Pe 28.4.Ilpo, Tuure, Ilppo, Ture» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Uteluarkisto


Mitä olet aina halunnut tehdä,
mutta et ole uskaltanut?Olen halunnut hankkia moottoripyörän, sellaisen matalan ja sopivan kokoisen lyhyen naisen ajettavaksi.

Tuleva motoristi?Olen vuosikaudet ajatellut, että olisi tosi kiva tavata ulkomaiset kirjekaverini. En ole luottanut kielitaitooni kun kirjeisiin sanakirja apuna ja nyt taloudellisesti ja terveyssyistäkin mahdotonta.

huteraaHypätä laskuvarjohypyn, mutta pokka ei kertakaikkiaan riitä. Sitä olen halunnut pienestä asti.

make-76On kaksikin asiaa: Istua ravihevosen rattaille ja lähteä opiskelemaan vielä aivan uutta alaa.

TuulaMennä syömään huippukalliiseen ravintolaan täydellinen illallinen, tyylikkäästi pukeutuneena ja häipyä maksamatta laskua, portieerin tilaamalla taksilla.

Mietin kauan, en ymmärrä miksi haluaisin tehdä petoksen? Jännitys tai esiintyä jonain muuna kuin on.

syntisäkkiSanoa isälle omat mielipiteeni ja olen kohta 50-vuotias.

sirkuliLaskea kanootilla koskea Lapin erämaassa. Myöskin purjeveneessä tuulen mukana menoa en ole koskaan kokenut.

almiina- 64Osallistua televisiossa pidettävään tietokilpailuun.

AaslaIloita jostakin puhtain omin tunnoin pelkäämättä, että seuraavaksi tapahtuu jotain ikävää: ei mitään niin hyvää ettei jotain pahaakin. Ikävä perintö vanhemmilta.

varpaisillaanOlla taiteilija...

taiteilijasieluEn ole uskaltanut lähestyä rakastamaani miestä.

TaikatähtiOttaa hatkat nykyisestä duunista ja pistää firman pystyyn.

Auringon kultaaLähteä vielä "tällä iällä" uudelleen kouluttautumaan ja irtisanoutua pitkästä työsuhteesta.

pähkäilijäMuuttaa joksikin aikaa ulkomaille. Huono kielipää on paha jarru asiassa. Ja nyt tässä elämäntilanteessa, kun on lapsiakin, on jo vaikeampi lähteä. Ehkä joskus...

jänishousuko?Alkaa pitämään itseäni onnistujana!

7 tähteäOlen aina halunnut lentää kuumailmapallolla - vielä en ole uskaltanut

LeeviEn ole uskaltanut kertoa joillekin ihmisille kuinka paljon heistä pidän ja Rakastan.

jessemikaelOlen aina halunnut kertoa avoimemmin tunteistani, mutta usein rohkeus on pettänyt. Mikään fyysinen suoritus ei ole koskaan jäänyt tekemättä, koska en ole uskaltanut, laskuvarjohyppykin puuttuu vain rahan vuoksi. Kyllä nämä pelot liittyvät omien tunteiden käsittelyyn ja niistä puhumiseen.

HannaOlen aina halunnut soittaa pianoa isossa valoisassa huoneessa, ikkuna avoinna puutarhaan. On kesä, sateen jälkeen ihana tuoksu leijuu sisälle... Ei haittaa, etten osaa soittaa, ei ole pianoa ja asun kerrostalossa. Pikkutytöstä asti olen kuitenkin vieraillut siellä, unelmieni talossa ;)

Ihanaa unelmaaOlen aina halunnut lähteä "maailmalle". Reppu selkään ja eteenpäin avoimin mielin uutta kokeilemaan. Aina on ollut kuitenkin erilaisia velvoitteita.... tekosyitäkin jäädä.

milla 57v.Matkustella yksin ulkomailla ja tutustua uusiin ihmisiin niin ulkomailla kuin kotimaassakin.

