Tilaa ajatella


Tehosta työtäsi mindfulnessin avulla

Tilaa ajatella on suunniteltu kiireisille ammattilaisille, jotka etsivät uusia työtapoja stressaavissa ja kiihkeärytmisissä olosuhteissa. Kirja on tarkoitettu hyvin käytännönläheiseksi oppaaksi. Mukana on tutkimuksin testattuja työkaluja, joita monet maailman arvostetuimmista yrityksistä, mm. Microsoft, Nike, American Express, Google, Sony ja IKEA, ovat menestyksekkäästi soveltaneet toimintaansa.

Ohjelmaan osallistuneissa työntekijöissä on havaittu keskittymiskyvyn ja tehokkuuden kohenemista sekä elämänlaadun parantumista, stressin vähentymistä ja yleisen hyvinvoinnin lisääntymistä. Ohjelman avulla monet ihmiset ovat oppineet nopeasti ja helposti, kuinka kasvattaa työtehoa ja kehittää mielen hallintaa. Ohjelma on auttanut monia ihmisiä myös tekemään tärkeitä päätöksiä hetkeä aiempaa nopeammin.

Teoksessa nojataan tutkittuun tietoon siitä, että mindfulnessin harjoittaminen on tulevaisuudessa yritysten menestyksen päätekijöitä. Kirjassa kerrotaan, miten menetelmää voi soveltaa työelämään, ja esitellään käytännöllisiä ja helppoja vinkkejä, joiden avulla voi tehostaa jokapäiväistä työntekoa ja parantaa muun muassa keskittymiskykyä ja kärsivällisyyttä. Kirja sisältää käytännön ohjeet mindfulnessin tavoitteelliseen harjoittamiseen ja oman 10 minuutin päivittäisen harjoitusohjelman kokoamiseeen.

Lisätiedot

ISBN 978-952-451-723-2
Kirjailija(t) Rasmus Hougaard & Teetta Kalajo
Koko 150*215mm
Kustantaja PS-kustannus
Sidosasu Sidottu, kovakantinen
Sivumäärä 278