02.05.2006


Löytyisikö apua paperitöihin?

2.5.2006

Päiväkirja 2.5.06

Lyhyt katsaus hankkeeseemme:

REKISTERÖINTI ETENEE
TUSKASTUTTAVAN HITAASTI

Volontääri Keke on huhkinut oikein olan takaa saadaksemme vihdoin Sri Lankan hallitukselta virallisen rekisteröitymisen avustustoimintaamme. Joka kerta kun he käyvät ministeriössä tuomassa edellisellä kerralla annettujen ohjeiden mukaisia dokumentteja, annetaan nippu uusia velvoitteita.

Viimeksi toimitettiin vuosikertomus englanninkielisenä. Tiivistettynä yhdelle sivulle. Nyt vaadittiin samanlainen, mutta vähintään satasivuisena! Luit oikein. Perusteellisten perusteluiden jälkeen tinkaaminen aikaan sai vaateen vähenemisen 15 sivuun. Luit oikein. Johtopäätös tällaisesta toiminnasta on se, etteivät he halua…. Päättelit aivan oikein.

Meille kuitenkin on ratkaisevaa se, mitä avustuksen kohteena olevat lapset tarvitsevat. Tämä taustatyömme on turhauttavaa ja nöyryyttävääkin. Mutta sellaista tämä on. Päämääräämme edetään pienin askelin.

Keke palaa 12.5 Suomeen ja on luonnollisesti tuskastunut ja huolissaan asioiden hitaasta etenemisestä. Meidän onneksemme olemme saaneet tiimiimme mukaan aktiivisesti toimivan Pirjo Aittamaan, joka asuu pääkaupunki Colombossa. Hän on luvannut jatkaa Keken poistuttua rekisteröintiprojektia. Toivomme hänelle onnea ja jaksamista. Molempia tarvitaan.

TOIVOLAN REMONTTI VALMISTUU

Sain tiedustelun 12.5 vihittävän Toivolan lastenkodin keittiön ja ruokailutilojen nimestä. Keke joutuu lähtemään samana päivänä kotiin, joten Ananda hoitaa edustuksemme vihkimistilaisuudessa.

Ehdotin nimeksi: ”FINLAND HOUSE – Sponsored from Lotus Hill ”

ONNELA

Sisustustyöt käynnissä. Katto kestää jo tulevan sadekauden.

Rakennustöiden edistyminen
Onnelassa ja Toivolassa

TARVITSEMME TALKOOAPUA
ENGLANNINKIELEN KÄÄNNÖKSIIN

Sri Lankan hallituksen rekisteröintiin tarvittavien dokumenttien jatkuvasti lisääntyvien vaatimusten vuoksi tarvitsemme talkooapua suomesta englanniksi käännettävän materiaalin tekoon.

Vapaaehtoisia pyydetään ilmoittautumaan
e-mail: oskari@herrankukkaro.fi

Lystiäkin pitää olla

PS. Kerrothan ystävillesi: Meitä on jo 450 ryhmäkummia. Vielä loppurutistus – 50 kummia – ja olemme tavoitteessamme.

Ystävällisin terveisin

Pentti-Oskari Kangas

E-mail: oskari@herrankukkaro.fi
Gsm: 0400 221 122

Lisätietoja Lotus Hill -hankkeesta ja ryhmäkummiudesta:
www.herrankukkaro.fi/srilanka
tai www.positiivarit.fi/kampanja