ALE
38 %

Olet hyvä tyyppi


Tutustu, ystävysty ja elä täysillä

Hyvien ihmissuhteiden vaikutus onnellisuuteen on huikea. Kun keskustelu sujuu kotona, töissä ja vapaalla, voit elää elämääsi pääroolissa. Olet hyvä tyyppi, ja sinulle on oma hauska porukkasi.

Kirja kertoo käytännöllisesti, miten kehität itsevarmuuttasi karaoken avulla, avaat keskustelun yksinkertaisesti ja aloitat tutustumisen viestillä. Kukaan ei ole näissä taidoissa liian hyvä.

Jos olet ilman ystäviä tai työelämän verkostoja, niin tämä kirja voi muuttaa elämäsi. Jos olet tyytyväinen sosiaaliseen elämääsi ja innokas oppimaan, löydät varmasti kirjasta monta ihmissuhteitasi parantavaa oivallusta.

Karla Nieminen

Karla Nieminen (s. 1988) tietää, miten kehittyä, koska on itse ollut niin huono. Vuodesta 2011 hän on pitänyt ihmissuhdetaidoista luentoja ja kursseja Jäänmurtajat-yrityksensä kautta auttaen ihmisiä nauttimaan enemmän elämästä. Esikoiskirja Olet hyvä tyyppi – Opas sujuviin ihmissuhteisiin (2017) on aito ja innostava teos, joka sekä viihdyttää että aiheuttaa ahaa-elämyksiä.

Koulutukseltaan Karla on diplomi-insinööri. Vapaa-aikanaan hän viihtyy kuntosalilla, kotona ja tapahtumissa ystävien seurassa. Karlan unelma on, että ihmissuhteet eivät ole sinulle stressin vaan ilon aihe.

”Kirjan käytännön vinkit ovat juuri ne, jotka ovat muuttaneet oman elämäni paremmaksi ja jotka olisin itse halunnut lukea. Toivon, että tämä opas auttaa monia nauttimaan enemmän ihmissuhteistaan ja säästämään aikaa ihmissuhdetaitojen opettelussa.”

Lisätiedot

ISBN 9789511302650
Kirjailija(t) Karla Nieminen
Koko Ei
Kustantaja Ei
Sidosasu Nidottu, pehmeäkantinen
Sivumäärä 254