Su 14.2.Voitto, Valentin, Tino, Valent...» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

30.11.2014 Kaksi auttavaista miestä, Kajaani

Automme meno loppui kuin seinään iltapäivällä lauantaina 29.11. Kajaanissa ja kuinka muutenkaan kuin keskelle liikennevaloja Sotkamontiellä Lidlin kohdalla. Suuri kiitos teille jotka pysähdyitte siihen apuun!

- Sinisen bemarin kuski

28.11.2014 Väärinpäinmaa-työryhmä, Kajaani

Perjantaina 28.11 saimme nauttia esityksestänne päiväkodillamme. Esitys sai kaikille hymyn huulille ja hyvän mielen sekä lapsille että aikuisille. Esitys luotti lasten kykyyn oivaltaa eikä aliarvioinut heitä yleisönä. Aivan mahtavaa!!! :) Kakkososaa odotellessa...

- Nakertajan päiväkodin lapset ja aikuiset

27.11.2014 Tuntematon herrasmies, Kajaani

Suuri kiitos Sinulle, ystävällinen siniharmaan Volkswagenin kuljettaja, joka lauantaina 22.11. ajelit Kuluntalahden Mustikkamäen hiekkakuoppien alueella. Huomioit meidät ratsastajat esimerkillisesti pysäyttämällä autosi ja sammutitkin vielä sen, jotta pääsimme hevosten kanssa turvallisesti ohi. Mukavaa Joulun odotusta!

- Kaksi ratsukkoa

26.11.2014 Auttajat, Lahti

Kiitos niille tuntemattomille henkilöille, jotka auttoivat minua kaatuessani pyörällä Ala-Tonttilassa 14.10. illalla ja hälyttivät ambulanssin!

-Kiitollinen

25.11.2014 Ex-Centrumilaiset, Lahti

Kiitos entiset Centrumilaiset. Oli kiva taas tavata ja viettää "pikkujoulua". Seuraava tapaaminen 15.4. klo 14 Hakatornin Siwan kerhohuoneessa. Lämmintä joulun odotusta.

- Yksi mukana ollut.

23.11.2014 Hyvät Kajaanilaiset, Kajaani

SPR:n ensiapukurssin harjoitukset herättivät huomiota sunnuntaina 23.11. Kauppakatu 44:n pihalla ja Normaalikoulun parkkipaikalla. Useat ohikulkijat kiinnittivät tilanteisiin huomiota ja olivat valmiita tarvittaessa tulemaan avuksi. Pyydämme anteeksi mahdollista harjoitusten aiheuttamaa häiriötä tai säikähdystä. Oli kuitenkin ilahduttavaa huomata, että kajaanilaiset ovat kiinnostuneita lähimmäisen auttamisesta. Toivotamme kaikille turvallista ja lämmintä joulun odotusta.

- Kajaanin SPR:n ea-kurssilaiset

22.11.2014 Jokkis autojen huoltaja, Lahti

Haluamme mieheni kanssa kiittää 22.11.2014 Lahden Kärkkäisellä avuksi tullutta mieshenkilöä. Automme ei käynnistynyt ja mieheni vaihtoi akun. Vika ei kuitenkaan ollut akussa vaan ilmeisesti startissa. Kiitos vinkistä, työkalujen lainasta ja työntöavusta! Hyvää Joulun odotusta sinulle! :)

- Viininpunainen Nissan Almera

20.11.2014 Jaana Patrikainen, Anttila, Kajaani

Kauneimmat kiitokset Jaanalle auttaessaan minua tilanteessa, johon jouduin tilatessani NetAnttilasta.

- Annaleena

20.11.2014 Valoja vilkutelleet autoilijat, Hyrynsalmi

Lämmin kiitos autoilijoille, jotka vastaan ajaessanne vilkuttelitte valoja viitostiellä Hyrynsalmen kohdalla tiistaina 18.11. iltapäivällä viiden aikaan. Oli todella pimeää ja liukasta, joten ilman teitä olisi melko varmasti olleet porot sylissä.

- Primerakuski

18.11.2014 Yhteistyökumppanit, asiakkaat ja vierailijat, Kajaani

Kiitämme yhteistyökumppaneita ja asiakkaitamme sekä kaikkia vierailijoita osallistumisestanne A-klinikan avoimiin oviin 4.11. Avoimet ovet kiinnostivat lähes 100 vierailijaa. Toivotamme rauhaisaa joulun odotusta Kainuulaisille!

- A-klinikan työryhmä

17.11.2014 Eija ja Teppo Laaksonen, Rymättylä

En ole vaimoni kanssa ollut kertaakaan näin hyvallä lomalla, miten olikin ympäri Suomea kertynyt niin ihania ihmisiä. Meillä oli ikimuistettava viikko. Suuri kiitos teille pariskuntana, tämä kortti oli suuri yllätys. Ajatelkaapa miltä papasta tuntui kun pikku Eetu 2v sanoi kun isä sanoi, että minä lähden nukuttamaan päiväunille. Eetu sanoi eikun pappa nukuttaa. Lauantaina kun mummu ja pappa oli tullut reissusta.

- Eero Hiltunen

16.11.2014 Martti Kärkkäinen, kirvesmiehineen, Haukipudas

Hienoa työtä, 100-vuotias talo sai uuden ulkovuoringin ja se onnistui täydellisesti hyvän ammattitaidon omaavilta kirvesmiehiltä.

- Anneli Lotvonen

15.11.2014 Anja Kemppainen, Kajaani

Kiitän kauniista huomiostanne arkipäivän tilanteessa. Olette teiden enkeli. Siunausta Teille.

- Maire

11.11.2014 Anne Ala-Nikula, Lehtiojan palvelukeskus, Lahti

Lehtiojan palvelukeskuksessa oli vierailemassa Lahden Työväen mieskuoro lokakuun lopulla. Huomioni kiinnittyi hoitohenkilökuntaan kuuluvaan Anne Ala-Nikulaan, joka huolehti vanhuksista todella hyvin. Hän järjesti vanhuksia istumaan ja kuuntelemaan mieskuoroa. Kiitos, Anne!

- Pirjo Kajanus

5.11.2014 Päivi, Hoitola Tenkkapoo, Kajaani

Suuret kiitokset Hoitola Tenkkapoon Päiville! Ammattitaitoisen vyöhyketerapian avulla saimme helpotusta pikku-Pihlan vatsavaivoihin ja itkuisuuteen.

- Pihlan vanhemmat

5.11.2014 Anja Kemppanen, Kajaanin Seudun Diabetesyhdistys, Kajaani

Olitte ilo silmälle ja korvalle apteekkitapahtumassa. Asiallisuutenne ja karismanne selvitti monta asiaa ja lisäsi vastasairastuneen hoitomotivaatiota. Kiitos ajastanne!

- Veke

4.11.2014 Irina Sinisalo, Nordea Trio, Lahti

Kiitos sinulle Irina herttaisuudestasi, positiivisuudestasi ja aurinkoisesta olemuksestasi. Teet asioinnista pankissa erittäin mieluisan. Tuollaisia ihmisiä tarvitaan lisää. Jaamme ilot, surut ja päivittäiset asiat kanssasi, kiitos sinulle! Täyden kympin nainen!

- Seija, Reijo, Anne, Jyrki ja Hannele

3.11.2014 Laatukone, Kajaani

Kiitos Laatukoneelle kun työllistitte taksvärkkipäivänä kolme 11-vuotiasta poikaa. Pojilla oli ollut riemastuttava ja ikimuistoinen päivä. Samalla osallistuitte hyvän asian tukemiseen! Lämmin kiitos!

- Tanelin äiti

3.11.2014 Nuoriso-ohjaaja Neea Okkonen, , Kajaani

Suuret kiitokset,kun autoit meitä discomme kummitusluolan suunnittelussa. Ilman apuasi emme olisi saaneet luolaa tehtyä. Toivottavasti yhteistyömme jatkuu!!!

- Kätönlahden 5b

3.11.2014
Kiitos kaikille juniori-/nuorisoharrastusten parissa toimiville toimihenkilöille, jotka rehellisesti laskee/mittaa toistenkin lasten hyppypituudet, työnnöt, heitot, torjunnat, yms., eivätkä omaa lastaan eteenpäin viedäkseen vääristele tuloksia!

- Rehellisyys maan perii


Ladataan kommentteja...
© 2016 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot