Ke 1.10.Rauno, Rainer, Raine, Raino, R...» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

23.9.2013 Tero Timonen, , Joensuu

Olet ollut erinomainen terapeutti ja tiedät paljon asiaa Aspergerin syndroomasta. Kiitos mukavista keskusteluista ja mielenkiintoisista asioista joita olemme käsitelleet. Tsemppiä ja kaikkea hyvää ja onnea ja menestystä!

- Henna Makkonen

23.9.2013 Gynekologikeskus Femino, Joensuu

En ole teillä käynyt asiakkaana ikinä, mutta tiedän teidät kyllä ja olen netin kautta tutustunut toimintaanne. Teette hyvää työtä ja haluan teitä kannustaa ja teille toivottaa onnea ja menestystä kaikessa mitä teettekin. Hienoa kun perustitte sen yrityksen ja hienoa kun olette olleet ahkeria ja teille on ajan saatossa myös uusia huippuammattilaisia tullut joista minullakin on kokemusta. Toinen heistä on kirurgi ja toinen on ihotautilääkäri. Hienoa kun uusia ihmisiä tulee mukaan ja toivottavasti toimintanne menestyy hyvin jatkossakin!

- Henna Makkonen

23.9.2013 Hannu Karpo, , Helsinki

Teit aikoinaan ohjelmaa nimeltä Karpolla on asiaa. Muistan kun katsoin sitä silloin kun se pyöri televisiossa. Oli muuten hyvä ohjelma ja asiaa siinä puhuttiin! Hyvä kun oli edes joku joka otti esille näitä yhteiskunnan epäkohtia ja otti myös väliinputoojat huomioon ihailtavan hyvällä ja inhimillisellä asenteella. Kiitos kun tartuit asioihin joihin muut ei uskaltaneet.

- Henna Makkonen

23.9.2013 Ekaterina Eronen, Rantakylän terveyskeskus, Joensuu

Jälleen kesällä olin vastaanotollasi ja vaikka ensimmäisestä käynnistäni tämmöisen tänne lähetin, niin lähetän myös toisestakin. Viime kerralla olit sekä vastaanotolla, että myös puhelimessa tosi hellä, rakkaudellinen, sydämellinen, minusta oikeasti välittävä ja muutenkin ihana lääkäri. Kiitos rakas Ekaterina kun ihanasti olet minusta huolta pitänyt. Sitten jäit äitiyslomalle ja minulle tuli ihan valtava ikävä sinua. Toivon, että jos näemme kadulla tai kaupassa, niin voisimme vaikka halata. Sinä et ole pelkästään lääkäri vaan tuntuu että olet minulle kuin isosisko.

- Henna Makkonen

22.9.2013 Ben Zyskowicz, Suomen Eduskunta, Helsinki

Kiitos sinulle Ben viisaista puheistasi ja viisaista kannan otoistasi. Kiitokset myös kun puolustit Päivi Räsästä silloin kun Päivi joutui törkeän käytöksen kohteeksi kansalaisten taholta. Uskon, että olet saanut paljon hyvää aikaan siellä eduskunnassa. Minä ainakin olen tätä mieltä ja arvostan ja kunnioitan sinua suuresti. Hyvä kun olet siellä eduskunnassa.

- Henna Makkonen

22.9.2013 Päivi Räsänen, Suomen Eduskunta, Helsinki

Kiitokset Sinulle Päivi kun puolustat raamatullisia ja kristillisiä arvoja tässä epävakaassa maailman ajassa. Vaikka monet sinua vastusteleekin, niin ei kannata lannistua vaan jatka samaan malliin ja pysy lujasti arvojesi kannalla.

- Henna Makkonen

22.9.2013 Ulla "Ultsi" Korhonen, Pohjois-Karjalan keskussairaala, Joensuu

Kävin gynekologian poliklinikalla 8.8.2013 ja olit siellä lääkärinä. Kiitos Sinulle, Ultsi. Minulle jäi kivat muistot sinusta. Toivon, että jatkossakin jos tarvetta tulee gynekologiselle hoidolle, niin jos mahdollista, otat minut vastaan. Kyllä minä sinuun luotan. Olet viisas ja luotettava henkilö. Hyvä Ultsi! Tsemppiä Ultsille! Minä olen etsimässä terveydellisistä syistä myös tukihenkilöä ja juuri sinä olisit siihen erinomainen vaihtoehto jos vaan ehdit ja jos on kiinnostusta asiaan.

- Henna Makkonen

22.9.2013 Sanna Sepponen, Helsinki

Olet ollut mukana tv-sarjassa Toisenlaiset Frendit. Silloin kun se tuli televisiosta, minä katsoin sitä sarjaa. Sinä olit siinä yksi suosikeistani. Minusta on tosi hienoa kun sinulla on työtä ja harrastuksia ja menestyt tosi hyvin elämässäsi. Olet myös iloinen ja positiivisella asenteella mukana kaikessa missä oletkin. Hienoa! Hyvä Sanna! Tsemppiä sinulle ja kaikkea hyvää elämääsi.

- Henna Makkonen

22.9.2013 Hanna Rajapolvi, Liperi

Pidit tanssiesityksen Kehitysvammaisten Parafest-festivaaleilla ja olin katsomassa sitä luokkakavereitteni kanssa. Tanssit tosi hienosti. Hyvä Hanna! Sinulla oli silloin myös syntymäpäivät ja minäkin olin mukana laulamassa sinulle onnittelulaulua. Olet tosi kiva ja herttainen ihminen ja oli ilo olla katsomassa sinua, Hanna. Kiitoksia Sinulle. Jatka vaan samaan malliin ja muista, että sinä olet ihan yhtä tärkeä ja arvokas ihminen kuin kaikki muutkin. Älä koskaan anna kenenkään väheksyä sinua sen vuoksi kun sinulla on Downin syndrooma.

- Henna Makkonen

21.9.2013

Esa Koivuranta, Koti-Kajaanin toimitus (2006-2009), Kajaani

Kun olit työssä kaupunkilehti Koti-Kajaanissa vuosina 2006-2009, neuvoit ja opastit minua kärsivällisesti tietokoneeseen liittyvissä asioissa ja annoit hyviä vinkkejä mm lehtikuvaukseen liittyen. Opeistasi on ollut paljon iloa hyötyä. Näistä opeista ja vinkeistä haluan ESA SINUA KIITTÄÄ:) Luettuani lehdestä että olet ollut mukana Björn "Nalle" Wahlroosin kirjan kirjoittamisessa toivotan Onnea ja mestystä kirjallisella urallasi sekä kaikkea hyvää elämääsi.

- Sirkka Lappalainen Kajaanista

19.9.2013 Pekka Kariniemi, Biolan, Eura

Kyllä kelpaa itsekin olla kotoisin Eurasta, kun Pekka Kariniemi lahjoitti lahjaksi saamansa rahat Lotus Hill -hankkeeseen! Upeaa! :)

- Maria P.

17.9.2013 Lost in Kajaani -järjestäjät, Kajaani

Kiitokset hienosti järjestetystä tapahtumasta! Kaikki pelasi loistavasti! Ensi vuonna uusiksi.

- Hukkapätkät

14.9.2013 Tony Vilko, Lahti

Kaunis kiitos sinulle, kun löydettyäsi lompakkoni City-Marketin pihalta 14.9. vaivauduit selvittämään puhelinnumeroni. Soitit minulle ja palautit lompakkoni. Säästyin monelta harmilta. Hienoa tavata rehellisiä ihmisiä. Suurkiitos ja hyvää syksyä sinulle!

- Memmu

10.9.2013 Emilia ja Outi, Taiteiden Yö, Kajaani

Iso kiitos Emilialle ja Outille Kajaanin Taiteiden yön järjestämisestä. Lähditte rohkeasti luomaan tapahtumaa lähes tyhjästä ja saitte kaupunkilaisille upean syksyisen illan. Tori oli täynnä, kaupoissa vilinää ja kaikki viihtyivät. Hienoa työtä! Kiitos!

- Kakery

9.9.2013 Ystävät, Kajaani

Kiitos ystävät! Olen ollut vähän huonossa hapessa kesän aikana. Marjojen keruu on ollut vähän niin ja näin, mutta ovelle on tulla tupsahtanut mustikka- viinimarja- ja viimeksi puolukkasanko. Olen sanaton ja nöyrästi kiitollinen Teille kainuulaiset ystäväni.

- Riitta

5.9.2013 K-market Lohtaja, Kajaani

Sylillinen ruusuja K-market Lohtajan kauppiaille! Lahjoittamanne pullat piristivät mukavasti Arvola II:sen asukkaiden viriketuokiota. KIITOS!

- Raija, Sini & Niina

2.9.2013 Marika ja Jakke + muut juhlajärjestelijät, Suhonen, Lahti

Kiitokset upeista hääjuhlista 31.8.2013!

- Kiviset, Hiltuset ja Inkiset

1.9.2013 Avulias Pariskunta, Puijonlaakso, Kuopio

Suuri Kiitos! Tyttäreni on juuri muuttanut Ylöjärveltä Kuopioon opiskelemaan ja pyörälenkillään Puijonlaaksossa polkupyörän ketjut auttamattomasti jumissa 31.8 illalla. Pysähdyit auttamaan, korjasit pyörää kotonasi, ja tyttö pystyi matkaa jatkamaan. Maailma on pieni, minun tyttäreni siellä ja kuulemma oma tyttäresi saattaa asua jopa naapurissani täällä Metsäkylässä. Toivottavasti kiitokseni tavoittaa teidät näin <3

- Riikka Raiskio Ylöjärveltä

1.9.2013 Minna Lämpsä, Synnytyssali, KYS, Kuopio

Synnytin esikoiseni, terveen poikalapsen, varhain lauantaiaamuna 24.08.2013. Olen kiitollinen siitä, että juuri Minna oli silloin perjantain ja lauantain vastaisena yönä työvuorossa, sillä ihanampaa ja huomaavaisempaa kätilöä en olisi voinut saada! Hänen ystävällinen ja ammattitaitoinen -ja kaikella tavalla herttainen olemus oli jotain sellaista, mitä en ikinä tule unohtamaan! Olen todella kiitollinen hänelle siitä, miten loistavasti hän hoiti synnytykseni. Joten, kiitos Minna! Olet ammattilainen työssäsi ja selvästikin oikealla alalla =) .

- Paula Nikulainen

29.8.2013 Tuula Anttolainen ja Pirkko Sorri, Lahti

Kiitos Tuula Anttolainen ja Pirkko Sorri, Läntisen hautausmaa-kierroksen jälkeen saamastani postista. Hyvää syksyä teille ja muille osallistuneille! Nähdään uusilla kierroksilla

- Sinikka-opas


Ladataan kommentteja...
© 2014 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot