ALE
70 %

Sävyjä seksuaaliseen haluun


kpl Lisää ostoskoriin

Seksuaalisuus on osa hyvinvointiasi ja vaikuttaa koko ajan. Oletpa yksin tai yhdessä kumppanin kanssa, nuori tai kypsempi, voit ravita ja virkistää omaa seksuaalisuuttasi. Se tarkoittaa uteliaan rentoa asennetta omaan itseensä, itsetuntemusta ja itsensä arvostamista seksuaalisuuden alueella.

RENTOUTUS CD:N SISÄLTÖ

Rentoutus 1. Seksuaalinen tietoisuus Valmistaa matkaa kohti turvaa ja omasta haavoittuvuudesta luopumista. Rakennetaan valmiuksia uudistumiseen ja herkistytään omille aisteille. Tavoitteena on läsnäolo, hyväksyntä ja kehotietoisuus, jotta seksuaalisuuteen tulisi myönteinen ja monipuolinen näkökulma. 31 min.


Rentoutus 2. Seksuaalinen halukkuus Johdattelee seksuaalisten fantasioiden maailmaan, oman halun löytämiseen, oman seksuaalisen kehon ja halun tuntemiseen ja toisen ihmisen läheisyyden aistimiseen. 34 min.

Rentoutus 3. Seksuaalioikeudet On hyvä olla tietoinen jokaisen ihmisen oikeuksista ja että niistä on sinunkin lupa pitää kiinni. 10 min.

CD:N TEKIJÄT

Raisa Cacciatore on lastenpsykiatri ja asiantuntijalääkäri, joka pyrkii ennaltaehkäisemään häiriöiden syntyä ja vahvistamaan ihmisten omia voimavaroja. Hän kouluttaa paljon seksuaalisuudesta ja käyttää asiakastyössään mm. hypnoosia.

Tarja Santalahti on erikoissairaanhoitaja, kliininen seksologi ja psykoterapeutti. Seksuaaliterapiatyössä hän käyttää mm. uuden polven psykoterapiasuuntauksia ja rentoutumisen kautta tapahtuvaa tietoisuuden ja hyväksymisen lisäämistä.

Lisätiedot

EAN 6416053009503
Pituus (min) 75
Raitoja 3