ALE
25 %

Fruitful jauhedeodorantti


Jauhedeodorantti ehkäisemään hienhajua kainaloissa, jaloissa ja vartalolla. Sisältää metsäuutetta! Ei alumiinia tai soodaa. Sitruksinen tuoksu.

Raikkaan tuoksuinen ja riittoisa (jopa 3kk) jauhedeo hillitsemään hienhajua. Nordic Natural Beauty Awards 2021 -kilpailun voittajaehdokas!

Fruitful auttaa pysymään raikkaana ihoa ärsyttämättä - ilman alumiinia ja soodaa. Se hillitsee hienhajua ja tasoittaa kainalon bakteeritasapainoa. Monikäyttöistä jauhedeodoranttia voi laittaa talkin tapaan myös jalkoihin tai rintojen väliin eli hyvästi tissihiki!

Huom. Luonkos deodorantit eivät tuki ihohuokosia kuten antiperspirantit. Jauhedeot hillitsevät haisevien bakteerien syntymistä, sitovat kosteutta ja pitävät yllä raikkauden tunnetta, luonnollisesti!

Lue täältä Iltalehden artikkeli tissihiestä!

"Super tuote! Tämä todella toimii eikä ärsytä kainaloita."

Innovatiivinen deodorantti sisältää Suomessa kehitettyä Re-Connecting Nature™ -metsämikrobiuutetta, joka tutkitusti vahvistaa ihon omaa mikrobiomia ja edistää yhteyttä luontoon. Päivittäinen käyttö stimuloi vastustuskykyä ja ylläpitää sen tervettä toimintaa. Metsäuute vähentää punoitusta ja ärsytystä ihollasi.

100 % luonnollinen Fruitful sisältää kauraa, kaoliinisavea, ohratärkkelystä sekä sinkkilaktaattia ja magnesiumia. Kauran aminohapot rauhoittavat ihoa. Savi imee itseensä kosteutta. Ohratärkkelys tekee tuotteesta helposti levittyvän. Sinkkilaktaatti ja magnesium hillitsevät hienhajua erittävien bakteerien kasvua. Deodorantissa ei ole öljyjä joten vältyt vaatteiden öljytahroilta! Raikkaan hedelmäisen tuoksukimaran deodoranttiin luovat litsin, palmarosan ja piparmintun luonnolliset eteeriset öljyt.

Luonkos tuotteilla säästät kukkaroa, ihoasi ja luontoa. Fruitful 50g riittoisuus noin 3kk.

Lisätiedot ja käyttöohjeet:

Sopii ihotyypeille: Normaali iho and Lapsen iho

Käyttö: Voit käyttää jauhetta kuivana talkin tapaan. Levitä suoraan iholle tai annostele käden kautta. Jos haluat tehdä tuotteesta tahnan: 1. Sirottele noin puoli teelusikallista jauhetta kämmenelle ja ripottele päälle muutama vesipisara. 2. Sekoita seos sormella tasaiseksi. 3. Levitä deodoranttia kainaloihin. Vain ulkoiseen käyttöön. Deodorantin riittoisuus noin 3 kk. Säilyvyys avaamisesta 12 kk ja valmistuksesta 36 kk.

Säilytys: Säilytä tuotetta kosteudelta ja auringolta suojattuna.

Ainesosat: Hordeum Vulgare (Barley) Starch*, Zinc Lactate, Kaolin (White clay), Magnesium Hydroxide, Magnesium Carbonate Hydroxide, Sea Salt, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour*, Xanthan Gum, Hydrated Silica, Humus Extract*, Caprylyl Glyceryl Ether, Litsea Cubeba Fruit Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil, Limonene**, Geraniol**, Linalool** *Suomalainen raaka-aine **Allergeeneja luonnollisissa eteerisissä öljyissä