Ankunkankku pamppaa


kpl Lisää ostoskoriin

Kirjassa on peräti 5.597 lasten keksimää sanaa ja sanontaa. Asioita, esineitä, tekemistä, tuttuja hahmoja, syötävää ja juotavaa, voimasanoja, värejä, kavereita ja mitä ihmeellisimpiä lauseita, joita vain lapset ja lastenmieliset voivat ymmärtää.

Tässä kirjassa on luoville aivoille tuhansien ideoiden siemeniä. Kansien välissä on keksintöjen, uusien nimien ja kampanjoiden ensimmäiset askeleet. Kun aloitin kirjan kokoamisen, huomasin tavan takaa soittavani ystävilleni arvuutellen, mitä mikin sana tarkoitti. Puhelut venyivät ja venyivät eikä naurun määrälle tuntunut löytyvän loppua. Niin tulee käymään sinullekin. Varo vain! Tulet kuorimaan yltäsi monta tylsää aikuisuuden haarniskaa ja täyttämään maan lapsellisilla miehillä ja naisilla. Kiitos siitä! - Juhani Töytäri

Kaupanpäälle "Vekara-trivia" -kysymysvihko

Teimme kirjan sisällöstä "Vekara-trivia" -kysymysvihkon, jolla voitte testata iltojen iloksi toistenne kykyä ajatella lasten tavoin. Hauskaa? Odotahan vain. Kysymyksiä on 500 kpl ja pisteitä saa paitsi oikeista vastauksista, myös luovimmasta ehdotuksesta.

Muuten, "Ankunkankku Pamppaa" tarkoittaa "Aurinko paistaa".

Lisätiedot

ISBN 952-5484-33-5
Kirjailija(t) Juhani Töytäri
Koko 150*150mm
Kustantaja Positiivarit
Sidosasu Sidottu, kovakantinen
Sivumäärä 141