Ajatusten Aamiainen

Ajatusten Aamiainen on arkiaamuisin tarjoiltava maksuton sähköpostipalvelu. Muutama minuutti rohkaisevien ajatusten, puhuttelevien tarinoiden ja tasokkaan huumorin parissa varmistaa onnistumisten eväät alkavaan päivään. Myönteisen ajattelutavan omaksuminen ja ylläpitäminen toteutuu parhaiten säännöllisellä toistolla. Pisara kerrallaan täyttyy suurikin saavi.

Aamiaisen tarjoilee Kokki-Jussi alias Juhani Töytäri. Näin hän kertoo Ajatusten Aamiaisen synnystä: ”Ymmärsin miltei 30 vuotta sitten, että myönteinen ajattelutapa on kaikkein tärkein taito takaamaan haluamani laadun omalle elämälleni. Opin hyvin nopeasti, ettei sillä ole merkitystä mitä tapahtuu, vaan mitä ajattelen siitä mitä tapahtuu. Positiivinen asenne ja sen tietoinen käyttö tarjosi elämän ohjakset omiin kouriini. Minulla oli valta ajatella mistä tahansa asiasta juuri niin kuin halusin. Tekosyyt ja selittelyt saivat jäädä – oli aika ottaa selville mihin minusta oikein onkaan jos oikein tosissani yritin.”

Kun tilaat Aamiaisen saat sähköpostiisi joka arkiaamu Ajatusten Aamiaisen sekä muutaman kerran kuukaudessa lähetämme viestin, jossa esittelemme tarkemmin onnistumisten työkaluja; tuotteita joita Positiivarit on menestyksellisesti ideoinut ja valmistanut jo vuodesta 1982 alkaen. Tuotteiden tehtävänä on siirtää myönteisyys käytäntöön.

Kyllä kiitos!
Tilaan maksuttoman ajatusten aamiaisen

Aamiainen tarjoillaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen joka arkipäivä. Palvelu on maksuton ja luottamuksellinen - antamaasi osoitetta ei myydä, lainata tai luovuteta mihinkään muuhun tarkoitukseen. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.


Lähetä >