Iivarin Suosikki
ALE
50 %

Onnistujan Pikku-Jättiläinen


kpl Lisää ostoskoriin

TIIVISTETTY. PÄIVITETTY. VIIDES PAINOS.

Onnistujan Pikku-Jättiläinen on yksi 2000-luvun suosituimmista itsensä kehittämiseen auttavista kirjoista. Sen sisältö on kiinni arjessa tavallisen ihmisen äänen ymmärrettävällä kielellä ja sen monet periaatteet, esimerkit ja menetelmät on testattu vuosituhansien saatossa kuin myös kirjoittajien toimesta. Kun etsit virikkeitä, työkaluja ja ideoita johtaa itseäsi ja toteuttaa suunnitelmasi, olkoon tämä käsikirjasi.

Kirja on jo tähän mennessä auttanut tuhansia suomalaisia löytämään oman intonsa lähteet ja toteuttamaan ne. Onnistujan Pikku-Jättiläinen tempaisee mukaansa onnistumaan tarkoituksella. Kun oppii huomaamaan kuinka elämä toimii, kuinka asiat etenevät aina saman kaavan mukaan, löytyy myös rohkeus aloittaa. Kun opit valjastamaan vahvuutesi ja osaamisesi positiiviseen asenteeseen, saat aikaan häikäiseviä tuloksia.

  • Onnistuminen ja tavoitteiden laadinta
  • Menestys ja hyvinvointi työelämässä
  • Vauraus, raha ja muut aineelliset päämäärät
  • Ihmissuhteet ja mielen tasapaino
  • Henkilökohtainen kehittyminen

Onnistujan Pikku-Jättiläinen on tietopankkisi, jonka ohjeet, ideat ja viisaudet ohjaavat väistämättä menestykseen. Yrittäjä, asiantuntija, esimies, opiskelija ja jokainen paremmasta elämästä kiinnostunut saa kirjasta välitöntä hyötyä ja iloa. Onnistuminen on menetelmä ja työkalut ovat nyt käytössäsi.

Kirjoittajat

Tom Lundberg
Kysytty luennoitsija ja kirjailija, joka on omistautunut edistämään ihmisten työn iloa, johtamista ja onnellisuutta.

Juhani Töytäri
Positiivisen ajattelun pioneeri, joka on 35 vuotta muuttanut suomalaisten käsitystä mahdollisuuksista, tavoitteista ja paremmasta elämästä.

Lisätiedot

ISBN 97895266983111
Kirjailija(t) Juhani Töytäri & Tom Lundberg
Koko 155*255mm
Kustantaja Positiivarit
Sidosasu Sidottu, kovakantinen
Sivumäärä 223