Su 28.8.Tauno, Hilding» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

5.3.2015 Helluntalaisseurakunta, Kajaani

Sanaa ja soppaa. Onpa todella hienoa hommaa Se valtavan suuri työmäärä mitä nämä ihmiset tekevät vapaaehtoisesti, aivan kuin kotiin tulisi. Kiitos Jumalalle näistä arjen sankareista.

- saalebrau

2.3.2015 Marianna Koskelo, Marikos, Kajaani

Lämmin kiitos sinulle empaattisesta, lämpimästä ja asiantuntevasta suhtautumisestasi asiakkaisiisi. Hyvää kevään jatkoa ja aurinkoisia päiviä sinulle :)

- Marja-Leena

26.2.2015 Sinikka Nyman, Haukipudas

Kiitos paljon onnittelusta. Puhelinviesti tuli perille!

- Leo Nyman

20.2.2015 Tuntematon, Lahti

Laune/Kontti 20.2. aamupv Sinulle, joka yllättäen ojensit minulle auttavan kätesi. Häkellyin ja liikutuin niin, että alkoi itkettää. Kiitos. Ajattelen Sinua lämmöllä.

- Kauniin maton ja täkänän onnellinen omistaja

19.2.2015 Lahden Harmonikat, Lahti

Olette ruusun ansainneet tansittavan ja ahkeran tanssimusiikin soittamisesta. Iloista jatkoa teille jokaiselle toivottaa ruusun ojentaja.

- Kerttu Hagqvist

18.2.2015 Takataskun Pulmakulman avustajat, Lahti

Suurkiitokset Pulmakulman rohkeille avustajille pe 13.2. saamastani ystävällisestä palvelusta, pulmieni ratkaisemisesta, sekä hyvistä neuvoista! Hyvää kevättä teille toivottaen - Avun saanut.

- Avun saanut

18.2.2015 Sotkamon hammashoitola, Sotkamo

Suuri kiitos Sotkamon hammashoitolalle. Kipeälle hampaalle löytyi nopeasti apu. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja mukavaa sekä puhelimessa että paikan päällä. Hyvää kevättä kaikille!

-Kiitollinen

18.2.2015 KAKS os4, sekä synnytys/leikkaussalin ja heräämön henkilökunta, Kajaani

Sydämellinen kiitos kaikille synnytyksessäni mukana olleille, ja meitä hoitaneille. Erityinen kiitos Neea Sonniselle lämminhenkisestä hoitotyöstä.

- Sectioäiti

17.2.2015 Kaupungin tiekunnossapito, Järvenpää

16.2.2015 oli kerrassaan ilo kävellä, vaikka jäätä oli kävelyteillä joka paikassa. Nimittäin oli muistettu hiekoittaa oikein erikoisen hyvin ja laajalla alueella. Todella lämpöinen kiitos!

- Virpi Vahvelainen

16.2.2015 Kajaanin neulekerho, Kajaani

Lämpimät kiitoksemme neulelahjoituksistanne! Ne tulevat tarpeeseen ja ilahduttavat potilaitamme. Aurinkoista kevättä teille kaikille !

- Kaksin os 4 henkilökunta

15.2.2015 Kajaanin lukion wanhat, Kajaani

Suurkiitos lukion wanhojen tansseille. Olipa hurmaavaa menoa kauniine pukuineen prinsessaksi pukeutuneina ja pojat tyylikkäisiin pukuihin sonnustautuneina tanssititte meidät hurmoksiin wau! Musiikki myös upeaa.

- Kainuun mummo

14.2.2015 Raili Palkola, Fuengirola

Sydämellisesti kiitos muistamisestasi ja kauniista sanoistasi vau-sisko!

- Tamara

13.2.2015 ESSHP / radiologia, Mikkeli

Kiitokset mukavat työkaverini, että olette olemassa. Joka päivä on kiva tulla töihin. Työnteko sujuu, kun on hyvä ilmapiiri ja huumorikukat kukoistavat. Kastellaan jatkossakin "kukkasiamme", niin nautimme työnteosta sekä elämme pitkään. :)

- taikaviitta

12.2.2015 Tiina, Prisma , info, Kajaani

Menin korjaamaan kassakuittiin jäänyttä virhettä, sillä minulta oli peritty liikaa. Suurkiitos Tiinalle veikkauspisteellä, joka korjasi virheen erittäin asiakaslähtöisesti ja säästi askelia ja aikaa, esimerkillistä asiakaspalvelua!

- Tyytyväinen asiakas

12.2.2015 Anja Ruuskanen, Kuopion perhesuunnitteluneuvola, Kuopio

Kiitos Anjalle hyvästä palvelusta Kuopion perhesuunnitteluneuvolassa vuodesta toiseen! Aina mukava asioida kanssasi. Kiitos!

- Äiti 27 v.

11.2.2015 Matikainen ja Oulujärvi, Otanmäki

Suuret kiitokset teille hyvin tehdyistä lumenaurauksista ja hiekoituksista Otanmäessä. Olette pitäneet tiet ja taloyhtiöiden pihat kunnossa.

- käsilumityöntekijä

6.2.2015 Marja Rask, avoinmieli, Tuusula

Kun tapasin sinut ensimmäisen kerran minulle tuli ensimmäisen kerran sellainen tunne, että olen löytynyt ihmisen joka osaa olla avuksi. Ensivaikutelma ei pettänyt, joskin olit enemmän kun osasin ikinä toivoa. Pidit minut hengissä ja sytytit luottamukseni itseeni, elämääni ja selviytymiseeni, asiat joita en uskonut enää ikinä kokevani.. aloin jopa unelmoida ja nythän nekin asiat ovat osa arkeani .. elämän pelastaja! Iso kiitos ja lämmin halaus!

- Elämänilonsa takaisin saanut

4.2.2015 Nainen lapsineen, Syvänniemi, Kuopio

Jumittuneen auton lapioimisessa tielle...suurkiitos Naiselle, joka vei lapset kotiinsa ja tuli takaisin lumilapion kera ja lapioi auton tielle....KIITOS JA ISO HALI "NÄIN HYVÄ KIERTÄMÄÄN..."

- Seppo ja Orvokki

2.2.2015 Pysäköinninvalvoja, Lahti

Kiitos fiksulle ja ystävälliselle miespuoliselle pysäköinninvalvojalle pe 30.1. Saimaankadulla. Pysähdyimme epähuomiossa bussipysäkille lyhyttä asiointia varten, pysäköinninvalvojan korrekti käytös pelasti viikonloppumme.

-Autoilija

1.2.2015 Mies ja nainen 29.1., Kajaani

Lämmin kiitos miehelle ja naiselle, jotka auttoivat minut ylös kaaduttuani Tokmannin ulko-ovella 29.1.

- Mummeli


Ladataan kommentteja...
© 2016 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot