ALE
38 %

Vahvat ne vapisee eikä heikot


kpl Lisää ostoskoriin

Vapinako viisasta? Kyllä. Lue miksi!

Tärise stressi pois! On aika murtaa myytti. Siitä huolimatta, että meidät on opetettu hiljaa hyväksymään toisin, vapina on ihmisen tärkeä reaktio ja terve ominaisuus, ei virhe.

Mahtava stressaantuja? Loistava jännittäjä? Täydellinen perfektionisti? Huikea hikipinko? Hauska hytkyjä? Mestaritärisijä? Tai muulla tavalla perusihminen, tämä kirja on sinulle. Vapise, tämä kirja kertoo sinusta.

Jos olet joskus kummastellut tai pelästynyt kehosi spontaania vapinaa ja tärinää, tämä kirja on myös sinulle. Vapise vapaasti, kehosi on viisas!

Jos et ole koskaan, siis ihan oikeasti, koskaan, tärissyt yhtään, tämä kirja on sinullekin. Kokeile vapista vähän.

“Oletko joskus vapissut? Väsymyksestä, jännittäessä, läheltä piti tilanteen jälkeen? Minä olen. Kuinka lujalla otteella tärinän pelko meitä puristaakaan, kun luulemme, että meissä on jotain vikaa vapistessamme – ja kuinka suuri helpotus on lakata pelkäämästä vapinaansa.

Nykypäivän stressi ei ole susi, jota voimme juosta pakoon. Kun elimistö kuormittuu, kehoon kertyy kireyttä ja kipuja alaselästä niska-hartiaseudulle saakka. Päätä särkee, purentalihaksia jomottaa, takaraivoa kiristää tai pääkipu jyskyttää.

Mutta minulle kävi hassusti. Rakastuin vapinaani, tykästyin tärinääni ja stressi päästi irti minusta. Siis juuri niin päin! Olo helpottui ja tuli tilaa hengittää vapaammin.” – Satu Pusa, TRE-ohjaaja

Vahvat ne vapisee eikä heikot – tärise stressi pois! on kirja jokaiselle. Tarinat tärinöiden takana vievät sinut matkalle kehosi viisauteen.

Lisätiedot

ISBN 9789525730166
Kirjailija(t) Satu Pusa
Koko Ei
Kustantaja Sun Text Oy
Sidosasu Sidottu, kovakantinen
Sivumäärä 96