ALE
50 %

Amani-aasi ja Viisas Kilpikonna


Amani-aasi ja hänen ystävänsä oppivat jälleen tärkeitä elämänarvoja. Kirjan tarinoissa he oppivat toisten eläinten positiivisten tekojen kautta miten tärkeää on toimia oikein. Tarinat kertovat sekä pienille että isommillekin lukijoille, miten kunnioitetaan muita, mitä todellinen ystävyys tarkoittaa ja kuinka tärkeää on toisten auttaminen.

Wilson Kirwa on syntynyt Keniassa ja nämä tarinat ovat hänen lapsuudestaan. Siihen aikaan ei ollut kirjoja, vaan kylän isovanhemmat kertoivat tarinoita lapsille. Kaikki tärkeät elämän perusasiat opittiin tarinankerronnan kautta. Kirjan tarinat vievät lukijan Keniaan ja auttavat lapsia oppimaan arvokkaita asioita sekä ymmärtämään paremmin afrikkalaista kulttuuria.

Tämä on Amani-aasi - kirjasarjan neljäs osa. Kirjan kuvittaja, Vincent Kipkosgei Kibiin, on myös kotoisin Keniasta samasta kylästä kuin Wilson. Hän on käsin maalannut kirjan värikkään ja kauniin kuvituksen. Wilsonin tarinat yhdistettynä Vincentin kuviin antavat eloisan kuvan eläimien elämästä Cheranganin metsässä.

Wilson Kirwan Amani-aasi -sarjan aiemmat satukirjat ovat Amani-aasi ja sisäinen kauneus, Amani-aasi ja luuluisa krokotiili sekä Amani-aasi ja suuri sydän.

Lisätiedot

ISBN 978-920-67866-1-2
Kirjailija(t) Wilson Kirwa
Koko 215*265mm
Kustantaja Ei
Sidosasu Sidottu, kovakantinen
Sivumäärä 56