Sinun vuotesi 1969


Saatavuus: Varastossa

Tuotteen nimi Hinta Kpl
Sinun vuotesi 1969 -kirja
25,00 €
Teinivuosiesi SuomiHitit 7
17,00 €
Sinun vuotesi 1969 lahjapakkaus
42,00 €

Vuoden suurin uutinen oli astronautti Neil Armstrongin ensi askeleet kuun pinnalla: ”pieni askel ihmiselle, mutta suuri harppaus ihmiskunnalle”. Maapallon pinnalla suuri harppaus jäi tekemättä: Vietnamin sota jatkui, Neuvostoliitto ja Kiina kävivät rajasotaa ja Irlannissa protestantit ja katoliset ottivat yhteen.

Suomessa keskiolut saapui kahviloihin ja ruokakauppoihin, peltoja paketoitiin ja siirtolaisuus Ruotsiin nousi ennennäkemättömiin mittoihin. Temppeliaukion kirkko herätti kiistoja, ja myös Finlandia-taloa alettiin rakentaa. Ensimmäinen suomalainen Saab valmistui Uudessakaupungissa.

Tämä kirja vie Sinut huimaan vuoteen 1969, jolloin Jorma Kinnunen oli maailman kovin keihäänheittäjä, Harriet Eriksson lähes maailman kaunein missi ja Spede Suomen ahkerin elokuvantekijä. Ensimmäiset värilähetykset näkyivät televisiossa, joskin suosikkiohjelmat ”Kivikasvot” ja ”Naapurilähiö” nähtiin vielä mustavalkoisina. Elokuvateattereissa ”Kotkat kuuntelivat” ja ”Riemukupla” kaahasi - ja iskelmätaivaalla Pasi Kaunisto ja Markku Aro olivat kirkkaimmat uudet tähdet.

Huikea vuosi!

Teinivuosiesi SuomiHitit 7:
Teinivuosiesi SuomiHitit cd:llä 20 kappaletta. Mm. Matti ja Teppo, Meiju Suvas, Juha Vainio, Kojo, Taiska.

Lahjapakkaus sisältää kirjan sekä CD:n pakattuna lahjapakkaukseen.

Lisätiedot

ISBN 978-952-5484-49-6
Kirjailija(t) Juhani Töytäri
Koko 150*200mm
Kustantaja Positiivarit
Sidosasu Sidottu, kovakantinen
Sivumäärä 80