hassu, löysi pienen sydämen, punaisen ja lämpöisen. Luokse hyvän ystävän sydämen nyt lähetän! Hyvää ystävänpäivää!

Telletiina

====================

Hyvät ystävät ovat kuin rintsikat: vaikeaa löytää tukevat, mukavat ja aina sydäntä lähellä!

Paula

====================

Kaunista Ystävänpäivää! Uskon, että ystävät ovat kuin hiljaisia enkeleitä, jotka nostavat meidät jaloilleen silloin kun siipemme unohtavat, miten lennetään.

Leena - kirjekyyhky

====================

Psst.... olehan hetki aloillasi... huomaatkos tuon pienen valon joka pyörii ympärilläsi? Minä, minä vain keijuna katselen puuhiasi ja varmistan, että Sinulla on kaikki hyvin. Hymyile hieman...noin juuri. Nyt pitää jatkaa matkaa, on paljon katseltavaa. Lähettäisitkö minut eteenpäin, kiitos.

Leena - kirjekyyhky


Mukavat kiertolaisetMINÄKÖ KESKI-IKÄINEN? Ennen vanhaan sattui ja tapahtui, nykyään ei tapahdu, mutta joka paikkaan sattuu kyllä. Kylmä kahvi kaunistaa, mutta vatsa ei kestä niin paljon kuin naama vaatisi. "Kahdesti yössä" tarkoittaa vessakäyntejä. Enää ei hetkauta jos ajatukset karkailevat, kunhan tulisivat takaisin. Tarvitsee lasit löytääkseen lasit. Joka paikkaan koskee ja se mihin ei koske se ei toimi. Olo on kuin rilluttelun jäljiltä vaikka ei ole pirtistä poistunut. Silti ja sen takia...HYVÄÄ LOPPUVUOTTA!

Kati
Sointu Orvokki
Anu
Keski-ikäinen ilman kremppoja
Leena

====================

On kevät. Linnut tekevät SITÄ, ampiaisetkin tekevät SITÄ. Perhosetkin tekevät SITÄ. Haluaisitko sinäkin? Unohda. Ei ihminen osaa lentää, mutta kuitenkin kevättä rintaan.

Marita

====================    

Sovitaanko että tänä juhannuksena ei ryypätä. Jos kuitenkin vähän ryypätään, ei lauleta. Jos lauletaan, ei tapella. Kun kuitenkin tapellaan ja tullaan piestyksi, kaadutaan grilliin ja sammutaan hyttystensyötiksi alasti naapurin pihalle, niin sovitaanko että ensi juhannuksena ei sitten ryypätä! Hyvää Jussia!

Soikk3li

====================

Hei Nainen! Tarvitsetko Miestä? Mutta et halua vakituista riesaa nurkkiin haisemaan. Tilaa varamiespalvelusta mies käyttöösi. Nyt edulliseen hintaan sentti sentiltä ja sekin on huojuva, sisältää alvin. Takuu, jos et ole tyytyväinen, saat uusinnan ilmaiseksi. Eikä siinä vielä kaikki. Saat uusinnan joka tapauksessa. Tilaa heti, tavara seisoo varastossa...

Minna

====================

Halusin lähettää sinulle jotain ihanaa, herttaista, kaunista ja mukavaa... mutta postimies käski tulla pois postilaatikosta. Aurinkoista nimipäivää!

Jaana –65
Saara
Emmi
EKo

Itse olen saanut onnitteluviestiksi seuraavan: Koska unohdin lähettää sinulle syntymäpäiväkortin, huomasin sen liian myöhään, niin pakkohan minun oli korvattava se jotenkin ja siksi menin postilaatikkoosi...

Minna

====================

Met Lapin tyttäret olema tämmösiä, meän kans on niin heleppo olla, saa olla justhin niinku met sanomma! Emmä mekhän ole täyellisiä, meiltä uupuu heikkouvet!

Yksi lapin tyttäristä
Lapin tytär

====================

Moro! Sää ole saanut turkkulaisse viirukse. Kosk emme ole kauhea kekittynei tääl turuus tää o manuaaline viirus. Olek ystvällinen ja deletoi kaik sun tierosto ja lähetä etteppäi kaikil sun kamuil. Kiitoksi kovasti

Ansku

====================

Anna anteeks, et kerron tämän tekstiviestinä, mutta en voi sanoa tätä muulla tavoin. Pakko mun on kertoa, ei ole järkeä odottaa enää. Parempi, että tämä tapahtuu nyt, olis sulle itselles raskaampaa muuten. Ollaan aikuisia molemmat, enkä voi valehdella sulle enää. Toivon et pystyt ymmärtämään... MUTTA JOULUPUKKIA EI OLE OLEMASSA!! Hyvää joulua!

Masa
Anne

===================

Lii anvä hänhy vääs eksi äsaalo pul taaik aanva ikka mi tähä iriöi tä...

Jos et kymmenessä sekunnissa selvitä tätä, ja lähetä viidelle bestiksellesi vaiva ilmaantuu elämääsi.

Eija

====================

"Kun ei ollut heilaa helluntaina niin eipä häirihe jussinakaa. Hyvää juhannusta!"

Minna

====================

Vapuksi papiljottikossu: lasiin kossua ja vichya, reunalle papiljotti, joka pannaan päähän, kun lasi on tyhjä. Aamulla tietää, montako joi ja ainakin tukka on hyvin.

Cinnamongirl

====================

Sä olet kans tollanen...sanonko mikä? Luuletko, ettei mulle kerrota, että sä puhut kokoajan musta kaikkea...sanonko mitä? OLET MENNY SITTE SANOMAAN, ETTÄ OLEN MUKAVA IHMINEN JA NIIN OLET SINÄKIN! Lähetä tämä kaikille hirveän mukaville ihmisille ja säikytä heidät

Marjatta

====================

Joulu on peruttu - Josef tunnusti.

Kari

====================

"Lähetin sinulle tämän tekstarin, jotta seurassasi olevat luulevat, että sinulla on ystäviä. Todellisuudessa tämä maksaa sinulle yhden oluen, kun seuraavan kerran tapaamme!

Kiki
HUUMORINKUKKIEN KASVATTAJA

====================

Sanoja, joita vaikea sanoa jurrissa: suuyritysrypäs, karnevaalikaravaani. Hyvin vaikea sanoa jurrissa: spesialistipsykologia, objektiviteettiperiaate. Sanoja, joita mahdoton sanoa jurrissa: kiitos, en halua seksiä, ei enää viinaa minulle, en minä osaa laulaa. Hauskaa Juhannusta!

Marsa

====================

Pään painan ruohikolle ja oion jalkoijain. En jaksa pohdiskella, mä tahdon olla vain. Sen viisaammat voi tehdä, mä päivän kultaan jään. Mä tunnen kaikki tuoksut ja luonnon loiston nään.

Voi leikitellä mielikseen, voi ottaa, jättää paikoilleen tai olla niin kuin luonnostaan, ja maata vaan. Mä pieni peikko siihen uskoon jään, on maailma minkä nyt mä nään. Tove Jansson, Juhannusruno

Miiru

====================

Seuraa ikävä ilmoitus... Korvatunturilla oli eilen pienet pirtujuhlat. Tonttuja tämän takia sammuneina ympäri tuntureita ja muutamia putkassakin. Petteri-poro kateissa... Oli kuulemma lähtenyt jonkun hirven matkaan. Pukki on päässyt juuri putkasta tapeltuaan pakkasukon kanssa ja lähtee liikkeelle heti kun on ajokunnossa. Puhalsi vielä äsken promillen verran. Pukki voi siis olla vähän myöhässä. Kaikesta huolimatta HYVÄÄ JOULUA.

Rebekka

====================

Hauskin on seuraava naistenpäivänviesti:
"Varoitus! Tänään tulevat avaruusoliot kidnappaamaan kaikki kauniit ja seksikkäät. - - -Halusin vaan sanoa heippa, ennen kuin minut viedään!"

Vitsikäs oli uudenvuodenviesti:
"Lue ääneen, niin toteutuvi: Toivon, ett läskit lähtevi, naapurin eukkoon siirtyvi. Siihen, joka hyvältä näyttävi. Rahaa sais olla vaikka muille jakaa, velkojat pois oven takaa. Onnea mulle paljon suo, samat ystävilleni tuo! Onnea uudelle vuodelle!"

Elsa

====================

Pari tyyppiä kyselivät Sinua. En antanut numeroasi, annoin osoitteesi, lupasivat tulla pian luoksesi. Niiden nimet ovat Ilo ja Onni. Hyvää vuotta 2008! t: xx

Leena – kirjekyyhky
Anni

====================

Hei Siiri. Haluaisin toivottaa Sinulle oikein Hyvää Pääsiäistä ja Hauskaa Juhannusta ja Hyvää Joulua 1998 täältä Alzheimerkodista! Tätisi Heikki

Tämän tekstarin sain Uutena Vuotena 2007! Mielestäni tämä oli hauska juttu!

Ippa
Päiskä

====================

Silloin kun lintuinfluenssa vaara oli suurimmiillaan tämä viesti jaksoi naurattaa:"Jos oot nähäny leheres uutisen, jotta Suames on löyretty lintulenssua vanhoosta haaskoosta, ni älä hualestu, min oon kunnos. Mut jos lukoo, et sit on löyretty seksikkäist tipuist, mollaan kuses!"

Vipe
Neilikka
Se toinen haaska
Kaisu
Ritva-mummoLadataan kommentteja...
© 2017 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot