Pe 1.8.Maire, Gerd, Gerda» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

29.7.2013 Eliittikisat Lahti, Lahti

Kiitos koko Lahden Eliittikisojen talkooväelle. Suurkirros Jukka Härköselle ammattimiehen työstä. Erityiskiitos liikuntatoimen väelle, kilpailuteamille Aulis Tiensuu, Tauno Koskelainen,Pekka Saarenpää, huoltoteamille Saviset ja talousteamille Pekka Mäki-Reinikka ja Janne Harjula. Yhteistyökiitos Urheiluliitto, Lahden kaupunki, TV ja kaikki tukijat!

- Nurmisen Hanski

29.7.2013 Tangokuningas Pekka Mikkola sekä Noora, Kajaani

Lämmin kiitos kauniista lauluista osastollamme, teitte sunnutaista juhlapäivän.

- Kaks osasto 4:n ja synnytyssalin henkilökunta

25.7.2013 Merja Heikkinen, Janne Tulkki ja Tulinen sydän, facebookin etusivu

Tänään aurinkonpaisteisena aamuna 25.7.13 8.25 hurmaannuin Merja ottamistasi kuvista (Tuulos 12.7.) Janne Tulkki ja Tulinen sydän facebookin etusivulla (https://fi-fi.facebook.com/jannetulkki). Sinulla on hyvin erityinen silmä. Taivaallisia kuvia. Kiitos Merja, että jaoit kanssamme ilon, kauneuden ja aallonharjan, jolle kuvia katsova nousee... Ihanaa kesää ja aallonharjoja itse kullekin... Kuten myös Janne ja bändi: nostetta!! Kuin taivaaseen kohoaisi..

- Hurmioitunut

22.7.2013 Kai Rissanen, Lakiasiat, Kajaani

Kiitos Kai Rissanen Lakiasiat toimistolle lakiasioiden hyvästä tuntemuksesta ja ystävällisestä palvelusta.

- Markku

22.7.2013 Terveyskioski, Lahti

Perjantaina 19.07 kävin näyttämässä punkin jälkeä terveyskioskissa. Sain hyviä neuvoja ja erityistä huolenpitoa. Hyviä kokemuksia aiemminkin em.paikasta. Enemmän tuollaisia paikkoja terveydenhoitoon. Lääkkeet saatu.

- Punkkinainen

6.7.2013 Eläinlääkäri Paula Ritakari, Kajaani

Kiitos ripeästä ja suurella ammattitaidolla suoritetusta ähkyhoidosta! Heppa voi hyvin! Aurinkoista loppukesää Sinulle!

- Suokkifani Kuluntalahdesta

2.7.2013 Johanna Hyvönen, Perhepäivähoitaja, Kajaani

Suuri kiitos hyvästä hoidosta. Oikein hyvää kesää sinulle ja perheellesi.

- Rauli

2.7.2013 Vanhempi herrasmies, Kajaani

Sinä vanhempi herrasmies rollaattorin kanssa pysähdyit 28.6.2013 auttamaan Kauppakadulla saadessani sairaskohtauksen. Lämpimästi kiittäen ja hyvää kesää toivotaen

- Rouva Helsingistä

2.7.2013 Sinisen kännykän löytäjä, Kajaani

Lämmin kiitos naishenkilölle, joka löysit taskusta pudonneen nuoren tytön kännykän ja veit sen löytötavaratoimistoon 26.6-13. Aurinkoista ja lämmintä kesää!

- Anni ja vanhemmat

1.7.2013 Kaupungin työterveyshuolto, Nurmes

Sain viime viikolla ja tänään todella hyvää palvelua työterveysasioissa lääkäriltä, terveydenhoitajalta sekä röntgen- ja laboratoriohenkilökunnalta! KIITOS! -->--@

- Anu Raatikainen

27.6.2013 Pirjo ja Jorma Kultavuori, Pöytyä, Turku

Lämmin kiitos kaikesta avusta ja kärsivällisyydestä kun automme hajosi siellä Pöytyä suunnalla 12/5-13. Annoitte meille yöpaikan sekä järjestitte hinausavun autolle Turkuun. Iso kiitos myös Pöytyän hinauspalvelulle kun tuli sunnuntai-iltana hakemaan auton pois tien laidasta ja kuljetti sen maanataiaamuna verstaalle. Kyllä huomaa kuinka kallisarvoisia tosi ystävät on. Hyvää kesän jatkoa teille

- Kati ja Ilkka Södertäljestä

21.6.2013 Veijo Engblom, Raisio

Hyvää Juhannusta sinne myös !

- Marjatta ja Matti Rindell

16.6.2013 Valkoisen auton kuljettaja, Kajaani

Lämpimät kiitokset sinulle kun pysäytit autosi tien viereen huomattuasi poikamme hädän koiran karattua ja autoit koiran kiinni ottamisessa.

- Terveisin pojan kiitolliset vanhemmat

16.6.2013 Roosa Oksanen, Kerava

Mitä tekisinkään ilman sinua, ehkä minua ei edes olisi ilman sinua, kiitos

- Arvoitus

12.6.2013 Pariskunta, Kajaani

Kiitos 6.6 klo 21 jälkeen Paltaniemelle mökille matkalla olleelle pariskunnalle, kun pysähdyitte auttamaan minua kaaduttuani polkupyörällä Teppanan liikenneympyrässä. Pyörä ja kuski voivat jo hyvin :)

- Sini Loisa

11.6.2013 Aira Samulin, Hyrsylänmutka, Nummi-Pusula

Koko ajatus Hyrsylänmutkasta, karjalaisuudesta, työstä vanhusten- ja mielenterveyden hyväksi ansaitsee kiitoksen ja ihailun.

- Marja-Liisa laaksonen

10.6.2013 Tarkkasilmäinen, Prisma Holma, Lahti

Suuri Kiitos sinulle rehelliselle ja tarkkasilmäiselle henkilölle, joka löysit Sophie -kirahvipurulelun Prisma Holman lattialta. Ilari 6 kk kiittää erityisesti, kun suosikkilelu pääsi jälleen suuhun maisteltavaksi, kun ikenet kutiaa niin kovasti.

- Aikku & Ilari

9.6.2013 Kätönlahden koulu, päiväkoti ja iipat, Kajaani

Sydämellinen kiitos kaikille työurani viimeisen viikon tapahtumista ja lahjoista ja Kajaanin Mamsellille ja kaupungille muistamisista eläkkeelle lähtiessäni. Lämmin kiitos myös kanssani työskenneille perheille yhteistyöstä! Sukulaiset ja ystävät, lämmin kiitos muistamisista 8.6.!

- Tuula Naumanen

8.6.2013 Draaman paikka; Poikkeusluvalla/Kajaanin harrastajateatterin ja Kainuun kuntouttavan työtoiminnan yhteistyöprojekti, Kajaani

Kiitos kaikille projektiin osallistuneille loistavasta lopputuloksesta. Hieno esitys ja niin tosi. Toivottavasti mahdollisimman moni muukin näki esityksen. Tästä oli tekotaiteellisuus kaukana!

- Sini Kirkelä

5.6.2013 Päijät-Hämeen keskussairaala Osasto 25, Lahti

Kiitos ystävällisestä ja ammattitaitoisesta hoidosta koko henkilökunnalle. Erityiskiitos sinulle nuori vaaleahiuksinen hoitaja, teet työtäsi täydellä sydämellä!

- Tyytyväinen rouva


Ladataan kommentteja...
© 2014 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot