Pe 31.10.Arto, Arttu, Artturi, Artur» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

13.10.2013 Punalatvantien kannustusjoukot Vantaan maratonilla, Vantaa

Kiitokset kyseisen kadun asukkaille, jotka järjestivät mahtavat bileet (musiikkia, biletystä, Suomen lippuja, lapsille käsien läppäilyjä) jne. ilmeisimmin aivan koko maratonin ja muiden kisojen kuuden tunnin ajaksi sunnuntaina 13.10. Vaikka oma juoksu oli jo siinä vaiheessa mennyt pieleen ja vaihtunut pitkäksi kävelyksi, ei teidän iloisuutenne voinut olla tarttumatta ja pelastamassa hieman harmaaksi mennyttä päivää. (Toisaalta - päivähän oli kansainvälinen epäonnistumisen päivä, joten tulipahan yritettyä ja vaikeuksista huolimatta taisteltua perille kävellen jalkojen vastustelusta huolimatta :) Kiitos teille ihanat ihmiset!

- Esa Vanhanen-Varho

10.10.2013 Pauli, Mattoidea, Kajaani

Kiitos huikean hyvästä palvelusta. Maton värimaailma tuo kotiini lämpöisen tunnelman.

- Pirjo

7.10.2013 Nuori pariskunta autossa, Kajaani

Kiitokset nuorelle pariskunnalle Kajaanin illassa pe 4.10. Mummo etsi autonsa kanssa rautatieasemaa ja te ajelitte autollanne edelläni, jotta varmasti löysin perille.

- Pihtiputaan mummo

6.10.2013 Marja-Liisa, Kairosmaja, Pyhätunturi

"Vapaaehtoinen talkoolainen" Marja-Liisa! Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta. Otit pienimmätkin asiat hoitaaksesi ja hoidit ne myös loppuun asti.

- Telle

6.10.2013 Helena Romanov, Turku

Lämpimät kiitokset Helena Kauniista onnittelukortista. Olet ihana ja kyllä olet myös taitava tietokoneen käyttäjä. Missä oletkaan oppinut? Sopiiko sinulle tulla ensi viikolla kahville vaikka kauppareissulla joku päivä? En tiedä oliko tämä nyt oikea kohta vastata onnitteluihin, mutta tähän sen nyt kirjoitin. Hyvää viikkoa toivottaa Inkeri.

- Inkeri Nuttunen

5.10.2013 OYS:n magneettiosastolla 4.10 olleet hoitajatytöt

Aamupäivällä käynyt miesasiakas Kainuusta kiittää erittäin ystävällisestä palvelustanne. Jatkakaa samaan tapaan :)


3.10.2013 Kipsimestari, Kaks, Kajaani

Olet oikeassa ammatissa,olet ystävällinen ja ymmärrät pienemmätkin potilaat. Jäit meille mieleen, tsemppiä ja hyvää syksyn jatkoa!

- Gorilla perhe

3.10.2013 Kasurilan Shell, Siilinjärvi

Miten ihana, lämmin, pehmoinen Talon munkki ilahduttikaan syyspäiväämme äidin kanssa 29.9., samoin kuin hyväntuulinen myyjä. Kiitos!

- Ohikulkija

3.10.2013 ILVES (jääkiekko), Tampere

Hyvästä kauden aloituksesta :)

- SRH

2.10.2013 Iso H, Konepalvelu H Tahvanainen, Joensuu

"Sinä vain, ei muut mua huomiseen saa jaksamaan. Sinä vain yksin pystyt mulle voimaa antamaan. Sinä vain, joka kerran rakkauden sait syttymään, Sinä vain olet ainoain!"

- Lumikki

29.9.2013 Sammonkadun palvelutalon henkilökunta, Kajaani

Sydäntä lämmitti lukea Koti-Kajaani lehdestä 'Kassu kissan' tarina kuinka otitte hänet hoiviinne hädän hetkellä. Toivottavasti Kassu saa jäädä tassuterapeutiksi vanhusten pariin tai sitten saa uuden kodin jonkun eläinrakkaan hoitajan luota. Lämpimät kiitokset ja hyvää syksyn jatkoa Kassulle ja hänen palvelusväelleen.

- Osku-orava

25.9.2013 Elena Hakala, Lehtikankaan Terveysasema, Kajaani

Kiitokset asiantuntevasta ja ystävällisestä hoidosta!

- Tyytyväinen eläkeläispariskunta

25.9.2013 Linja-auton kuljettajat, Rautalammin Auto Oy,

Kiitos hyvästä & ystävällisestä kuljetuksesta aamuin, illoin työmatkalla välillä S.joki-Kuopio-S.joki. Mahtavaa palvelualttiutta.

- Katriina

23.9.2013 Rainer Icen, Itä-Suomen lääkärikeskus, Joensuu

En ole itse ollut asiakkaana ainakaan vielä, mutta omaiseni on ollut ja samoin myös monet ystävät ja tutut. Viisas mies, josta olen kuullut paljon hyvää sanottavaa ja jonka käsiin uskallan antaa omaiseni ja myös ystäväni jos heille tulee työterveyteen liittyviä ongelmia. Onnea ja menestystä työhön! Se, että on työelämässä vielä 67-vuotiaanakin osoittaa todellista välittämistä ja auttamisen halua ihmisiä kohtaan. Arvostan kovasti sellaista.

- Henna Makkonen

23.9.2013 Toisenlaiset Frendit, Helsinki

Kiitokset Toisenlaisille Frendeille aivan mahtavasta tv-ohjelmasta. Terveisiä ja kiitokset Katalle, Mikolle, Timolle, Sonjalle ja Sannalle, Johannekselle ja kaikille muillekin jotka siellä asuntolassa asutte. Olette mukavia ihmisiä ja tykkään teistä tosi paljon. Tsemppiä!

- Henna Makkonen

23.9.2013 Mari Väyrynen, Rantakylän terveyskeskus, Joensuu

Olit minulla hoitajana tosi kauan tuolla Rantakylän terveyskeskuksella. Oli mukavaa jutella ja olit muutenkin kiva. Kiitos yhteisistä mukavista hetkistämme, tykkäsin käydä verenpainettani mittauttamassa sinun vastaanotollasi. Olen kuullut että olet nyt uudessa työpaikassa. Toivottavasti siellä menee hyvin. Voimia, jaksamisia ja tsemppiä Marille! Minulle tuli sinua ikävä ja toivon, että tulet vielä takaisin Rantakylään.

- Henna Makkonen

23.9.2013 Tero Timonen, , Joensuu

Olet ollut erinomainen terapeutti ja tiedät paljon asiaa Aspergerin syndroomasta. Kiitos mukavista keskusteluista ja mielenkiintoisista asioista joita olemme käsitelleet. Tsemppiä ja kaikkea hyvää ja onnea ja menestystä!

- Henna Makkonen

23.9.2013 Gynekologikeskus Femino, Joensuu

En ole teillä käynyt asiakkaana ikinä, mutta tiedän teidät kyllä ja olen netin kautta tutustunut toimintaanne. Teette hyvää työtä ja haluan teitä kannustaa ja teille toivottaa onnea ja menestystä kaikessa mitä teettekin. Hienoa kun perustitte sen yrityksen ja hienoa kun olette olleet ahkeria ja teille on ajan saatossa myös uusia huippuammattilaisia tullut joista minullakin on kokemusta. Toinen heistä on kirurgi ja toinen on ihotautilääkäri. Hienoa kun uusia ihmisiä tulee mukaan ja toivottavasti toimintanne menestyy hyvin jatkossakin!

- Henna Makkonen

23.9.2013 Hannu Karpo, , Helsinki

Teit aikoinaan ohjelmaa nimeltä Karpolla on asiaa. Muistan kun katsoin sitä silloin kun se pyöri televisiossa. Oli muuten hyvä ohjelma ja asiaa siinä puhuttiin! Hyvä kun oli edes joku joka otti esille näitä yhteiskunnan epäkohtia ja otti myös väliinputoojat huomioon ihailtavan hyvällä ja inhimillisellä asenteella. Kiitos kun tartuit asioihin joihin muut ei uskaltaneet.

- Henna Makkonen

23.9.2013 Ekaterina Eronen, Rantakylän terveyskeskus, Joensuu

Jälleen kesällä olin vastaanotollasi ja vaikka ensimmäisestä käynnistäni tämmöisen tänne lähetin, niin lähetän myös toisestakin. Viime kerralla olit sekä vastaanotolla, että myös puhelimessa tosi hellä, rakkaudellinen, sydämellinen, minusta oikeasti välittävä ja muutenkin ihana lääkäri. Kiitos rakas Ekaterina kun ihanasti olet minusta huolta pitänyt. Sitten jäit äitiyslomalle ja minulle tuli ihan valtava ikävä sinua. Toivon, että jos näemme kadulla tai kaupassa, niin voisimme vaikka halata. Sinä et ole pelkästään lääkäri vaan tuntuu että olet minulle kuin isosisko.

- Henna Makkonen


Ladataan kommentteja...
© 2014 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot