Elina ja Sofia, Kaikki on mahdollista!


200 KAPPALEEN SIGNEERATTU ERÄ!

Kohti unelmia suosikkitubettajien kanssa!

Suomen suosituimmat lapsitubettajat Elina ja Sofia kannustavat lukijoitaan olemaan rohkeasti oma itsensä.

Elinan ja Sofian oma kirja on täynnä siskosten vinkkejä rohkeuteen, positiivisuuteen, tavoitteiden saavuttamiseen ja itsensä kehittämiseen. Mukana on myös paljon hauskaa täytettävää sekä inspiroivaa puuhaa. Tällä kirjalla on takuulla piristävä vaikutus!

Elina ja Sofia halusivat kirjoittaa lapsille inspiraatio- ja rohkeuskirjan, jossa puhutaan mm. tärkeistä tunnetaidoista, itsetunnon vahvistamisesta ja mitä tehdä silloin kun on epävarma, pelottaa, jännittää tai ärsyttää, tai jos tulee riitaa ystävän kanssa. Kirjassa myös annetaan vinkkejä omien tavoitteiden saavuttamiseen ja miten voi saada uusia ystäviä ja mitä tehdä jos kiusataan.

Tytöt saavat seuraajiltaan päivittäin viestejä, joissa kysytään miten tytöt jaksavat olla niin positiivisia vaikeuksista huolimatta, ja miten he uskaltavat olla niin rohkeasti oma itsensä eivätkä välitä mitä muut mahdollisesti ajattelevat heistä, tai mitä tehdä jos ei pääse välitunnilla leikkiin mukaan, tai miten saa läheisemmät välit jonkun perheenjäsenen kanssa, tai miten löytää omat vahvuudet. Näiden ja monien muiden viestien inspiroimana tytöt halusivat kirjoittaa sellaisen kirjan, josta olisi mahdollisimman monelle lapselle hyötyä ja iloa. Kirja onkin saanut hyvää palautetta ja se on loppu osasta kaupoista!

Kirjassa on hyviä vinkkejä vaikeisiinkin tunteisiin, ja tunnetaidot ovat tutkimustenkin mukaan yksi menestystekijä aikuisena työelämässä.

Kirjaa voi lukea yhdessä perheen tai ystävän kanssa, koska siinä on paljon interaktiivisia osia, joissa voi ensin tutustua itseensä ja läheisiinsä, ja sitten mennä kohti omia unelmia ja tavoitteita.

Lisätiedot

ISBN 9789520413637
Kirjailija(t) Elina ja Sofia
Koko Ei
Kustantaja Tammi
Sidosasu Nidottu, pehmeäkantinen
Sivumäärä 136 sivua