29.10.2005


29.10.2005 – Mielenkiintoinen tapaaminen

Lähes välittömästi viime matkalta kotiutumisen jälkeen tapasin ensimmäisen kerran Positiivareiden Töytärin Jussin. Aika hauska tilanne. Päivittäinen yhteytemme – pitkästä välimatkasta huolimatta -opetti meidät tuntemaan toinen toisemme. Vaikkemme ole koskaan istuneet nokikkain.

Tapaaminen oli hengästyttävä. Toinen toistaan innokkaammin kerroimme toisillemme menneisyydestä, tulevaisuudesta, ajatuksistamme ja uskomuksistamme. Sanoinkin Jussille, että ihan kuin kaksi ensitreffeillä olevaa nuorta kilvan toistaa toistensa ”mistä pidän – niin minäkin” -keskustelua.

Me molemmat toimimme paljolti myös tiiminä. Perhe mukana. Siksi oli luonnollista, että kutsuin Jussin perheen kylään Rymättylän Herrankukkaroon. Jussin vaimo Jaana ja tytär Jutta saivat hemmotella itseään maasavusaunan lempeissä löylyissä ja virkistyä lämminvesialtaissa kaislikon keskellä. Ja siinähän juttua kirposi. Oli mukava tavata ja asiat etenee yhteistoimin entistä paremmin.

Jaana, Jutta ja Pentti-Oskari

Totesimme vesitankkiprojektin olevan täydellinen tuloksiltaan. Myös konkreettinen tavoite ja kohde, vesitankki, oli varmasti onnistumisen yksi perusteista. Se oli vaan niin selkeän konkreettinen. Nyt haikailemme löytääksemme vastaavan toteutuksen ryhmäkummihankkeellemme. Hyviä ideoita vastaanotetaan mieluisasti. Erityisesti ideoita siitä, miten saisimme yritykset, yhteisöt ja yritysporukat aktivoitumaan. Jos hyvin välähtää, kirjoittakaa Jussille tai minulle. Hyvä idea palkitaan hyvällä mielellä. Ja hyvällä toteutuksella.

tuus

Pentti-Oskari