Halua on, uskallusta eiViime aikoina haaveillut pakkaavani laukun ja muuttavani Helsinkiin täältä kaukaa, elää omaa elämää, mutta uskallus repäistä itsensä irti puuttuu, lapset, lastenlapset, mies, kaikki muuttuisi.

RaikkuHakea opiskelemaan uuteen ammattiin. Aion tänä vuonna hakea uuteen kouluun, vielä ei kuitenkaan voi tietää pääseekö sinne. Suuri askel jo tämäkin!

sinniHaluaisin hypätä laskuvarjolla. Täytän ensi vuonna 60 ja olen uskaltanut esittää toiveeni sukulaisille mahdollisena synttärilahjana. Pelottaisi, mutta se vapaudentunne ja lintuperspektivi olisi kiva kokea kerran elämässä.

albatrossiOlen halunnut hypätä laskuvarjolla.

AnjataOlen halunnut muuttaa keskustaan ja käydä lukion loppuun se kun on mahdotonta sivussa asuvalle.

70-kymppinen tupla-mummuOlen ihastunut yhteen mieheen, mutta en ole uskaltanut lähestyä häntä. Pelkään torjutuksi tulemista ja että joudun naurunalaiseksi. Niimpä olen tyytynyt ihailemaan häntä pienen matkan päästä. Uskon, jos hänet on luotu minulle, joku sattumus tuo tiemme yhteen jollakin tavalla.

Hymysilmä :)Haluaisin sukeltaa, pitkään, hiljaisuudessa, nauttia näkemästäni, mutta en uskalla laittaa päätäni veden alle edes uima-altaassa

TupunaIrrottautua tästä oravanpyörästä ja nauttia vain perheestäni!

AnitaMeillä on jo lapsetkin hypänneet Benjin, kihlattuni myös. Minä en uskalla.

_Kinka_Olen aina pikkutytöstä lähtien halunnut soittaa pianoa. Olen ihaillen katsonut niitä, jotka sitä osaten soittavat. Vielä en ole uskaltanut, vaikka olenkin asiasta muutamalle opettajalle vuosien saatossa puhunut, rohkaista mieltäni ja ryhtyä harjoittelemaan.

TiinuskaHaluaisin jännittämättä, vapisematta lukea, lausua tekemiäni runoja ja pakinoita jossakin julkisessa tilaisuudessa.

PirkkoOlen aina halunnut lentää, mutta uskaltamisesta se ei ole ollut kiinni. Raha ratkaisee.

Olen pitkään halunnut vaihtaa työpaikkaa, mutta en ole uskaltanut. Nyt ei taida olla paras mahdollinen ajankohta edes tempulle.

-sirOlen halunnut lentää lentokoneella, mutta en uskalla nousta koneeseen.

MisaOttaa lopputiliä nykyisestä työstä ja etsiä tilalle jotain mielekkäämpää tekemistä.

MakkePahan pistit. Myydä tämä talo, muuttaa muualle. Etsiä uusi työ, vaihtaa miestä. Ei taida minun teot olla pelkästä uskalluksesta kiinni. Paitsi ...mikä on pidätellyt etten ole lähtenyt avustustyöhön Venälle huonompiosaisten auttamiseen. Sekään ei pelkästään uskalluksesta kiinni...

Saara-venlaOlen ollut vuosia oravanpyörässä vuotta uskaltamatta hypätä pois, varma palkka ja ison talon edut. Nyt olen siihen kuitenkin pakotettu ja tavallaan onnellinen että vihdoinkin pääsen pois ja voin vaikka toteuttaa unelmiani. Vaikka tulevaisuus myös pelottaa, on samalla hykerryttävän onnellinen olo.

TayaEn ole uskaltanut mennä autokouluun. Mieheni on ostanut minulle pienen autonkin jo valmiiksi. Siirsin kuitenkin autokouluun menon kevääseen, syyksi sanoin, että menen kun ei ole enään lunta. Mistä saisin rohkeutta toteuttaa asian?

LupausEn ole vielä uskaltanut kunnolla esiintyä. Tahtoisin ottaa lavan haltuun, niin kuin uskon sen osaavani tehdä. Haluaisin näytellä, tanssia, laulaa playbackkinä tai jopa oikeasti. Haluaisin uskaltaa antaa lavakarisman ja esiintymisvimman virrata lävitseni, täyttää yleisön ja pam -loppua ablodeihin ja unelmani toteutumiseen. Ja sitten jatkaa sitä.

JodyLähteä seikkailu matkalle ilman tietoa majoituksesta.

Annukka61Olen aina halunnut olla täyspäiväinen kirjailija! Istua jossakin ihanassa pienessä merenrantamökissä ja katsella merta ja kirjoittaa niin paljon kun sielu sietää...

MariaHypätä laskuvarjohypyn

vipeOlen halunnut oppia uimaan syvässä vedessä ilman apuvälineitä.  Olen halunnut pitää esitelmän tai jonkin muun vastaavanlaisen esityksen.

OpettelevaOlen aina halunnut pyrkiä opiskelemaan unelma-ammattiini, mutta nykyään jo taloudellisistakaan syistä en uskalla semmoiseen heittäytyä, toisekseen olen aina hokenut itselleni, että ei minun koulutodistuksellani ja pääsykoemenestyksellä sinne pääsisi kuitenkaan.

pelkuriHaluaisin olla miehen kanssa siten, että molemmilla olisi muna suussa. Uskallusta ehdottaa edes asiaa jollekin, on vain puuttunut.

haaveita vainHaluaisin järjestää itselleni 40-v juhlat. En ole koskaan viettänyt omia syntymäpäiviäni, en ole kutsunut ihmisiä enkä tehnyt asiasta numeroa. Toisille perheeni jäsenille olen järjestänyt juhlia sitäkin enemmän. Nyt minusta on alkanut tuntua, että tulevaa 40v päivääni en voi ohittaa, en voi tehdä sitä itselleni. Nyt on minun vuoroni juhlia.

vasta elämänsä puolivälissäHypätä tästä IT-alan oravanpyörästä pois ja alkaa käsityöläiseksi. Ei ole vain varaa siihen.

KrisseHypätä tandenhyppy laskuvarjolla

HelenaKirjoittaa elämänkertakirja.

Anna-LiisaTämä tulee vähän takautuvasti: Halusin kovasti uuden talon, mutta en millään uskaltanut aloittaa urakkaa yksin. 10 vuotta meni hukkaan haaveillessa ennen kuin sain tehtyä päätökseni - Onneksi, vaikka se silloin tuntuikin hypyltä pimeään.

HannaOn varmasti monia asioita mitä olen halunnut aina tehdä mutta ensimmäinen mieleeni tullut kun luin kysymyksen syttyi kun taivaan tähti. Olen aina halunnut kosia avomiestäni. Kaikkien koettelemusten jälkeen se tuntuisi oikealta, mutta ei rohkeus riitä tiedä sitten miksi onhan hän parhaita ystäviäni =)

LaalaaOn kaksi asiaa jotka kiehtovat minua, samalla kun herättävät kauhun tunteet: haluaisin hypätä laksuvarjolla (mielellään tandem hyppy...) mutta korkean paikan kammo on aina estänyt minua viemästä ajatusta toteutukseen saakka. Toinen asia on laulaminen, haluaisin kuulua kuoroon, mutta kouluajoilta saatu loukkaava palaute on pitänyt minut hiljaisena yli 40 vuotta.

IreneOlen pikkutytöstä lähtien haaveillut olevani valovoimainen, taitava, arvostettu ja pidetty tanssin, liikunnan ja voimistelun opettaja. Olen toteuttanut osan haaveestani, ohjaan jumppaa ja tanssia vapaa-ajallani, mutta haaveilen edelleen tekeväni sydämentyötäni ihan täyspäiväisesti ja elättäväni sillä itseni. Pelkään kuitenkin ikääntymisen mukanaan tuomia haasteita ja tarvitsisin järkiperusteluja ja vakuutteluja siitä, että alan töitä riittää vanhallekin, ja että niitä kykenee vielä vanhana tekemään... Haluaisin perustaa liikunta- ja hyvinvointipalveluja tarjoavan yrityksen, voi kun vain uskaltaisin!

Kymmentä vaille yrittäjäOlen aina halunnut kokeilla laskuvarjohyppyä! :)

LunericaLähteä yksin matkalle Etelä-Amerikkaan manjana-meiningillä, matkatavaroina omena ja passi.

sasseOlen aina halunnut opiskella lisää, mutta en ole vieläkään uskaltanut!

vasta viisikymppinen..Olen siitä asti, kun kävin Saariselällä halunnut kokonaan muuttaa sinne päin Suomea.  En ole uskaltanut, kun kaikki sukulaiset, ystävät ja tuttavat ovat täällä etelämpänä. Myöskin lapset ovat sen ikäisiä, että kohta viimeiset lähtevät pesästään. Haluaisin kuitenkin olla heitä lähellä, tarvittaessa tukena ja turvana.

SamaJutskaTehdä kotona töitä tietokoneen kanssa,esim. myyntityötä. Nyt kun ei terveyden takia voi muuta ajatellakaan, se voisi olla yksi elämässä eteenpäin vievä voima

AnuOlen useasti tahtonut haistattaa pomolleni, kun korjaan hänen tekemiä virheitä omien töiden lomassa, mutta kilttinä tyttönä olen pitänyt suuni kiinni.

stiiaMuuttaa ulkomaille asumaan, kaikki tuttu ja turvallinen jäisi tänne, vanhemmat, työ, tuttavat.

CatiKokeilla stand up -komiikkaa... Iik, jos kukaan ei nauraisikaan :D

TuulaLähteä yksin ulkomaille reissuun?  ja nyt sitten olen lähdössä maaliskuussa lomamatkalle Fuengirolaan viikoksi.

arkajalkaOlen aina haaveillut kiipeäväni Kilimanjarolle. Asia on vain jäänyt haaveen tasolle mutta se on hyvä siellä!

LeaHaluaisin päästä esittämään tekemääni musiikkia jollekin ammatti-ihmiselle, joka antaisi arvion.

JennyRyhtyä apuarahatutkijaksi

Mitäpä josOlen halunnut päästä eroon silmälaseista, mutta en ole vielä uskaltanut mennä leikkaukseen.

ÄittäPerustaa oma yritys. Sellainen erilainen hyvän tuulen juttu ja erittäin menestyvä.

EikkuEn ole uskaltanut sanoa ääneen sitä että haluan vaihtaa alaa vaikka tutkinto tästäkin vielä puuttuu. Haluan tehdä kauniiden asioiden parissa työtä!

TiggerOlen miettinyt kauan irtiottoa töistä tyyliin kuukausi tai kaksi ulkomailla palmun alla jotain pientä näpertäen tai vain kulttuuriin tutustuen. Pääsisi hetkeksi oravanpyörästä ja päähän tulisi uusia ajatuksia. Yksityisyrittäjänä se on vaan ollut mahdoton ajatus.

Haaveissako vainRyhtyä vapaaksi taiteilijaksi. Luottaa enää mieheen ja rakkauteen tai naiseen ja ystävyyteen.

Villikissa 1En ole uskaltanut mennä lentokoneeseen. Haluaisin kyllä, mutta kynnys on vielä hirveän iso.

TimsuKirjoittaa julkaistuna kirja omasta elämästä sekä samoin kirjoittaa tarinoita työelämästä muidenkin viihdykkeeksi.

PirjoOlen pienestä asti halunnut kokeilla bengi- tai tandemlaskuvarjohyppyä, mutta vielä tähän saakka en ole sitä uskaltanut tehdä.

TNPerustaa perhe

SaaraKysykää mitä vain, olen tehnyt KAIKEN HALUAMANI, mutta en ole hypännyt 10 metristä veteen, vaikka ehkä olen halunnut joskus.

KatriOlen aina halunnut esiintyä: näytellä ja laulaa. Mutta en uskalla heittäytyä....

UjopiimäMinä olen jo muutamana jouluna ajatellut / halunnut kutsua luokseni jonkun ihan tuntemattoman, yksinäisen miehen. Olisin halunnut, että joku joka muuten viettäisi joulunsa yksin, olisi tullut vieraakseni. Olisin halunnut ostaa jonkun pienen lahjan, lämmittää saunan, laittaa jouluruuan ja keittää jouluyön kahvit torttujen kera. Mitä sitten...kuinka kaikki jatkuisi! Siihen kohtaan unelmani on aina kariutunut!  Voisiko se jatkua pelkkänä ystävyytenä, vai ottaisiko mies omia valtuuksia?
Yksin asuvana naisena... itsesuojeluvaisto on ollut aina määräävä tekijä. Mutta, kaikesta huolimatta arvelen, että tulevana joulunalusaikana mietin taaskin samoja ajatuksia....uskaltaisinko!

Maria-mummo 70v.Sanoa isälleni ja veljelleni että rakastan heitä

MeriHymyssä suin kulkea tietäni. Ajatella hyviä ajatuksia. Olla onnellinen ja jakaa sitä muillekin. Välttää kieroja ihmisiä. Heistä sydän murtuu ja sairastuu. Kohti valoa päin. Hyvyys tarttuu.

Yksi jellonaHypätä laskuvarjolla ja uida avannossa.

Pikku MyySanoa suoraan oman mielipiteeni, koska siihen olisi oikeus, ja itseään kohtaan velvollisuuskin. Ongelmana on vaan vastassa vahva naisihminen, joka on aina oikeassa ja selittää samat jutut oikeana toinen toisensa jälkeen. Kumpa oppisin napakasti ilmaisemaan oman kantani ja pitämään rohkeasti puoleni.

"Omenankukkanen"Vauvan.

=)Rakennuttaa pienen sievän omakotitalon. Rakentamisesta en ymmärrä mitään, lähipiirissä ei ole talkoisiin ketään, rahakin mietityttää. Talo olisi vaaleansininen ja kaunis. Sisustan sitä unelmissani.
Luulen, että haave on 40-vuotiaalle yksinhuoltajalle mahdotonta!  ...vai onko ?

UnelmiaEn ole mitenkään uhkarohkea, mutta jostain kumman syystä laskuvarjohyppy on aina kiehtonut. Joskus olen ollut katsomassa hyppynäytöstä, mikä on ollut jo tosi hieno kokemus: yhtä paljon kiehtoo ja pelottaa. Kerran unessa liitelin varjolla aivan ihmisjoukon yläpuolella, tuntui tosi vapauttavalta! Olen vitsaillut joskus odottavani viidenkympin villitystä (7,5 v. päästä), että toteuttaisin tämän tandem-hypyn muodossa, mutta en kyllä maksaisi siitä huvista! Jotta rohkenisin, mulle siitä pitäisi maksaa;-)

Nainen -66Haluaisin sanoa vastaan ja pitää puoleni.

PullahiiriHaluaisin harrastaa valokuvausta ja oppia katsomaan elämää toiselta näkökulmalta, ehkä valokuvaaminen auttaisi. Haluaisin hankkia kameran joka mahdollistaisi em asiat. Kauniista kuvista saisi näkyä elämän positiivisuus ja kauneus. Sitä minä tällä hetkellä haluaisin tehdä.

TuataBenjihyppyä.

SeppoOlen aina halunnut uida uimahallin allasta oikein vauhdilla edestakaisin, sukeltaa ja olla oikea vesipeto! Mutta harmi, en osaa kunnolla uida!

mummi 50Olen aina halunnut kirjoittaa kirjan. Vaikka runo-kirjan, pöytälaatikossa jo kiva alku, mutten ole käynyt mitää kirjoittaja kurssia, joten en tiedä olenko tehnyt ne oikein.. hmm...

Timmi TuubermanOlen miettinyt muuttoa Kreikkaan jo 3 vuotta. Jahkaan edes takasin asian kanssa. Rohkeus puuttuu!

Potkua odottaenBenji-hyppy

nadjaOlen usein ajatellut että mitäpä jos...  Jos purkaisi paineita, joko suuressa tuskassa tai mahtavassa ilossa ja huutaisi kadulla, torilla, tuskansa / ilonsa julki, kovaäänisesti. Se mikä estää niin tekemästä on toisten ihmisten reaktio, ettei olisi ns. "häpeäksi" omaisilleen. Vietäisiinkö heti hoitoon vaikka kuinka selittäisi että puran tässä vaan paineita.  Se pieni ero siihen, että "mieli järkkyy" ja kontrolli pettää voi ihan ns. terveelläkin olla jossain elämänvaiheessa hyvin, hyvin ohut.  Ja tässä iässä ei enää ole edes niin suuria paineita, onneksi.

annamannaOn varmasti olemassa monia asioita, joita olisin joskus halunnut tehdä, mutta mitä olisin aina halunnut tehdä on jo toinen kysymys. Ehkä se on yksinlaulu "suurelle yleisölle". Olen kyllä laulanut pienemmässä seurueessa, mutta että minä olisin suuren yleisön edessä laulamassa mahdollisesti jotain vieraskielistä kappaletta - se vaatii jo enemmän rohkeutta! Ja että saisin vedettyä kappaleen vielä ihan loppuun asti!:)

"EverGonnaHappen???:)"Olen aina halunnut lähteä reissuun liftaamalla.

miviSuudella parasta ystävääni.

Äiti ja vaimoEtelässä matkalla liitää riippuliitäjällä

eijuuEron (n.7v. sitten) jälkeen on ollut pikku pakko uskaltaa yhtä sun toista.  Vaikkei aina olis niin halunnutkaan.  Ei ole ollut helppoa, mutta onnistumisen kokemuksia on tullut roppakaupalla. Yksin "taapertaminen" on kuin opettelisi kävelemään uudestaan.  Seuraavaksi haluaisin uskaltaa matkustaa yksin jonnekin lämpimään maahan meditoimaan.

Yrittänyttä ei laitetaOlen aina halunnut oppia tanssimaan. Siis mennä tanssikurssille.(Jo enne tätä uutta tanssiboomia). Elin nuoruuteni discotanssin aikaan,ei silloin opeteltu kunnon tansseja. Aina ravintolassa pelkään, että joku hakee tanssimaan, enkä osaakaan!

tanssitaidoton sinkkumummoPäivän utelu herätti halun kipeään rehellisyyteen. Tänä päivänä 177 cm ei ole yhtään "liian pitkä naiseksi" Silti en rohkene käyttää korkokenkiä.  Rakastan tanssimista, silti en kuolemaksenikaan rohkene "tyrkylle tansseihin" Olen (ikäisekseni varsinkin:) ihan "hyvä vartaloinen", silti en uskalla paljastavia ihania juhla ym. vaatteita.  Utelun rohkaisemana käytin nyt kotona 2h niitä ainoita korkokanta kenkiä, huh, huh... miten ihmeessä naisten päkiät kestää:)


Näkyväksi kuin Aira Samulin ennen kuin täytän 82?Mutta kun olen aina uskaltanut tehdä mitä on mieli tehnyt! Joskus olen osunut oikeaan joskus on tullut takapakkia, mutta en pelkää aloittaa mitään uutta. Elämässä pitää uskaltaa kokeilla kaikkea sitä mitä haluttaa!

Eteenpäin pyrkiväLähteä yksin ulkomaanmatkalle.Olen halunnut kirjoittaa kirjan. Joko romaanin tai runoja. Tai sitten laulujen sanoja. Kuitenkin jotain "kirjallista".

runoilijaBenji-hyppy!

eevuliini 62Olen aina halunnut uskaltautua puhumaan suurelle joukolle ihmisiä, sillä minulla olisi sisälläni toisille annettavaa. Harmittaa, että puhujanlahjani menivät tukkoon tuskallisessa liitossa pelon voimasta.

Haaremin RuusuOlen aina halunnut muuttaa pidemmäksi aikaa asumaan Espanjaan. Nyt olen jo opiskellut 5 vuotta kyseistä kieltä, joten ehkäpä joskus rohkeus riittää.

Auringon lapsiOlen ajatellut, että pitäisi antaa tunteen viedä, tehdä asia pelkän tunteen perusteella, mutta aina astuu järki peliin, enkä uskalla tehdä järkeä vastaan.

OdeVaeltaa Lapissa muutaman päivän ajan.

RinkkaHypätä laskuvarjolla, jotta näkisin onko se niin kauheaa ja pystyisinkö...

KorkeanpaikankammoinenOlen aina uskaltanut tehdä sen, mitä olen halunnutkin tehdä. Ei tarvitse koskaan ajatella, miksi en tehnyt sitä tai tuota. Tekemättömien juttujen ajattelu on kaikkein turhinta.

Vanha nainenOttaa lopputilin nykyisestä työstäni, joka stressaa liikaa.

Mistä sitten tulojaOlla pois työstä ilman sairautta eli lintsata.

leleKadulla edessäkäyvältä kävelykeppiä tai kyynärsauvaa käyttävältä mummulta tai paapalta potkaista ”vahingossa” keppi alta...

Oikeesti vanhuksia kunnioittavaLähteä kiertämään maapalloa ympäri ja tutustua erilaisiin ihmisiin

tarja67Nuorena oli kiire opiskella ja valmistua ammattiin - perhe –l apset - ihanaa aikaa. MUTTA! Se interreil jäi tekemättä! Josko mummi pakkaisi reppunsa ukin kanssa.... (kunhan polvi paranee...)

Mummi 66Olla aidosti oma itseni.

Mies 28vOlen halunnut halata, minulle tärkeää naisihmistä. Hän oli minulle tukena / läsnä silloin kun sitä tarvitsin ja paljon muutakin. En ole uskaltanut tehdä halausta, koska en tiedä miten hän siihen suhtautuu. Iso kiitos ja lämpöönen halaus näin virtuaalisesti hänelle. Toivoosin jotta tapaisin hänet viä joskus.

TiLaOttaa irtioton nykyarjesta: pakata kamat ja lähteä kiertelemään maailmaa mielen mukaan siksi aikaa kun se tuntuu hyvältä. Elän niin yhteiskunnan normien mukaan, että se ahdistaa välillä.

TikkisLuottaa mieheen parisuhteessa...

juuliaHaluaisin tehdä kuumailmapallonlentoa Tukholman yllä kesäillalla.

Syntynyt RuotsissaJo pitkään olen haaveillut yrittäjyydestä: pääsisi määräämään itse enemmän tekemisistään. Vaan ei ole löytynyt rohkeutta ja ammattitaidon kanssakin on niin ja näin.

LPOlen aina halunnut ottaa permanentin, mutta keksin aina syitä siirtää se myöhemmäksi kuten, että hiukset ovat vielä liian lyhyet tai mietin sitä miten hiukset kärsivät permanentin seurauksena jne. Uskon, että permanentti sopisi minulle hyvin, mutta en ole vielä uskaltanut sitä toteuttaa! On alkanut ärsyttää itseänikin, kun joka kerta kampaajalla muistutan haaveestani ja että "joku päivä" sitten otan permanentin.

MinttuLuottaa elämään

arkajalkaLaskuvarjohypystä olen haaveillut yli 15 vuotta! Kunpa joskus saisin uskallusta ja rahaa sen toteuttamiseen. Jonain päivänä vielä!

MiiaAlkaa kirjoitaa tarinoita tai maalata taulu.

Hilve

Ladataan kommentteja...
© 2017 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot