Vuoden Positiivisin Suomalainen | Positiivarit

Vuoden Positiivisin Suomalainen 2022 on Christoffer Strandberg

"Pyrin näkemään ihmisissä ja asioissa valo"

Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi on valittu näyttelijä Christoffer Strandberg.”. Äänestäjiin ja raatiin teki vaikutuksen Strandbergin positiivinen elämänasenne, iloisuus sekä toisten huomioon ottaminen. Strandbergille itselleen positiivisuus on valinta, jonka jokainen voi tehdä omassa arjessaan joka päivä.

Vuoden Positiivisin Suomalainen julkistettiin tänään Helsingissä Nenäpäivän lehdistötilaisuudessa, jossa korona-ajan lauluista tutuksi tulleiden Lotan ja Papan vuoden hallussaan pitämä kiertopalkinto pääsi uuteen kotiin jo 30. kerran.

Positiivareiden Vuoden Positiivisin Suomalainen kilpailu järjestettiin toista kertaa yhdessä Nenäpäivä-säätiön kanssa niin, että suomalaiset saivat äänestää voittajaa. Äänestyksessä kertyneet varat ohjataan Nenäpäivän kautta maailman lasten auttamiseen.

Lue lehdistötiedote

VUODEN POSITIIVISIN SUOMALAINEN 2021

Sosiaalisen median lauluvideoistaan tunnettu Lotta ja pappa -duo eli Lotta-Sofia Saahko (28) ja hänen isoisänsä Jorma Saahko (86) valittiin Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi 2021.

LUE LISÄÄ

VALTAKUNNALLINEN VALINTA

Vuoden Positiivisin Suomalainen on valittu vuodesta 1993 lähtien. Nimien listaan on saatu jo monta positiivisen asenteen henkilöä ja vuoden 2022 selviää marraskuussa. Ensimmäiseksi Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi julkistettiin Katri Helena. Tutustu koko listaan ja valintakriteereihin.

LUE LISÄÄ

POSITIIVISUUTTA PAIKALLISESTI

Positiivisuus lisääntyy kun sitä jaetaan ja nostetaan esiin. Paikalliset Nuorkauppakamarit ympäri Suomen ovat valinneet jo vuosien ajan omien paikkakuntiensa positiivisimpia henkilöitä ja tämä työ jatkuu edelleen!