Pe 28.4.Ilpo, Tuure, Ilppo, Ture» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
UteluarkistoTänään annan käyttöösi 50 sanaa. Käytä ne kuvaillaksesi KOLME tärkeintä toivettasi loppuelämällesi. Välimerkkejä ei lasketa.

Vastauksia 1291. Toivon, että minä ja läheiseni ollaan terveitä ja hyvinvoivia
2. Toivon, että onnistun olemaan hyvä äiti lapsilleni, hyvä puoliso ja hyvä lemmikinomistaja
3. Toivon, että löydän jokaisesta päivästä onnen hetkiä

ElmaToivon itselleni liikettä, kokonaisvaltaisesti. Henkisesti ja ruumiillisesti. Että voisin pysyä elävänä, luovana, terveenä, huomioivana ja innostuvana. Toivon suhdetta erilaisiin asioihin ja ilmiöihin, ihmisiin ja luontoon ympärilläni. Vain suhteessa toisiin olen olemassa, heiltä saan myös osan olemassaolostani. Toivon nöyryyttä. Ottaa vastaan elämä kuin se tulee ja tehdä jokaisesta päivästä paras mahdollinen.

AatosMinä toivon pääseväni asumaan yhteen rakkaan ihmisen kanssa. Yhteiseen kotiin, yhteiseen arkeen. Tällä hetkellä välimatkaa on 450 km. Minä toivon että lapseni hyväksyvät tämän. Minä toivon että lapseni löytävän oman tiensä, että he saavat rikkaan elämän, mielekkään ammatin ja ihania ihmisiä ympärilleen niin ilon kuin surun hetkillä. Näitä minä toivon!

PikeLoppuelämäni ajan olen terve sydämestäni. Ei fyysisesti vaan henkisesti. Ensimmäisenä toivon että sydämeni antaa anteeksi, sekä muille että minulle vanhat rikkeet. Toiseksi toivon että sydämeni antaa anteeksi muille ja minulle nykyiset rikkeet. Kolmanneksi toivon että sydämeni antaa anteeksi muille ja minulle tulevat rikkeet. Sydämeni on sairastunut ja kasvanut elämäni aikana.

JKHelppo homma! Terveyttä, rakkautta, unelmia. Terveys on pitkälti omissa käsissäni, yritän tehdä hyviä ratkaisuja joka päivä. Rakkaus on omissa käsissäni, teen hyviä tekoja joka päivä. Unelmat ovat sydämessäni, päässäni. Teen hyviä ratkaisuja joka päivä, ohitan epäoleelliset, unelmiani häiritsevät ajatukset tai olosuhteet. Muokkaan päiväni niin että olen tänäänkin eilistä lähempänä unelmaani.

PipsaElää lastenlasteni kanssa täysipainoista mummu elämää. Lenkkeillä ahkersti, joogata, käydä pilateksessa. Hankkia kesämökki järven rannalta, kalastaa, sienestää, marjastaa, uida, saunoa ja nauttia laatuajasta läheisteni kanssa. Täydentää kielitaitoa. Valmistaa hyvää ruokaa, nautiskella hyvässä seurassa. Lukea, neuloa, virkata, olla vaan oman kultani kanssa, matkustaa maailman ääriin omien rakkaitteni luokse. Olla onnellinen.

Mummuna nautiskelijaToivoisin saavani vanheta ystävien rinnalla
Toivoisin lapsen lapsia
Toivoisin elämänilon, empatian säilymisen!

nainen 58Terveyttä, onnea ja jaksamista ainakin pitäisi olla riittävästi, jolloin myös pahoilta taudeilta ja onnettomuuksilta voi olla rauhassa. Pikku flunssat ja kolhut kuitenkin voinevat olla onneksi. Hyvät suhteet naapureiden ja vanhojen, nykyisten sekä uusien kavereiden kanssa pitäisi pysyä ja edistyäkin. Kyky tulla toimeen erilaisissa tilanteissa pitäisi olla hyvä ja myös hedelmällinen.

brynolf1Ensimmäinen tärkein toiveeni on, että pysyisin terveenä. Toinen toiveeni on, että saisin pitää työpaikkani. Kolmas, että pääsisin muuttamaan oman kultani kanssa yhteiseen kotiin.

EijuliToivon että voimme mieheni kanssa vanheta yhdessä, nauttien elämän erilaisista vaiheista niin ylä- kuin alamäessä, toivon että saan viettää aikaa lapsieni ja lapsenlapsieni kanssa ja seurata heidän kehittymistään elämän eri vaiheissa, toivon että välit sisaruksiin säilyvät myös vanhempien kuoleman jälkeen ja sisarusten lapset myös voivat elää sopusoinnussa.

mesimarjaPysyn hyvässä kunnossa, terveenä fyysisesti ja henkisesti, jaksan juosta 10 kilometrin lenkin vähintään pari kertaa viikossa, ja lisäksi minulla on mahdollisuus harrastaa muita urheilulajeja.
Minulla on kiinnostavaa ja haastavaa tekemistä, ja minulle maksetaan työstäni hyvin. Saan käyttää niitä taitoja, joissa olen hyvä, ja pääsen kehittymään. Ymmärrän, hyväksyn ja kuuntelen läheisiä ihmisiä.

HorisonttiOlin 17-vuotias, kun perheemme muutti pois Helsingin Taka-Töölöstä. Nyt eläkkeellä ollessani olen päättänyt, että tulen asumaan vielä siinä samassa talossa, lapsuudenkodissani. Sitä varten myin rivitaloni, muutan perintöasuntooni kahdeksi vuodeksi, säästän niin paljon kuin on mahdollista, ja kahden vuoden kuluttua alan kysellä samasta talosta vapautuvia asuntoja. Uskon, että joku aina muuttaa.

MarjattaHaluan olla onnellinen. Toivon löytäväni vielä vierelleni henkilön, joka kunnioittaa ja rakastaa minua ja jota minä kunnioitan ja rakastan (erosin muutama kuukausi sitten). Toivon löytäväni kiinnostavan ja tyydytystä tuottavan työn vielä siksi 9 vuodeksi, jotka minulla on työikää jäljellä (minut irtisanottiin kaksi kuukautta sitten). Haluan säilyttää rakkaat välit molempiin lapsiini.

äiskäLOPETAN VIINAN JUONNIN, OSALLISTUN SKIIPFIT MARATONILLE, PUDOTAN PAINOSTANI 3 KILOA

ReijoHaluan saada elämäni tasapainoon sisäisesti ja ulkoisesti. Asiat lasten kanssa kuntoon pysyvästi, saattaa heidän onnelliseen aikuisuuteen. Tätä varten tarvitsen enemmän vapaa-aikaa ja nykyisestä vähintään kaksinkertaisen tulotason. Samat asiat palvelevat tavoitettani säilyttää terveyteni vähintään nykytasolla. Tavoitteeni suoriutua opinnollisista tavoitteistani liittyy niin ikään terveyteni ja henkisen hyvinvointini ylläpitoon. Tahdon myös tasapainoisen, onnellisen parisuhteen.

tuuliajollaTämän hetken kolme tärkeintä toivettani loppuelämälle liittyy vahvasti työhön ja perheeseen. Toivon että onnistuisin nykyisessä pätkätyössäni kehittymään ja vakuuttamaan työnantajani osaamisestani jotta saisin haastavampia töitä ja vakituisen paikan. Toivoisin lisäksi onnistuvani äitiydessä ja kasvattamaan lapsistani rohkeita onnistujia. Viimeinen toiveeni on parisuhteen kehittyminen ja läheisyyden sekä avoimuuden säilyttäminen ja me-hengen lisääminen.

äiti28Jaksan pitää kunnostani huolta jotta saan mahdollisimman terveen/ketterän/hyvinvoivan vanhuuden. Asua puolisoni kanssa lähempänä lapsenlapsia ja kuulua/olla mukana heidän elämässään enemmän tai ainakin tarvittaessa. Löytää vapaa-ajalleni mielekkään hyvää tuottavan harrastuksen.

Kippari1. Toivon terveyttä, terveyttä ja terveyttä, itselleni ja läheisilleni (erityisesti pojalleni jonka terveys reistailee), koska perheen hyvinvointi on oma hyvinvointini.
2. Toivon että pääsen mieheni kanssa vielä ainakin kerran ihanaan Thaimaan Hua Hiniin
3. Toivon että osaisin "hymyillä" kaikille, sekä ihmisille, että asioille.

Mamma 68 vToive 1. Pysyä terveenä ja tulla vielä terveemmäksi, vireämmäksi, reippaammaksi ja hoikemmaksi.
Toive 2. Vaalia hyvää, rakastavaa, antoisaa avioliittoa juuri sellaisena kuin se nyt on – ehkä vielä petrata. Muistaa rakastaa lähimmäisiä.
Toive 3. Nauttia jokaisesta päivästä työssä ja vapaalla sekä ottaa huonoista päivistä opikseni.

Leijona65Monista tärkeistä asioista nousee minulle ensimmäisenä mieleen.
1. Että jo pois työelämästä jääneenä saisin olla terveenä, harrastaen ja auttaen läheisiä.
2. Saisin pitää mieheni vielä pitkään rinnallani, takanamme yli 40 vuoden avioliitto.
3. Saisin olla rakkaan tyttöni perheen apuna tarpeen mukaan ja nähdä lapsenlapsieni kasvavan vastuuntuntoisiksi ihmisiksi, nämä toiveitani!

mummeliHaluan tulla hyväksi äidiksi. Siihen tarvitsen itseni hyväksymistä.
Haluan tulla hyväksi opettajaksi. Siihen tarvitsen armollisuutta itseäni kohtaan.
Haluan saada elämäni tasapainoon niin, että minulla on aikaa huolehtia terveydestäni. Haluan jumppaan kaksi kertaa viikossa ja hierojalle kerran kuussa. Haluan tehdä musiikkia ja laulaa. Haluan lukea ihania hyviä kirjoja.

Uranvaihtaja ruuhkavuosissaToivon meneväni muutaman vuoden sisään rakastamani miehen kanssa naimisiin ja yhdessä perustamme perheen.
Haluan oman ja perheeni elämän olevan onnellista ja kokemuksia olevan paljon.
Haluan viedä ihmisiä uusiin maailmoihin jonkin luomani asian kautta, oli se sitten kirja (joka vielä on kesken, tai jokin niistä muista ideoista) tahi maalaus tahi musiikkia.

ChiwaOlen päättänyt, että lähivuosina saavuttettavaa ansaittu vapaa- aika on aina lastenlasten niin halutessa meidän yhteistä hidasta aikaa.
Aion pysyä elämälle myönteisenä hoikkana ja liikkuvana. Taiteilen ja nautin taiteesta eri tavoin läheisteni kanssa. Huolehdin kodin viihtyvyydestä niin, että meillä käy innokkaasti vieraita.

RockenrollOlen vastaanottavainen, onnekas ja voimissain elämässäni tänään, jatkossakin vaikka sitä en tiedä ja parempi niin, on mielekästä olla avoin tuleville asioille edessäni kun jokainen päivä tuo tullessaan uusia asioita käsiteltäviksi ja toteutettaviksi. Kun antaa niin on kaksin verroin saanut aina takaisin. "Saatavia" asioita on paljon edessä uteliaana, onnellisena ja terveenä eläessäni.

"luonnon oikku"TOIVEENI NUMERO YKSI ON TALOUDELLINEN VAPAUS , TARKOITTAA SITÄ ETTÄ, SAAN LIIKETOIMINTANI PYÖRIMÄÄN NIIN, ETTÄVOIN JOSSAIN VAIHEESSA PALKATA JONKUN IHMISEN JOPA KAKSI PYÖRITTÄMÄÄN YRITYSTÄNI JA NÄIN OLLEN TYÖLLISTÄÄ HEIDÄT. TOIVEENI NUMERO KAKSI ON KOHDATA IHMISSUHDE, JOSSA OLEMME TASAVERTOISIA KUMPPANEITA JA RAKASTAMME EHDOITTA TOISIAMME. KOLMAS TOIVEENI ON MATKUSTELLA AINA KUN HALUAN.

KatiKävelykykyni pitäminen edes tässä, ei huononeminen.
Innostuminen edes jostakin entiseen malliin.
Jumpan ja kuntoilun jatkaminen vaikkei vanha koira jaksa kaveriksi aina.

mäsäNämä eivät tarvitse kuvailuun 50 sanaa, mutta ovat isoja asioita, jotka vaikuttavat merkittävästi loppuelämään. Uusi työpaikka, kolmas lapsi ja uusi koti.

karilianRakkaus, sen antamista ja vastaanottamista tapahtui mitä tahansa. Viisaus, nähdä joka tilanteessa opin ja kehittyä sieluna ja jakaa viisautta jota on. Hellyys, koskettaa hellästi kaikkea kunnioittavasti. Antaa toisen tuntea sen hellyyden ja vastaan ottaa myös hellyyttä itselleni. Nähdä jokaisen elävän timanttisydämen sykkeen ja rakastaa, kohdata, kunnioittaa sitä.

sharelElän loppuelämäni mieli ja ruumis terveenä. En ole riippuvainen kenestäkään; henkisesti, fyysisesti tai taloudellisesti. Säilytän pilkkeen silmäkulmassa ja lääkkeeni on liike. Osaan nauttia ystävistä, suvusta ja arjen pienistä iloista. Laajennan reviiriäni tutustumalla mielenkiintoisiin ihmisiin, paikkoihin ja elämyksiin. Jos/kun kohtaan surua ja murhetta, saan siihen voimia. Täältä maan päältä ja ylhäältä.

BlancheToivon, että voin tehdä työtä terveenä eläkeikään asti enkä menetä muistiani sen jälkeen.
Toivon, että laihdun 10 kg ja olen tyytyväinen itseeni ja voin paremmin ja olen terveempi.
Toivon, että lähipiirissä puolisolle, lapsille ja lastenlapsille ei tapahdu mitään kauheita katastrofeja vaan kaikki saisivat elää tasapainoista ja onnellista elämää yhdessä.

mummeliToivon itselleni ja läheisille terveyttä ja voimia astella eteenpäin iloisin mielin sekä avaavia silmiä näkemään miten kauniin ja vaihtelevan sään kotimaamme antaa. Voimia oivaltamaan ja oppimaan myös uusia asioita ja aikaa pysähtyä ja rentoutua. Uusia siipiä että voisi lentää katsomaan eri kulttuuria ja tutustumaan historiallisiin kohteisiin. Oppisin hyvin puhumaan englantia.

omenapuuToivon loppuelämältäni riittävästi voimia jaksaa nähdä elämässäni ne hyvät asiat ja oppia elämään niiden huonojen asioiden kanssa hyvin. Toivon osaamista positiiviseen ajatteluun. Toivon että suuri salainen toiveeni toteutuu vielä jollain hienolla tavalla. Toivon elämääni onnellisuutta, rakkautta, terveyttä ja arvostusta. Nautinnollisia hetkiä 24/7. Minulle todellista elämisen arvoista ihanaa elämää sopivan täysillä.

KatinkaToivoisin elämältä terveyttä ja vielä monia vuosia elää terveenä, ja että pysyisin erossa päihteistä, alkoholista varsinkin, joka on murheitakin aiheuttanut. Parisuhde toimisi ainakin näin hyvin (30v yhteiseloa) ja suhteet lapsiin ja muihin läheisiin pysyisi hyvinä ja avoimina. Saavuttaisin omassa elämässä vielä jotakin merkittävää, esim. uuden työn tai kutsumuksen merkeissä.

päikkä1. Asunto lasitetulla länsiparvekkeella rauhallisen kerrostalon ylimmästä kerroksesta kauniilla paikalla. Riittävästi tilaa lasten ja lastenlasten yöpymistä varten.
2.Terveys, hyvä yleiskunto ja riittävästi varallisuutta hoitaa terveyttänsä.
3.Elämänkumppani ja lämpimät ystävyyssuhteet jo olemassa oleviin ja uusiin tuttavuuksiin.

aallotarToivon, että saisin elää loppuelämäni noin 50 vuoden jakson terveenä ja hyväkuntoisena. Toivon, että voisin viettää tämän terveen 50 vuoden ajan yhdessä rakkaani kanssa toisillemme mahdollisimman paljon onnea ja iloa tuottaen ja viisautta sekä yhteisiä hetkiä jakaen. Toivon, että pystyisin elämään niin, että kaikki läheiseni saisivat minulta ainakin iloa elämäänsä.

ricoNiin kehoni kuin mielenikin pysyy terveenä. Pystyn toimimaan niin, että en hajota itseäni liian moneen ja toimintani on arvojeni mukaista. Saan iloa hyvinvoinnista, kauneudesta ja rauhasta.
Elän luonnon kanssa sopusoinnussa. Tähän liittyy kasvimaa, kasvihuone ja ympärivuotinen viherhuone. Läheiseni pärjäävät elämässään ja ovat onnellisia, ja minulla on heihin läheiset, lämpimät välit.

EllaToivon, että lapseni ja lapsenlapseni eläisivät terveinä ja heidän elämänsä olisi onnellista ja henkisesti rikasta. Toivon, että voisin elää vielä itsekin monta vuotta terveenä ja kulkea heidän tukenaan taustalla. Ja haluaisin nähdä mieheni kanssa monta uutta matkakohdetta lisää. Haluaisin myös, että maailman ihmiset voisivat elää rauhanomaisempaa elämää ja kaikilla ihmisillä olisi ruokaa.

Raisionemma1. Saada olla sopivasti lastenlasten elämässä mukana kasvua seuraten, ohjaten ja turvaten.
2. Kunnon ja terveyden säilyttäminen positiivisuudella ja liikunnasta nauttimalla tavoitteena hyvä olo.
3. Kauneuden aistiminen ja tuottaminen ja hyvän mielen säilyttäminen nauttimalla väreistä, luonnosta, käsillä tekemisestä ja aikaansaamisesta, esim. korujen teko.

PerhoskaOLEN 73-VUOTIAS. TOIVON PYSYVÄNI "TERVE SIELU TERVEESSÄ RUUMIISSA" MERKEISSÄ TÄMÄN ELÄMÄN LOPPUUN SAAKKA. OLIS TOIVEENA NÄHDÄ TYTTÄREN LAPSENI 7V EEMELIN JA 6V AAPON VARTTUVAN AIKUISIKSI JA KUNNON KANSALAISIKSI! MIKÄLI MINUSTA RIIPPUU, HALUAISIN ELÄÄ SOVUSSA KAIKKIEN LÄHIMMÄISTENI KANSSA. "ABBE PIERREN MUKAAN: HYMY MAKSAA VÄHEMMÄN KUIN SÄHKÖ...JA SILTI SE LUO YHTÄ PALJON VALOA.

Yo-671. Täydellisen rakastava, iloinen, arvostava, kunnioittava, intohimoinen parisuhde, jossa molemmat voivat olla vapaasti omia itseään.
2. Matka itseni tuntemiseen ja kaiken olevan ymmärtämiseen jatkuu koko elämän. Teen tätä henkistä matkaani ilolla ja avoimuudella.
3. Tarpeeksi kaikenlaista vaurautta, myös aikaa, jotta voin täysin toteuttaa itseäni ja kokea sen mitä pitää.

FireEn tarvitse kuin yhden toiveen. Se on Mielenrauha. Vaikka toivoisin (ja saisinkin) työtä, terveyttä ja toimeentulon, tai rakkautta, rahaa ja riidattomuutta, ei mistään olisi mitään todellista iloa ilman mielenrauhaa. Jos taas tavoitan mielenrauhan, säilytän tyyneyden ja elämänilon tilanteessa kuin tilanteessa. Silloin jokainen hetki on elämisen arvoinen, riippumatta siitä mitä tapahtuu.

PunatulkkuTahdon elää perheineni terveenä koko elämän. Kokea ja matkustaa mahdollisimman paljon, meloa ja juosta ympäri maailman.
Tahdon kuvata ja ikuistaa kaiken kauneuden, tehdä taiteellisia asioita ja auttaa ihmisiä jokapäiväisessä elämässä, luoda iloa ja rauhaa.
Tahdon elää onnellisena ja tehdä toisia ihmisiä onnelliseksi. Tahdon olla, ajatella ja nauttia elämästä hukkaamatta hetkeäkään.

KujuToivon, että löytäisin sisäisen rauhan - sen mitä valaistumiseksikin kutsutaan. Sillä uskon, että ainoa mikä meitä pidättelee, on jatkuvasti epäilevä, pelkäävä ja syyllistävä mielemme. Se ei tiedä, että kaikki on hyvin, ja että olen täydellinen juuri tällaisena kuin olen tässä ja nyt. Kohoa siivillesi - elämä kannattaa!

EliseElä tätä päivää, uneksi huomisesta ja opi eilisestä on elämäni motto ja toiminut hyvin. Tietysti ihminen toivoo myös terveyttä, rahaa ja rakkautta, mutta nämä ovat itsestään selviä toiveita. Nuo kolme esittämääni toivetta kuvaa mielestäni koko elämän kulkua ja ovat mielestäni asiat, jotka kannattaa muista loppuelämä niin hyvää tulee.

VäiskiHaluaisin työtä, en ole menettänyt vielä toivoani, vaikka olen lähettänyt mielettömän määrän hakemuksia, enkä ole katsonut sitä, onko tuo avoinna oleva työ omaa alaani, toiveena olisi vain työpaikka, jossa voisin ansaita toimeentuloni ja paikkani yhteisössä. Näillä sanoilla haluaisin oppia: luottamaan, uskaltamaan, olla pelkäämättä, olla nöyristelemättä, olla epäröimättä, uskalla kysyä, rakastaa.

RapeToivon lapsilleni ja lastenlapsille hyvää, terveellistä ja mielekästä elämää. Kaikille maailman ihmisille ymmärrystä olla kiitollinen kaikesta pienestäkin hyvästä. Itselleni monia, monia vuosia elinaikaa.

Kalinkka hailandiastaSaada viettää mahdollisimman paljon aikaa perheeni, sukulaisteni ja ihanien läheisten ystävieni kanssa, pitää mahdollisimman hyvää huolta terveydestäni mm laihduttamalla 10 kg ja siirtymällä nelipäiväiseen työviikkoon ja opettelemalla meditoimaan ja kuntoilemaan 4-5 kertaa viikossa, matkustaa paikkoihin, joissa en ole vielä käynyt

HymyHaluan lunastaa lupaukseni työntekijänä, olla palkkani arvoinen. Saada kotini ja velkani maksettua.
Ihmissuhteen jossa kohtaa molemminpuolinen kunnioitus ja intohimo. Saavuttaa tyyneys mutta samalla säilyttää lapsenmieli ja kokeilunhalu. Pitää itseni kunnossa fyysisesti ja henkisesti.
Pakopaikka meren rannalla, lämpimässä, valoisassa. Takapihalla ryytimaa. Avoimet ovet rakkaiden tulla ja mennä, sekä talossa että sydämessä.

aaltoskaPerheen yhdessäolo ja hyvinvointi on minulle tärkeää. Toiveenani onkin, että lapseni pärjäisivät elämässään. Lisäksi toivon lasteni aina muistavan opit, jotka itse olen lapsena saanut: perhe menee kaiken edelle ja rehellisyys maan perii. Parisuhde vaatii molemmilta osapuolilta joustoa. Pienten vastoinkäymisten jälkeen toivonkin itselleni ja miehelleni vielä paljon onnellisia hetkiä yhteisellä taipaleellamme.

OnnellinenToivon loppuelämälleni onnellisuutta jota vailla olen ollut suurimman osan elämästäni tähän saakka, sen voin saavuttaa saamalla tehdä mitä todella haluan, maalata. Toivon myös kohtuullista, ehkäpä jopa runsasta toimeentuloa, niin ettei tarvitse aina laskea mihin rahat riittävät. Toivon myös terveyttä että jaksan huolehtia itsestäni ja lähimmäisistäni niin hyvin kuin on mahdollista.

SäteidenkerääjäTärkein toiveeni elämässä on pitää itsestäni niin hyvä huoli henkisesti ja fyysisesti, että pysyn terveenä. Haluan olla aviomieheni kanssa rakastavassa avioliitossa, kuten papin edessä olemme luvanneet. Haluan pysyä lopun elämäni oppivaisena, joka haluaa ja pystyy oppimaan uutta positiivisesti, avoimesti, avoimella sydämellä, ketään tietoisesti loukkaamatta, joustavasti, ilon kautta ja itselleni rehellisesti.

HeidiToivon eläväni isoäitini ikään (100v) eli vielä toisen mokoman iloisena, terveenä ja hyväkuntoisena, sopusuhtaisenakin.
Toivon saavani pitää nykyiset mahdollisimman pitkään ja lähelleni lisää ihmisiä, joita voin rakastaa.
Toivon saavani pitkään hyvän toimeentulon tekemällä nykyistä mielenkiintoista työtäni, jossa opin koko ajan uutta ja koen syviä tunteita, pitäen työn ja levon tasapainossa.

AuliHaluan kiihkeästi uutta työpaikkaa lähempää kotiani, jotta voisin myydä auton ja käyttää esim. polkupyörää. Toivoisin paikan olevan sellaisen, jossa viihtyisin eläkeikääni asti (n.6-8 v). Toivoisin myös voivani asua osan vuodesta jossain lämpimässä maassa. Toivon pysyväni hyväkuntoisena ja oppivani elämään tässä ja nyt - tekemään tästä hetkestä arvokkaan. Oppisinpa löytämään positiiviset puolet vastoinkäymisistäkin.

VaramummiTäytän tänään 56 vuotta. Aamulla väistämättä tuli mieleen, että vuosia on paljon vähemmän edessä kuin takana. Ensimmäinen toive on, että saisimme elää rauhalista rinnakkaiseloa mahdollisimman pitkään, toinen toive, että tytär saisi elää hyvän elämän ja kolmas toive, ettei alzheimer iskisi meihin, koska olen seitsemättä vuotta seurannut mitä se saa aikaan.

VadelmaTERVEYS...tärkein toiveistani, se antaa mahdollisuuden täysipainoiseen elämään ja kyvyn nauttia siitä!
ELÄMÄNSISÄLTÖ... johon liittyy vahvasti luonto kaikkine rikkauksineen, ihmiset ja eläimet! Työ ja touhu...lepo ja oma rauha!
RAHA...turvaamaan riittävä ja monipuolinen ravinto, turvaamaan asuminen mukavissa olosuhteissa ja niin mielelläni antaisin rahaa tarvitseville tietäen
RAKKAUS ON ELÄMÄN RIKKAUS!

annaSaada mielenrauhaa ja tyyneyttä itselleni arjen askareisiin ja vuorovaikutukseen läheisten ihmisten kanssa.

Poikani kasvaa kohtaamaan yhteiskunnan avoimin silmin ja korvin, pärjäämään siinä ja löytämään paikkansa omalla tahdollaan, taidoillaan ja sosiaalisuudellaan.

Oma ja läheisten terveyden säilyminen ja terve elämä saman katon alla rakkaani kanssa yhteisellä paikkakunnalla, josta löytyy myös molempien työpaikat.

RecipeHaluan pysyä terveenä ja iloisena aivan elämän loppumetreille, että ehdin nauttia myös eläkepäivistä. Haluan olla jatkossakin onnellinen ja haluan, että läheisilläni on asiat hyvin. Haluan tehdä työtä, jota rakastan ja jossa voin auttaa muita ja samalla kehittyä itse. Toivon olevani elämääni tyytyväinen, kun tulee aika jättää se ja siirtyä tuntemattomaan.

Päivi PäivänpaisteToivon terveyttä, että jaksaisin kulkea suoraryhtisenä, pystyssä päin ja, että aamulla, vaikka olisi pilvinen päivä, aurinko pilkistäisi pilven lomasta ja lastenlapset tulisivat ovesta, iloisesti huomenta mummi, toivottaen. Silloinkin kun ovat jo aikuisia. Toivon heistä kasvavan onnellisia aikuisia. Joulujen toivon olevan yhtä onnellisia, kuin lapsuuden joulut, kesien lämpimiä ja sadevedet lämmintä.

TupunaNäen lasteni löytävän oman turvapilarinsa ja paikkansa elämässä.
Toivon, että ymmärrys lisääntyy läheisten ja kaukaistenkin kesken = pyydämme anteeksi ja annamme anteeksi - myös itsellemme.
Pysyn pitkään terveenä ja positiivisen vireänä tekemään, ajattelemaan, auttamaan ja nauttimaan elämästä joka päivä.

Ilo silmäss'Toivon että minulla on oma perhe ja sen perustalla rakastavaiset vanhemmat jotka antavat lapsilleen hyvän esimerkin miten täällä voi välittää toisesta ihmisestä.
Toivon että elän kuten itse haluan ja pitäisin voinnistani huolta, jotta elämäniloa tarttuisi muihinkin ihmisiin ympärilläni.
Toivon että kotoutuisin uudella paikkakunnallani ja löytäisin hyviä ystäviä ja mielekkäitä paikkoja.

maya_Ensimmäinen ja suurin tavoitteeni on jo vuoden kuluessa saada valmiiksi kauan valmistelemani kirjallinen tuotos, johon olen tallettanut muistoja, ajankuvaa, laittanut "itseni likoon".
Haluan myös nähdä ikuisen Rooman, Niagaran putoukset, San Fransiscon sillat ja paljon muita upeita paikkoja. Tärkeintä on tehdä kaikki voitava joka päivä, jotta säilytän kykyni elää ja liikkua pitkään.

Mummu Kerinkallion mäeltäToivon, että perheemme saisi terveen loppuelämän: pääsisimme lääkkeistä, saisimme terveytemme, tunteemme ja elämämme takaisin. Toiseksi toivon, että saisimme oman kodin yli hehtaarin pihalla. Sen rakentaisimme rakkaudella, jotta tyttäremme voisi kasvettuaan jäädä sinne asumaan, jos niin haluaa. Kolmanneksi toivon, että voisimme siemenestä kylvää sukupuun, seurata sen kasvua suureksi ja mahtavaksi samalla muistaen, miten itsekin kasvamme.

JuhaHaluan kokea jännitystä ja tekemisen iloa: juuri "Harmaisiin Panttereihin" siirtyneenä etsin haasteita ja merkitystä elämääni. Iki-Sinkkuna haluaisin rakkauden - en avioliittoa, mutta jonkun sielunystävän jonka kanssa jakaa naurut ja ihmetykset. Haluaisin lopun tälle hullulle materialismille - että suojelisimme paremmin luontoa & ympäristöämme.

SunnuntaiajattelijaSaada olla suhteellisen terveenä ja harrastaa mieluista liikuntaa monipuolisesti.
Viettää rentouttavaa mökkielämää läheisten ja ystävien kanssa kesäisin ja talvisin nautiskella takkatulen loimussa puolison, perheen ja ystävien kanssa.
Nauttia joutenolosta hiljentyen kuuntelemaan puiden havinaa.

HansuTerveyttä, rakkautta ja rauhaa niin itselleni kuin läheisilleni, etenkin lapsilleni ja rakkaalleni.
Järven rannalla pienen, punaisen mökin, jossa on valkeat ikkunapokat. Siinä on tupa ja kaksi kammaria sekä vähän maata ympärillä sekä rannalla rantasauna. Piha on tasainen, missä lastenlasten on mukava kirmata.
Rahaa sen verran, että pääsisi vähän matkustelemaan maailmalle.

LeenaSaada elää hyvin lähellä rakkaita ihmisiä, onnellisena ja mahdollisimman terveenä. Ymmärtää että elämässä tulee joskus vastoinkäymisiä ja että ihmiset eivät ole täydellisiä ja hyväksyä nämä asiat – aion odottaa vähän mutta kuitenkin antaa paljon. Oppia olemaan sinut itsensä kanssa ja elää niin ettei anna minkään ulkopuolisen tekijän vaikuttaa sisäiseen hyvään oloon.

JonskuToivon, että voin elää tervettä, turvallista ja onnellista elämää. Toivon, että lapseni ja lapsenlapseni sekä kaikki ihmiset saavat elää terveenä ja onnellisena sekä saavat hyvät ammatit. Toivon, että koko maailmassa olisi rauha ja ihmiset suvaitsevat sekä kunnioittavat toinen toisiaan. Toivon, että kaikilla maailmassa on ruokaa ja vettä ja ihmisarvoinen elämä.

"pohdiskelija"Toivon elämältä hyvää henkistä ja fyysistä terveyttä, jotta pystyn harrastamaan niitä mukavia asioita, joita nytkin harrastan. Toivon ystäviä, joiden kanssa voin jakaa asioita yhdessä sekä arkena, juhlana että suruissa. Toivon paljon uusia ja mielenkiintoisia matkoja eri merkeissä: vaeltaen, urheillen, nähtävyyksiä katsoen, löhöillen, uusia taitoja oppien ja kokemuksia saaden.

Elämä on kokemusToivon saavani rakastaa: itseäni, muita ihmisiä, työtäni, eläimiä, ruokaa, luontoa, kauniita hetkiä ja tulevaisuuden haaveita. Toivon saavani oppia: rakkaudesta, ihmisestä, uuden ammatin jos toisenkin. Eniten tietysti itsestäni. Ja kun olen oppinut kylliksi, toivon saavani jakaa hyvää kaikille kohtaamilleni ihmisille. Olla paras minä ja auttaa sinua olemaan paras sinä.

TuulaHaluan saavuttaa hyvät ihmissuhteet, olla läsnä lapsilleni ja heidän perheelleen. Tavoitteeni on saavuttaa tasapainoinen elämä työssä ja parisuhteessa. Tuleva työ on unelmani vuosien takaa ja aion sen saada aikaiseksi kaikesta vastustuksesta ja ihmisten negatiivisista näkemyksistä huolimatta. Toiveet ovat minun ja en anna kenenkään niitä kaataa. Olen sydämessäni sitoutunut kaikkiin toiveisiini!

Unelmat kantaa- Saisin säilyttää jäljellä olevan terveyteni ja olla välittämättä siitä, mitä olen jo menettänyt siitä.
- Saisin tuntea ikuisesti, mitä on rakastaa ja saada rakkautta.
- Toimeentulomme olisi sen verran parempi, ettei nälkä yllättäisi, saisimme laskut maksetuksi ja edes kerran kuussa jotakin hemmottelua. Ei tarvitse olla juhlaa. Kunhan olisi elämisen arvoinen elämä kaikilla.

ViltsuToivon itselleni isomman asunnon, mihin mahtuu lapseni ja lastenlapseni yöpymään ja viettämään kanssani aikaa. Toivon itselleni oikein mielenkiintoisen työn tai nykyiseen työhöni uutta haastavaa ja mielenkiintoista sisältöä ilman, että stressaannun tai väsyn työstäni liikaa nauttiakseni myös vapaa-ajastani. Toivon parisuhteeni pysyvän hyvänä, antoisana ja rakkauden täyteisenä ja paranevan entisestään.

MaijaToivon hartaasti tulevani terveemmäksi kuin nyt, niin terveeksi, etten enää jatkossa tarvitse syöpähoitoja enempää. Kontrolleissa käyn mielelläni.
Lisäksi toivon työni jatkuvan tämän hetkisistä yt-neuvotteluista huolimatta vielä eläkeikääni saakka. Ja sitten eläkkeelle jäätyäni toivon saavani viettää mukavia eläkepäiviä yhdessä mieheni kanssa kesäisin täällä Suomessa lomapaikallamme ja talvisin jossain lämpimässä.

VeeraTerveenä terveen perheen kera kohti taloudellista vapautta ja riippumattomuutta!

StanislawSaada vakiotyöpaikka, perustaa perhe ja ostaa omakotitalo

GiglioNauttia ystävien seurasta säännöllisesti nähden taidetta, konsertteja ja teatteria sekä kokeillen uutta pienillä tai isommilla matkoilla.
Haluan törmätä vielä ihmiseen, joka haluaa viettää aikaa kanssani ja joka ilmaisisi arvostavansa minua juuri sellaisena kuin olen ja jolta saisi halauksen juuri silloin kun sitä eniten tarvitsee.
Terveyttä jaksaa tanssia ja kuulla musiikkia.

aamuauringosta nauttijaToivon valmistuvani uuteen ammattiin muutaman vuoden sisällä. Tämä toiveeni liittyy siihen, että haluan päästä toteuttamaan sieluni elämäntehtävää, joka on muiden ihmisten auttaminen eri tavoin. Toivon muuttavani ulkomaille, lämpimään, missä aurinko paistaa suurimman osan vuodesta. Toivon, että perheenjäseneni ja minä itse pysymme terveinä, jotta näiden haaveiden toteuttaminen seuraavina vuosina olisi mahdollista.

Hanne1. Haluaisin raskaustestiin plussan pitkän jännittämisen ja odottamisen jälkeen. Haluaisin raskausoireita, äitiysvaatteita, ison mahan, vauvanvaatteita, pinnansängyn. Haluan synnyttää ja saada meidän oman vauvan.
2.Haluan viettää normaalia arkea, herätä aamulla ja keittää kahvit, lukea sanomalehden, käyttää koiraa vauvan kanssa ulkona, tehdä miehelle ruokaa, kun hän tulee töistä.
3. Haluan vahvistua henkisesti, pysyä positiivisena.

Vici1. Kun olen tässä elämän taitekohdassa, en haluaisi jatkaa. Muistan silloin sinut - ja jaksan taas. Aion pitää mielessäni kaikki hyvät muistoni silloin kun elämä murjoo.
2. Haluan vielä kerran vanhana istua keinutuolissa tärkeän ihmiseni kanssa. Tiedän, että se toteutuu.
3. Unelmoin kodista, jossa on lämmin ja oma sauna. Se on sopivan lähellä keskustaa.

SohviEnsimmäisenä tulee mieleen, että pysyisi loppuelämän terveenä ja toimintakykyisenä eikä joutuisi vanhaksi tultuaan sängyn pohjalle makaamaan. Seuraavaksi toivoisin, että säilyttäisin mielikuvitukseni ja lapsenmielisyyteni, jotta voisin harrastaa ja toteuttaa itseäni. Kolmas toiveeni olisi, että saisin aina asua maalla, sillä täällä ovat juureni syvällä ja täällä riittää tekemistä. Ajatus saa lentää vapaasti.

OnervaToivon, että pysyn työ- ja toimintakykyisenä loppu elämäni. Toiseksi toivon, että nykyinen mieheni pysyy rinnallani kunnes kuolema meidät erottaa. Ja että liittomme pysyy onnellisena ja vastoinkäymiset vain vahvistavat suhdettamme. Kolmanneksi toivon, että ystävät pysyvät elämässäni aina ja saan vielä uusia ystäviä rikastuttamaan elämääni.

Tuiskis86Onnellinen perhe, terveys ja omanalainen omakotitalo.

MarskiHaluan opetella tuntemaan itseni paremmin ja tulla tämän kautta paremmaksi ihmiseksi. Haluan kasvattaa lapsistani tasapainoisia, rehellisiä, avoimia ja toisista välittäviä ihmisiä. Haluan osoittaa kaikille ystävilleni ja sukulaisilleni kuinka paljon he minulle merkitsevät olemalla heille yhtä ihana, kun he ovat minulle olleet.

PiituTahdon asua Afrikassa ja tehdä siellä mielekästä palkkatyötä ensi vuoden alusta alkaen. Nyt heti tahdon kohdata taitavan tanssittajan, joka vie minut tangoon, rumbaan ja hitaaseen valssiin. Hänen kanssaan haluan intohimoisen suhteen, joka perustuu molemminpuoliseen rakkauteen ja kunnioitukseen.

grain dropSaisin pitää terveyteni ja olla olkapäänä nuorille sekä vanhoille. Antaa uskoa huomiseen omien pettymysteni voimalla. Toisin hyviä hetkiä ja iloa läheisteni elämään. Toivon, ettei minusta tulisi vanhemmiten nipottavaa ja toisia arvostelevaa vanhusta. Pääsisin iloisena elämänmatkan suorittaneena terveenä hautaan. Löytäisin rinnalleni luotettavan miehen ja siinä olisikin elämäni viimeinen rakkaus. Tahdon, toivon!

Raija 65 v.Toivon ja uskon olevani matkalla kohti tasapainoisempaa ja täydempää elämää. Pyrin kuitenkin elämään tässä hetkessä ja olemaan tietoinen ympäristöstä, läheisistä, rakkaista ja omasta itsestäni ja tunteistani. Jatkuva tulevan suunnittelu ja haaveilu jostain paremmasta vie energiaa tästä nimenomaisesta olotilasta, sillä loppujen lopuksi meillä ei ole muuta kuin tämä hetki ja läsnäolo.

LeilaToivon terveyttä jaksaa työelämässä eläkeikään saakka ja saada viettää vapaa-aikaani perheen ja jälkikasvun kanssa. Toivon työltäni haasteita ja monipuolisuutta ja työpaikalta miellyttävää ilmapiiriä. Toivon jaksavani harrastaa kielten opiskelua ja itsensä huoltamiskuntoilua pysyäkseni virkeänä. Ja vielä eläkkeelläkin toivon olevani hyvässä kunnossa viettääkseni leppoisia, harrasterikkaita eläkepäiviä. Toivon, että palkka ja eläke riittävät pihistelemättömään elämään.

EkoParisuhde, jossa on tilaa elää hyvässä vuorovaikutuksessa läheisten kanssa, yhdessä tekeminen tuottaa iloa ja, jonka perustalla on luottamusta ja kunnioitusta. Turvattu toimeentulo kiinnostavan työn ja arvostettujen työtehtävien myötä. Toivon myös voimia oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen, jotta pystyn seuraamaan aikaan, oppimaan uusia asioita ja elämään omassa kodissa.
Päästä tunturiin hiihtämään lastenlasten kanssa.

RetkeilijäToivon, että sukulaiset ja muutkin ihmiset osaisivat elää sovussa.
Toivon, että ihmiset huomaisivat kuinka tärkeitä toiset ihmiset ovat heidän elämässään.
Toivon, että omassa elämässäni saisin elää sovussa ilman riitoja ja onnellisena rakastettuna sekä arvostettuna vastuuntuntoisena ihmisenä.

Marja1. Matkustamme ystävien ja mieheni kanssa Uuteen-Seelantiin katsoakseni vuorilta kauas merelle ja kulkeakseni patikkapolkua lampaiden keskellä.
2. Paras ystäväni asuu lähellämme kun olemme eläkkeellä ja meillä on omat hirsitalot järven rannalla ja kaupunkiasunto tarpeellisia kaupunkipäiviä varten
3. Säilytän lapsenmielisyyteni loppuikäni muistamalla nauraa, hymyillä, leikkiä, lukea tarinoita päiväkodissa - tänään muistan sanoa ystävälle, että rakastan häntä

en muistaElän rakkaan mieheni kanssa onnellisessa liitossa, jossa meillä on paljon läheisyyttä ja yhteistä tekemistä, ja molemmilla vapaus toteuttaa myös itseään.
Työllistän itseni yksinyrittäjänä, luovuuttani käyttäen, vapaudestani nauttien ja hyvää toimeentuloa saaden.
Henkiset kykyni kehittyvät edelleen ja saan käyttää niitä paljon, mikä tuo apua ja iloa toisille ja syvää tyydytystä itselleni.

Katjuska-66Elää elämäni Jumalan yhteydessä ja johdatuksessa rakastaen lähimmäistäni niin kuin itseäni ja myös vastaanottaen rakkautta.

Kiitän elämässä vastaan tulevista asioista, vaikeistakin, luottaen että kun Isä (Jumala) rakkaudessaan on nähnyt hyväksi antaa minun käydä niiden läpi, ne ovat minulle ja muille hyväksi.

Olen läsnä itsessäni ja jokaisessa hetkessä ymmärtäen elämän ihmeen, arvon ja ainutlaatuisuuden.

SyyshodekukkaRAKKAUS joka uskoo, toivoo, luottaa, ymmärtää ja jaksaa. TERVEYS joka säilyy, jos menetän sen, toivon sen palaavan pikaisesti. TYÖ, jotta voisin tuntea olevani tarpeellinen yhteiskunnalle ja eläisin.

SuviTuuliTerveyttä ja tervettä järkeä viimeiseen hengenvetoon asti. Odotamme ensimmäisen lapsenlapsemme syntymää jouluna, toinen tulossa äitienpäivänä. Olemme yli 60-vuotiaita ja odottaneet tätä jo kauan aikaa. Haluan elää heille.
Toivon että melkein 40-vuotias avioliittomme palautuu raiteilleen. Olen taistellut sen edestä vuosikausia.
Haluan perheemme pysyvän koossa.

sinivuokkoOlen ystävilleni kiltti, mukava ja olen heille tukena kun he sitä tarvitsevat, teen ystäville tekoja joista heille tulee hyvä mieli, ystäväni ovat olleet sitä minulle, ystäväni ovat minun perheeni, jostain heistä löytyisi hän, joka pitäisi minua kädestä kun minun on aika lähteä

AaslaToivon miehelleni ja itselleni terveyttä, jaksaaksemme tarpoa elämän tantereella, myös taloudellisen tilanteen tulisi säilyä kohtalaisena, jotta pärjäämme itse ja voimme tukea nuoriamme. Myös onnea tarvitaan ja elämänilon tulisi säilyä. Toivon myös voimia ja iloa kaikille rakkaille ystäville ja läheisille. Suomen tilanne tulisi myös säilyä, jotta täällä olisi hyvä kaikkien elää.

"Toivossa on hyvä elää"Meillä on rakastava koti.

Lounaskahvilassani tarjotaan joka lauantaina soppaa, saippuaa ja sielunhoitoa. Ruoan tarjoilee vapaaehtoisyhdistykset. Periaatteena, että ruoasta saa maksaa mitä haluaa. Puolet tuotosta menee joka kerta eri avustuskohteeseen, puolet lounasta jakavalle yhdistykselle. Lounaskahvilaan pääsee kuka tahansa töihin, jolla on asenne kohdallaan.

Minusta tulee onnellisen positiivinen, niin kuin Aira Samulinista.

DaaliaToivon
1. rakkautta & iloa perheellemme (25)
2. unelmatyön (10)
3. monien pelastusta (16)

valonsäde- sydämen viisautta
- liikettä niveliin
- toisten tukeminen

WilhelmiinaUnelmoin lemmenlaivaani uuden hurmaavan, positiivisen kapteenin, joka olisi mieluinen kumppani kaikilla elämän alueilla, sekä olisimme kumpikin toinen toisemme tuki ja turva ikääntyessämme.

Toivon säilyväni terveenä, että pystyn edelleen juoksemaan, käymään kuntosalilla, voimistelussa jne.

Toivon mielenterveyden säilyvän edelleen hyvänä, että voin jatkossakin käydä matkoilla, kutsuilla, kutsua ystäviä kotiini, pelata canastaa, jne

AgnetaHyvät suhteet läheisiin voidakseen antaa ja saada tukea tarvittaessa sekä nauttia yhdessäolon riemusta
Riittävästi terveyttä ja rahaa, jotta pystyy huolehtimaan itsestään ja läheisistään sekä tekemään työtä josta pitää
Uskallusta elää joka päivä sellaisena kuin se eteen tulee: iloita iloista, opetella käymään surut ja vastoinkäymiset läpi ajatellen elämän olevan oppimista varten

amaari1. Erinomaista terveyttä itselleni ja läheisilleni sekä viisautta arvostaa sitä.
2. Onnellisuutta ja kykyä nauttia juuri tästä hetkestä. Hyväksyä sellaiset asiat joita ei voi muuttaa ja muuttaa ne jotka voi. Syvää mielenrauhaa ja luottamusta siihen että asiat järjestyvät parhain päin kun niiden aika on.
3. Rauhaa ja rakkautta kaikille ihmisille koko maapallolla:)!

MinskuToteuttaisin salaisen haaveeni näytellä suuressa draamaelokuvassa, menestyisin työelämässä ja takaisin itselleni sillä miellyttävän ja taloudellisesti toimivan uran ja kolmanneksi ja tärkeimmin elämäni rakkaus menisi kanssani naimisiin, vaikka tulemme niin eri lähtökohdista.

melmeriNäen itseni taitavana IT-osaajana ja viherpeukalona, joka on sinut itsensä kanssa ja tuntee olonsa kotoisaksi joka tilanteessa. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin avaimet ovat löytyneet.

Keltainen elokuuHaluan perustaa perheen aviomieheni kanssa ja saada terveitä lapsia. Toivon, että minä ja läheiseni pysymme terveinä ja saamme harrastaa urheilua loppuelämämme, lajit ovat vaihdelleet vuosien varrella. Unelmani on, että saisin palata rakkaan harrastukseni hevosten pariin ja jopa omistaa oman pienen tallin jonain päivänä, jossa lapset ja eläimet saisivat temmeltää rauhassa. :)

KorppuTerveys ja hyvinvointi
Itsenäinen hyvä työ, jossa voit toteuttaa itseään
Matkailu, espanjan kielen oppiminen ja muuttaminen aurinkomaahan

eijuuTahtoisi terveyteni takaisin tai että ei tulisi lisää sairauksia, pitkää ikää, ei se pieni tulonlisäyskään eläkeläiselle olisi liikaa jos ei ole liian pieni, toiseksi toivon lapsilleni ja lastenlapsille terveyttä, vaurautta, jaksamista tässä kovassa maailmassa kolmanneksi toivon äidilleni jaksamista vanhimman tyttärensä kanssa jatkuvan painostuksen,valehtelun, kiristyksen ja uhkailujen kanssa. Tietysti RAKKAUTTA

TalvikkiSolistikeikka itseni valitsemalla ohjelmistolla hyvän jazzbändin kanssa sekä mahdollisuus myös muuhun kimppamusisointiin.
Kiinteämpi kanssakäynti poikani, hänen perheensä, muun suvun sekä ystävieni kanssa arkisten ja juhlallisempien nautiskelu- ja keskusteluhetkien merkeissä.
Jaksamista ja taitoa kehittää edelleen osaamispääomaani siirrettäväksi toiminnan jatkajalle, jonka jälkeen hyvä kuolema, jota jälkeenjääneet juhlistavat whiskypaukulla minua positiivisesti muistellen.

KrisseOma Rakas. Läheisten ja oma terveys. Työn ilo. Riittävät tulot.

Anneli"Vaikka tietäisin, että maailma tuhoutuu huomenna, niin tänään istuttaisin omenapuun"-Martti Luther-

1) Toivon saavani opintoni kunnialla loppuun ja itselleni mieluisan ammatin, jossa työskennellä.
2) Toivon pysyväni mahdollisimman terveenä ja pitkään.
3) Toivon, että olen onnellinen ja positiivinen ihminen.

sissi1. Toivon omaa kotia ja perhe-elämää siellä. Mies, lapsi tai lapset ja eläimet. Oma piha.
2. Terveys. Sekä fyysinen että henkinen. Mukaan luetaan myös hengellinen (en tarkoita uskonnollisuutta) terveys ja kasvu. Sisäinen rauha. Hyvä olo sisäisesti ja ulkoisesti.
3. Mieluinen työ ja riittävä toimeentulo. Mahdollisesti oma yritys, ehkäpä kotona. Luovuutta, vapautta, nautintoa, hyväntekoa.

JonnanenToivon itselleni viisautta, että opin tunnistamaan, missä omat rajani ovat: jaksamisen, empatian, sympatian, suorittamisen, holhoamisen etc. rajat. Olen jo polulla. Toivon itselleni työtä, jossa voin ja uskallan käyttää lahjojani, piileviä ja näkyvissä olevia. Toivon pääseväni jälleen matkustelemaan, jotta ymmärtäisin, miten hyvä on olla. Tätä minä toivon ja tätä minä saan.

SariHaluan oppia luottamaan itseeni ja siihen, että minä osaan. Haluan oppia näkemään itseni niiden kehujen arvoisena, joita saan enkä keskittyä jokaiseen pieneen “virheeseen”, jonka teen.

Haluan luoda onnellisen ja rakkaudentäyteisen avioliiton mieheni kanssa, joka kestää läpi elämän. Haluan antaa lapsilleni turvallisen ja onnellisen kodin, jonne on aina hyvä tulla.

AnnaTerveyttä ja voimavaroja itselle ja lähipiirille, jotta ratkaistaan elämän antamat haasteet yhdessä. Hidasta elämää ja yhdessäoloa läheisten kanssa uusien kokemusten ja ihanien tapahtumien siivittämänä .Pohjaton kassa josta ammentaa ilman jatkuvaa kahden työn tekemistä...

SusannaToivon:
1. että kaikilla, erityisesti lapsilla olisi aina edes yksi hyvä ystävä, joka tukee ja kannustaa jos oma usko itseen horjuu
2. että pitkän aikavälin myönteiset tavoitteet ja positiivisuus voittavat vaikeiden aikojen yli ja
3. että jokainen saisi aika-ajoin osakseen kunnioitusta ja hyvää mieltä rakentaakseen eheän itsetunnon kannustaakseen taas toisia.

AnnuToivoisin oppivani enemmän itseni, läheisteni sekä itse elämän aitoa ja rehellistä kunnioittamista, jotta voin elää sopusointuista elämää onnellisena.
Toivoisin muistavani ja oppivani kiittää kaikesta mitä elämä on tarjonnut ja tulee tarjoamaan ja tätä kautta löytäväni tien onnellisempaan elämään.
Kolmanneksi toivon säilyttäväni vaatimattoman elämän asenteen, jotta pystyn nauttimaan elämän pienistä asioista.

Kirsikka1. saada olla mahdollisimman terveenä mahdollisimman pitkälle ja pärjätä omin voimin
2. saada elää rakkaan aviomieheni rinnalla koko loppuelämäni
3. saada rahat riittämään kaikkeen välttämättömään ja hieman myös hullutteluun ja hemmotteluunkin

Helena rouva1. Asetan perheemme hyvinvoinnin kaiken edelle. Karsin kaiken turhan ja tarpeettoman elämästäni.
2. Vaalin ihmissuhteitani osoittaen tämän teoilla ja valinnoilla - olen läsnä ja saatavilla.
3. Toteutan unelmaani - aloitin draamaopinnot, jätin turhauttavan työn ja sain tilalle mieluisan jossa nyt työskentelen flowtilassa. Tartun rohkeasti eteeni tuotuihin työtarjouksiin ja luotan että pärjään niissä - uskoen täysin itseeni.

Lissu vm.67Pysyä terveenä noustakseni aamuisin tekemään mielekkäitä asioita ystävien kanssa. Käydäkseni tyytyväisenä nukkumaan saadakseni levon tunteakseni itseni hyväksi ihmiseksi omien tavoitteiden saavuttajaksi.

saara-veinokieloUusi mielenkiintoinen koulutuksiani ja kokemuksiani vastaava vakituinen työpaikka + sopiva työmatka ajokortittomalle. Kiva 50-vuotisjuhlamatka jonnekin lämpimään kevättalvella puolisoni kanssa, kulttuuria ja ruokailuherkkuja sekä maisemien ja luonnon kauneutta aistimaan. Aikaa olla riittävästi vanhempieni apuna ja piristää heitä, antaa äidille mahdollisuus nukkua riittävästi ja toipua omaishoitajan väsymyksestään.

HelluUnelmani on elää onnellinen ja tasapainoinen elämä, joka pitää sisällään hyvät ihmissuhteet, itsensä kehittämisen, ihmisenä kasvamisen, toisten ihmisten kunnioittamisen ja lähimmäisten auttamisen.
Mottoni elämässä:
"Se, mitä tehdään, tehdään sydämellä!"
"Yksi ihminen ei voi muuttaa koko maailmaa, mutta voi muuttaa yhden ihmisen koko maailman".
"Elän niin, ettei mummona tarvitse katua!"

Murunen1. En ole koskaan matkustellut, nyt haluan matkustaa mahdollisimman moneen paikkaan maapallolla, niin kauan kuin vielä ehdin ja kykenen. Siihen vain tarvitaan rahaa ja aikaa, niitä pitää taikoa jostain.
2. Muutamme pienempään ja mukavammalla paikalla olevaan taloon, josta pääsee kävellen hoitamaan asioitaan.
3. Haluan paljon ihania ja hauskoja hetkiä ja matkoja lastenlasten kanssa.

Alli"Toiveeni eivät aina toteudu, mutta minulla on aina toivoa." -Orvidius
3 tärkeintä toivetta loppuelämäksi:
- KOTI: (koti ei ole siellä missä asut, vaan siellä missä sinua ymmärretään)
- RAKKAUS: (ihmiset kaipaavat rakkautta erityisesti ja eniten silloin, kun he eivät ansaitse sitä)
JA kuten saduissa elää elämäni onnellisena loppuun asti :-)

AnnieHaluan ihmisenä kasvaa koko ajan, kunnioittaa itseäni, olla hyvässä fyysisessä - ja psyykkisessä kunnossa. Olla vapaa tekemään päätöksiä omasta asuinpaikastani, -loman ja työn ajoista, matkustaa minne - ja milloin haluan.
Auttaa heikompia. Menestyä, auttamalla muita löytämään heidän parhaan potentiaalinsa.
Opettaa esimerkilläni lapselleni ja muille: muutos on mahdollista, oman elämän voi rakentaa itse.

Minä teen sen!Minä toivon että olen täysin terve kun uusi vuosi vaihtuu. Toivon voivani tehdä töitä jaksamiseni mukaan samalla kun voin nauttia kotona olosta perheeni kanssa. Työt ovat lyhyitä reissuhommia, jolloin pääsen irtautumaan arkirutiineista. Kotona ollessani toivon jaksavani tehdä kaikenlaisia käsitöitä joista olen aina haaveillut kuten ryijyn teko ja korujen valmistus lasista.

Mia"Parasta tulevaisuudessa on, että se tulee päivä kerrallaan." -Abraham Lincoln-

Tulevaisuuden toiveeni loppuelämälleni: Rauhaa, rakkautta, riittävästi rahaa, ravintoa / ruokaa, rehellisyyttä, rohkeutta, reippautta, riemua, rentoutumista, reissuja, retkiä, rantalomia, rusketusta, raikkautta, rauhaiseloa, reiluutta, remonttia, ripeyttä, runoja, rokkia, runsautta, romaaneja, ryhtiä, ruusuja, ruista ranteeseen, romantiikkaa, ruskaretkiä, rääppiäisä...

RitaToivon että olen oppinut virheistäni, enkä enää toista niitä. Toivon terveyttä ja pitkää ikää, että näkisin jonain päivänä vielä lasteni lapset. Toivon lapsilleni onnea elämään, sillä kun heillä on kaikki hyvin niin minäkin olen onnellinen :-)

ÄipyliTTT: Terveys, ihmissuhteet, toimeentulo (tuossa järjestyksessä). Eikä ole yhtä ilman toista, tai kolmatta. – Terveys / Vireys tulisi säilyttää ja pitää huoli pehmeästä laskusta, ettei "vierivä sammal kivety" ja on muille annettavaa vielä myöhemminkin.
Lapset, ihmissuhteet, niistä huolehtiminen on yhtälailla jatkuvaa itsensä ylläpitoa, stimulointia ja meidän tulisikin ympäröidä itsemme sellaisilla ystävillä, ihmisillä, jotka ovat hengeltään noin suurin piirtein samassa mittakaavassa: avuliaita, oivaltavia, empaattisia, innostavia jne.
Toimeentulo on myöhemmiten, vaikkakin varmaan eläköityessä loiventunut, niin samalla uskoisin, että asunto- ym lainat on maksettu ja rahan sijaan "riittävä" toimeentulo on hyväksyttävää ja opittava nauttimaan siitä mitä on.
Aika vaikea on muita perusasioita kuvitella, vähemmälläkin pärjää, jos täytyy ja onnellisuushan kulkee materiasta riippumatta aina mukana ja niin suurena, kuin jaksaa kantaa.

Jari J, LahtiLadataan kommentteja...
© 2017 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot