Saa mitä haluat


kpl Lisää ostoskoriin

Mitä, jos sinulle olisi täysin selkeää elämässäsi se, mitä haluat tehdä ja miten pääset aina eteenpäin?

"Mitä toteuttaisit elämässäsi, jos tietäisit, että sinulla olisi aina voimavarat, joiden avulla selviät sekä nykyisistä että tulevista haasteista, riippumatta siitä liittyvätkö ne kotiasioihin, arkeen, työhön, unelmiin, ihmissuhteisiin, rahaan, omaan jaksamiseesi tai hyvinvointiisi?

Haluan kutsua sinut mukaan inspiroivalle matkalle, joka mahdollistaa sinulle muutoksia ja asioita, joita saatat juuri nyt pitää mahdottomana. Tällä matkalla ymmärrät sen, että saat pitää haluamiasi asioita mahdottomana ja silti sinun on mahdollista saavuttaa ne.

Tämän kirjan ainoa tarkoitus on tuoda hyvää muutosta sinun elämääsi. Auttaa sinua toteuttamaan haluamiasi asioita ja elämään elämää, jota ei tarvitse myöhemmin harmitella.

Tämä on kirja itsesi toteuttamiseen, itsevarmuutesi vahvistamiseen ja rohkeuteen olla juuri se, kuka sinä olet. Sinun ei tarvitse lähteä toteuttamaan tämän kirjan avulla mahdottomia tai suuria asioita. Se, mitä haluan inspiroida tällä kirjalla, on se, että tämä auttaisi sinua elämään elämän, jota voit katsoa taaksepäin iloisena, tyytyväisenä ja hymyillen, sanoen, kylläpä minulla on ollut upea elämä! "

Lisätiedot

ISBN 9789522607195
Kirjailija(t) Ilkka Koppelomäki
Koko Ei
Kustantaja Ei
Sidosasu Sidottu, kovakantinen
Sivumäärä 345