Ti 1.9.Pirkka, Gottfrid» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

20.8.2014 Ari Miettinen, Ylilääkäri, Kajaani

Kaunis kiitos ystävällisestä kohtelusta ja hyvästä hoidosta jota sain kesällä vaivaani joka ei edes ollut vakava. Todella sympaattinen lääkäri!

- naispotilas

18.8.2014 Saku Vainikainen, Kouvola

Kiitos siitä, et palkitsi minut kun autoin häntä autonsa myynnissä ;)

- Arja Vainikainen

16.8.2014 Marja ja Matti Koskela, Paltaniemi, Kajaani

Kiitos elämyksellisistä päivistä mustaherukoiden ja taiteen parissa. Tätä reissua muistellaan pitkään.

- Maher, Guido, Diego ja Anja

11.8.2014 Paltaniemen teatterin tekijät, Kajaani

Kiitos tekijäjoukolle upeasta elämyksestä Nummisuutareiden tutun tarinan merkeissä. Hyvän näutelmävalinnan raikas tulkinta. Osuimme paikalle sattumalta, valitettavasti paikallisessa turisti-infossa ei osattu kertoa mitään tietoa jutustanne. Ensi kesään toivottavasti taas tapaamme!

- Runoviikon kävijät

11.8.2014 Juho Puikko, Helsinki

Kiitos Juho kun täytit 16.7. Lohjan ABC-asemalla öljyä lainaamaani autoon. Öljyn merkkivalo oli ruvennut loistamaan vihaisesti. Minulla ei ollut aavistustakaan, mihin öljy olisi pitänyt panna. Sinä annoit aikaasi ja olit huolellinen täyttäessäsi öljyä. Teit päiväni aurinkoiseksi.

- Raili Virtamo-Gustafsson

10.8.2014 Kaks:n päivystävä sairaanhoitaja, Ristijärven ambulanssin ensihoitajat ja Kaks:n päivystävä lääkäri Mikael Laaksonen, Kajaani

Haluan kiittää edellä maimitsemiani henkilöitä nopeasta avusta, jota sain torstaina 24. heinäkuuta. Minua hoidettiin ensimmäisestä puh. soitosta alkaen aina Kaks:n päivystykseen asti todella ammattitaitoisesti ja huolella. Ja erikoiskiitos päivystävälle lääkärille, joka oli minua vastassa, ja ystävällisesti rauhoitteli minua kertoen mistä saattaisi olla kysymys. Toivotan Teille kaikille oikein mukavaa loppukesää ja jaksamista tärkeässä työssänne.

- Susanna Schroderus Sotkamosta

8.8.2014 Pyörteen tilan ympäristön kohentajat, Kajaani

Lenkkeilen Pyörteen tilan ohi useasti ja olen pistänyt merkille, kuinka kaunis kukkameri on tehty ohikulkijoiden iloksi Kuurnantien varteen. Iso kiitos! Todella kaunis näky!

- ohikulkija

6.8.2014 Yksityiset henkilöt, Kajaani

Lämmin kiitos virkistysrahan lahjoittaneille henkilöille. Olemme hankkineet lahjoituksilla kaksi hierontatuolia henkilökunnan käyttöön.

- Kajaanin pääterveysaseman akuuttiyksikön henkilökunta

2.8.2014 Pariskunta, K-market Vuokatin piha

Olin menossa vapaaehtoistyöhön Sotkamon sykkeeseen. Pysähdyin kaupan pihaan käydäkseni hakemaan virvoketta itselleni. Kaupasta tullessani huomasin eturenkaani olevan puhki. Pyysin ja sain apua pariskunnalta, jotka olivat menossa kauppaan. Kiitos, pelastitte iltani. Jokainen voi tarvita apua joskus ja auttaa toisia avuntarvitsijoita.

- apua saanut auttaja

1.8.2014 Palvelutalo Mukkula, Mastokatu 8, Lahti

Lämpimät kiitokset äitimme ja mummomme hyvästä hoidosta koko palvelutalon henkilökunnalle.

- Eeva Esterin omaiset

30.7.2014 Anja Kemppainen, Kajaanin Seudun Diabetesyhdistys, Kajaani

Kiitos aina ystävälliselle Anjalle jälleen kerran hyvin järjestetystä retkestä Rautavaaralle 12.7.2014! Olet niin piristävä persoona että matkoille lähtee moni jo sen vuoksi. Kiitos Anja ja samoin kesää sinulle!

- Matkalla olleet

24.7.2014 Kajaanin harrastajateatteri, Kajaani

Kävimme katsomassa Risro Räppääjää ja Pakastaja Elviä Teppanassa. Oli hyvä!!

- Eija perheineen

24.7.2014 Minna Jalovaara, Joensuun kaupunki, terveyskeskus, Joensuu

Olit minun lääkäri terveyskeskuksessa muutamia kertoja kun olin nuori ja ehkä muutaman kerran aikuisiälläni myös. Jäit minulle mieleen ja muistan sinut vuosien takaa. Kiitos paljon. Teit hyvää työtä. Enkä ole ainut joka tätä mieltä on, nimittäin minun omaiset ja eräs ystäväni ovat samaa mieltä. Kiitos kun oikeasti välität toisesta ihmisestä.

- Henna Makkonen

23.7.2014 Keskustan matonpesupaikan matonpesijät, Kajaani

Kiitos aamuisille matonpesijöille 23.7. Mäntysuopa-avustus tuli tarpeeseen eikä tarvinnut kesken kaiken kauppaan lähteä. Aurinkoista kesänjatkoa :)

- Ninni K

22.7.2014 Työryhmä, Paltaniemen teatteri, Nummisuutarit

Kiitos Nummisuutareille elämyksestä vaikka rakeet löi ja kesä näytti peräpuoltaan.

- Sanna

9.7.2014 Nummisuutarit, Paltaniemen teatteri, Kajaani

Upeaa jälleen kerran, Paltaniemen teatteri tänäkin kesänä! Kiitos Nummisuutareista, perinteinen näytelmä. Vielä kun teille olisi kuljetuksia niin pääsisi kyydittömätkin.

- monen puolesta

7.7.2014 KVPS, Tukena Oy, Tampere

Lämpimät kiitokset Hanna Hirvoselle ja Veikko Pölläselle sekä Heli Hyväriselle ja Hannu Korhoselle KVPS Tukena Oy Kesäheinän kesisfestivaalien musisoinnista ja luovasta tanssista vapaaehtoistyönä.

- Kesäheinän Palvelukodin väki

3.7.2014 Sotkamon ambulanssihenkilöstö, Sotkamo

Kiitos teille kaikille! Teette hienoa ja arvokasta työtä. Olette ystävällisiä ja tarvittaessa myös huumorintajuisia. Läsnäolonne rauhoittaa hätääntyneet ja huolestuneet omaiset. Mieltäni lämmitti myös Tuomo A:n käynti isäni luona Sotkamon sairaalassa, oli hienoa, että kiireen keskellä kävit kysymässä vointia ja paranemista. Paljon voimia teille työssänne!

- Helena

1.7.2014 Apuohjaajat Kevään merkkejä leirillä, Kainuun Opisto, Paltamo

Kiitos iloisille ja jutteleville harjoittelija-apuohjaajille Kainuun opiston Kevään merkkejä leirillä toukokuussa mukavasta leiristä. Hyvää kesää ja toivottavasti nähdään! Jatkakaa samoin.

- Kiitollinen leiriläinen

30.6.2014 Paltaniemen puutarha, Kajaani

Kiitokset kukkalahjoituksesta Palvelukeskus Kalliolle.

- Palvelukeskus Kallion asukkaat ja henkilökunta


Ladataan kommentteja...
© 2015 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot