Pe 27.3.Sauli, Saul, Torvald» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

8.3.2014 Harmaiden perintöräpikkäiden löytäjä, Kajaani

Suuri kiitos sinulle rehellinen, joka pelastit päiväni palauttamalla minulle rakkaat perintöräpikkäät Prisman neuvontaan. Palasin heti kauppareissun jälkeen kyselemään niitä ja totesin että ihmeiden aika ei ole ohi kun sain rakkaat räpikkäät takaisin. Hyvää kevättä ja vielä kerran kiitos rehellisyydestä!

- Jarkko Hakkarainen

7.3.2014 Karl Urberg, Terveystalo, Lahti

Kiitos hyvästä hoidosta, lämpimästä ja ystävällisestä kohtelusta.Olisipa kaltaisianne välittäviä lääkäreitä enemmän! Hyvää kevättä!

- Lea Harjunen

26.2.2014 Tuntemattomiksi jääneet tytöt, Vuokatti

Kiitos niille tytöille jotka pelastitte koirani savuavasta autosta Vuokatissa S-Marketin parkkipaikalla lauantai-iltana. En ehtinyt edes kiitellä.

- Pirjo Kokkonen

23.2.2014 Hannu Tolonen, Taxi Hentunen Oy, Kajaani

Kiitos Kajaanin taksi Hentunen Oy:n työntekijälle Hannu Toloselle upeasta asiakaspalvelusta 13.2.2014. Ammattitaitosi ja tilanteen hallintasi on ihailtavaa. Iso kiitos Hannu!

- Anne Tolonen

22.2.2014 Kaukavesi, Kajaani

Kiitos teille kaverit, jotka autoitte minut pyörtymisen jälkeen suihkusta avarammille tiloille. Ambulanssi-ihmiset selvittivät minut jälleen toimintaan mukaan. Nyt olen luvannut juoda enemmän....vettä kuntosalilla ja muutenkin.

- Aol

20.2.2014 D-poli, Marjo Karjalainen, Annakaisa Reponen sekä Äitipoli Ritva Keravuo, Kaks, Kajaani

Isoin kiitos teille! Teette työtänne valtavalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Kiitokset myös äitipkl ja Os.4.

- Onnelliset vanhemmat ja 4395g "täyttä rakkautta"

18.2.2014 Tienhuoltaja Nakertajassa 18.2-14, Kajaani

Olipa mukava palata potkurilenkiltä kotiin kun tiensuu oli pukattu auki koneella. Ei ollut korkea jäälohkarepenkka edessä. Kiitoksia sinulle konekuski.

- Koiran kanssa liikkuva

17.2.2014 Jussi Pakkanen, Eläinlääkäri, Sotkamo/Tuntematon naishenkilö, Mieslahti

Kiitokset sille tuntemattomalle naiselle seureineen kun tulitte torstaina 13.2.2014 kertomaan koirallemme sattuneesta onnettomuudesta rekka-auton kanssa Paltamon Mieslahdessa. Teidän ansiostanne koiramme löytyi viivytyksettä ja pääsi tarvitsemaansa hoitoon ja on nyt kotona toipumassa. Lämmin kiitos tuona iltana päivystäneelle eläinlääkäri Jussi Pakkaselle Rockyn hyvästä hoitamisesta.

- Tea ja Rocky

14.2.2014 Tuula ja Katja, Lahti

Hauskat juhlat jääneet on taa niitä helposti ei voi unohtaa. Kiitos niistä hetkistä juhlan jalon, jotka sytytti rintaan muistelon palon. Tästä helppo on taas arkea jatkaa kulkea taivalta, rosoista matkaa. Kiitos ikimuistoisesta synttäriyllätyksestä ruokailuineen ja nostalgisesta elokuvapläjäyksestä.

- Äippä

12.2.2014 Kiinteistönhoitajat, KAO, Tieto 2 edusta, Kajaani

Lämmin kiitos kahdelle ystävälliselle herrasmiehelle, jotka auttoivat työmatkalla pulaan joutunutta naista. Pyörästä lähti ketjut pois paikoiltaan ja laitoitte ne paikoilleen sekä vieläpä kiristitte ketjuja eikä käsien likaantuminen näyttänyt haittaavan. Tällaista pyyteetöntä tuntemattoman auttamista kohtaa harvoin ja olin ihan häkeltynyt. Kiitos!

- Leena Eerola

11.2.2014 Auttajat Korpikujalla, Kajaani

Kiitos kaikille, jotka auttoivat vetämään autoni ojasta Korpikujalla 11.2. Ihana huomata, että ihmiset ovat valmiita auttamaan. Tilanteesta jäi hyvä mieli pitkäksi aikaa!

- Anne Matilainen

11.2.2014 Jari Sarasvuo, Kauniainen

Kiitän sinua reilusta toiminnasta noita nuoria kiusaajiasi kohtaan, se varmasti kantaa hedelmää. Toivon että otamme kaikki toiminnastasi oppia.

- Marja-Liisa Putkonen

9.2.2014 Jesse Ivanoff, Kajaani

Sydämelliset kiitokset Jesselle, kun autoit minua saamaan kissani alas puusta. Mirri oli jo aivan märkä ja nuutunut, kunnes arjen sankari saapui paikalle. Kiitos!

- Tiedät kyllä kuka ; )

7.2.2014 Neste huoltoasema, Sotkamo

Nesteellä oli erittäin nopea, ystävällinen ja opastava palvelu naisautoilijalle, joka tarvitsi illalla apua jäähdytinnesteen lisäyksessä. Kiitos!

- Elina Virkkunen

6.2.2014 Ihana ihminen, Lahti

Sinä ihana ihminen! Lämmin kiitos sinulle, joka veit löytämäsi rahapussin keskustan Citymarketin kassalle. Yritin kiittää näppiksen kautta, mutta sitä ei julkaistu. Oikein ihanaa kevättä sinulle.

- Sinikka Vaittinen

3.2.2014 Anneli Juntto, PSSO ry, Helsinki

Kiitoksia, Anneli, ilahduttavasta ruusukortista ja toivotuksistasi! Iloisia, onnellisia aikoja Sinullekin ja perheellesi! Piakkoin tapaamme...

- Annikki Pakkanen

1.2.2014 Ystävällinen taksinkuljettaja, Kajaani

Suuret kiitokset 30.1. Kajaanin lentokentällä olleelle, sinulle, ystävällinen taksinkuljettaja. Annoit autostasi lisävirtaa ja matkani jatkuikin omalla pirssillä. Oikein hyvää jatkoa sinulle!

- Tuleva asiakkaasi

1.2.2014 Avuliaat miehet, Kajaani

Kiitos kahdelle miehelle, jotka auttoivat Citymarketin liukuportaissa kaatunutta mummoa 17.1.

- Mummo

30.1.2014 Anja, Anne ja Anu, Intersport, Kajaani

Olette iloisia ja mukavia asiakaspalvelijoita, kiitos kun ette ylenkatso vanhaa ja pullukkaa mummelia. On hyvä että on vertaisia myyjiä, jotka ei katsele nenän vartta pitkin ja käännä selkäänsä.

- Mummeli

30.1.2014 Raimo Tauriainen, Hammaslääkäri/Kainuun sote, Kajaani

Hammaslääkäri Tauriainen ja hammashoitaja. Kiitos hyvästä hoidosta ja ystävällisestä asiakkaan kohtaamisesta!

- Leikkauspotilas


Ladataan kommentteja...
© 2015 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot