ALE
25 %

Powerful jauhedeodorantti


Jauhedeodorantti ehkäisemään hienhajua kainaloissa, jaloissa ja vartalolla. Sisältää metsäuutetta! Ei alumiinia ja soodaa. Ei lisättyä tuoksua.

Jauhedeodorantti ehkäisemään hien hajua. Riittoisa! (jopa 3kk) Ilman lisättyä tuoksua. Nordic Natural Beauty Awards 2021 -kilpailun voittajaehdokas!

Powerful auttaa pysymään raikkaana ihoa ärsyttämättä - ilman alumiinia ja soodaa. Se hillitsee hienhajua ja tasoittaa kainalon bakteeritasapainoa. Monikäyttöistä jauhedeodoranttia voi laittaa talkin tapaan myös jalkoihin tai rintojen väliin. Hajusteeton jauhedeodorantti sopii herkälle sekä normaalille iholle sekä lapsille.

Huom. Luonkos deodorantit eivät tuki ihohuokosia kuten antiperspirantit. Jauhedeot hillitsevät haisevien bakteerien syntymistä, sitovat kosteutta ja pitävät yllä raikkauden tunnetta, luonnollisesti!

"Pyöräilen paljon työmatkaa ja varsinkin rintojen väli hikoaa. Nyt kokeilin käyttää tuotetta ja ei ollut hikipisaran pisaraa rintojen välissä. Ja aivan mahtava tuote myös, jos reidet hinkkaavat yhteen. Suosittelen."

Lue täältä Iltalehden artikkeli tissihiestä!

Innovatiivinen deodorantti sisältää Suomessa kehitettyä Re-Connecting Nature™ -metsämikrobiuutetta, joka tutkitusti vahvistaa ihon omaa mikrobiomia ja edistää yhteyttä luontoon. Päivittäinen käyttö stimuloi vastustuskykyä ja ylläpitää sen tervettä toimintaa. Metsäuute vähentää punoitusta ja ärsytystä ihollasi.

100 % luonnollinen Powerful sisältää myös kauraa, kaoliinisavea, ohratärkkelystä sekä sinkkilaktaattia ja magnesiumia. Kauran aminohapot rauhoittavat ihoa. Savi imee itseensä kosteutta. Ohratärkkelys tekee tuotteesta helposti levittyvän. Sinkkilaktaatti ja magnesium hillitsevät hienhajua erittävien bakteerien kasvua. Deodorantissa ei ole öljyjä joten vältyt vaatteiden öljytahroilta!

Luonkos tuotteilla säästät kukkaroa, ihoasi ja luontoa. Powerful 50g riittoisuus noin 3kk.

Lisätiedot ja käyttöohjeet:

Sopii ihotyypeille: Normaali iho, Lapsen iho, Miehen iho ja Herkkä iho

Käyttö: Voit käyttää jauhetta kuivana talkin tapaan. Levitä suoraan iholle tai annostele käden kautta. Jos haluat tehdä tuotteesta tahnan: 1. Sirottele noin puoli teelusikallista jauhetta kämmenelle ja ripottele päälle muutama vesipisara. 2. Sekoita seos sormella tasaiseksi. 3. Levitä deodoranttia kainaloihin. Vain ulkoiseen käyttöön. Deodorantin riittoisuus noin 3 kk. Säilyvyys avaamisesta 12 kk ja valmistuksesta 36 kk.

Säilytys: Säilytä tuotetta kosteudelta ja auringolta suojattuna.

Ainesosat: Hordeum Vulgare (Barley) Starch*, Magnesium Hydroxide, Magnesium Carbonate Hydroxide, Kaolin (White Clay), Sea salt, Avena Sativa (Oat) Kernel Flour*, Zinc Lactate, Hydrated Silica, Xanthan Gum, Humus Extract*, Caprylyl Glyceryl Ether *Suomalainen raaka-aine