Su 1.3.Alpo, Alvi, Alpi, Albin» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

20.1.2014 Ihanat koiraihmiset, Kajaani

Suuri kiitos avustanne, että sain vanhan koirani turvallisesti kotiin sen lähdettyä pikku seikkailulle purevana pakkasiltana Kajaanin Lohtajalla.

- Elmo ja Anna

17.1.2014 Joulukuusitalo, Hyrynsalmi

Kiitos kauniisti valaistusta joulukuusesta Hyrynsalmen sillankorvassa! Kiitokset myös muille kyläläisille joulun valoista!

- Ohikulkija

17.1.2014 Ritva Keravuo, Kainuun keskussairaala, Kajaani

Monta lääkäriä olen läpi käynyt, mutta tässä on ihminen vailla vertaa! Kiitos :) sinun kanssasi tuntee itsensä arvokkaaksi ja kunnioitetuksi ihmiseksi, jonka ajatuksia kuullaan.

- huojentunut

17.1.2014 Mieshenkilö kaks:in parkkipaikalla, Kajaani

Kiitos sinulle, kun toit minulle Kaks:in parkkipaikalla 14.1. aamulla kahdeksalta parkkiaikaa, jota olit itse ostanut liikaa. Hämmästyin kovasti ja sain mennä hyvällä mielin synnärille. Kiitos tästä päivä piristeestä ja hyvää kevättä! :)

- Lotta

16.1.2014 Lääkäri Wilhelmiina Sorvali & Ahtialan terveyskeskuksen henkilökunta, Lahti

Tiistaina 7.1.2014 oloni oli varsin tukala ja siksi hakeuduin Ahtialan terveyskeskukseen, jossa sain erittäin hyvän ja ihmisläheisen hoidon. Ja seuraavana päivänä vielä henkilökohtaisen puhelinsoiton lääkäriltä. Olen enemmän kuin tyytyväinen saamaani hoitoon ja kohteluun sekä keskusteluun seuraavana päivänä lääkärin kanssa! KIITOS TEILLE KAIKILLE!

-Sari Hakola

16.1.2014

Teemu Virtala, Kajaani

Huomasit torstaina pyörätielle pudottamani rukkasen. Pysäytit autosi tien reunaan ja juoksutit rukkaseni minulle! Lämpimin kiitoksin


- Pirjo Itkonen

16.1.2014

Nuori mies, Lahti

Kiitos nuorelle miehelle, joka löysit pudottamani 40 euroa Paavolan Citymarketissa 13.1.2014 ja veit ne kassalle/infoon. Kaikkea hyvää Sinulle toivotan!


- Raija


9.1.2014 Tuntematon puhelimen löytäjä, Sotkamo

Miljoona kiitosta Sinulle rehellinen henkilö, joka löysit puhelimeni to 9.1. Sotkamon Lidlin pihalta ja nostit sen autoni katolle. Pelastit päiväni ja elämäni suurelta murheelta! Ah, kunpa maailmassa olisi enemmän kaltaisiasi ihmisiä. Oikein hyvää uutta vuotta toivotellen

- Anja & Unto-poika

8.1.2014 Rehellinen herrasmies, Kajaani

Iso KIITOS sille rehelliselle herrasmiehelle, joka löysi puhelimeni. Uutenavuotena karannut luurini oli löytynyt 4.1. Vienan- ja Kasarminkadun väliseltä kävelysillalta. Lokitiedoston viimeiseen numeroon oli tämä herra soittanut ja saman tien vienyt luurirukkani kaverilleni, joka palautti sen minulle! Jännä, että tällaisia rehellisiä ja fiksuja ihmisiä on vielä olemassa...

- Veijo Raatikainen

8.1.2014 Rehellinen/Tuntematon, Kajaani

Myöhästyneet, mutta sydämelliset ja suuret kiitokset sinä rehellinen henkilö joka palautit pankkiin Kodintukkuun pudottamani pankkikorttini ennen joulua. Toivon kaikkea hyvää ja siunausta jatkossa.

- Kiitollinen

6.1.2014 Ossi Hyvönen, No-pan Auto, Kajaani

Kiitokset hyvästä palvelusta ostaessamme Avensis 1.8 Activen 03.01.14. Olet pitänyt sovitut asiat. Hyvää jatkoa sinulle ja koko  henkilökunnalle.

-Helena ja Unto

31.12.2013 Fiksu koiramies, Länsitie, Kajaani

Vanha musta kippurahäntä seropikoira karkasi uudenvuodeniltana noin klo 20.50 rakettien paukkeen hämmentämänä. Kiitos Sinulle, fiksu koiramies, joka otit koiran kiinni lennosta ja toimitit emännälle pikaisesti takaisin. Olen ikuisesti kiitollinen!

- Mustan kippurahännän emäntä

28.12.2013

"Aatonaaton Enkeli", Lahti

Löysit 23.12, aatonaattona, Launeen Prisman Alkon pakkauspöydältä rahapussini ja ennen kuin ennnätin huomata tilanteen sain ilmoituksen sen palauttamisesta! Lämmin kiitos ja Hyvää Uutta Vuotta Sinulle sekä Alkon Henkilökunnalle!

- Kaarina Hentelä

28.12.2013 Sirkka Joutsa, fysioterapia, Turku

Fysioterapeutti on 30 vuotta käynyt 'jumppaamassa' minua, harvinaista miestä, kotonani. Olen saanut kiitettävän ja hyvän psyykkisen ja fyysisen kuntoutuksen. Kiitosteni myötä toivon, että jaksat vielä vuoden 2014 kuntouttaa minua. Tulevasta emme tiedä, Sinulle toivotan Terveyttä ja Hyvää Vuotta 2014.

- amc-mies

28.12.2013 Hiekottajat/auraajat, Kajaani

Suuret kiitokset hiekottajille/auraajilla, teidän ansiosta moni työmatkaa taittanut varmasti ollut iloinen kun jäisellä tiellä näkyy hiekkaa jo heti aamutuimaan. KIITOS!

- Työmatka autoilijat

27.12.2013 Tuntematon Enkeli, Rovaniemi

Kiitos sinulle, joka tartuit kesäyönä puhelimeen sillankatveella hädän hetkellä. Sinä pelastit perheeni teollasi, sinä välitit. Kiitos!

- ikuisesti kiitollinen

25.12.2013 Lekole-osasto, Veljekset Keskinen Oy, Tuuri

Erittäin suuri kiitos menneestä ja tulevasta, aivan mahtavalle työporukalle!

- A-M

24.12.2013 Kajaanin kaupunki ja uimahallin väki, Kajaani

Kaunis kiitos Kajaanin kaupunki joululahjasta, valoisasta ja iloisesta uimahallista. On ilo seurata lasten riemua ja uida polskuttaa muiden sopuisassa joukossa - uimajuoksijoiden kynnet ei raavi pohjaa kun vettä alla yli 3 metriä.

- Anu ja Mikko

24.12.2013 Kainuun Kissanystävät, Kajaani

Kiitos kun jaksate vuodesta toiseen huolehtia hylätyistä kissoista, etsiä heille uusia koteja. Työnne on varmaan rankkaa omien työ- ja perheasioiden ohessa, mutta siitä huolimatta autatte pulaan joutuneita. Erityiskiitos puhelinpäivystäjälle joka antoi kullanarvoisia ohjeita minulle kun hädissäni soitin sairaan Minnin asioissa. Hän nyt on parantunut, paras joululahjani, soititpa vielä myöhemmin ja kysyit Minnin kuulumisia se tuntui hyvältä.

- Minni ja hänen palvelijansa, Puolanka

22.12.2013 Tuntematon mies, Sotkamo

Suuret kiitokset perjantaina 20.12. aamupäivällä Sotkamon MxiMakasiinin parkkipaikalla painavan ostoskärryn kanssa auttaneelle miehelle. Jäi hyvä mieli pitkäksi aikaa.

- Täyden kärryn nainen


Ladataan kommentteja...
© 2015 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot