Ti 28.4.Ilpo, Tuure, Ilppo, Ture» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

23.4.2014 Jaakko ja Eila Saaristo, Lahti

Lämmin kiitos lämpimästä tunnelmasta ja herkullisista tarjoiluista (23.4) Jaakon 85-vuotispäivän kunniaksi järjestetyillä kutsuilla Pestikadulla Ahtialassa! Tuokoon elämä teille monia lämpimiä ja turvallisia yhteisvuosia edelleen! Kevättä ja terveyttä toivoen lämmöllä!

- Seppo Virtanen

23.4.2014 Tuomo Nyyssönen, eläinlääkäri, Kajaani

Kiitos viimeisestä!

- Roona ja emäntä

23.4.2014 Leena Hannula, Peijas, Vantaa

Kiitos huolenpidosta. Leena-lääkäri hoitaa asiat loppuun ammattitaitoisesti ja lempeällä otteella.

- potilas

23.4.2014 Maiju Havanka, Kerava

Kevät 2014 Onnellisuus herää, aamukaste ruohikossa. Linnulaulua, illalla katselen auringonlaskua. Ma odotan yöksi kastepisaroita. Rakkaudella Äidin Kullalle. Pus, pus!!! Muista syödä, juoda ja nukkua! Terveisin Marjut-Mama ;)

- Marjut Johanna Havanka -64

23.4.2014 Kaisu Jaako, Mamamia, Liakka Tornio

Kiitos sinä urhea yrittäjänainen, kahden pienen lapsen äiti. Myyt ihania odotusajan vaatteita ja imetyspuseroita ja mahtavia joogahousuja.

- I love these!

23.4.2014 Pekka Tulla, Konnevesi

Pekka on auttanut lukuisia kertoja, monia ihmisiä. Hän tuo hyvän tuulen mukanaan. Hän myös muisti pääsiäiskukalla viikolla, joka jää muuten muistoihin kaameaakin kaameampana. Hän on mies, jolla on annettavaa lähimmäisille.

- Kiitos

23.4.2014 Ulla-Hannele Lehtola, toimitusjohtaja, Oulu

Kiitos Kannustuksesta ja tuesta menneenä vuonna! Kiitos siitä että olet jaksanut "kuunnella". Luottamus toiseen ihmiseen on palautumassa pikkuhiljaa. Kuitenkin olen oppinut että kaikella on rajansa ja olen oppinut etsimään positiivisia kohtaamisia:) Ihanaa tulevaa kesää sinulle sinne välimerelle;))

- jaana

23.4.2014 Marianne, Silmäasema, Lahti

Oikeaa asiakaspalvelua. Kiitos.

- Anni Leimio

23.4.2014 Maisa eli Marja-Liisa Heikkilä, Eläkkeellä, Kalvola, Kotkajärvi

Olin sijaisena viimeistä kuukautta ja juuri hakenut uuden työpaikan toisesta maasta. Isäni sairastui syyskuussa. Vierailimme hänen luonaan 3 x 500 km:n päässä. Hän kuoli joulukuun alussa. Kiireitä oli paljon. Maisa toi kukkia. Hän olikin se ainoa jolta niitä sain. Muistan sen aina. Kiitos Maisa.

- Hilve Puumalainen

23.4.2014 Timo Korhonen, Pohjois-Savo

Kiitos! Omalle "vanhalle", mutta reippaalle 86v. isälle, joka jaksanut meitä rakkaudella kasvattaa, taloudellisesti köyhistä lähtökohdista huolimatta.

- tyttäresi Katriina

20.4.2014 Kaksi mieshenkilöä, Maxi-Makasiinin pankkiautomaatti, Kajaani

Lämmin kiitos kahdelle rehelliselle mieshenkilölle 15.4 Maxi-Makasiinin pankkiautomaatin luona. Unohdin nostamani rahat automaattiin ja huusitte perääni että rahat jäivät. Toiminnallanne pelastitte päiväni ja isot kiitokset teille siitä!

- vaaleatakkinen nainen

22.4.2014 Juhani Töytäri, Positiivarit

Olen kuunnellut Positiivareiden lähetyksiä nyt jo muutaman kuukauden ajan ja saanut erittäin positiivisia muutoksia aikaan elämässäni. Halusin kiittää etenkin Juhania hänen tekemästään työstään! Kiitos, Jussi. Milloin sinä taas pääset puhumaan Radio Positiivareissa?

- Teemu Kekkonen

18.4.2014 Veli-Matti, Salo

Minulle soitti mies Salosta ja tiedusteli, onko mulla sukulaisia siellä. Totesin, että onhan minulla pojan perhe. Mies kertoi, että eilen oli äiti lapsen kanssa ollut kaupungilla ja lapsi oli jostain syystä huonolla luonnolla. Äiti ja lapsi menivät autoon, mutta rattaat unohtuivat. Miksi mies soitti minulle, selvisi, kun hän kertoi, että oli löytänyt rattaiden taskusta minulle ja Olaville osoitetun joulukortin vuodelta 2012, jonka Sirkka ja Juhani olivat lähettäneet. Googlesta oli löytänyt yhteystietoni ja sitten soittelemaan. Totesin miehelle - Veli-Matti - nimeltään, että kyllä hän on tehnyt hyvän työn, kun vitsii nähdä vaivaa. Hän kyllä antsaisee suuren kiitoksen ja halauksen.

- Orvokki Rytky

17.4.2014 Anna Paldanius, Varpaisjärvi

Kiitos oikein paljon korteista. En minäkään ole tänä vuonna kortteja lähettänyt. On ollut tosi hidasta minun paranemiseni. Ei oikein kykene minnekään lähtemään. Toivon kuitenkin, että se tästä helpotuu. Mukavaa kesän odotusta Teille kaikille! Marjatta ja Jaakko

- Marjatta

16.4.2014 Airi Tukia, Mänttä, Vilppula

Kiitos viestitäsi, toivotamme teille Antoisaa Pääsiäistä ja kiitokset viimeisestä

-Hely ja Samuli


14.4.2014 Atk-Huolto, Kajaani

Kiitos huippupalvelusta. Työiloa!

- ohikulkija

8.4.2014 Antti Toivanen, Kajaani

Kiitos Antti Toivaselle ja hänen merkkipäivänsä johdosta partiolippukunta Kajaanin Korvenpojat ry:n toimintaa tukeneille yksityisille ja yhteisöille. Sanotaan, että partio on vastavoima 'Miks mun pitäis' ja 'Ei kuulu mulle' -asenteille. Tätä tavoitellaan.

- Lippukunnanjohtaja Silja Keränen ja tukivartion puheenjohtaja Tuula Keränen

4.4.2014 Koiranomistajat, Kajaani

Kiitos teille koirienomistajat, jotka keräätte koirienne jätökset mukaanne täällä kaupunkialueella!

- Rouva

3.4.2014 Järvenpään Kaupunki, Liikenne, Järvenpää

Julistan täten Järvenpäätä Suomen autoliikenteellisesti ystävällisimmäksi ja parhaaksi kaupungiksi. Liikun paljon ympäri Suomea mutta missään muualla en ole nähnyt niin jalankulkijoita huomioivaa autoliikennettä kuin kotikaupungissani neljänkymmenentuhannen asukkaan Järvenpäässä. Ruusut autoilevalle kansalle, joka on hyvä esimerkki muille.

- Sten Lindholm

26.3.2014 Kari Vainikainen, Aviomieheni, Kouvola

Kannustaa!

- Arja vainikainen


Ladataan kommentteja...
© 2015 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot