Iivarin Suosikki
ALE
93 %

Aikuisten värityskirja - Huoneentaulut


POISTOERÄ 160kpl - Ei jälleenmyyntiin

Aikuisten värityskirja vie sinut hetkessä irti kaikesta stressistä. Saat olla päämäärätön ja hidaskin. Rentous ja rauhoittuminen tulevat kuin itsestään. Pysyttelet viivojen sisäpuolella ja valitset ne värit, jotka juuri sillä hetkellä sinua eniten miellyttävät.

Huoneentaulujen tekstit antavat värittämiselle merkittävän lisäarvon. Postita tai anna valmis työ ystävälle - muisto joka säilyy kauan. Anita ja Anna Polkutien yhteistyöllä valmistamat.

Artistit värityskirjojen takana

Anita ja Anna Polkutie ovat lahtelaisia kuvittajia. Anita on kuvittanut vuodesta 2001 ja Anna on tehnyt kuvitustöitä vuodesta 2009 aloitettuaan graafikko-opinnot Lahden Muotoiluinstituutissa. He ovat myös äiti ja tytär. Yhteistyö pelaa tällä kaksikolla saumattoman jouhevasti. Molemmilla on myös omia kuvitustöitä ja tällä hetkellä niin äidillä kuin tyttärelläkin on työpöydällä esim. oppikirjakuvituksia.

Viimeisin yhteistyö oli Positiivareiden Aikuisten värityskirjat. Molemmat kertovat tämän työn olleen erityisen mieluisa. Luonto oli yksi inspiraation lähde värityskirjan kuvituksissa, mutta mukaan otettiin myös pientä hassuttelua ja jekkuilua. Anita kertoo myös Niilan (Annan poika) mukanaan tuoman mummoilun inspiroivan häntä monissa töissä. Toivottavasti moni käyttää hyväkseen tämän rentouttavan väritysrupeaman sillä kaksikon kädet syyhyävät jo seuraavan Aikuisten värityskirjan kimppuun!

Lisätiedot

ISBN 978-952-6698-19-9
Kirjailija(t) Anita Polkutie & Anna Polkutie
Koko 220*295mm
Kustantaja Positiivarit
Sidosasu Kierresidottu
Sivumäärä 20