ALE
72 %

Koko kansan Mikko - Parhaat laulut


kpl Lisää ostoskoriin

Suomalaisen iskelmän virtuoosin Mikko Alatalon laulut henkivät ihmiselämän syvimpiä tuntemuksia – kutkuttavalla huumorilla ja herkin sävyin höystettynä. Rakastettavan tunnelmataiturin laulutuotanto elää tavallisen suomalaisen arjessa ja juhlassa.

Nyt Alatalon parhaat laulut on koottu yksiin kansiin. Koko kansan Mikko sisältää läpileikkauksen kuusikymppisiään vappuna 2011 juhlivan sankarin suosikkiohjelmistosta. Kirjassa on n. 60 Mikko Alatalon ja Harri Rinteen laulua hilpeistä ralleista elämää ymmärtäviin laulelmiin. Sävelmät ovat tulleet tutuiksi paitsi lauluntekijän itsensä, myös monien muiden eturivin artistiemme tulkintoina.

Kirjan lauluista on julkaistu sanat, melodiat ja sointumerkit sekä levytystiedot. Kuvituksena on valokuvia Alatalon uran varrelta aina vuonna 1974 julkaistun Maalaispoika-esikoislevyn ajoilta nykypäivään.

Ajolähtö – Anna mulle yksi yö – Hasardi – Hyasinttien aika – Hän hymyilee kuin lapsi – Ihmisen ikävä toisen luo – Kaunis mies – Känkkäränkkä – Leuhkat eväät – Maalaispoika oon – Mä lähden maalle – Rikoo on riskillä ruma – Rokkilaulaja – Syli – Tunnetko rakkauden – Tytöt tahtoo pitää hauskaa – Viivy vielä hetki – Yhdentoista virran maa ym.

Lisätiedot

ISBN 9789524612197
Kirjailija(t) Mikko Alatalo, Harri Rinne
Koko 162*215mm
Kustantaja Ei
Sidosasu Nidottu, pehmeäkantinen
Sivumäärä 143