Vuoden Positiivisin Suomalainen | Positiivarit

ELLA KANNINEN ON VUODEN POSITIIVISIN SUOMALAINEN 2023

Toimittaja ja juontaja Ella Kanninen on valittu Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi 2023. Positiivisuuden ja elämänilon lähettiläänä hän suhtautuu elämään ja maailmaan uteliaasti, tarttuu haasteisiin rohkeasti ja uskoo, että kaikki järjestyy.

LUE TIEDOTE

VUODEN POSITIIVISIN SUOMALAINEN 2022

Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi 2022 on valittu näyttelijä Christoffer Strandberg. Äänestäjiin ja raatiin teki vaikutuksen Strandbergin positiivinen elämänasenne, iloisuus sekä toisten huomioon ottaminen. Strandbergille itselleen positiivisuus on valinta, jonka jokainen voi tehdä omassa arjessaan joka päivä.

LUE LISÄÄ

VALTAKUNNALLINEN VALINTA

Vuoden Positiivisin Suomalainen on valittu vuodesta 1993 lähtien. Nimien listaan on saatu jo monta positiivisen asenteen henkilöä ja vuoden 2022 selviää marraskuussa. Ensimmäiseksi Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi julkistettiin Katri Helena. Tutustu koko listaan ja valintakriteereihin.

LUE LISÄÄ

POSITIIVISUUTTA PAIKALLISESTI

Positiivisuus lisääntyy kun sitä jaetaan ja nostetaan esiin. Paikalliset Nuorkauppakamarit ympäri Suomen ovat valinneet jo vuosien ajan omien paikkakuntiensa positiivisimpia henkilöitä ja tämä työ jatkuu edelleen!