P>Saara Salo, Latokasken koulu, Espoo

Ihana persoona, paras mahdollinen opettaja, jonka lapsi voi saada! Poikani sai hänet opettajakseen ensimmäisellä luokalla ja koulutie on jatkunut nyt kolmannelle. Sydämestäni toivon, että hän opettaa aina kuudenteen luokkaan saakka! Hän on sydämellinen, mutta vaativa, oikeudenmukainen, ymmärtäväinen, opettajana yliveto.

 

Heti ensimmäisen luokan ensimmäisestä päivästä lähtien tuli tunne, että luokan lapset saivat turvallisen, luotettavan ja rakastavan aikuisen. Saara-ope on kuin äiti lapsille, mutta kuitenkin hän on ”se ope”, jolla on toinen tehtävä kuin äidillä. Kaikki toiminta lasten ja meidän vanhempienkin kanssa on joustavaa, positiivista. Saara tykkää varmaan opettaa eri oppiaineita, mutta ennen kaikkea näkee, että Saara TYKKÄÄ OPETTAA LAPSIA, ja sehän se on opettajan työn a ja o.

 

Olen myös kiinnittänyt erityisesti huomion Saaran opetusmetodeihin nimenomaan lukemisen, lukemisen ymmärtämisen ja kirjoittamisen kohdalla. Luokassa tehdään tällä saralla niin mahtavia juttuja, että vankka pohja tulevalle opiskelulle yläkoulussa, lukiossa tai missä tahansa oppilaitoksessa tai myöhemmissä opinahjoissa on todellakin luotu. Minusta hänen opetustavoissaan koskien kaikkia oppiaineita löytyy sitä vanhan ajan (oman kouluaikani) meininkiä, jota oppimisessa tarvitaan tänäkin päivänä. Ei voi muuta sanoa kuin että Saara on ihan best, niin kuin lapset asian ilmaisevat! Sydämellinen kiitos viesteistä, ymmärryksestä ja tuesta myös meille kotijoukoille!

– Mariuksen äiti Maarit