21.03.2006


Roppakaupalla positiivisia uutisia

21.3.2006

Päiväkirja 21.3.06

Kaksinkertainen juhlapäiväni:

1. Pentin nimipäivä
2. Aamulla kun heräsin ja kävin tarkistamassa, olin täyttänyt yön aikana pyöreät 125 kiloa.

Vapaaehtoistyöntekijämme viestittävät päivittäin positiivisia uutisia Sri Lankasta.

TOIVOLA

Toivolan lastenkoti on vienyt heidänkin sydämensä täydellisesti. Enkä ihmettele sitä. Mekin Marjan kanssa täällä kotonamme puhumme heistä lukuisia kertoja päivässä. Siellä on menossa remonttien näkyvin vaihe. Ja kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Henkilökuntakin lähenee meitä uhkaavasti (positiivisella mielellä) ja kyräily on taakse jäänyttä elämää. Pitkän matkan laji – en muuta voi sanoa.

ONNELA

Perheen uusi koti valmistuu vauhdilla. Seinät nousevat jo ja välipohjan valu onnistui erinomaisesti. Ave kertoi, että parhaillaan paikalla oli lähes 20 miestä. Naapurin emäntä tekee ruokaa rakentajille. Sehän on kaiken perusta. Sielläkin ja juuri siellä. Ohessa Aven lähettämät kuvat vammaiskodista.

Aikanaan julkistin ”osakeannin” Onnela-projektin taustalle. Osakkeen hinta 100€ ja halutessa 5€ kuukaudessa hoitoavustusta. Hope for Sri Lanka ry Titan ja Vekan ohjastamana merkitsivät 16 osaketta. Yhdistyksen kaikille jäsenille suurkiitos. Sen lisäksi yksittäisiä osakkaita on ilmoittautunut 12 kpl. Heidän yhteinen avustussumma on 2.290€. Minulle jäi 60-vuotis lahjarahastosta jäljelle rahaa noin neljän osakkeen verran. Sekin löysi nyt arvoisensa kohteen. Onnelan kustannusarvio on 5000€.

PS. Sisareni kävi Italiassa asuvan ystävättärensä kanssa lomalla Hikkaduwassa. Toivolan lastenkoti vei heidänkin sydämensä. Niin konkreettisesti, että lastenkoti saa pian uuden lakanoiden yms. pesuun soveltuvan pesukoneen.

Että tällaisia +++ positiivisia +++ uutisia.

Ystävällisin terveisin

Pentti-Oskari