ALE
40 %

KonMari - Työnilon löytämisen taika


Järjestä KonMari-metodilla kotisi, elämäsi – ja nyt myös työsi

Japanilaisen Marie Kondon KonMari-metodilla on laitettu järjestykseen jo lukemattomia koteja ympäri maailmaa. Nyt Kondo tuo suositun metodinsa myös työpaikkojen iloksi!

Japanilaisen Marie Kondon KonMari-metodi saapuu nyt työpaikoille.

KonMari – Työnilon löytämisen taika ohjaa tarinoiden, tutkimustulosten ja kymmenien käytännön ohjeiden avulla lukijoita järjestämään työelämänsä. Kondo ja organisaatiopsykologian asiantuntija Scott Sonenshein auttavat sinua poistamaan työpaikaltasi tarpeettomat, tehottomat ja masentavat fyysiset ja sähköiset turhakkeet. Ne eivät ainoastaan hidasta työskentelyämme vaan myös kuormittavat ja syövät motivaatiotamme. Kun kaikki tarpeeton on poissa, olemme vapaita toteuttamaan työhön liittyviä unelmiamme.

Tämä kirja auttaa sinua vahvistamaan itseluottamustasi ja parantamaan menestystäsi työelämässä – sekä tietenkin säkenöimään iloa.

Japanilainen Marie Kondo on kodin järjestyksen todellinen asiantuntija. Marie Kondo on japanilainen järjestelyasiantuntija ja tietokirjailija. Hän auttaa asiakkaitaan ympäri maailmaa muuttamaan kotinsa rauhan ja kauneuden tyyssijaksi. Kondon aiempi kirja "KonMari – Siivouksen elämänmullistava taika" oli maailmanlaajuinen menestys ja sitä on myyty miljoonia kappaleita yli 30 eri kielellä.

Lisätiedot

ISBN 9789522798596
Kirjailija(t) Marie Kondo
Koko Ei
Kustantaja Bazar
Sidosasu Sidottu, kovakantinen
Sivumäärä 288