Ti 6.10.Pinja, Minttu, Bruno» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

9.9.2014 Ystävälliset naishenkilöt, Lahti

Tuhannet kiitokset teille, ystävälliset naishenkilöt, jotka autoitte kaatunutta naista Aleksilla Trioa vastapäätä Kellokeskuksen luona tiistai-iltana 2.9. Onnea ja menestystä teille elämässänne.

- Kiitollinen

3.9.2014 Seppälän maalaismarkkinat, Kajaani

Maalaismarkkinat olivat taas Seppälässä. Siellä oli kaikkea nähtävää ja ostettavaa, niin vanhuksille kuin lapsillekin. Kiitos järjestäjille, myyjille, soittajille kuin poliiseillekin. Henkilökohtaiset kiitokset myös avustajille.

- Onnela-kodin mummot

31.8.2014 Passat-kuski, Paltamo

Kiitos kun väistit vastaantulijana tien sivuun kun kajaanilainen motoristi suoritti rekan riskiohitusta tiellä nro 22 31.8.2014 klo 15.30 tienoilla. Säästit ainakin yhden suomalaisen hengen toiminnallasi!

- Perheautoilija

28.8.2014 Lahden seurakuntien puhallinorkesteri, Lahti

Kiitokset Lahden seurakuntien puhallinorkesterille, sekä pianistille reippaasta ja innostavasta esiintymisestänne ke 27.8. Ristinkirkossa "Suuressa rakkaudessa"-illassa! Oli ilo kuunnella, mutta myös helppo yhdessä yhtyä laulamaan Jumalalle ylistystä reippaan säestyksenne johdolla.

- Ruut Lappalainen

28.8.2014 Mieskuoro Isän ääni, Lahti

Kiitokset Isän ääni-mieskuorolle jälleen niin koskettavista ja sydämellä esitetyistä lauluistanne, sekä johdattamisestanne puhallinorkesterin kanssa meitä muitakin ylistämään ke 27.8. Ristinkirkossa "Suuressa rakkaudessa"-illassa! Oli ilo kuunnella ja myös osallistua.

- Ruut Lappalainen

28.8.2014 Pia Katajala, Hämeen poliisilaitos, Lahti

Olen seurannut Poliisit-sarjaa televisiosta ja mielestäni olet tosi mukava ja erinomaisesti työsi hoitava poliisi. Toivotan sinulle paljon onnea ja tsemppiä työhösi. Olet valinnut juuri oikean ammatin joka sinulle sopii ja jatka vaan samalla tavalla kuin ennenkin. Minä kunnioitan, ihailen ja arvostan sinua suuresti. Terveisin Facebook-kaverisi

- Henna Makkonen

28.8.2014 Elena Jussila, Kierrätystavaratalo Kontti, Joensuu

Olit työkaverina Kontissa vuonna 2013. Minusta oli todella mukavaa jutella kanssasi kahvitaukojen ja ruokataukojen aikana. Olit niin ihana työkaveri ja oli niin turvallinen ja hyvä olla siellä töissä. Sinä teit siitä työpaikasta mukavan ja sinun mukava ja ystävällinen käytös siellä työpaikalla sai minut siellä viihtymään. Se mitä teit, kun niin hyvä minulle olit, vaikutti minuun paljon ja sai minut luottamaan itseeni ihmisenä ja muutenkin sinä sait sen työpaikan ilmapiirin tosi hyväksi. Kiitos Elena kun olit minun työkaveri. Minulla on kova ikävä sinua ja olit minulle hyvin tärkeä ja rakas ihminen. Tule minun luona käymään joku kerta.

- Henna Makkonen

27.8.2014 Avulias motoristi, Lahti

Lämmin kiitos sinulle motoristi, joka pysähdyit auttamaan kaaduttuani pyörällä 22.8. Kujalan ylikulkusillalla. Mustelmilla selvisin.

