Pe 3.7.Arvo, Egil, Ejvind. Öjvind» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

13.6.2014 Herrasmies, Lahti

Iso kiitos sinulle tuntematon herrasmies, joka tulit auttamaan hätääntynyttä mummoa ma 16.6. S-market Hennalan parkkipaikkalla. Kaikki meni hyvin. Kiitos avusta, se oli tärkeää hädän keskellä.

- Mummo ja tyttö

12.6.2014 Pirjo Lyytinen

Tuplakiitokseni tupla-annoksesta taloustietoa. Tuplahalit.

- Paavo

12.6.2014 Maalaripojat Antti & kaveri, Kajaani

 Iso kiitos Maalaripojille puhtaasta parvekkeeesta. Kiitos ja työniloa.

- Ohikulkija Sanna-Kaija

11.6.2014 Tukijat & vastanneet, Positiivareiden perjantaiutelu

Lämmin kiitos kaikille vastanneille kysymyksiini / ajatuksiini erillaisuudesta / lukivaikeudesta tässä hiljan. Olen useamman kerran niitä lukenut läpi. Oli helpottavaa ja voimaantavaa saada lukea muiden ajatuksia ja kokemuksia asian ympäriltä! Kiitän teitä kaikkia sydämellä, ja niin tekee ihana tyttärenikin:). Ja Kiitos Positiivareiden olemassaolosta ja tämänkin mahdollistamisesta!

- lukivaikeustytär ja äitinsä

9.6.2014 Auttajat Lehtikankaantiellä, Kajaani

Sain 28.5. sairaskohtauksen Lehtikankaantiellä. Tuhannet kiitokset teille kaikille, jotka pysähdyitte auttamaan. Olitte luonani niin kauan, että sain apua sairasauton henkilökunnalta.Nyt on kaikki hyvin, ei mitään vakavaa. Vielä kiitokset ja hyvää kesää kiittelee punakassinen mummo.

- Marja-Leena

5.6.2014 Mamselliina Ruokapaikka, Kainuun keskussairaalan keittiö, Kajaani

Kiitos kun ette sotke seitä Kainuulaiseen kalakeittoon. Kiitos kun sain vielä 5.6 "tiskin" alta aurajuustoa kruunaamaan ko. keiton. Jatkakaa samaan malliin niin tulen päivittäin nauttimaan antimistanne.

- Sami Pääkkönen

5.6.2014 MLL Lehtikankaan yhdistys-Vaaka ry- Kainuun kätilöyhdistys, Kajaani

Lämmin kiitos erinomaisesta lahjoituksesta vauvoillemme! Vapaaehtoistyön tuloksena syntyneet tuotteet ja lahjoitukset tulevat todella tarpeeseen.

- Synnytyssali- ja os 4 henkilökunta

3.6.2014 Apuohjaajat Chloe, Henna, Irma, Kaisa, Omnia, Kevään merkkejä -leiri Kainuun opisto, Paltamo

Kiitos kevätleirin reippaille ja iloisenmukaville apuohjaajille läsnäolostanne ja ajastanne leiriläisille. Leiriläisen saamassa diplomissa ei ollut sukunimiänne, mutta toivottavasti kiitos menee monen taholta näin perille. Jäitte mieleen."Parasta oli juttelu ja olympialaiset", kertoi kotiin tullessaan virkeä leiriläinen! Hyvää jatkoa teille!

- omaisen puolesta kiittäen

1.6.2014 Tarja Piirainen, Body Shop & kaikille Kevätsiivous korukirppikseen lahjoituksia tehneille, Kajaani

Kiitos kaikille Korukirpparin mahdollistaneille ja myös tukensa kehitysmaiden tyttöjen ja naisten paremman huomisen puolesta tukensa antaneille ostamalla koruja Mahdollisuuksien torilla 24.5. Kajaanissa.

- Un Women Kajaanin paikallistoimikunta

1.6.2014 Punaisen Volvon pariskunta, Kajaani

Sylillinen ruusuja. Pelastitte päiväni. Etsitte puhelinnumeroni ja ilmoititte unohtamastani pankkikortista sunnuntaina Prisman tankkauspisteelle. Paljon aurinkoisia päiviä teille.

- Kiitollinen

29.5.2014 Erityisen hyvä konsertti, Kajaani

Kiitos Erityisen hyvästä konsertista erityisen hyville esiintyjille ja henkilöille jotka järvestivät tapahtuman ja tekivät järjestämisen mahdolliseksi. Kiitos myös opettajille ja avustajille. Aivan mahtava juttu! Mukavaa kesälomaa kaikille :)

- Todella upeeta :)

28.5.2014 Juhani Töytäri, Positiivarit, Lahti

Kiitokset innostavasta luennosta eilen Ylöjärven Valossa. Olin siellä 19 v poikani kanssa kuuntelemassa. Poikanikin sai paljon ajateltavaa vaikka hän omaakin "peruspositiivisen" luonteenlaadun. Itse sain innostuksen kirjata omat tavoitteeni. Valitsin positiivareiden e-kortin, kirjoitin siihen 4 tavoitetta, ajastin sen puolen vuoden päähän ja lähetin itselleni. Toivottavasti tämä eilinen luento ei kuitenkaan ollut viimeisesi live-luento - kuuntelemalla asiat menevät paremmin perille kuin pelkästään lukemalla. ps. Ylöjärven lukio ja ammattiopisto on todella hieno paikka.

- Terhi

27.5.2014 Paltamon ja Kajaanin liikelaitokset

Kiitämme arpajaisvoittolahjoituksistanne, sekä kiitos myös ohjelman esittäjille ja talkooporukalle. Kylvöjuhlat 22.5. Paltalinnassa onnistuivat osallistumisenne johdosta.

- Paltamon Eläkeläiset ry.


21.5.2014 Raija Kortelainen, Lahti

Pieni ele voi olla iso ilo!

- Marja ja Saksalan päiväkodin lapset

21.5.2014 Raili Ojala-Signell, Järvenpää

Raili on valottanut monien vuosien aikana meille "kivikuuleville" ymmärrettäväksi kuurojen maailmaa, josta antaa vielä lisäsisältöä hänen omaelämäkerrallinen kirjansa "Yksin tein tieni viitat". Kirjan julkistamistilaisuus oli kuin suuren perheen (yli 40 osallistujaa) lämminhenkinen juhla. Sitä tilaisuutta en unohda koskaan. Kiitos!

- Salme Saarikoski

20.5.2014 Kouluikäisten vanhemmat,  Koko Suomi

Kiitos niille vanhemmille, joiden lapsi tulee kouluun aamulla virkeänä, siistinä, hyvällä tuulella, innostuneena ja ruokailleena. Silloin voi jopa jotain rakentavaa opettaa ja lapsi oppiikin. Suurkiitos teille, jotka huolehditte ja välitätte lapsistanne!

- Kiitollinen

20.5.2014 Pentti-Oskari Kangas,  Sri Lanka/Naantali

Luen aina joka tarinan Pentti-Oskarin avustushankkeesta kun ne on julkaistu Positiivareissa eli tässä voin kiittää myös Positiivareita

- Ulla Welin

19.5.2014 Sotkamolaiset nuoret, Sotkamo

Suuri kiitos ihanille sotkamolaisille nuorille! Kehitysvammainen poikani oli lauantai iltana Salmelan koululla pelaamassa frisbee-golfia. Kun menin Roopea kotiin hakemaan, sain ilokseni huomata, että nuoret olivat ottaneet hänet joukkoonsa pelaamaan. Ihana tyttö talutti jopa Roopen pyörää, jotta hän sai heittää kiekkoja. Roope oli todella onnellinen seurastanne. Toivottavasti olette useasti pelaamassa ja otatte Roopen toistekin joukkoonne. Isot halaukset teille jokaiselle!

- Roope ja äiti Heidi Penttinen

18.5.2014 Anu, Grön, Kajaani

Parasta Asiakaspalvelua kautta aikain Kajaanissa. Ylijumalatar Anu, kiitos yhteisistä vuosista lisää luvassa ♥ oot best!

- Uikkuli

14.5.2014 Pekka Eronen, Kainuun sanomien teeveeohjelmien arvostelija, Kajaani

Pitkäaikaisena Kainuun sanomien lukijana KIITÄN KOVASTI Erosen piristävää arvostelukirjoittelua!

- teevee


Ladataan kommentteja...
© 2015 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot