ALE
40 %

Elämäni ensimmäinen vuosi


kpl Lisää ostoskoriin

Miltä ensimmäinen jalanjälkeni näytti? Näytinkö minä peukkua ultraäänikuvassa? Entä mitä hauskoja kertomuksia minusta on vauvana? Elämäni ensimmäinen vuosi -vauvakirja on laadukas lahja uusille vanhemmille. Sen sivuille voi tallettaa riemukkaimmat muistot ja tärkeimmät hetket odotusajasta ensimmäiseen syntymäpäivään.

Kyselläänpä kirjan sivuilla myös, mitkä laulut soivat radiossa syntymäpäivänä, minkälainen lapsen ensimmäinen koti oli ja minkälaisia nimiä vauvalle veikattiin. Valokuvien ja omien muistojen lisäksi kirjassa on tilaa myös isovanhempien ja läheisten terveisille.

Elämäni ensimmäinen vuosi kokoaa vauva-ajan muistettavimmat hetket yksiin kansiin, joiden pariin voi palata yhdessä lapsen kasvaessa. Iloiset kuvitukset kirjaan on tehnyt Sirkku Linnea.

Lahjaksi Äidin oma vauvapäiväkirja

Millaisia olivat arkipäivän parhaat hetket? Kuinka vauvan kylvettäminen sujui? Minkälaisia asioita teimme päivisin yhdessä vauvan kanssa?

Äidin oma vauvapäiväkirja on aivan uudenlainen tuote, joka jää vauvantuoksuiseksi muistoksi äidille raskauden ja lapsen ensimmäisen vuoden ajalta. Kirja on jaettu kuukausiin vauvan syntymästä lähtien ja jokaiselle kuukaudelle on omat kysymyksensä, joita voi käyttää päiväkirjamuistojen runkona. Vauvapäiväkirjaan voi tallettaa ajatuksia arkipäivien kulusta, lempipuuhista vauvan kanssa ja muistoja siitä, miten elämä pienokaisen kanssa eteni.

Lisätiedot

ISBN Ei
Kirjailija(t) Kiti Friman
Koko 220*220mm
Kustantaja Positiivarit
Sidosasu Sidottu, kovakantinen
Sivumäärä 60 sivua