Ti 16.9.Hilla, Hellevi, Hillevi, Hille...» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

22.9.2013 Sanna Sepponen, Helsinki

Olet ollut mukana tv-sarjassa Toisenlaiset Frendit. Silloin kun se tuli televisiosta, minä katsoin sitä sarjaa. Sinä olit siinä yksi suosikeistani. Minusta on tosi hienoa kun sinulla on työtä ja harrastuksia ja menestyt tosi hyvin elämässäsi. Olet myös iloinen ja positiivisella asenteella mukana kaikessa missä oletkin. Hienoa! Hyvä Sanna! Tsemppiä sinulle ja kaikkea hyvää elämääsi.

- Henna Makkonen

22.9.2013 Hanna Rajapolvi, Liperi

Pidit tanssiesityksen Kehitysvammaisten Parafest-festivaaleilla ja olin katsomassa sitä luokkakavereitteni kanssa. Tanssit tosi hienosti. Hyvä Hanna! Sinulla oli silloin myös syntymäpäivät ja minäkin olin mukana laulamassa sinulle onnittelulaulua. Olet tosi kiva ja herttainen ihminen ja oli ilo olla katsomassa sinua, Hanna. Kiitoksia Sinulle. Jatka vaan samaan malliin ja muista, että sinä olet ihan yhtä tärkeä ja arvokas ihminen kuin kaikki muutkin. Älä koskaan anna kenenkään väheksyä sinua sen vuoksi kun sinulla on Downin syndrooma.

- Henna Makkonen

21.9.2013

Esa Koivuranta, Koti-Kajaanin toimitus (2006-2009), Kajaani

Kun olit työssä kaupunkilehti Koti-Kajaanissa vuosina 2006-2009, neuvoit ja opastit minua kärsivällisesti tietokoneeseen liittyvissä asioissa ja annoit hyviä vinkkejä mm lehtikuvaukseen liittyen. Opeistasi on ollut paljon iloa hyötyä. Näistä opeista ja vinkeistä haluan ESA SINUA KIITTÄÄ:) Luettuani lehdestä että olet ollut mukana Björn "Nalle" Wahlroosin kirjan kirjoittamisessa toivotan Onnea ja mestystä kirjallisella urallasi sekä kaikkea hyvää elämääsi.

- Sirkka Lappalainen Kajaanista

19.9.2013 Pekka Kariniemi, Biolan, Eura

Kyllä kelpaa itsekin olla kotoisin Eurasta, kun Pekka Kariniemi lahjoitti lahjaksi saamansa rahat Lotus Hill -hankkeeseen! Upeaa! :)

- Maria P.

17.9.2013 Lost in Kajaani -järjestäjät, Kajaani

Kiitokset hienosti järjestetystä tapahtumasta! Kaikki pelasi loistavasti! Ensi vuonna uusiksi.

- Hukkapätkät

14.9.2013 Tony Vilko, Lahti

Kaunis kiitos sinulle, kun löydettyäsi lompakkoni City-Marketin pihalta 14.9. vaivauduit selvittämään puhelinnumeroni. Soitit minulle ja palautit lompakkoni. Säästyin monelta harmilta. Hienoa tavata rehellisiä ihmisiä. Suurkiitos ja hyvää syksyä sinulle!

- Memmu

10.9.2013 Emilia ja Outi, Taiteiden Yö, Kajaani

Iso kiitos Emilialle ja Outille Kajaanin Taiteiden yön järjestämisestä. Lähditte rohkeasti luomaan tapahtumaa lähes tyhjästä ja saitte kaupunkilaisille upean syksyisen illan. Tori oli täynnä, kaupoissa vilinää ja kaikki viihtyivät. Hienoa työtä! Kiitos!

- Kakery

9.9.2013 Ystävät, Kajaani

Kiitos ystävät! Olen ollut vähän huonossa hapessa kesän aikana. Marjojen keruu on ollut vähän niin ja näin, mutta ovelle on tulla tupsahtanut mustikka- viinimarja- ja viimeksi puolukkasanko. Olen sanaton ja nöyrästi kiitollinen Teille kainuulaiset ystäväni.

- Riitta

5.9.2013 K-market Lohtaja, Kajaani

Sylillinen ruusuja K-market Lohtajan kauppiaille! Lahjoittamanne pullat piristivät mukavasti Arvola II:sen asukkaiden viriketuokiota. KIITOS!

- Raija, Sini & Niina

2.9.2013 Marika ja Jakke + muut juhlajärjestelijät, Suhonen, Lahti

Kiitokset upeista hääjuhlista 31.8.2013!

- Kiviset, Hiltuset ja Inkiset

1.9.2013 Avulias Pariskunta, Puijonlaakso, Kuopio

Suuri Kiitos! Tyttäreni on juuri muuttanut Ylöjärveltä Kuopioon opiskelemaan ja pyörälenkillään Puijonlaaksossa polkupyörän ketjut auttamattomasti jumissa 31.8 illalla. Pysähdyit auttamaan, korjasit pyörää kotonasi, ja tyttö pystyi matkaa jatkamaan. Maailma on pieni, minun tyttäreni siellä ja kuulemma oma tyttäresi saattaa asua jopa naapurissani täällä Metsäkylässä. Toivottavasti kiitokseni tavoittaa teidät näin <3

- Riikka Raiskio Ylöjärveltä

1.9.2013 Minna Lämpsä, Synnytyssali, KYS, Kuopio

Synnytin esikoiseni, terveen poikalapsen, varhain lauantaiaamuna 24.08.2013. Olen kiitollinen siitä, että juuri Minna oli silloin perjantain ja lauantain vastaisena yönä työvuorossa, sillä ihanampaa ja huomaavaisempaa kätilöä en olisi voinut saada! Hänen ystävällinen ja ammattitaitoinen -ja kaikella tavalla herttainen olemus oli jotain sellaista, mitä en ikinä tule unohtamaan! Olen todella kiitollinen hänelle siitä, miten loistavasti hän hoiti synnytykseni. Joten, kiitos Minna! Olet ammattilainen työssäsi ja selvästikin oikealla alalla =) .

- Paula Nikulainen

29.8.2013 Tuula Anttolainen ja Pirkko Sorri, Lahti

Kiitos Tuula Anttolainen ja Pirkko Sorri, Läntisen hautausmaa-kierroksen jälkeen saamastani postista. Hyvää syksyä teille ja muille osallistuneille! Nähdään uusilla kierroksilla

- Sinikka-opas

29.8.2013 Tupu ja Toini Vihanti ja Anttonen, siskot, Laukaa

Sisaret tulivat auttamaan puutarhatöissä ja monenlaista "kasvatustehtävää" saimmekin aikaan. Lisäksi vielä vanhan liiterin katolle viritimme pressun suojaamaan rakennusta. Wau, onnistuimme hienosti vaikka monenlaista mutkaa olikin työn eri vaiheissa. Kiitos kiitos kiitos ja tervetuloa uudelleen, keksimme varmasti taas jonkun mielenkiintoisen projektin!

- Taina

28.8.2013 Avohoitotalo os 10 hoitajat, Oulu

Kaunis kiitos hyvästä hoidosta. Teette arvokasta työtä.

- Annikki Kyllönen

28.8.2013 Pirkko Malm, OYS Avohoitotalo os 10, Oulu

Suurkiitos huolehtivasta ja asiantuntevasta ohjauksesta liikkumaan leikkauksen jälkeen 20-23.8. Sinulla on lämmin ja välittävä ote työssäsi, jatka samaan malliin.

- Annikki Kyllönen

28.8.2013 Niina Salokorpi, OYS Neurokirurgi, Oulu

Parhaimmat kiitokset hienosti onnistuneesta leikkauksesta (liekaantunut ydin) 20.8. ja muutenkin hyvästä ja miellyttävästä hoidosta.

- Annikki Kyllönen

26.8.2013 Järjestäjät, Yhdistysiltamat, Kajaani

Kiitos iloisten Iltamien tapahtuman järjestäjille Jormualla 25.8.2013. Monipuolinen ohjelma ja iloinen tunnelma. Oli mukava nähdä myös nuorta porukkaa järjestäjissä. Kannatti tulla kauempaakin. Iloista jatkoa ja kannustus Ylä-kainuulaisilta.

- Pariskunta Ylä-Kainuusta

26.8.2013 Asko Roivainen, Wetteri, Kajaani

Nöyrimmät kiitokset Askolle esimerkillisestä asiakaspalvelusta !

- V70 -kuski

21.8.2013 Auttavat tytöt, Häikiönmäentie/Torvelantien risteys, Salmijärvi, Kajaani

Pyörälenkillämme sattui pieni tekninen haveri ja pysähdyimme ratkomaan sitä Häikiönmäentien/Torvelantien risteyksen bussipysäkille. Lähellä pyöräilleet nuoret tytöt tarjosivat apua hakemalla risteyksen lähellä olevasta kodistaan kuusiokoloavainsarjan. Avuliaiden tyttöjen ansiosta pääsimme jatkamaan pyörälenkkiämme. Kiitos teille reippaat tytöt!

- Pyöräilevä pariskunta


Ladataan kommentteja...
© 2014 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot