Ti 26.7.Martta, Marta» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

13.2.2015 ESSHP / radiologia, Mikkeli

Kiitokset mukavat työkaverini, että olette olemassa. Joka päivä on kiva tulla töihin. Työnteko sujuu, kun on hyvä ilmapiiri ja huumorikukat kukoistavat. Kastellaan jatkossakin "kukkasiamme", niin nautimme työnteosta sekä elämme pitkään. :)

- taikaviitta

12.2.2015 Tiina, Prisma , info, Kajaani

Menin korjaamaan kassakuittiin jäänyttä virhettä, sillä minulta oli peritty liikaa. Suurkiitos Tiinalle veikkauspisteellä, joka korjasi virheen erittäin asiakaslähtöisesti ja säästi askelia ja aikaa, esimerkillistä asiakaspalvelua!

- Tyytyväinen asiakas

12.2.2015 Anja Ruuskanen, Kuopion perhesuunnitteluneuvola, Kuopio

Kiitos Anjalle hyvästä palvelusta Kuopion perhesuunnitteluneuvolassa vuodesta toiseen! Aina mukava asioida kanssasi. Kiitos!

- Äiti 27 v.

11.2.2015 Matikainen ja Oulujärvi, Otanmäki

Suuret kiitokset teille hyvin tehdyistä lumenaurauksista ja hiekoituksista Otanmäessä. Olette pitäneet tiet ja taloyhtiöiden pihat kunnossa.

- käsilumityöntekijä

6.2.2015 Marja Rask, avoinmieli, Tuusula

Kun tapasin sinut ensimmäisen kerran minulle tuli ensimmäisen kerran sellainen tunne, että olen löytynyt ihmisen joka osaa olla avuksi. Ensivaikutelma ei pettänyt, joskin olit enemmän kun osasin ikinä toivoa. Pidit minut hengissä ja sytytit luottamukseni itseeni, elämääni ja selviytymiseeni, asiat joita en uskonut enää ikinä kokevani.. aloin jopa unelmoida ja nythän nekin asiat ovat osa arkeani .. elämän pelastaja! Iso kiitos ja lämmin halaus!

- Elämänilonsa takaisin saanut

4.2.2015 Nainen lapsineen, Syvänniemi, Kuopio

Jumittuneen auton lapioimisessa tielle...suurkiitos Naiselle, joka vei lapset kotiinsa ja tuli takaisin lumilapion kera ja lapioi auton tielle....KIITOS JA ISO HALI "NÄIN HYVÄ KIERTÄMÄÄN..."

- Seppo ja Orvokki

2.2.2015 Pysäköinninvalvoja, Lahti

Kiitos fiksulle ja ystävälliselle miespuoliselle pysäköinninvalvojalle pe 30.1. Saimaankadulla. Pysähdyimme epähuomiossa bussipysäkille lyhyttä asiointia varten, pysäköinninvalvojan korrekti käytös pelasti viikonloppumme.

-Autoilija

1.2.2015 Mies ja nainen 29.1., Kajaani

Lämmin kiitos miehelle ja naiselle, jotka auttoivat minut ylös kaaduttuani Tokmannin ulko-ovella 29.1.

- Mummeli

31.1.2015 Auttajat, Kajaani

Kiitos teille avusta Yläkaupungilla, kun autoni oli jäänyt kiinni lumihankeen!

- Autoilija

28.1.2015 Nurmikadun Antti, Lahti

Lämmin kiitos Nurmikadun Antille, joka jaksat vuodesta toiseen kasata lähitienoon lapsille lumimäen laskettelua ja muita talvisia leikkejä varten. Tänä vuonna erikoiskiitos hienosta lumiluolasta.

- Tyytyväisten lasten mummo

28.1.2015 Sari Rönni, Kainuun keskussairaala, Kajaani

Kiitos hyvästä ja asiantuntevasta, empaattisesta hoidosta! Hyvää kevättä :)

- Potilas

23.1.2015 Piia, Kajaani

Kiitos sinulle erittäin ystävällisestä toiminnasta automme suistuttua pois tieltä kääntyessämme erkanemiskaistalle Kajaanissa. Kysyit ensimmäiseksi kävikö matkustajille mitenkään ja kun selvisi ettei käynyt, niin kysyit voisIko mitenkään auttaa. Veit sitten minut fysioterapiaan etten paljon myöhästyisi kun mieheni jäi odottamaan hinausautoa.

- Kaisu

20.1.2015 Herrasmies Jalkarannan R-kioskin läheisyydessä, Lahti

Kävelin lauantaina 17.1. illalla Jalkarannan R-kioskin läheisyydessä. Yhtäkkiä liukastuin ja kaaduin. Sain lievän aivotärähdyksen ja muistini tapahtumasta on heikko. Onneksi paikalle sattui ilmeisesti autoileva mieshenkilö, joka auttoi minua ja antoi kyydin kotiini. Olen erittäin kiitollinen tälle henkilölle. Toivon vielä tapaavani hänet. Yhteystietoni ovat lehden toimituksessa.

- Hajamielinen kaatuilija

17.1.2015 Jarkko Hakkarainen, Masku, Kajaani

Aivan mahtavaa asiakaspalvelua, siinäpä olisi monelle opiksi otettavaa! Niin vain pirtin pöytä vaihtui uuteen pöytään. Kiitokset joen toiselta puolelta.

- Siskokset

17.1.2015 Avuliaat, Kajaani

Valtavan suuret kiitokset kaikille jotka avustivat perjantaina 15.1. aamulla tapahtuneessa kolarissa Rinnekadun ja Laajankankaankadun risteyksessä!

- Jenni

12.1.2015 Talvivaaran avuliaat miehet, Sotkamo

Kiitos avusta maanantaina 12.1. Eevalan risteyksessä.

- Penkassa

11.1.2015 Maija-Liisa, Martti ja Hanne-Maarit

Kiitos paljon muistamisesta!

- Irja

9.1.2015 Nuorukaiset, teiden ritarit, Tokmannin parkkipaikka, Kajaani

Sydämellinen kiitos neljälle nuorukaiselle, jotka oma-aloitteisesti auttoivat pakkasessa "kiinni hirttäneen" auton renkaan toimimaan Tokmannin parkkipaikalla vuoden vaihteessa. Aivan häkellyttävän hienoa kohdata tuollaista välitöntä auttavaisuutta tuntemattomilta nuorilta. Tuli hyvä mieli.

- Nea

9.1.2015 Mirja Manninen, Pieksämäki

Kiitos kauniista kortista ja terkkuja!

- Vexi

8.1.2015 Herrasmies Kauppahallin portailla, Lahti

Iso kiitos Kauppahallin portaiden kohdalla maahan levinneen joulukuusilaatikon ja koristekassin kanssa auttaneelle herrasmiehelle! Muut vain tyytyivät katselemaan kun joulupallot pyörivät pitkin portaita alas maahan. Joulumieltä sentään vielä joillain on jäljellä näin tammikuussakin!

- Joulukuusen kantaja


Ladataan kommentteja...
© 2016 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot