Onnellisuusminuutti


kpl Lisää ostoskoriin

Haluatko onnellisen loppuelämän?

Onnen saavuttamista on pidetty monimutkaisena. Entä jos se onkin helppoa? Kirjassaan Onnellisuusminuutti Ilkka Koppelomäki purkaa onnellisuuden myyttejä. Hän osoittaa, että onnen saavuttaminen voi olla yksinkertaista ja jokaiselle mahdollista. Siihen ei vaadita mitään muuta kuin uskallus tuntea onnellisuutta.

Kirjan ydin on Onnellisuusminuutti-harjoitus, jonka avulla elämästä voi helposti tehdä päivä päivältä onnellisempaa. Harjoitusta testanneiden tarinat herättävät henkiin sen voiman. Koppelomäki jakaa omista kokemuksistaan, valmentajan työstään ja kehittämästään Saa mitä haluat -menetelmästä ammentamansa opit siihen, miten voidaan saavuttaa onnentäyteinen elämä olosuhteista riippumatta. Onnellisuus kuuluu jokaiselle.

”Olen pitänyt hyvin paljon Onnellisuusminuutti-kirjasta. Nyt viikon verran tehnyt päivittäin (useita kertoja päivässä) Onnellisuusminuuttia. Aina, kun pelkästään Onnellisuusminuutti-sanana tulee mieleen, minua alkaa hymyilyttää ja tunnen onnellisuutta. Onnellisuuden määritelmäkseni kirjasin päiväkirjaani "aina, kun suljen silmäni, voin haistaa ja/tai kuulla läsnäoloni ja tilan missä olen ja aistia olevani elossa". Kiitos Onnellisuusminuutista! Se on hieno oivallus ja teos on merkityksellinen.” –Saija

llkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja ja oman elämän ohjaamiseen tarkoitetun Saa mitä haluat -menetelmän kehittäjä. Ilkka on auttanut menetelmällään tuhansia suomalaisia tekemään arjestaan parempaa ja saavuttamaan tavoitteitaan. Hänen perustamansa Uskalla Innostua -tiimi on tehnyt vaikuttavaa työtä itsensä kehittämisen eteenpäin viemiseksi jo vuodesta 2007 asti. Ilkan missiona on ”vähemmän katkeria vanhuksia ja enemmän elämäänsä tyytyväisiä ihmisiä”.

Lisätiedot

ISBN 9789523841277
Kirjailija(t) Ilkka Koppelomäki
Koko 200*150mm
Kustantaja Ei
Sidosasu Sidottu, kovakantinen
Sivumäärä 127