To 23.10.Severi, Severin, Sören» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

5.10.2013 OYS:n magneettiosastolla 4.10 olleet hoitajatytöt

Aamupäivällä käynyt miesasiakas Kainuusta kiittää erittäin ystävällisestä palvelustanne. Jatkakaa samaan tapaan :)


3.10.2013 Kipsimestari, Kaks, Kajaani

Olet oikeassa ammatissa,olet ystävällinen ja ymmärrät pienemmätkin potilaat. Jäit meille mieleen, tsemppiä ja hyvää syksyn jatkoa!

- Gorilla perhe

3.10.2013 Kasurilan Shell, Siilinjärvi

Miten ihana, lämmin, pehmoinen Talon munkki ilahduttikaan syyspäiväämme äidin kanssa 29.9., samoin kuin hyväntuulinen myyjä. Kiitos!

- Ohikulkija

3.10.2013 ILVES (jääkiekko), Tampere

Hyvästä kauden aloituksesta :)

- SRH

2.10.2013 Iso H, Konepalvelu H Tahvanainen, Joensuu

"Sinä vain, ei muut mua huomiseen saa jaksamaan. Sinä vain yksin pystyt mulle voimaa antamaan. Sinä vain, joka kerran rakkauden sait syttymään, Sinä vain olet ainoain!"

- Lumikki

29.9.2013 Sammonkadun palvelutalon henkilökunta, Kajaani

Sydäntä lämmitti lukea Koti-Kajaani lehdestä 'Kassu kissan' tarina kuinka otitte hänet hoiviinne hädän hetkellä. Toivottavasti Kassu saa jäädä tassuterapeutiksi vanhusten pariin tai sitten saa uuden kodin jonkun eläinrakkaan hoitajan luota. Lämpimät kiitokset ja hyvää syksyn jatkoa Kassulle ja hänen palvelusväelleen.

- Osku-orava

25.9.2013 Elena Hakala, Lehtikankaan Terveysasema, Kajaani

Kiitokset asiantuntevasta ja ystävällisestä hoidosta!

- Tyytyväinen eläkeläispariskunta

25.9.2013 Linja-auton kuljettajat, Rautalammin Auto Oy,

Kiitos hyvästä & ystävällisestä kuljetuksesta aamuin, illoin työmatkalla välillä S.joki-Kuopio-S.joki. Mahtavaa palvelualttiutta.

- Katriina

23.9.2013 Rainer Icen, Itä-Suomen lääkärikeskus, Joensuu

En ole itse ollut asiakkaana ainakaan vielä, mutta omaiseni on ollut ja samoin myös monet ystävät ja tutut. Viisas mies, josta olen kuullut paljon hyvää sanottavaa ja jonka käsiin uskallan antaa omaiseni ja myös ystäväni jos heille tulee työterveyteen liittyviä ongelmia. Onnea ja menestystä työhön! Se, että on työelämässä vielä 67-vuotiaanakin osoittaa todellista välittämistä ja auttamisen halua ihmisiä kohtaan. Arvostan kovasti sellaista.

- Henna Makkonen

23.9.2013 Toisenlaiset Frendit, Helsinki

Kiitokset Toisenlaisille Frendeille aivan mahtavasta tv-ohjelmasta. Terveisiä ja kiitokset Katalle, Mikolle, Timolle, Sonjalle ja Sannalle, Johannekselle ja kaikille muillekin jotka siellä asuntolassa asutte. Olette mukavia ihmisiä ja tykkään teistä tosi paljon. Tsemppiä!

- Henna Makkonen

23.9.2013 Mari Väyrynen, Rantakylän terveyskeskus, Joensuu

Olit minulla hoitajana tosi kauan tuolla Rantakylän terveyskeskuksella. Oli mukavaa jutella ja olit muutenkin kiva. Kiitos yhteisistä mukavista hetkistämme, tykkäsin käydä verenpainettani mittauttamassa sinun vastaanotollasi. Olen kuullut että olet nyt uudessa työpaikassa. Toivottavasti siellä menee hyvin. Voimia, jaksamisia ja tsemppiä Marille! Minulle tuli sinua ikävä ja toivon, että tulet vielä takaisin Rantakylään.

- Henna Makkonen

23.9.2013 Tero Timonen, , Joensuu

Olet ollut erinomainen terapeutti ja tiedät paljon asiaa Aspergerin syndroomasta. Kiitos mukavista keskusteluista ja mielenkiintoisista asioista joita olemme käsitelleet. Tsemppiä ja kaikkea hyvää ja onnea ja menestystä!

- Henna Makkonen

23.9.2013 Gynekologikeskus Femino, Joensuu

En ole teillä käynyt asiakkaana ikinä, mutta tiedän teidät kyllä ja olen netin kautta tutustunut toimintaanne. Teette hyvää työtä ja haluan teitä kannustaa ja teille toivottaa onnea ja menestystä kaikessa mitä teettekin. Hienoa kun perustitte sen yrityksen ja hienoa kun olette olleet ahkeria ja teille on ajan saatossa myös uusia huippuammattilaisia tullut joista minullakin on kokemusta. Toinen heistä on kirurgi ja toinen on ihotautilääkäri. Hienoa kun uusia ihmisiä tulee mukaan ja toivottavasti toimintanne menestyy hyvin jatkossakin!

- Henna Makkonen

23.9.2013 Hannu Karpo, , Helsinki

Teit aikoinaan ohjelmaa nimeltä Karpolla on asiaa. Muistan kun katsoin sitä silloin kun se pyöri televisiossa. Oli muuten hyvä ohjelma ja asiaa siinä puhuttiin! Hyvä kun oli edes joku joka otti esille näitä yhteiskunnan epäkohtia ja otti myös väliinputoojat huomioon ihailtavan hyvällä ja inhimillisellä asenteella. Kiitos kun tartuit asioihin joihin muut ei uskaltaneet.

- Henna Makkonen

23.9.2013 Ekaterina Eronen, Rantakylän terveyskeskus, Joensuu

Jälleen kesällä olin vastaanotollasi ja vaikka ensimmäisestä käynnistäni tämmöisen tänne lähetin, niin lähetän myös toisestakin. Viime kerralla olit sekä vastaanotolla, että myös puhelimessa tosi hellä, rakkaudellinen, sydämellinen, minusta oikeasti välittävä ja muutenkin ihana lääkäri. Kiitos rakas Ekaterina kun ihanasti olet minusta huolta pitänyt. Sitten jäit äitiyslomalle ja minulle tuli ihan valtava ikävä sinua. Toivon, että jos näemme kadulla tai kaupassa, niin voisimme vaikka halata. Sinä et ole pelkästään lääkäri vaan tuntuu että olet minulle kuin isosisko.

- Henna Makkonen

22.9.2013 Ben Zyskowicz, Suomen Eduskunta, Helsinki

Kiitos sinulle Ben viisaista puheistasi ja viisaista kannan otoistasi. Kiitokset myös kun puolustit Päivi Räsästä silloin kun Päivi joutui törkeän käytöksen kohteeksi kansalaisten taholta. Uskon, että olet saanut paljon hyvää aikaan siellä eduskunnassa. Minä ainakin olen tätä mieltä ja arvostan ja kunnioitan sinua suuresti. Hyvä kun olet siellä eduskunnassa.

- Henna Makkonen

22.9.2013 Päivi Räsänen, Suomen Eduskunta, Helsinki

Kiitokset Sinulle Päivi kun puolustat raamatullisia ja kristillisiä arvoja tässä epävakaassa maailman ajassa. Vaikka monet sinua vastusteleekin, niin ei kannata lannistua vaan jatka samaan malliin ja pysy lujasti arvojesi kannalla.

- Henna Makkonen

22.9.2013 Ulla "Ultsi" Korhonen, Pohjois-Karjalan keskussairaala, Joensuu

Kävin gynekologian poliklinikalla 8.8.2013 ja olit siellä lääkärinä. Kiitos Sinulle, Ultsi. Minulle jäi kivat muistot sinusta. Toivon, että jatkossakin jos tarvetta tulee gynekologiselle hoidolle, niin jos mahdollista, otat minut vastaan. Kyllä minä sinuun luotan. Olet viisas ja luotettava henkilö. Hyvä Ultsi! Tsemppiä Ultsille! Minä olen etsimässä terveydellisistä syistä myös tukihenkilöä ja juuri sinä olisit siihen erinomainen vaihtoehto jos vaan ehdit ja jos on kiinnostusta asiaan.

- Henna Makkonen

22.9.2013 Sanna Sepponen, Helsinki

Olet ollut mukana tv-sarjassa Toisenlaiset Frendit. Silloin kun se tuli televisiosta, minä katsoin sitä sarjaa. Sinä olit siinä yksi suosikeistani. Minusta on tosi hienoa kun sinulla on työtä ja harrastuksia ja menestyt tosi hyvin elämässäsi. Olet myös iloinen ja positiivisella asenteella mukana kaikessa missä oletkin. Hienoa! Hyvä Sanna! Tsemppiä sinulle ja kaikkea hyvää elämääsi.

- Henna Makkonen

22.9.2013 Hanna Rajapolvi, Liperi

Pidit tanssiesityksen Kehitysvammaisten Parafest-festivaaleilla ja olin katsomassa sitä luokkakavereitteni kanssa. Tanssit tosi hienosti. Hyvä Hanna! Sinulla oli silloin myös syntymäpäivät ja minäkin olin mukana laulamassa sinulle onnittelulaulua. Olet tosi kiva ja herttainen ihminen ja oli ilo olla katsomassa sinua, Hanna. Kiitoksia Sinulle. Jatka vaan samaan malliin ja muista, että sinä olet ihan yhtä tärkeä ja arvokas ihminen kuin kaikki muutkin. Älä koskaan anna kenenkään väheksyä sinua sen vuoksi kun sinulla on Downin syndrooma.

- Henna Makkonen


Ladataan kommentteja...
© 2014 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot