ALE
70 %

Nuutti Pikkukuutti


Maailman suloisin nukahtamistarina on julkaistu!

Nuutti Pikkukuutti on tarina, joka auttaa lasta nukahtamaan. Iltasatunakin sitä voi pitää, mutta pikkukuutin kerronta loihtii mieleen nukahtamista helpottavia ja unta edistäviä tunnelmia.

Nukuttavan tarinan on luonut rentouttamisen ammattilainen Satu Pusa, joka kirjoitti unisadun lastenlapsilleen. ”Iltasatukirjoja valitessamme tarinoissa tuntui olevan aina liikaa pohdittavaa tai jännitystä pienen mielelle. Niin aikuisen kuin lapsenkin mieli kaipaa rauhoittumista ja hiljentymistä, että uni tulee. Syntyi tarina Nuutti Pikkukuutista, jonka rauhaa eivät häiritse liiat virikkeet. Unikin tulee ihan itsekseen, kun sille on luotu tila tulla.”

Kirjan teksti on rytmitetty siten, että sitä lukee luonnostaan kiirehtimättä. Lapsen on helpointa rentoutua kuunnellen, siksi kirjassa ei ole kuvitusta, vaan mieli luo tarinasta levollisia mielikuvia. Rentoutumista tukevat sanat ja tauotukset luovat tilaa unelle. Lukija rauhoittuu itsekin ja levollisuus auttaa lasta uneen ihan parhaiten.

Kirjan mukana seuraa cd, jossa tarina on kirjoittajan rauhallisesti lukemana. Tarinaa voidaan kuunnella yhdessä vanhempien kanssa ja se sopii yksinkin kuunneltavaksi ilman ikärajaa. Kukapa meistä ei haluaisi nukahtaa turvallisiin, lempeisiin ajatuksiin, koululainen tai varttuneempikaan.

Kyky nukahtaa on luontainen taito, jota lempeä tarina tukee ja vahvistaa. Rauhoittava unitarina sopii luettavaksi myös päiväkodissa ja muissa lapsiryhmissä tauottamaan päivää uneen tai lepoon.

CD:n pituus 20min

Kirjan bibliografia

Lisätiedot

ISBN 9789525730142
Kirjailija(t) Satu Pusa
Koko 141*145mm
Kustantaja Sun Text Oy
Sidosasu Sidottu, kovakantinen
Sivumäärä 32 + CD