ALE
70 %

Mindfulness


kpl Lisää ostoskoriin

Mindfulness CD on tarkoitettu kiireen katkaisuun sekä tietoisen läsnäolon harjoitteluun. Se sopii niin itsenäisesti kuin ryhmissä kuunneltavaksi, tietoisen läsnäolon harjoitusohjelmaksi sekä tuomaan päivän työhön tai opiskeluun tietoisen tauon, vahvistamaan taitoa keskittyä ja osallistua nykyhetkeen tietoisemmin.

Levyn on suunnitellut ja toteuttanut rentoutusohjaaja, psyykkinen valmentaja Satu Pusa, jolla on pitkän linjan kokemus stressinkäsittelytaitojen, kehon ja mielen palautumisprosessien sekä rentoutumisen ohjaamisen ja kouluttamisen parissa. Oma vuosien läsnäolon harjoittaminen arjessa ja työvälineenä on ollut kipinänä Mindfulness -levylle, jatkona Pusan aiemmille rentouslevysarjoille.

  1. Läsnä itsessäsi 12:11
  2. Pysähdy ja hengitä 9:22
  3. Avaa kehosi aistimaan 17:11
  4. Läsnä maailmassa 14:19

"Pysähtyminen ja tietoinen läsnäolo antaa meille tilaa ihmisenä, sellaisina kuin olemme. Tiedostamisen kautta syntynyt harkinnan välitila antaa tilaa oivaltaa, milloin ei olekaan pakko reagoida rutiinilla ympäröivään tai omiin tunteisiin ja ajatuksiin. Kiireessä näkökulmamme ja harkintakykymme kapenee ratkaisevasti ja ohjaudumme helposti suoritusmoodille, automaatioreaktiot ottavat meissä vallan tai todellisuuskuva pettää.

Se pieni välitila, puolen sekunnin aikalisä, että havaitsee ja on tietoinen, mitä odellisesti tässä hetkessä on tai tapahtuu, mitä tarvitsee tehdä ja mihin reagoida, antaa mahdollisuuden valita. Kyse on äärimmäisen pienestä viiveestä, ja äärimmäisen tarpeellisesta. Kun oma mieli lakkaa viemästä meitä kuin tahdotonta räsynukkea, saa paremmin tuntuman omaan aidompaan itseen ja kokee helpommin vapautta tehdä omannäköisiä valintoja.”

Lisätiedot

EAN 9789525730135
Pituus (min) 53
Raitoja 4