Ke 17.12.Raakel, Rakel» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

21.11.2013 Sisko Väisänen, KAKS/kipupkl, Kajaani

Lämpimät kiitokset sinulle Sisko erittäin ammattitaitoisesta ja kohteliaasta palvelusta asioidessani luonasi. Erityiskiitos avun saamisesta! Sinunlaisiasi tarvitaan!

- Jaana K

19.11.2013 Tom ja Juhani Lundberg ja Töytäri, Positiivarit

Kiitos riemastuttavasta Asiakaspalvelun Pikku-Jättiläinen kirjasta :-). Ahmaisin teoksen hymyssä suin ja sain siitä ideoita jokapäiväiseen työhöni, vaikken varsinaisesti myyntityötä teekkään. Asiakkuuskäsitykseni sai vahvistusta ja uskon vieväni työpaikalleni kirjastanne hersyvimpiä aatoksia. Pidin erityisesti lausahduksesta: "kun intät idiootin kanssa, pidä huoli ettei hän tee samoin". hehee... tykkään. Kiitos teille!

- Pia

17.11.2013 Eila Saaristo, Ahtiala, Lahti

Kiitos vielä kerran herkullisista tarjoiluista ja lämpimistä tunnelmista 13.11. sinun 80-vuotispäivillä Pestikadulla! Kaikkea hyvää ja paljon iloa ja lisävuosia niin sinulle kuin elämänkumppanillesi Jaskallekin! Sinun elämäniloinen ja periksiantamaton asenteesi antaa paljon iloa meille kaikille. Me nuoremmat voimme ottaa sinusta esimerkkiä!

- Seppo Virtanen

15.11.2013 Kaisa Karjalainen, Sotkamon terveyskeskus,

Olit erittäin ystävällinen ja ymmärtäväinen asioidessamme luonasi arkaluonteisessa asiassa. Kiitos!

- Äiti ja herrat

14.11.2013 Esitystalous 2 -Tehtävä Espoossa -työryhmä , Espoon Kaupunginteatteri, Espoo

Hei! Kiitos Esitystalouden työryhmälle vauhdikkaasta, mutta ajatuksia nostattavasta teatterinautinnosta. Persoonallinen, viihdyttävä, yllätyksellinen, mutta ennen kaikkea hieno esitys! Neljän henkilön seurueemme nautti kovasti. Oli juuri niin loistava, ellei parempikin kuin kevään markkinointi antoi olettaa. Kiittäen!

- Kaisa Taskinen

11.11.2013 Anne Ballini, Kajaanin Kaupunginteatteri/Paltaniemen teatteri, Kajaani

Kiitos Taiteilijatar Ballinille upeista teatterielämyksistä Kivesjärveläiset ja Liekeissä -esityksen rooli.

- Nauttija yleisöstä

11.11.2013 Maaninkavaara -työryhmä, Kuopion Kaupunginteatteri, Kuopio

Kiitän vauhdikkaasta ja mukaansatempaavasta, mutta samalla ajattelemisen aihetta antaneesta Maaninkavaara -esityksestä 9.11.2013! Näyttelijätyön paraatia!

- Kaisa Taskinen

11.11.2013 Armon Varassa -työryhmä, Kuopion Kaupunginteatteri, Kuopio

Kiitos Kuopion Kaupunginteatterille jälleen kerran koskettavasta teatterielämyksestä Armon Varassa -esityksestä 8.11.2013! Näyttelijäntyö oli kaiken kattavan ihailtavaa ja sydäntäriipaisevaa. Tunnelma oli niin autenttinen, että seurueeni jäsenillä tuli luonnollinen reaktio "estellä" "osallistuen esitykseen" Mirjamin kiusatessa Mammaa. Esityksessä oli kaikki kohdallaan, myös hyvää huumoria ja tunneskaalaa laidasta laitaan riitti -hyvällä tavalla. Kiitos!

- Kaisa Taskinen

11.11.2013 Niskavuoren Nuori Emäntä -työryhmä, Kuopion Kaupunginteatteri, Kuopio

Kiitos Kuopion Kaupunginteatterille jälleen kerran upeista tuotannoista tälläkin kaudella! Tykkäsin Niskavuoren Nuori Emäntä -esityksestä 9.11.2013.

- Kaisa Taskinen

10.11.2013 Heikki ja Sisko Hämäläinen, Lahti

Lämpimät kiitokset Heikki ja Sisko Hämäläiselle kun olette monella tavalla auttaneet meitä.

- Masa ja Eila

10.11.2013 Matti ja Riitta Montonen, Lahti

Lämpimät kiitokset Matti ja Riitta Montoselle kun olette monella tavalla auttaneet meitä.

- Masa ja Eila

7.11.2013 Postinjakaja, Kajaani, Teppana

Kiitokset aina niin ystävällisestä palvelusta ja erityisesti kun toit jakelunkeskeytyksen jälkeen laatikollisen postia kotiovelle asti. Lämpimät kiitokset ja työniloa!

- Reposet

6.11.2013 Ritva Keravuo, Kainuun keskussairaala, Kajaani

Suuri kiitos Kainuun keskussairaalan synnytysosaston, keskolan ja osasto 4:n henkilökunnalle syyskuussa syntyneen poikalapsemme hyvästä hoidosta. Erityisen lämmin kiitos ihanalle ja ammattitaitoiselle ylilääkäri Ritva Keravuolle.

- Taina ja Mika Korhonen sekä "Onni" vauva

31.10.2013 Patriarkka-näytelmän työryhmä, Suomen Kansallisteatteri, Helsinki

Kuvaamattoman ja sanomattoman äärettömät kiitokset Patriarkan tekijöille. Oli mukava päästä seuraamaan näytelmän aspekteja ja nyansseja moneen eri otteeseen vuoden aikana ja eri paikassakin. Mahtavaa - esitys todella teki vaikutuksen monin eri tavoin elämääni. Harminani vain 26.10. esityksessä oli, että silmäkulmat tuppasivat kostumaan... Tykkään! Kiitosterveisin

- Kaisa Taskinen

29.10.2013 Lentojätkä -työryhmä, Iisalmen teatteri, Iisalmi

Kiitos Iisalmen teatterille mahtavasta ja pieteettisestä Lentojätkä -näytelmän esityksestä 20.10.2013. Kyllä todella kannatti tulla naapurimaakunnasta asti! Upeaa näyttelijäntyötä ja loistavasti käsiteltyä tekstiä. Sai nauraa vapauttavasti. Hyvää jatkoa ja seuraavia esityksiä! Terveisin ja odotellen Kaisa Kajaanista.

- Kaisa Taskinen

26.10.2013 Kainuun keskussairaalan hoitajat, erityisesti Petra-hoitaja ja Oulusta visiitillä ollut kirurgi Vähäsarja, Kajaani

Lämpimät kiitokset koko Kainuun keskussairaalan lastenosaston hoitohenkilökunnalle, jotka olivat hoitamassa poikaamme hänen suuren leikkauksensa aikana. Erityiskiitos hoitaja Petralle! :) Sinä osaat todella olla lasten kanssa ja "käsitellä" heitä. Suuret kiitokset myös oululaiselle kirurgille Vesa Vähäsarjalle hyvin menneestä leikkauksesta ja oli todella hienoa miten hyvin kerroit kaiken oleellisen meille vanhemmillekin jo ennen leikkausta ja sen jälkeen. Sylillinen ruusuja teille! Teette arvokasta työtä. Kiitos!

- Leikkauksessa ollut pieni "hurmuri-poika"

25.10.2013 Sirpa Suomalainen, SPEK, VAASA

Enpä ole koskaan saanut niin ystävällistä, rakentavaa ja henkilökohtaista palautetta hakiessani työpaikkaa kuin Sirpalta. Enpä päässyt edes haastatteluihin asti, mutta rehellisestä palautteesta on varmasti apua kun uuden työpaikan metsästäminen jatkuu. Kaikesta huolimatta jäi hyvä maku. Asiallista.

- Marjo Kainuusta

24.10.2013 Ystävällinen sielu, Lahti

Kiitos sinulle ihana, joka palautit siniperäisen Abloy-avaimen poliisin löytötavaratoimistoon! Kadotin kotiavaimeni lenkillä Ruoriniemi-Ankkuri rantabulevardille ja sinä toimitit sen turvaan, Kiitos! :)

- Tiina

23.10.2013 Eila Muikku, Joensuun ev.lut seurakunta, Joensuu

Olin nuorempana työharjoittelussa keskustan seurakuntakeskuksen keittiössä, tein voileipiä ja tiskasin astioita ja joskus olin siivoojan mukana siivoamassa. Olit mukava työpaikkaohjaaja ja hyvin osasit opastaa työharjoittelussa olevaa opiskelijaa. Kiitokset Eilalle. Olin siellä kymmenen vuotta sitten mutta silti muistan miten mukavaa oli tehdä siellä töitä.

- Henna Makkonen

23.10.2013 Veikko Lilja, Kontiolahti

Kun käytiin Asperger-ryhmän kanssa Kolilla viime kesänä, pidit erittäin mielenkiintoisen luennon siellä. Se oli hieno luento ja mielenkiintoinen ja toivoisin, että kävisit saman luennon pitämässä myös Kontiolahden kunnallispoliitikoille silloin kun on Kontiolahden kunnanvaltuuston kokous. Sen kuullessaan poliitikotkin oppisivat arvostamaan myös Asperger-henkilöitä ja autisteja.

- Henna Makkonen


Ladataan kommentteja...
© 2014 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot