Perhoskeitaat


Saatavuus: Varastossa

Tuotteen nimi Hinta Kpl
Perhoskeidas - Keltainen
49,90 €
Perhoskeidas - Lila
49,90 €
Perhoskeidas - Pinkki
49,90 €
Perhoskeidas - Valkoinen
49,90 €
Nektari täyttöpakkaus
8,90 €

Perhoskeitaalla uutta elämää puutarhaan

Tiesitkö, että mehiläisten tapaan myös perhosten määrä on vähentynyt huolestuttavaa vauhtia? Tarkkaa syytä pölyttäjien vähentymiseen ei tiedetä, mutta perhoskeitaalla saat houkuteltua perhosia omaan pihaasi lisäten sen monipuolisuutta ja palkinnoksi perhoset pölyttävät kasvejasi.

Belightful on suomalainen kahden naisen yritys joka halusi auttaa perhosia tyylikkäällä tavalla ja nyt meillä on ilo tarjota tämä Leijonan Luolastakin tuttu designtuote myös asiakkaillemme.

Perhoskeidas on Suomessa valmistettu tuote jonka tarkoituksena on houkutella ja ruokkia perhosia tyylikkäästi ilman, että paikalle houkutellaan muita ötököitä. Keitaan sisällä on vaahtomuovisieni johon mukana tuleva nektari imeytetään. Rungon pienistä rei'istä perhonen saa imettyä imukärsällään nektaria ilman, että muut hyönteiset pääsevät ruokaan käsiksi. Valmistusmateriaalina on biohajoava PLA-muovi, joka ei sisällä lainkaan uusiutumatonta öljyä.

Saatavilla on neljä eri väriä: pinkki, keltainen, lila sekä valkoinen. Värit on tarkkaan valittu perhosasiantuntijoiden kanssa jotta ne houkuttelisivat perhosia mahdollisimman tehokkaasti.

Myyntipakkaus sisältää itse perhoskeitaan, käyttöohjeet sekä yhden nektaripussin. Yhdellä pussilla ruokit perhosia säästä riippuen ainakin noin 10pv jonka jälkeen nektaria tulee täydentää. Suosittelemme tilaamaan keitaan mukana ainakin yhden nektarin täyttöpakkauksen.

Tarkat tuotetiedot:

  • Korkeus: 30cm
  • Halkaisija pallon kohdalta: 10cm
  • Valmistusmaa: Suomi
  • Valmistusmateriaali: PLA
  • Myyntipakkaus: Perhoskeidas, ohjeet sekä 1pss nektaria