Vuoden Positiivisin Suomalainen | Positiivarit

VUODEN POSITIIVISIN SUOMALAINEN 2021 ON LOTTA JA PAPPA -LAULUDUO

Sosiaalisen median lauluvideoistaan tunnettu Lotta ja pappa -duo eli Lotta-Sofia Saahko (28) ja hänen isoisänsä Jorma Saahko (86), on valittu Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi 2021. Positiivareiden, Nenäpäivän sekä yhteistyökumppaneiden muodostama raati kokosi kesäkuussa kanavissaan keräämistään ehdokkaista kuuden hengen listan, josta suomalaiset pääsivät ensimmäistä kertaa kilpailun historiassa valitsemaan voittajan. Suomalaiset äänestivät innokkaasti ja ääniä jätettiin 6000 ja näistä Lotta ja pappa saivat yli 40 prosenttia.

LUE LISÄÄ & KATSO VIDEO TAPAHTUMASTA

LATAA SUURI KUVA

VALTAKUNNALLINEN VALINTA

Vuoden Positiivisin Suomalainen on valittu vuodesta 1993 lähtien. Nimien listaan on saatu jo monta positiivisen asenteen henkilöä ja vuoden 2021 selviää marraskuussa. Ensimmäiseksi Vuoden Positiivisimmaksi Suomalaiseksi julkistettiin Katri Helena. Tutustu koko listaan ja valintakriteereihin.

LUE LISÄÄ

POSITIIVISUUTTA PAIKALLISESTI

Positiivisuus lisääntyy kun sitä jaetaan ja nostetaan esiin. Paikalliset Nuorkauppakamarit ympäri Suomen ovat valinneet jo vuosien ajan omien paikkakuntiensa positiivisimpia henkilöitä ja tämä työ jatkuu edelleen!