ALE
40 %

Bailamama - Venus kuntoon


Venus kuntoon on Bailamaman uusin kirja, joka on tarkoitettu kaikille synnyttäneille naisille, on synnytyksestä kulunut muutama kuukausi tai vuosikymmeniä.

Venus kuntoon opastaa käytännönläheisesti askel kerrallaan kohti vahvempaa ja kiinteämpää keskivartaloa. Kirjassa opastetaan Bailamaman tiimin fysioterapeuttien, kätilöiden ja lääkäreiden kanssa yhteistyössä kehittämä viisiportainen menetelmä, jonka avulla saat vahvat lantionpohjan lihakset ja kiinteän keskivartalon turvallisesti ja tehokkaasti.

Ohjeet perustuvat palkittuun ja jo tuhansien naisten käyttämään Bailamama-menetelmään, joka valittiin vuoden liikuntatuotteeksi vuonna 2014.

Hyödyt kirjasta, vaikka synnytyksestä olisi jo vuosia. Pienten lasten äidit saavat lisäksi ideoita, kuinka treenata vauvan kanssa heidän motoriikkaansa ja kehitystänsä tukien.

Maija Kiljunen, fysioterapeutti, yrittäjä, kahden lapsen äiti jonka intohimona on naisen lantionpohjan terveys ja miten sitä voi edistää liikunnalla. Maija on vuoden liikuntatuotteenakin palkitun Bailamama-konseptin toinen kehittäjä, iloinen ja energinen tehopakkaus, jolta ei vauhtia puutu.

Sofia Vesa, äitiysfysioterapeutti, naisten valmennukseen erikoistunut personal trainer ja kahden lapsen äiti. Sofia on lantionpohjafysioterapiaan ja vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen erikoistunut äitiysfysioterapeutti, joka lempeällä otteellaan kuntouttaa asiakkaitaan kohti terveempää ja toimintakykyisempää arkea, raskauden ja synnytyksen tuomat haasteet huomioiden.

Lue johdanto ja alkulämmittely

Lisätiedot

ISBN 978-952-350-022-8
Kirjailija(t) Maija Kiljunen & Sofia Vesa
Koko 195*225mm
Kustantaja Fitra
Sidosasu Sidottu, kovakantinen
Sivumäärä 160