Kakeibo - Säästämisen taito


Kakeibo on yli sadan vuoden ikäinen japanilainen perinne. Hani Motoko, Japanin ensimmäinen lehtinainen, levitti sen yleiseen tietoisuuteen vuonna 1904 opettaakseen kotirouville taloudenpitoa. Vaikka japanilainen kulttuuri on monin tavoin hyvin perinteinen, kakeibo lisäsi naisten vapautta, kun he saivat sen avulla hallita kaikkia taloudellisia päätöksiä. Myös Japanin hallitus edisti aktiivisesti kakeibon käyttöä jotta maa pystyisi kilpailemaan läntisten talouksien kanssa.

Maailmanlaajuiseksi ilmiöksi noussut Kakeibo on ollut Japanissa kestosuosikki jo yli sata vuotta, ja nyt tämä menestyksekäs säästämistapa on valmis valloittamaan myös Suomen. Kakeibo on talouskirja, jonka avulla säästäminen ja älykäs kuluttaminen on helppoa jokaiselle.

Kirjan idea on yksinkertainen: jokaisen kuukauden alussa avaat oman Kakeibosi ja pohdit, mitä varten haluat säästää. Samalla mietit, millaisia askelia joudut ottamaan päästäksesi tavoitteeseesi. Kirjan avulla käyt läpi viikottaisen kulutuksesi ja kuun lopuksi pysähdyt pohtimaan kuluneita viikkoja säästämisen näkökulmasta.

Tämä kirja auttaa sinua muistamaan taloudelliset tavoitteesi, ja viisaasta kuluttamisesta tulee osa jokapäiväistä elämääsi. Kakeibo tekee säästämisestä helppoa!

Lisätiedot

ISBN 9789522796042 & 9789522796615
Kirjailija(t) Fumiko Chiba
Koko 145*210mm
Kustantaja Bazar
Sidosasu Nidottu, pehmeäkantinen
Sivumäärä 208