19.12.2005


19.12.2005 – Lupa taskussa ja kengät jalassa

 
Nagande 19.12.05

Tänään pääsimme – lupausten mukaan – käymään alueemme lastenkotien keskushallinnossa Gallen lähellä olevan alle 5-vvuotiaiden orpojen kodin yhteyteen. Tapasimme rouva Ramya Sooriascyashin, jolle munkki Banagala oli selvittänyt ”mainetodistuksemme” varmasti moneen kertaan. Johtajatar oli saanut hallitukselta alustavan luvan ja niin saimme kirjallisena paperin, jonka perusteella meillä on oikeus vierailla kaikissa alueen lasten- ja vammaiskodeissa, työskennellä niissä ja viedä myös ystäviämme tutustumaan niihin. Ylihuomenna Colombosta tulee leimalla varustettu ratifiointi. Upeaa. Marja sanoi heti, että nyt hän voi käydä vaikka joka päivä silittämässä vammaisia sylivauvoja. Hän on sellainen.

Samalla kävimme myös Lotus Hill tontillamme. Banagala oli löytänyt uuden arkkitehdin, jonka kanssa kävimme tontilla rakennussuunnitelmat perusteellisesti läpi. Ensivaikutelma oli arkkitehdista ja hänen insinöörikaveristaan positiivinen. Hän lupasi alustavan suunnitelman. Huomiseksi. Ei oo totta – hämmennyin. Meillä on loistavat tietokone-ohjelmat. Kun meillä on näin paljon tietoa tarpeista ja vaatimuksista, saamme tehtyä alustavan ehdotuksen huomisiltaan mennessä. Sillä lailla. Viidakossa.Meillä on nyt hyvä olla. Turvallinen, luottavainen ja innostunut – edelleen.

Käynti uuden arkkitehdin kanssa Lotus Hill tontilla

Ryhmäkummeille joulunaikuisia terveisiä, että olemme nyt hankkimassa lastenkoteihin ainakin 300 paria koulukenkiä. Ananda otti yhteyttä suoraan paikalliseen kenkätehtaaseen ja he lupasivat 3.1.06 kuorma-autolla tulla kenkien kanssa lastenkoteihin, jossa jokainen voi sovittaa itselleen sopivat kengät. Hinta on melkein puolet kaupan hinnasta. Niin että saamme tuplamäärän kenkiä. Odotamme riemullista kenkien sovitustapahtumaa.

Pentti-Oskari
kengän numero 46
ei tuuli paljon huojuta!