Fanni ja pikkuinen Miu


kpl Lisää ostoskoriin

Vinhavaara saa uuden asukkaan!

Ralf-liikeri on ison muutoksen äärellä, kun perheeseen syntyy pikkuinen Miu. Alun innostuksen jälkeen Ralfista alkaa tuntua, että vauvajutut ovat toivottoman tylsiä ja Miu varastaa kaiken huomion. Kun Miu sairastuu vakavasti, Ralf huolestuu. Hän on suutuksissaan tiuskinut Miulle — onko kaikki hänen syytään?

Opi tunnetaitoja Fannin kanssa

Fanni ja pikkuinen Miu opettaa isoihin muutoksiin sopeutumista ja sisarussuhteen rakentumista. Suuret muutokset elämässä, kuten pikkusisaruksen syntymä tai vanhempien ero, herättävät joukon erilaisia tunteita, joiden käsittelyyn lapsi kaipaa aikuisen apua. Kirjan tarina ja siihen liittyvät tehtävät luovat ymmärrystä muutosten herättämiä tunteita kohtaan ja tarjoavat keinoja tukea lasta muutoksiin sopeutumisessa. Lisäksi kirjassa esitellään tapoja tukea myönteisen sisarussuhteen rakentumista sen eri vaiheissa.

Kirjassa harjoiteltavat tunnetaidot ovat muutoksiin liittyvien tunteiden tunnistaminen ja käsitteleminen sekä huolista puhuminen.

Lue kirjan näytesivut

Fanni-sarjan kirjat tutustuttavat lapset tunnetaitoihin ja käytännön tunnesäätelykeinoihin askel askeleelta. Kaikissa sarjan kirjoissa on lämminhenkinen tarina lapsen kanssa luettavaksi, tunnetaidoista kertova osuus kasvattajalle ja vanhemmalle sekä harjoituksia lapsen kanssa tehtäväksi.

Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat perheiden tukemiseen, lapsen kehitykseen ja tunnetaitoihin erikoistuneita psykologeja, joiden motto on: luotettava psykologinen tieto kuuluu kaikille! He ovat luoneet laajaa suosiota saaneen Fanni Emotions -tuoteperheen, jonka tavoitteena on tehdä tunnekasvatuksesta mahdollisimman helppoa.

Kirjan ilmeikkään ja kiehtovan kuvituksen on tehnyt Linnea Bellamine.

Suositusikä 4+

Lisätiedot

ISBN 9789523703308
Kirjailija(t) Julia Pöyhönen & Heidi Livingston
Koko 217*218mm
Kustantaja Ei
Sidosasu Sidottu, kovakantinen
Sivumäärä 56