Ehdokkaiden esittely 2022 | Positiivarit

Vuoden Positiivisin Suomalainen 2022
ehdokkaiden esittely

Auri Kananen, Siivouskuningatar

Siivouskuningattarena tunnettu sometähti ei lakaise ongelmia maton alle tai ahdistu vaikeankaan urakan edessä, vaan tarttuu reippaasti toimeen. Aurin vinkeillä siivouspäivä muuttuu aurinkoiseksi. Hän myös tarjoaa ilmaista siivousapua sitä tarvitseville, esimerkiksi mielenterveysongelmista kärsiville. Kultaisen sydämen omaava ja empaattinen Kananen ei tuomitse ketään ja suhtautuu elämään iloisesti ja positiivisesti!

Äänestä Auria:
Lähetä 1 numeroon 16499
Soita numeroon 0700 790 51

TAI ÄÄNESTÄ VERKOSSA


Christoffer Strandberg, Näyttelijä-juontaja

Aitona ja avoimena persoonana tunnettu näyttelijä ja juontaja Christoffer Strandberg on noussut kansan suosikiksi positiivisuutensa ja hyväntuulisuutensa myötä. Hän tuo iloa ja valoa ympärilleen.

Äänestä Christofferia:
Lähetä 2 numeroon 16499
Soita numeroon 0700 790 52

TAI ÄÄNESTÄ VERKOSSA


Diandra, Artisti

Kun Diandra Flores kymmenen vuotta sitten nousi koko kansan tietoisuuteen kykyohjelman kautta, hän erottui kilpailijoiden joukosta lahjakkuutensa lisäksi iloisuudellaan ja positiivisuudellaan. Diandra säteilee ympärilleen hyvää mieltä ja energiaa mihin tahansa hän meneekin. Upealla äänellään ja positiivisella olemuksellaan Diandra on lunastanut paikkansa suomalaisten sydämissä.

Äänestä Diandraa:
Lähetä 3 numeroon 16499
Soita numeroon 0700 790 53

TAI ÄÄNESTÄ VERKOSSA


Eva Wahlström, Taiteilija

Nyrkkeilyn maailmanmestari Eva Wahlström ei ole tunnettu ryppyotsaisesta treenaamisesta, vaan uskoo positiivisuuden voimaan. Wahlström on kulkenut omaa polkuaan määrätietoisesti vaikeuksista huolimatta ja vaikka hänet tunnetaan iloisuudesta ja aurinkoisuudesta, hän ei pelkää puhua vaikeistakaan asioista.

Äänestä Evaa:
Lähetä 4 numeroon 16499
Soita numeroon 0700 790 54

TAI ÄÄNESTÄ VERKOSSA


Konstaapeli Daniel, Nettipoliisi

Vanhempi konstaapeli Daniel Kalejaiye on omistanut työuransa nuorten parissa tehtävälle ennalta ehkäisevälle työlle. Hän onkin noussut nopeasti suosikiksi sosiaalisessa mediassa, jossa hänestä on tullut monelle nuorelle turvallinen ja luottamuksen arvoinen aikuinen. Vaikka työssään hän käsittelee vaikeita aiheita, Konstaapeli Daniel tunnetaan hymystään ja positiivisesta suhtautumisestaan ihmisiin ja maailmaan.

Äänestä Danielia:
Lähetä 5 numeroon 16499
Soita numeroon 0700 790 55

TAI ÄÄNESTÄ VERKOSSA


Marko Anttila, Jääkiekkoilija

Koko Suomen rakastama maailmanmestari ja olympiamitalisti Marko Anttila on hurmannut katsojat rauhallisella olemuksellaan. “Mörkönä” tunnettu “lempeä jättiläinen” puhuu hienosti yhteistyön ja joukkuehengen merkityksestä ja hänet tunnetaankin ystävällisyydestään. Hän on rehti ja reilu. Todellinen henkinen johtaja.

Äänestä Markoa:
Lähetä 6 numeroon 16499
Soita numeroon 0700 790 56

TAI ÄÄNESTÄ VERKOSSA