Pe 28.11.Heini, Sten» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

7.11.2013 Postinjakaja, Kajaani, Teppana

Kiitokset aina niin ystävällisestä palvelusta ja erityisesti kun toit jakelunkeskeytyksen jälkeen laatikollisen postia kotiovelle asti. Lämpimät kiitokset ja työniloa!

- Reposet

6.11.2013 Ritva Keravuo, Kainuun keskussairaala, Kajaani

Suuri kiitos Kainuun keskussairaalan synnytysosaston, keskolan ja osasto 4:n henkilökunnalle syyskuussa syntyneen poikalapsemme hyvästä hoidosta. Erityisen lämmin kiitos ihanalle ja ammattitaitoiselle ylilääkäri Ritva Keravuolle.

- Taina ja Mika Korhonen sekä "Onni" vauva

31.10.2013 Patriarkka-näytelmän työryhmä, Suomen Kansallisteatteri, Helsinki

Kuvaamattoman ja sanomattoman äärettömät kiitokset Patriarkan tekijöille. Oli mukava päästä seuraamaan näytelmän aspekteja ja nyansseja moneen eri otteeseen vuoden aikana ja eri paikassakin. Mahtavaa - esitys todella teki vaikutuksen monin eri tavoin elämääni. Harminani vain 26.10. esityksessä oli, että silmäkulmat tuppasivat kostumaan... Tykkään! Kiitosterveisin

- Kaisa Taskinen

29.10.2013 Lentojätkä -työryhmä, Iisalmen teatteri, Iisalmi

Kiitos Iisalmen teatterille mahtavasta ja pieteettisestä Lentojätkä -näytelmän esityksestä 20.10.2013. Kyllä todella kannatti tulla naapurimaakunnasta asti! Upeaa näyttelijäntyötä ja loistavasti käsiteltyä tekstiä. Sai nauraa vapauttavasti. Hyvää jatkoa ja seuraavia esityksiä! Terveisin ja odotellen Kaisa Kajaanista.

- Kaisa Taskinen

26.10.2013 Kainuun keskussairaalan hoitajat, erityisesti Petra-hoitaja ja Oulusta visiitillä ollut kirurgi Vähäsarja, Kajaani

Lämpimät kiitokset koko Kainuun keskussairaalan lastenosaston hoitohenkilökunnalle, jotka olivat hoitamassa poikaamme hänen suuren leikkauksensa aikana. Erityiskiitos hoitaja Petralle! :) Sinä osaat todella olla lasten kanssa ja "käsitellä" heitä. Suuret kiitokset myös oululaiselle kirurgille Vesa Vähäsarjalle hyvin menneestä leikkauksesta ja oli todella hienoa miten hyvin kerroit kaiken oleellisen meille vanhemmillekin jo ennen leikkausta ja sen jälkeen. Sylillinen ruusuja teille! Teette arvokasta työtä. Kiitos!

- Leikkauksessa ollut pieni "hurmuri-poika"

25.10.2013 Sirpa Suomalainen, SPEK, VAASA

Enpä ole koskaan saanut niin ystävällistä, rakentavaa ja henkilökohtaista palautetta hakiessani työpaikkaa kuin Sirpalta. Enpä päässyt edes haastatteluihin asti, mutta rehellisestä palautteesta on varmasti apua kun uuden työpaikan metsästäminen jatkuu. Kaikesta huolimatta jäi hyvä maku. Asiallista.

- Marjo Kainuusta

24.10.2013 Ystävällinen sielu, Lahti

Kiitos sinulle ihana, joka palautit siniperäisen Abloy-avaimen poliisin löytötavaratoimistoon! Kadotin kotiavaimeni lenkillä Ruoriniemi-Ankkuri rantabulevardille ja sinä toimitit sen turvaan, Kiitos! :)

- Tiina

23.10.2013 Eila Muikku, Joensuun ev.lut seurakunta, Joensuu

Olin nuorempana työharjoittelussa keskustan seurakuntakeskuksen keittiössä, tein voileipiä ja tiskasin astioita ja joskus olin siivoojan mukana siivoamassa. Olit mukava työpaikkaohjaaja ja hyvin osasit opastaa työharjoittelussa olevaa opiskelijaa. Kiitokset Eilalle. Olin siellä kymmenen vuotta sitten mutta silti muistan miten mukavaa oli tehdä siellä töitä.

- Henna Makkonen

23.10.2013 Veikko Lilja, Kontiolahti

Kun käytiin Asperger-ryhmän kanssa Kolilla viime kesänä, pidit erittäin mielenkiintoisen luennon siellä. Se oli hieno luento ja mielenkiintoinen ja toivoisin, että kävisit saman luennon pitämässä myös Kontiolahden kunnallispoliitikoille silloin kun on Kontiolahden kunnanvaltuuston kokous. Sen kuullessaan poliitikotkin oppisivat arvostamaan myös Asperger-henkilöitä ja autisteja.

- Henna Makkonen

23.10.2013 Arto Pippuri, Joensuun kaupunki, Joensuu

Kiitokset kun olit järjestämässä sitä Parafest-festivaalia Joensuuhun. Se oli tärkeä asia ja on jatkossakin. Sitä kun ihmiset käyvät katsomassa, he oppivat arvostamaan ja kunnioittamaan kehitysvammaisia ja pitämään kehitysvammaisia saman arvoisina kuin muitakin ihmisiä.

- Henna Makkonen

23.10.2013 Leena Niemelä, Kissojen alkukoti ja apu ry, Joensuu

Kiitos kun sain käydä siellä Öllölässä taas ja tehdä siellä kissanhoito hommia. Siellä on aina niin mukavaa käydä ja kivoja olette tekin, Leena ja Risto. Olen iloinen siitä, kun olen teille tervetullut ja te hyväksytte minut tämmöisenä kuin olen. Sitten jossakin vaiheessa tulen teille yöksi. Teillä on ihania kissoja ja koiria ja etenkin saksanpaimenkoira on ihana. Terveiset myös Ristolle ja kaikkea hyvää ja hyvää vointia ja kiva kun saan teillä käydä.

- Henna Makkonen

23.10.2013 Tatjana Aaljoki, Itä-Suomen lääkärikeskus, Joensuu

Tunsit aiemmassa työpaikassa minut työsi kautta ja olet minua 13 vuotta vanhempi, mutta silti kuin isosisko minulle. Meillä oli niin hyviä kuin huonojakin hetkiä, mutta en silti päivääkään vaihtaisi pois. Minulla kun ei ole biologista siskoa ollenkaan, niin kun sinä olit minulle myös niinkuin isosisko, niin olen kokemuksiltani rikkaampi kuin monet muut joilla ei ole siskoa. Kiitokset siitä, kun sain uusia kokemuksia elämästä, joskus rankkoja ja huonojakin, mutta kiitos silti. Vaikka kaikkea ei saata unohtaa, niin toivon että anteeksi voi antaa.

- Henna Makkonen

23.10.2013 Eira Turunen, Rantakylän terveyskeskus, Joensuu

Kiitos hyvästä yhteistyöstä siellä ravitsemusterapeutin vastaanotolla. Olen iloinen siitä, kun on edes joku ihminen, joka on minun puolella ja minua puolustaa jos joku on kohdellut väärin. On ihana asia, kun joku minuunkin luottaa ja ottaa minun toiveet huomioon ja osaa suhtautua ymmärtäväisesti ja pitkämielisesti. Sinä, Eira, olet sellainen ihminen. Kiitos sinulle.

- Henna Makkonen

23.10.2013 Tellervo Koivisto, Helsinki

Kiitos hyvästä kommentista iltasanomissa tämänvuotisiin linnanjuhliin liittyen, eli tästä: "Tervetuloa sitten ensi vuonna takaisin Helsinkiin sieltä korvesta." Hauska kommentti oli ja päivän piristys minulle ainakin. Hyvä kun on vielä vanhana asenne kohdallaan. Kiitos myös hyvistä kirjoista "Elämän siivellä" ja "Päiväkirjan uudet sivut", olen ne lukenut jo monta vuotta sitten ja tykkäsin niistä, vaikka olen nuori ihminen vielä, tällä hetkellä vasta kolmekymppinen.

- Henna Makkonen

23.10.2013 S-market Kauppakatu, Kajaani

Kiitos hyvästä palvelusta ja erityiskiitos kassahenkilökunnalle ymmärtäväisestä kohtelusta vanhuksia kohtaan, kaikilla ei riittäisi pinna kuuntelemaan joka päivä heidän sairaskertomuksiaan.

- Sivusta seurannut

20.10.2013 Eläinsairaala Countrypolis, Kajaani

Kiitos Countrypoliksen eläinlääkäreille ja hoitajille inhimillisestä ja asiantuntevasta hoidosta lemmikkejä kohtaan. Työnne on arvokasta ja moni tukee ja kannustaa teitä toiminnassanne!

- Kiitollinen

18.10.2013 Päivi Huusko, Viinibaari Maria P., Kajaani

Kaunis kiitos Päiville ja Maria P:lle. Onnenpotkuja ja kaikkea hyvää. Kiitos lämpimästä palvelusta.

- Riitta ja Ulla

17.10.2013 Sari Mönttinen, KYS Silmäpkl, Kuopio

Olin isäni kanssa kaihileikkauksen jälkitarkastuksessa lokakuun alussa KYSin silmäpoliklinikalla. Suurkiitos lämpöisellä ja välittävällä ammattitaidolla tehdystä potilaan ohjaamisesta ja opastuksesta sekä myös kirjallisen selvityksen nopeasta toimituksesta potilaalle!

- Isänsä tytär

17.10.2013 Leena os. Reinilä, Seinäjoki

Kohtaaminen 28.9.2013. Olit hoitamassa isäsi Toivon hautaa syyskukkasin ja enkelinä meille. Uusia kukkia hakiessamme, olit jättänyt terveisesi, havuja, jopa työhansikkaat ja puhdistuspyyhkeet muovin päälle. Kanervat saivat seurakseen havut ja me nyk. lahtelaiset totesimme, että on heitä, enkeleitä! Nyk. sukunimeäsi emme tiedä, että olisimme löytäneet Sinut ja voineet kiittää. Siispä lähetämme kiitoksen näin Positiivari-enkelitien kautta.- KIITOS!

- Teuvo ja Leena Kari

15.10.2013 Ritva Grönberg, Kuopion Kaupunginteatteri, Kuopio

Kiitos Taiteilijatar Grönbergille aina niin koskettavista esiintymistänne! Auttaa jaksamaan ja moneen vaivaan pitkälle kun näkee Teitä! Olette Mahtava!

- Kaisa Taskinen


Ladataan kommentteja...
© 2014 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot