Pirjo ja Tyyne


Millainen on sinun sisäinen kertojan äänesi?

Sanna Fäldtin ja Sanna Salovuoren Pirjo ja Tyyne - Kesytä sisäiset äänesi on tietokirja, joka auttaa sinua tunnistamaan sisäisen puheesi ja pohtimaan, mikä siitä on sinulle hyväksi ja mikä ei.

Jokainen meistä käy päivittäin itsensä kanssa sisäistä keskustelua. Siinä, kuten kahden ihmisenkin kesken, keskustelukumppanilla on väliä. Sisäinen puheemme vaikuttaa elämäämme ja ympäristöömme sekä omaan että rakkaidemme hyvinvointiin.

Tässä kirjassa kahta erilaista sisäistä keskustelukumppania edustavat Pirjo ja Tyyne, jotka seikkailivat jo Sanna Fäldtin esikoiskirjassa Nauti työstäsi! Heidän avullaan pohditaan nykytieteen valossa suhtautumistamme muun muassa omaan kehoon, työelämään, parisuhteeseen, perheeseen ja ystäviimme. Mukana on sisäisen puheen kokemuksia suomalaisilta naisilta.

Lukemalla tämän kirjan opit kuulemaan ja tunnistamaan omaa sisäistä puhettasi sekä pohtimaan, mikä siitä on sinulle hyväksi ja mikä ei. Saat käytännön ideoita ja harjoituksia siihen, kuinka voit jalostaa sisäistä puhettasi kannustavaksi ja olemaan sinut oman itsesi kanssa.

Lue näyte

Lisätiedot

ISBN 9789523761162
Kirjailija(t) Sanna Fäldt & Sanna Salovuori
Koko 155*216
Kustantaja Bazar
Sidosasu Sidottu, kovakantinen
Sivumäärä 199