Ma 26.1.Joonatan, Jonatan» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

20.12.2013 Outokummun jouluaterian järjestäjät, Outokumpu

Kiitokset jälleen kerran kaiken kansan jouluateriasta Aarrekaivoksella. Meitä oli yli 3000 ruokailijaa! Toivottavasti ensi jouluna jälleen kerran.

- Aterialla käynyt

19.12.2013 Lahdenkadulla liikkuneet aamujoulutontut 18.12., Lahti

Hämärässä ja lumettomassa aamuruuhkassa ihana ilon ja valon pilkahdus; lyhdyt kädessä sipsuttavat tyttötontut vilkuttivat ohikulkijoille! Autoradiossa soi parhaillaan Cheekin Onnen kyyneleet, ja ne täyttivät omatkin silmäni ja toivat joulumielen.

- Onnellista Joulua Kaikille!

18.12.2013 Auttajat, Kainuu

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta vuotta kaikille teille, jotka autoitte meitä elämässä eteenpäin tulipalon (26.5.2013) sattuessa! Suuret kiitokset kaikesta!

- Jaana, Jouni ja lapset

16.12.2013 Töytäri Juhani, Positiivarit, Lahti

Kiitokset hyvästä yhteistyöstä. Rauhallista Joulua ja Onnea Vuodelle 2014!

- Marja-Liisa/Simpeleen Hoitola Oy

15.12.2013 Virva Kaikkonen, Marko Kähkönen ja muu Mamsellin väki, Kajaani

Lämpimät kiitokset sairaalakoululle tulleesta lahjoituksesta itsenäisyyspäiväruoan merkeissä. Saimme viettää tunnelmallisen hetken hyvän ruoan parissa. Iloista joulun aikaa teille !

- Kajaanin sairaalakoulun väki, sekä osasto 5 ja 10 hoitajat

11.12.2013 Jorma Dahl, Metsäpelto, Lahti

Haluan kiittää Jorma Dahlia hänen arvokkaasta työstään mielenterveyspotilaiden parissa, toivottaa jaksamista jatkossakin ja hyvää joulua sekä kiittää opetuksista, joita henkilökohtaisesti olen häneltä saanut.

- KKK

8.12.2013 Lauletaan Viittoen -kuoro, Lahti

Kiitos Teille esiintyjät 6.12. ylioppilasjuhlassa Plaza-nuorisotalolla. Esityksenne oli mykistävä, samalla koskettava. Kyynel silmissä katselin, se oli ensimmäinen kerta, kuin näin tälläisen esityksen. Upeaa!

- Mukana ollut vieras

8.12.2013 Liisa ja Pekka Wallenius, Turku

Hyvää ja Rauhallista Joulua teillekin ja Kiitos kivasta kortista Ps. Laittaisin kortin Fugesta muttei ole osoitetta?

- Aila Ankelo

7.12.2013 Pirkko Säkkinen, DANSKE BANK, Kajaani

Olen usein saanut erittäin asiantuntevaa ja hyödyllistä asiakasneuvontaa Pirkolta.SUPERKIITOS!

- Tyytyväinen asiakas

5.12.2013 K Wallenius, RMR, Lahti

Isot kiitokset K. Walleniukselle ja muille RMR:n BMX-racing ohjaajille, sekä kaikille Lahden BMX-racing kuvioissa mukana olleille.

- Kolme kiitollista pyöräilijää ravikselta

5.12.2013 Pauli Horneman, Mattokauppias, Kajaani

Kiitos sinulle Pauli ihanasta mattokaupasta täällä Kajaanissa, aivan ihania mattoja! Minäkin löysin matot olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Yllätyin todella edullisista ja yksilöllisistä matoista, näitäkin oli vain yhdet kappaleet, eli ei mitään markettitavaraa! Lisäksi sinä kuulemma annat jopa useamman maton ns. kotisovitukseen ja tilaat asiakkaille kullekin mieluisen kuvaston avulla.Toivon sinulle onnea ja menestystä, että joskus löydät liikkeellesi sopivan tilan keskemmältä Kauppakatua kun nyt olet vähän syrjässä siellä Kiinalaisen ravintolan vieressä. Kaikki eivät liiku niillä nurkilla. Muista säilyttää huumorintajusi ja todella ystävällinen palveluhenki. Tulen tammikuussa ostamaan sinulta sen aivan ihanan sängynpeitteen ja entinen 10 vuotta vanha päätyy mökille.

