Kirja minusta itsestäni


Kirja minusta itsestäni on täytettävä kirja, joka auttaa sinua ymmärtämään, millainen olet.

"Kesti kauan, ennen kuin löysin oman ääneni, ja nyt kun minulla on se, en aio olla hiljaa”, totesi Madeleine Albright, Yhdysvaltain ensimmäinen naisulkoministeri. Tämä kirja auttaa sinua löytämään itsesi ja äänesi. Se sisältää kysymyksiä, jotka koskevat muistojasi, vahvuuksiasi, ystäviäsi, salaisuuksiasi ja ajatuksiasi. Mikä oli lapsuutesi suurin unelma? Jos elämäsi olisi elokuva, mikä se olisi? Jos voisit muuttaa kolme asiaa elämässäsi, mitkä ne olisivat?

Nämä ja monet muut aihepiireittäin esitetyt kysymykset auttavat sinua tutkimaan syvintä olemustasi. Sitä, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen ihmisen. Mukana on myös inspiroivia lainauksia tunnetuilta henkilöiltä kautta aikojen.

Aihepiirit: Minä, Ensimmäiset, Ominaisuudet, Perhe ja ystävät, Arvot, Elämäni vuosi vuodelta, Unelmat, Salaisuudet, Rakastan, Vihaan, Koti, Kyllä/Ei, Maailman parhaat, Vahvuudet ja pelot, Usko, Politiikka, Työelämä, Vapaa-aika, Työpaikkahaastattelu/Todellisuus, Joko tai, Rakkauselämä, Muistot ja nostalgia, Ideat, Vaistot, Viimeisin, Tulevaisuuden suunnitelmat, Muistiinpanoja itsestäni.

Lisätiedot

ISBN 9789523760981
Kirjailija(t) Ei
Koko 154*216mm
Kustantaja Bazar
Sidosasu Sidottu, kovakantinen
Sivumäärä 164