Pe 27.11.Hilkka, Astrid, Estrid» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae
Kiitospalsta

Lähetä oma kiitoksesi

14.10.2014 Ilon tuottajat, Torkkelinmäki, Helsinki

Vastaantuleva koira, joka heiluttaa häntäänsä tai lapsi, joka hymyilee iloisesti. Samoin ikäiseni ihminen joka kävelee keppien yms. kanssa kanssa ja toteaa että hyvä kun ei ole enään kiire mihinkään!

- Maisa-mummeli

11.10.2014 Kiti Friman, Positiivarit, Lahti

Soitin 10.10.2014 klo 13.19 Positiivareille. Kiti vastasi puhelimeen, pyysin saada Jussia Puhelimeen. Oli jossain poissa. Kiti pyysi puhelinnumeroni. Klo 13.24 Jussi soitti. Todellinen ilo ei kumpua mukavuudesta,ei rikkaudesta eikä kanssaihmisten ylistyksestä, vaan siitä, että tekee jotakin arvokasta. "Sir Wilfred Grenfell" Vielä kerran kiitos.

- Mika Ihalainen

10.10.2014 Anja Kemppainen, Kajaani

Kiitos Anjalle avustasi tapahtumassa. Huomiointisi lämmitti vanhuksen mieltä. Hyvää jatkoa.

- Mummi

5.10.2014 Paavo, Lahden kaupunki/apuvälinelainaamo, Lahti

Todella upeaa ja ystävällistä palvelua 02.10.14 kello 13.00 ! Monta ruusua Sinulle!

- Akillesjännepotilas

5.10.2014 Matti ja Markku, Lahti

Kiitos Matti Voutilainen ja Markku Kolehmainen! Autoitte Kymijärvellä pulaan joutunutta lintua. Linnun jalkaan oli jäänyt kiinni muovipussi ja tämän johdosta se oli jo uupunut ja varmasti olisi pian hukkunut. Souditte linnun kiinni ja otitte pussin pois jalasta. Ja saman tien lintu nousi lentoon. Hienoa! Kyllä lämmitti sydäntä!

- Minna Voutilainen

26.9.2014 Rehelliset nuorukaiset, Lahti

Vielä on upeaa rehellisyyttä! Kauhukseni huomasin älypuhelimeni kadonneen! Siinähän on "koko elämäni". Mietittyäni viime tekemisiäni soitin Trion Ciao-kahvilaan, jossa ystävällinen tarjoilija kertoi kahden noin 15-17-vuotiaan nuorukaisen tuoneen kokolattiamatolle pudonneen puhelimeni. Jätin yhteystietoni, mutta pojat eivät ilmeisesti ole käyneet kahvilassa sittemmin. Sydämelliset kiitokset, näin kiertoteitse!

- Päivi Patrikainen

24.9.2014 Miesasiakas, Mammuttimarkkinat, Kajaani

Kiitos kauniista eleestä mammuttimarkkinoilla pe 12.9 muovilaatikoiden kanssa. Sinulla on hyvä sydän ja teollasi on perheellemme suurempi merkitys. Kaikkea hyvää sinulle ja lähimmäisillesi!

- Mirva, Viivi ja Lauri

23.9.2014 Juhani Töytäri, Positiivarit, Lahti

Poikani oli ollut jossain tilaisuudessa Lahdessa ja tietäen ihailevani Juhania jo 90-luvun alusta lähtien, soitti minulle kotimatkalla. "Kyllä se Töytäri on huikee äijä!" Juttu jatkui vielä vartin verran, ja vaikka hän on ollut kuuntelemassa Juhania ekan kerran pari vuotta sitten, oli nyt ihan yhtä innoissaan. Aina vaan jaksat, Juhani, ihastuttaa ja herättää ajatuksia. Kiitos sinulle!

- Hannele Siro

17.9.2014 Risto Kauhala, Vesijärven Ystävät ry, Lahti

Risto Kauhala ja Vesijärven ystävät ry järjestivät Invakeskus ry:n jäsenyhdistysten jäsenille kalastustapahtuman sekä piknikin. Kiitos Risto ja toiset toimijat Meillä oli hauskaa.

- Raija Hauhia

17.9.2014 Ritva Alander, Nordea-pankki, Lahti

Iso kiitos avustasi 400 euron vuokratakuun kanssa. Hyvää syksyn jatkoa

- Marjatta ja Petri Vallius

17.9.2014 Omakotitalojen asukkaat, Lahti

Lämmin kiitos omakotitalojen asukkaille, jotka tarjoatte ylimääräiset omppunne ohikulkijoille!

- Lenkkeilijä

16.9.2014 Anja Kemppainen, Kajaanin Seudun Diabetesyhdistys, Kajaani

Kiitos Anjalle Rautavaaran kesäteatteriretkestä! Hyvät järjestelyt ja hyvä kohde. Oli virkistävää. Ansiostasi tunsin vertaisuutta ja kahvikuppineuroosinikin hävisi. Sait oloni turvaisaksi ja kotoisaksi. Toivottavasti tapaamme vielä. Hyvää syksyä Sinulle! Matkalta mieleeni jäänyt hymysi lämmittää pimeneviä iltojani.

- Ensikertalainen mummo

12.9.2014 Tapani Isokoski, Kajaani

Kiito sinulle Tapani Isokoski, kun autoit minua kaaduttuani mopolla. Hyvää syksyä sinulle.

- Rauni Heiskanen

12.9.2014 Lähetti/postipoika, Aluesairaala, Iisalmi

Sairaalan käytävillä on viime viikkoina vilahdellut semmoinen viehättävän pirteä ja iloisesti tervehtivä nuorimies, joka saa poikkeuksetta hyvälle tuulelle. Tämmöisiä tapauksia tarvittaisiin lisää joka paikkaan :)

- Sirpa

9.9.2014 Ystävälliset naishenkilöt, Lahti

Tuhannet kiitokset teille, ystävälliset naishenkilöt, jotka autoitte kaatunutta naista Aleksilla Trioa vastapäätä Kellokeskuksen luona tiistai-iltana 2.9. Onnea ja menestystä teille elämässänne.

- Kiitollinen

3.9.2014 Seppälän maalaismarkkinat, Kajaani

Maalaismarkkinat olivat taas Seppälässä. Siellä oli kaikkea nähtävää ja ostettavaa, niin vanhuksille kuin lapsillekin. Kiitos järjestäjille, myyjille, soittajille kuin poliiseillekin. Henkilökohtaiset kiitokset myös avustajille.

- Onnela-kodin mummot

31.8.2014 Passat-kuski, Paltamo

Kiitos kun väistit vastaantulijana tien sivuun kun kajaanilainen motoristi suoritti rekan riskiohitusta tiellä nro 22 31.8.2014 klo 15.30 tienoilla. Säästit ainakin yhden suomalaisen hengen toiminnallasi!

- Perheautoilija

28.8.2014 Lahden seurakuntien puhallinorkesteri, Lahti

Kiitokset Lahden seurakuntien puhallinorkesterille, sekä pianistille reippaasta ja innostavasta esiintymisestänne ke 27.8. Ristinkirkossa "Suuressa rakkaudessa"-illassa! Oli ilo kuunnella, mutta myös helppo yhdessä yhtyä laulamaan Jumalalle ylistystä reippaan säestyksenne johdolla.

- Ruut Lappalainen

28.8.2014 Mieskuoro Isän ääni, Lahti

Kiitokset Isän ääni-mieskuorolle jälleen niin koskettavista ja sydämellä esitetyistä lauluistanne, sekä johdattamisestanne puhallinorkesterin kanssa meitä muitakin ylistämään ke 27.8. Ristinkirkossa "Suuressa rakkaudessa"-illassa! Oli ilo kuunnella ja myös osallistua.

- Ruut Lappalainen

28.8.2014 Pia Katajala, Hämeen poliisilaitos, Lahti

Olen seurannut Poliisit-sarjaa televisiosta ja mielestäni olet tosi mukava ja erinomaisesti työsi hoitava poliisi. Toivotan sinulle paljon onnea ja tsemppiä työhösi. Olet valinnut juuri oikean ammatin joka sinulle sopii ja jatka vaan samalla tavalla kuin ennenkin. Minä kunnioitan, ihailen ja arvostan sinua suuresti. Terveisin Facebook-kaverisi

- Henna Makkonen


Ladataan kommentteja...
© 2015 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot