JOIK Matkapakkaus


kpl Lisää ostoskoriin

JOIK on Viron vanhin ja tunnetuin luonnonkosmetiikan sarja ja se hurmaa kosmetiikan ystävät herkullisilla tuoksuillaan, laadukkailla raaka-aineillaan ja pohjoismaisella puhtaudellaan. Yritys sai alkunsa vuonna 2005, kun ensimmäisten soijavaha-kynttilöiden valmistus aloitettiin. Suuren suosion saavuttaneiden soijakynttilöiden inspiroimana yritys alkoi valmistaa luonnonkosmetiikkaa. JOIKille tärkeintä on raaka-aineiden korkea laatu, hurmaavat tuoksut, minimalistinen ulkonäkö ja kauniit pakkaukset.

Luonnonmukaiset tuotteet valmistetaan käsin 15 naisen voimin Tallinnan kupeessa ja tuotesarja on pikkuhiljaa tullut myös suomalaisille tutuiksi. Virossa JOIK’in tuotteet ovat todella suosittuja ja ne ovatkin aiheuttaneet varsinaista intoilua käyttäjiensä keskuudessa. Nyt sarja on matkalla myös suomalaisten suosikiksi.

Positiivareilla on ilo tarjota makoisa matkayllätys ensimmäisenä Suomessa: luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet matkakoossa, pakattuna tyylikkääseen vetoketjulliseen meikkipussiin. Pakkaus sisältää viisi ylellistä ja ihoa hellivää tuotetta, joiden avulla voi hoitaa kokonaisvaltaisen ihonhoitorutiinin myös matkalla.

JOIK matkapakkaus sisältää:

  • Kasvojenpuhdistusvaahto 50ml
  • Kosteuttava päivävoide 30ml
  • Kasvovesi 30ml
  • Greippi-mandariini vartalovoide 50ml
  • Ylellinen omena & seljankukkasuihkuöljy 50ml