Ehdokkaiden esittely 2023 | Positiivarit

Vuoden Positiivisin Suomalainen 2023
ehdokkaiden esittely

1. Eija Vilpas, Näyttelijä

Koko kansan suosikkinäyttelijä Eija Vilppaalla on varmasti Suomen tunnistettavin nauru. Vilpas on tuonut iloa ja valoa koteihin jo vuosikymmeniä rakastetuilla komediahahmoillaan. Vilppaalla on upea taito nauttia elämästä ja löytää positiiviset puolet synkkienkin aikojen keskeltä. Hän uskoo, että viihteen avulla voi murtaa ennakkoluuloja, naurulla voi muuttaa maailmaa ja huumorin kautta on hyvä käsitellä vaikeitakin asioita.

Äänestä Eijaa:
Lähetä 1 numeroon 16499
Soita numeroon 0700 790 51

TAI ÄÄNESTÄ VERKOSSA


2. Eino Nurmisto, Somepersoona

Eino Nurmisto on rohkea somevaikuttaja ja palkittu lastenkirjailija, joka rohkaisee omalla esimerkillään nuoria olemaan oma itsensä. Nurmisto on voittanut useita vaikeuksia henkilökohtaisessa elämässään, mutta hän ei ole lannistunut. Nurmisto tekee työtä tukeakseen lapsia ja nuoria, jottei kenenkään tarvitsisi kokea olevansa yksin. Hän työskentelee yhdenvertaisuuden ja paremman maailman eteen ja laittaa itsensä likoon murtaakseen normeja.

Äänestä Einoa:
Lähetä 2 numeroon 16499
Soita numeroon 0700 790 52

TAI ÄÄNESTÄ VERKOSSA


Ella Kanninen, Juontaja

Juontaja ja toimittaja Ella Kanninen on tunnettu positiivisuuden, rauhallisuuden ja elämänilon sanansaattaja. Kanninen suhtautuu elämään ja maailmaan uteliaasti, tarttuu rohkeasti haasteisiin ja uskoo, että kaikki järjestyy.

Äänestä Ellaa:
Lähetä 3 numeroon 16499
Soita numeroon 0700 790 53

TAI ÄÄNESTÄ VERKOSSA


4. Frank Martela, onnellisuustutkija

Filosofina ja tutkijana tunnettu Frank Martela pohtii työkseen elämän tarkoitusta. Martela uskoo, ettei onnellisuutta kannata tavoitella erikseen, vaan että se on merkityksellisen elämän sivutuote. Martela uskoo siihen, että ihmisillä on synnynnäinen tarve tehdä hyvää. Paras tapa lisätä omaa onnellisuutta on tehdä joku toinen onnelliseksi.

Äänestä Frankia:
Lähetä 4 numeroon 16499
Soita numeroon 0700 790 54

TAI ÄÄNESTÄ VERKOSSA


5. Lina Lehtovaara, Jalkapalloerotuomari

Huippuerotuomari Lina Lehtovaara on raivannut omalla työllään ja positiivisella asenteellaan tiensä jalkapallomaailman huipulle tehden samalla tilaa muillekin naistuomareille. Lehtovaara on toiminut erotuomarina mm. Mestarien liigan finaalissa ja EM-kilpailuissa vuonna 2022, ja tänä vuonna hän teki suomalaista jalkapallohistoriaa toimimalla päätuomarina vuoden 2023 MM-kisoissa. Lehtovaaraa kuvaillaan sanoilla määrätietoinen, kunnianhimoinen, rauhallinen ja rento. Luotettava Lehtovaara pysyy hyvän asenteensa ansiosta rauhallisena tiukoissakin tilanteissa.

Äänestä Linaa:
Lähetä 5 numeroon 16499
Soita numeroon 0700 790 55

TAI ÄÄNESTÄ VERKOSSA


6. MolyBros (Ibrahim “Iba” Manza ja Abdirahman Keinaan), Tubettajat

Moly Brosin Iba ja Keinaan ovat singahtaneet sometaivaan suosikeiksi omaleimaisella tubettajatyylillään. Rentous, iloisuus ja positiivisuus ovat palkitun kaksikon tavaramerkkejä, mutta he haluavat myös vaikuttaa ja tehdä hyvää kanavallaan. Tähän mennessä Moly Brosit ovat nostaneet esiin mm. nuoriin kohdistuvan verkossa tapahtuvan häirinnän ja ovat puhuneet jengiytymisestä ja nuorten pahoinvoinnista. He korostavat sitä, että somessa on tärkeää jakaa positiivisuutta.

Äänestä Moly Brosia:
Lähetä 6 numeroon 16499
Soita numeroon 0700 790 56

TAI ÄÄNESTÄ VERKOSSA


7. Jannika B, Artisti

Suomalaisten suosikkiartistien ja biisintekijöiden joukkoon noussut Jannika B tunnetaan positiivisesta ja periksiantamattomasta luonteestaan. Hän on puhunut rohkeasti elämän vastoinkäymisistä, kuten koulukiusaamisesta, uupumuksesta ja masennuksesta, mutta ei ole antanut niiden lannistaa itseään. Hän rohkaisee muitakin tavoittelemaan unelmiaan ja elämään oman näköistä elämää.

Äänestä Jannikaa:
Lähetä 7 numeroon 16499
Soita numeroon 0700 790 57

TAI ÄÄNESTÄ VERKOSSA