Onko yltiöoptimismi mielestäsi humpuukia?

Kutsutaanko myönteistä ajattelua toiselta nimeltään asenteelliseksi aivopesuksi?

Onko turha yrittää nähdä elämässä jotain hyvää, jos siinä ei ole sitä?

Ei kai pelkästään ajatuksilla voi kääntää kurjaa kohtaloaan?

-Usko itse unelmiisi, minulle on turha tyrkyttää mitään, mikä jää vain leijumaan omaan mahdottomuuteensa.

L
E
I
J
A
I
L
E
R
A
U
H
A
S
S
A
!

-Minä nautin joka aamu heti herättyäni Positiivareiden aamiaisen. Ensin luen tekstiä yhdellä silmällä ja kun näköaisti herää kokonaan, molemmilla.

-Mikä ihmeen Positiivarit? Mitä sä nyt oikeen selvität? Ei aamiaista syödä silmillä!

-Tämä syödään. Kokkina toimii Jussi ja pöytään katetaan vain parhaita raaka-aineita. Aivan alkuun Aamun ajatus. Kuuntelepa tätä:
Jos haluat nuotion,
tarvitset puita;
jos haluat ilmaa renkaaseen,
tarvitset pumpun;
jos haluat onnistumisia elämääsi,
tarvitset myönteisiä ajatuksia.

Eikö ole loogista? Ensin on ajatus, siitä seuraa asenne ja toiminta.

-En halua miksikään ylipirteäksi tsemppikaniksi, jota kaikki inhoavat.

-Ei tässä siitä ole kysymys. Tämä motivoi sinua sisäisesti. Aamiainen on laadittu siten, että se saa sinut uskomaan hyvää itsestäsi ja elämästä. Pöydän ympärille kerääntyy joka aamu kokonainen yhteisö. Halutessasi pääset itsekin tuottamaan sisältöä sivustolle.

-Millaista sisältöä siellä sitten julkaistaan?

-Joka arkipäivä kokki lähettää sähköpostin, joka on hyvin hereillä ajan hermoilla. Nimipäivät ja muut juhlapäivät huomioidaan aina. Aamun ajatuksen lisäksi voit halutessasi pähkäillä tietovisan kysymyksiä. Kiitoskeskuksessa kuka tahansa voi välittää kiitoksia saamastaan hyvästä kohtelusta. Eikö ole niin, että liian usein kiitokset jäävät sanomatta?!

-Hmm…no jaa.

-Tenavat terävinä -palsta on minusta niin hauska! On lystiä heti ensimmäiseksi herättyään saada nauraa ääneen lasten huvittaville sutkautuksille.

Lopussa on tarjolla vielä aforismit englanniksi ja ruotsiksi. Tulee huomaamatta ylläpidettyä kielitaitoa. Kattauksen päättää vielä suomenkielinen mietelause jonkun viisaan ihmisen kynästä.

-Jaa. No paljonko tuo maksaa?

-Tämähän tarjotaan täysin ilman mitään maksua! Jussi on sitä mieltä, että kaikki ihmiset ovat ansainneet positiivisen alun päiväänsä. Puodissa on sitten tarjolla kaikenlaista mukavaa. Sieltä voit lähettää myös sähköisiä kortteja tärkeille ihmisille.

-No kauanko sulle on tullut tuo ja mitä kaikkea olet saavuttanut sen ansiosta? Minua ärsyttää jo valmiiksi kaiken roskapostin määrä, joka sähköpostiin tunkee.

-Sen voin sanoa, että tähän kasvaa kiinni. Se on kuin hyvä kaveri, joka toivottaa sinulle Ihanaa huomenta ja onnea päivään joka aamu. En muista, kauanko olen ollut tilaajana. Sen kuitenkin muistan, että ollessani syvästi masentunut nämä kirjeet olivat minulle kuin päivänsäde ja toivorikas viesti. Pikku hiljaa aloin uskoa niiden sanomaan ja tässä olen tänään: onnellisena oman elämäni prinsessana.

Kuulostaa…niin…kuulostaa kiinnos….siis…voiko sellaisen saada lukea kokeeksi?

Totta kai! Paina vain tästä!