Painotetut hulavanteet


Saatavuus: Varastossa

Tuotteen nimi Hinta Kpl
Hulavanne 1.2kg
39,00 € 30,80 €
Hulavanne 1.5kg
39,00 € 30,80 €

Huippusuositut painotetut Hulavanteet saatavilla nyt myös meiltä.

Kun viime kesänä Helsingin Yliopisto julkaisi tutkimuksen siitä, että painotetun Hulavanteen pyöritys on erinomainen vyötäröä kaventava liikuntamuoto niin Hulavanteet myytiin loppuun koko Suomesta. Nyt saimme yhteistyökumppanimme kautta mahdollisuuden tarjota tämän hauskan ja helpon kuntoiluvälineen myös sinulle.

Painollisen hulavanteen pyörittäminen on hauska, tehokas ja edullinen liikuntamuoto, joka kehittää erityisesti syviä vatsa- ja selkälihaksia, mutta aktivoi myös reisiä ja pakaroita. Helsingin yliopiston sisätautiopin professori Hannele Yki-Järvisen rasvamaksatutkimusryhmän toteuttamassa tutkimuksessa (2019) hulavanteen pyörittämisen todettiin olevan erityisesti vyötäröä kaventava liikuntamuoto. Esimerkiksi tehokkaana rasvanpolttomenetelmänä pidetty kävely ei polta rasvaa yhtä tehokkaasti juuri keskivartalosta.

Perinteisen vyötäröllä pyörittämisen lisäksi renkaalla voi tehdä paljon muitakin liikkeitä, jotka muuttavat vanteilun helposti tehokkaaksi kokovartalotreeniksi.

Hulavanne koostuu kuudesta yhteen kytkettävästä osasta, jotka on pehmustettu harjoittelun helpottamiseksi. Vanteen pinnassa on aaltomainen kohokuvio, joka hieroo hellästi lihaksia harjoituksen aikana.

Saatavilla kaksi eri painoa

  • 1.2kg - Halkaisija 100cm
  • 1.5kg - Halkaisija 100cm

Huom! Vanteen väriä ei voi valita