- Pirjo Sohlman

3.12.2013 Paula ja Pertti Jääskeläinen, Kainuun Tilausliikenne, Kontiomäki

Lämpimät kiitokset erittäin mukavasta ja viihtyisästä järjestämästänne retkestä Tuuriin 24.11. ja oikein ihanaa joulun odotusta teille!

- Siwan tytöt

2.12.2013 Ritva Grönberg, Kuopion Kaupunginteatteri, Kuopio

Kiitos viimeisestä eli upeista töistä "Mamma" 8.11. ja "Vanha emäntä" 9.11.2013! Mahtavaa jälleen kerran! Terveisin Kaisa.

- Kaisa Taskinen

2.12.2013 Työkaverit, Perhon kunnanvirasto, Perho

Olen pitkällä sairaslomalla. Joulu tuli etuajassa, kun viime perjantaina Armi tuli ja toi tullessaan terveisinä ison paketin johon työkaverit olivat laittaneet kaikenlaista pientä ihanaa: luomuporkkanoita, kynttilöitä, herkkuja, villasukat ym. ym. <3 Lämmin kiitos ihanille ystäville, jaksamista teille kaikille kiireen keskellä!

- Tarja

28.11.2013 Jaana, Pub Kivenheitto, Tampere

Avaimet pudonneet pubin eteen kadulle, reipas Jaana heti printtasi löytöilmoituksen ja laittoi sen Kivenheiton standiin. Superkiitos toiminnastasi!

- Tuula

27.11.2013 Ihanat Auttajat, Vapaaehtoiset, Lahti

Parhaimmat kiitokseni teille kahdelle hyvälle haltiattarelle jotka ilmestyitte 23.11. iltayöllä avaimensa kadottaneelle ja autoitte vanhuksen pulasta. On ihailtavaa että vapaaehtoisia nuoria auttajia edelleen on olemassa. Kiitos!

- Vaari, 72v

27.11.2013 Nina Ramstadius, Forssa

Haluaisin kiittää Ninaa positiivisista runoista, ja ajatelmista, joita hän julkaisee Seutu-Sanomissa. Teksteissä on todellakin ajattelemisen aihetta monelle.

- Mika

24.11.2013 Anssi ja toinen suomea puhuva mies, Jet time

Pitkän odotuksen jälkeen tuli päivä 9.11. 2013 ja matkustimme mieheni kanssa Las Palmasiin Helsinki Vantaa lentoasemalta. Lomamme alkoi heti koneeseen astuttuamme ihanasti, meistä pidettiin hyvää huolta. Kiitos koko ystävällisen matkustamo henkilökunnan, mutta erityisesti Anssi ja toinen suomea puhuva mies tekivät matkustamisesta ainutlaatuisen. Huumoria, hymyä ja asiakkaan viihtymisestä huolehtimista. Teiltä se tuli luonnostaan, meille ainutlaatuista extraa. Harmi vain että kotimatkalla ette olleet vuorossa jotta oltaisiin voitu kiitellä henkilökohtaisesti. Lomamme oli kaikin puolin onnistunut eikä kannata vähätellä osuuttanne siihen. Kiitos nyt näin, toivottavasti kohtaa teidät.

- Vain yksi levy suklaata

22.11.2013 Hoitohenkilökunta Ppkl ja os.7, KAKS, Kajaani

Kehnossa hapessa, mutta paljon paranin hyväntahtoisen ja pätevän henkilökunnan toimesta. Kiitos, jos en muistanu pois lähtiissä.

- Martti Toivanen

21.11.2013 Tuntematon, joka löysi lompakkoni, Kajaani

Kiitos sinulle ihana ihminen, joka löysit kadottamani lompakon 20.11. Maxi-Makasiinista ja veit sen asiakaspalvelupisteeseen. Rehellisyytesi pelasti päiväni! Toivon Sinulle oikein hyvää joulunodotusta.

- Minna


Ladataan kommentteja...
© 2015 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot