Opettajat | Positiivarit

Taittonen Aino, Isonkyrön Yhteiskoulu, Isokyrö

Vaihdoin vuonna 1969 koulua kesken lukion kuudetta luokkaa edellisen koulun hirmuisten opettajien kuluttamana – uudessa koulussa toisella tunnilla oli sellainen opettaja, joka muutti koko koulueleämäni ankeasta iloiseksi ja muutenkin tuki nuoruuden myrskyissä. Muutkin opettajat olivat inhimillisempiä, mutta Aino oli erityinen. KIITOS Ja niille muillekin uuden koulun opettajille – KIITOS Eikä unohdeta niitä oppilaitakaan, jotka ottivat minut joukkoonsa avosylin – KIITOS

-Timo Ulkuniemi

Tiina Perunka, Laanilan lukio, Oulu

Valmistuin aikuisiällä ylioppilaaksi. Tiina aina kannustui minua hän myös oli tyylikäs nainen oli piikkikorkosaapikkaita, korkkreita, nahka-asusteita ja nyt päättäjäisissä jopa käärmeennahka-asu 🙂

-Pertti

Opettajat, Keravanjoen koulu Jaakkola, Kerava

Kiitos kuluneista kolmesta vuodesta, tuntuu hurjalta miten nopeasti aika meni ja kuinka jännitti kun pojan yläkoulu alkoi. Mutta siellä kaikki sujuikin hyvin, kiitos opettajille hyvästä työstä. Erityisesti kiitämme Anu Väisästä ja terveydenhoitaja Mikko Rantalaa. Hyvää lomaa!!

-äiti

Janne Maunu, Puolalan koulu, Turku

Janne! Kiitos matikan, fysiikan ja kemian oppitunneista! Olet sydämellinen, sopivan jämäkkä ja kannustava! Sinusta saisivat muut kollegat ottaa oppia! Osaat käsitellä nuoria!

-Sini-Päivi

Jarna Rantanen, Puolalan koulu, Turku

Jarna! Lämmin kiitos kummankin nuoreni englannin kielen opettamisesta, tsempistä ja rohkaisuista! Tästä on hyvä jatkaa! Leppoisaa kesää ja ahkerasta työstä ansaittua lomaa!

-Sini-Päivi

Sari Latvala, Salinkallion koulu, Lahti

Kiitos Sarille hienosta työstä, olet Opettaja isolla Oo:lla. Olet sydämessämme ikuisesti!

-Mariuksen perhe

Markus Boedeker, Takahuhdin koulu, Tampere

Kiitos Markus, että olet antanut Konstan toteuttaa itseään teknisen työn tunneilla ja kannustanut ja auttanut häntä rakentamaan sekä hienoja töitä että itseään.

-Konstan äiti

Kaisu-Leena Lohi, Kuokkalan yhtenäiskoulu, Jyväskylä

Kaisu-Leena on ihana opettaja! Aidosti välittävä, lapsia yksilöinä kohteleva, väsymättömän kannustava ja sopivan jämpti aikuinen. <3

-Eelin äiti Terhi

Aino Apilo, Kuopion Lyseon lukio, Kuopio

Kiitos luokanvalvoja ja opettaja Aino Apilo, sinulla on ainutlaatuinen kyky kannustaa jokaista oppilastasi yrittämään parhaansa ja tekemään kaikkensa oman tulevaisuutensa hyväksi. Positiivinen asenteesi on kantautunut varmasti jokaisen opettamasi lukiolaisnuoren kotiin asti. Kiitos, että olet kannustanut oppilaitasi tekemään kaikkensa, jotta jokaisen oma unelma toteutuu. Kiitos, että olet rohkaissut nuoria matkustamaan ja avoimin mielin kohtaamaan ihmisiä vieraista kulttuureista. Kiitos, että olet ohjannut heitä esimerkilläsi kohti onnellisuutta, rauhaa ja rakkautta!

-Kiitolliset vanhemmat

Susanna Lehtinen ja Kristiina Ruusiala, Takamaan koulu, Ylöjärvi

Kiitos Susanna ja Kristiina kuluneesta lukuvuodesta. Arvostamme todella paljon tapaanne tehdä työtänne, lapset yksilöllisesti huomioiden.

-Iloiset kesälomalaiset