Su 30.4.Mirja, Miia, Mira, Mirva, Mirj...» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

15.3.2012 Tällä sivustolla julkaisemme yksityisille henkilöille osoitetut terveiset ja kiitokset.

26.4.2017 Eija (ja Matti) Kinnunen, Orimattila

Kiitos kortista!

- Tepa

26.4.2017 Lompakon löytäjä, Kajaani

Tuhannet kiitokset sinulle joka löysit lompakkoni ja veit uimahallin kassalle. Kaikkea hyvää sinulle!

- Uimari

25.4.2017 Anja Kohonen, Jokela

Kiitos kiitos. Olin itsekin unohtanut, kun on koko taloudessa vain yksi suomalainen pöytäkalenteri keittiössä... "Juhlan" kunniaksi istuin hammaslääkärin piinapenkissä 40 min. Hengissä ollaan, mutta tunnen mukavampiakin paikkoja. Saanhan taas "uusia" hampaita, ettei tarvitse "kolmansia" hampaita kuten isällä ja äidilläkin oli aikoinaan. Eilen pelasimme eka kertaa golfia meidän omalla kentällä 12 min. kotoa. Kiva kävellä & ajaa golf-autolla 3 tuntia 14 asteen kevätsäässä. Valitettavasti saamme huomenna Skandinaviasta (?) matalapaineen aallon = 9 astetta eli eipä golfata taas muutamaan päivään. Parhaimmat kiitokset ja terkkuja Heikille

- Markku veli

23.4.2017 Bussikuski, Lahti

Lehtimäen bussi Renkomäessä menossa Lahteen la 22.5. klo 17.30: Auton lähestyessä pysäkkiä heitti toinen teini-ikäisistä pojista juomatölkin maastoon. Poikien noustua autoon naiskuljettaja kysyi "miksi tuon teit" ja pyysi poikaa hakemaan tölkin ja viemään roskakoriin. Näin tapahtui. Hyvät tavat kunniaan !

- etupenkin Jorma

21.4.2017 Avaimen löytäjä, Kajaani

Lämpimät kiitokset Sinulle, joka veit Pohjolankadulta löytämäsi avaimen löytötavaratoimistoon.

- Liisa

16.4.2017 Helena Perttu, Harola

Pääsiäistervehdys.

- Teuvo ja Pirkko.

15.4.2017 Sirpa Karuaho, Vantaa

Kiitos Sirpa Pääsiäisen toivotuksista . Olen maalla käymässä.

- Ismo Vauhkonen

11.4.2017 Keskuskoulun Musiikkiluokat, Kajaani

Kiitos kaikille, joille kiitos kuuluu hienosta musikaalista! Olitte loistavia!

- Ilahtunut

10.4.2017 Voitto Viljakainen, Outokumpu

Kiitos onnittelukortista vaalien johdosta.

- Onni Kirjavainen

9.4.2017 Nuoripari, Lahti

Nuorissa on tulevaisuus. Onneksi! Tuli todettua viime lauantaina teatterin jälkeen, saimme kaverini kanssa kyydin vieressä istuneelta nuorelta mieheltä ja hänen vaimoltaan, kun kuuli linja-automme lähteneen. Kiitos ja hyvän kevään ja kesän toivotukset, annetaan hyvän kiertää!

- "mummelit" Ahtialasta päin

5.4.2017 Uimakamut, Lahti

Pääsiäisen onnenhiput, puput, munat, ruohot, tiput. Mielen täyttää riemu, ilo, loistaa jälleen kevään valo. Hyvää pääsiäistä!

- Janatuinen

25.3.2017 Jalmari, Jalkarannan sairaala Vahtimestari, Lahti

Suuret kiitokset la 25.3. iltapäivällä olit vuorossa. Autoani oli kolhittu aika pahasti, mutta tekijä karkasi paikalta. Tuntemattomaksi jäänyt herra, joka veit vahtimestarille tiedot, niin paljon kiitoksia sinulle myös. Vielä löytyy rehellisiä ihmisiä.

- Pauli Wessman

22.3.2017 Lahden Avantouimarit, Lahti

Taas mokasin ja unohdin uimakopin avaimen kotiin, mutta ei hätää. Ystävällinen rouva päästi minut sisään ja toinen samanmoinen, havaittuaan ongelmani (ovea ei saa jättää auki huurtumisen vuoksi) sanoi: " Ei minulla ole kiirettä. Minä odotan, kun käyt uimassa". Erinomainen osoitus avantouimarihengestä. Kiitos.

- Pertti Vesenterä

20.3.2017 Opeteatteri, Kajaani

Kiitos opeteatterille hienosta esityksestä "Mitä metsässä todella tapahtui?". Näytelmä oli vaikuttava ja liikutukseltakaan ei vältytty. Toivottavasti uusia esityksiä on tulossa jatkossakin! Kiitos!

- Hyvä opettajat!

4.3.2017 Lea Leinonen, Vantaan kaupunki/ varhaiskasvatus, Vantaa

Arjessa kannattelemme toisiamme pienillä tsemppijutuilla. Jaamme yhdessä osaamistamme ja sanomme hyvän sanan mennen tullen. Kiitos Sinulle, hyvä ja aito työkaverini! Saan olla oma itseni seurassasi!

- Sirpa M

26.2.2017 Tuomo Seppo, Kajaani

Kiitos kiitos kiitos! Olisipa sinunlaisiasi enemmän.

- Mummeli

26.2.2017 LC Kajaani Linna, Kajaani

Kiitos "tosi tosi satahyvästä" laskiaisriehasta 26.2.2017. Sää osui aivan nappiin, syötävää riitti, Kajaanihallin sisällä juokseminen oli hauskaa ja moottorikelkka oli "äkänen". Ensi vuonna uudestaan!

- Ohto ja Mila Sorvari ja niiden äiti ja ikkä

21.2.2017 Tukikummit Toivevirsi-iltaan osallistuneet, Lahti

Kiitos yhteistyöstä suunnittelussa, järjestelyssä ja toteutuksessa; Marjaana Turunen, Petri Määttä, Miikka Kallio, Lahden Gospel-kuoro sekä Laulupuu-kuoro, Terhi Hilden, Sirpa Hytönen. Lahden Soroptimistit kahvituksen järjestämisestä ja hoitamisesta. Kaikki iltaan Ristinkirkossa osallistuneet ansaitsevat erillisen kiitoksen onnistuneesta ja lämminhenkisestä tilaisuudesta. Tehtiin yhdessä hyvää.

- Merja Vahter/Tukikummit

16.2.2017 Ystävällinen siivooja, PHKS, Lahti

Lämpimät kiitokset sinulle siivoja, joka olit 19.1. Akuutissa aamuvuorossa. Äitini kotiutettiin silloin ja kukaan ei kerennyt huolehtia siitä, miten Äiti pääsisi kotiin. Sinä tulit käytävällä vastaan, soitit taksin ja neuvoit ulospääsyn talosta. Sinulla on sydän paikallaan ❤

- Potilaan tytär


Ladataan kommentteja...
© 2017 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot