Pe 28.4.Ilpo, Tuure, Ilppo, Ture» Onnittele sähköisellä kortilla!
Hae


Ajatusten Aamiainen


Ajatusten Aamiainen on arkiaamuisin tarjoiltava maksuton sähköpostipalvelu. Muutama minuutti rohkaisevien ajatusten, puhuttelevien tarinoiden ja tasokkaan huumorin parissa varmistaa onnistumisten eväät alkavaan päivään. Myönteisen ajattelutavan omaksuminen ja ylläpitäminen toteutuu parhaiten säännöllisellä toistolla. Pisara kerrallaan täyttyy suurikin saavi.

Aamiaisen tarjoilee Kokki-Jussi alias Juhani Töytäri. Näin hän kertoo Ajatusten Aamiaisen synnystä: "Ymmärsin miltei 30 vuotta sitten, että myönteinen ajattelutapa on kaikkein tärkein taito takaamaan haluamani laadun omalle elämälleni. Opin hyvin nopeasti, ettei sillä ole merkitystä mitä tapahtuu, vaan mitä ajattelen siitä mitä tapahtuu. Positiivinen asenne ja sen tietoinen käyttö tarjosi elämän ohjakset omiin kouriini. Minulla oli valta ajatella mistä tahansa asiasta juuri niin kuin halusin. Tekosyyt ja selittelyt saivat jäädä - oli aika ottaa selville mihin minusta oikein onkaan jos oikein tosissani yritin."


Tilaan maksuttoman Ajatusten Aamiaisen

Etunimi *
Sukunimi *
Sähköposti *
* Pakollinen tieto
» Lähetä

Elämämme on sitä, miksi ajatuksemme sen tekevät. Positiiviset ajatukset synnyttävät positiivisia asenteita.

Aamiaisarkistosta löydät kymmenen tuoreinta annosta.


Ladataan kommentteja...
© 2017 Positiivarit Oy Vaihde (03) 882 160 Faksi (03) 882 1622 E-mail: positiivarit@positiivarit.fi Toteutus: Luovanet Oy Toimitusehdot      Käyttöehdot