Onnistumisten päiväkirja


kpl Lisää ostoskoriin

Jokainen voi ajatella onnistujan ajatuksia - tekemällä asialle jotakin.

Tunnet elämäsi positiiviseksi samassa suhteessa kuin koet hallitsevasi elämääsi. Tunnet itsesi negatiiviseksi samassa suhteessa kun koet, että sinulla ei ole otetta elämästäsi ja sen tapahtumista. Kaikissa tapauksissa elämäsi hallinta alkaa omista ajatuksistasi ja niiden kontrolli taas on kokonaan itselläsi. Se kuinka ajattelet kustakin tapahtumasta, vaikuttaa siihen kuinka tunnet ja se kuinka tunnet, vaikuttaa suoraan siihen kuinka käyttäydyt. Kukaan ei voi saada sinua tuntemaan itseäsi vähäpätöiseksi ilman sinun lupaasi, eikä kukaan voi luottaa sinuun puolestasi.

Tämän päiväkirjan tehtävä on auttaa sinua huomaamaan, että jokaisessa päivässä on omat tähtihetkensä, joiden arvokkuus selviää sinulle myöhemmin kunhan vain muistat tallentaa ne. Kirjaa joka ilta vähintään kolme myönteistä tapahtumaa kultakin päivältä. Älä mieti olivatko kirjaamasi asiat jonkun muun mielestä merkittäviä tai muistamisen arvoisia niiden tulee olla sitä vain sinun omasta mielestäsi. Tietoisen positiivisen ajattelun kautta tapahtuvan itsensä kehittämisen salaisuus ei ole paljon silloin tällöin, vaan vähän joka päivä. Kun teet näin, tulet huomaamaan omien muistiinpanojen kautta, että positiivisia tapahtumia sisältyy kuhunkin päivään enemmän kuin kielteisiä.

Me löydämme sitä mitä etsimme ja kaikki se mihin keskitymme kehittyy. Laita tilaukseen onnistumisilla täytetty elämä. Kirjaa myönteiset tapahtumat talteen ja tee elämästäsi mielenkiintoinen seikkailu.

Kierresidottu
208 sivua
150*210mm