Työ - Hyvä homma


kpl Lisää ostoskoriin

Tässä kirja Sinulle, joka et työtä pelkää! Nykyään kuulee väitettävän, että koulutus on menestyksen avain. Se on vain osa totuudesta. Yhä tänäänkin myös kovalla työllä voi menestyä ja toteuttaa unelmiaan.

Yrittäjä Hannu Virtanen säpsähti lukiessaan tutkimuksesta, jonka mukaan osa ihmisistä häpeää omaa työtään jopa niin paljon, että ei kehtaa kertoa, missä on töissä ja mitä tekee. Virtasen oma kokemus kertoo ihan muuta. Siksi hän halusi tehdä tämän kirjan, jossa kuvaa oman elämänsä vaiheita hampurilaisbaarin pihvinpaistajasta aina menestyvän yrityksen toimitusjohtajaksi asti.

Teos on mukaansa tempaava yrittäjätarina ja intoutunut puheenvuoro sen puolesta, että työ palkitsee tekijänsä. Kirjan on toimittanut tunnettu turkulainen kotiseutukirjailija ja vapaa esiintyjä Markku Heikkilä.

”Voin vakuuttaa, että jokainen näille lehdille kirjaamani ajatuksellinen johtotähti on käytännön elämässä testattu ja omakohtaisesti toimivaksi havaittu. Olen vilpittömästi huolissani siitä, että liian moni nuori ihminen tuntee olevansa hukassa työuransa ja koko elämänsä kanssa, varsinkin siinä tapauksessa, että into tai lahjakkuuden suunta ei ole johtanut korkeamman koulutuksen pariin. Uskon vahvasti, että kirjassa kuvaamani periaatteet ovat olleet niitä aurauskeppejä, joiden avulla olen osannut suunnistaa kohti onnistumisia. Jos ne ovat auttaneet minua oman yrittäjänpolkuni taivaltamisessa, miksipä ne eivät ohjaisi Sinuakin?”

Lisätiedot

ISBN 978-952-69529-1-8
Kirjailija(t) Hannu Virtanen
Koko Ei
Kustantaja Ei
Sidosasu Nidottu, pehmeäkantinen
Sivumäärä 146