- Kypärätön "tyttö"

26.8.2014 Reipas lenkkeilijänuorukainen, Kajaani

Ulkoilutin koirariiviötäni tiistai-iltana sateen kastelemassa maastossa Suvantorannassa. Sade oli liuottanut savea kävelytien reunaan ja siinähän minä tietenkin jouduin "vesiliirtoon" ja vetäisin maihin. Ystävällinen lenkkeilijä huomasi tapahtuneen, pysähtyi ja tuli auttamaan minut jaloilleni. Ilman apua olisin ryöminyt kurassa koko illan.

- Liukastunut koirantaluttaja

25.8.2014 Riikka Aaltonen, KONTTI/Punainen Risti, Lahti

Lämmin kiitos sinulle käydessäni 25.8 Launeella Kontissa työhaastattelussa . Sinun maanläheinen ja ystävällinen "haastattelijan" asenne poisti jännityksen heti alkuunsa, mikä minulla oli ennen haastattelua. Sait yhden ihmisen päivän, huonoista ilmoista huolimatta, "hymyilemään". Kiitos ja kaikkea hyvää jatkossa niin työssä kuin elämässäsi! Ystävällisin terveisin

- Seppo Virtanen

25.8.2014 Ystävällinen tyttö, Cheekin keikka, Helsinki

Kiitokset ihanalle tytölle Cheekin lauantain keikalla 23.8. kun tarjosit tyttärelleni ylimääräistä sadetakkiasi rankkasateen yllättäessä. Ihanaa että sinunlaisia ihmisiä on vielä olemassa. KIITOS

- Sinin äiti

24.8.2014 Tekijät, Paltaniemen teatteri/Nummisuutarit, Kajaani

Valloittava esitys! Kiitos. Tuttu tarina vei niin mukanaan että kolea tuulikin unohtui.

- Aune ja Aino

23.8.2014 Jaakko Kuusisto, Lahti

Järjettömän upeat sovitukset Beatles-konsertissa Lahdessa ! Neroutta lähentelee.

- Kaikkiruokaiset musiikinkuuntelijat

21.8.2014 Henna, Kaks:n sairaala nd yksikkö, Kajaani

Kiitokset Hennalle loistavasta hoidosta 19.8-21.8 Nd yksikössä umpisuolipotilaan hoidossa. Mahtava tsemppari ja todella myötätuntoinen hoitaja!

- Tarja

21.8.2014 Arto Kuvaja, Prisma, Kajaani

Sydämellinen kiitos saamastani erittäin hyvästä palvelusta, olipa kyseessä pieni tai iso ostos.

- Alli

21.8.2014 Seppo Kivioja, taksiyrittäjä, Kajaani

Sydämellinen kiitos pyykkikoneen asennuksen avustamisesta.

- kaksi poropeukaloa

20.8.2014 Ari Miettinen, Ylilääkäri, Kajaani

Kaunis kiitos ystävällisestä kohtelusta ja hyvästä hoidosta jota sain kesällä vaivaani joka ei edes ollut vakava. Todella sympaattinen lääkäri!

- naispotilas

18.8.2014 Saku Vainikainen, Kouvola

Kiitos siitä, et palkitsi minut kun autoin häntä autonsa myynnissä ;)

- Arja Vainikainen

16.8.2014 Marja ja Matti Koskela, Paltaniemi, Kajaani

Kiitos elämyksellisistä päivistä mustaherukoiden ja taiteen parissa. Tätä reissua muistellaan pitkään.

- Maher, Guido, Diego ja Anja

11.8.2014 Paltaniemen teatterin tekijät, Kajaani

Kiitos tekijäjoukolle upeasta elämyksestä Nummisuutareiden tutun tarinan merkeissä. Hyvän näutelmävalinnan raikas tulkinta. Osuimme paikalle sattumalta, valitettavasti paikallisessa turisti-infossa ei osattu kertoa mitään tietoa jutustanne. Ensi kesään toivottavasti taas tapaamme!

- Runoviikon kävijät


Ladataan kommentteja...
© 2015 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot