Palautteita

Vesitankkiprojektin yhteydessä saapuneita viestejä lahjoittajilta


Osallistun hyvin myöhään, kuitenkin ajatukset ovat olleet mukana alusta alkaen ja nimenomaan näiden maailmamme pienimpien asioissa. Hehän ovat kotonaan ja jokapäiväisen elämisen edellytykset tsunamin myötä vaikeutuneet enemmän kuin ehkä osamme edes ajatella täällä kaukana.

Mehän saimme suurelta osin tietoja vain näistä, jotka ovat vapaaehtoisesti matkustaneet paikalle ja siten kohdanneet tsunamin. Toki heilläkin on läheisten menetyksiä ja loukkaantumisia.

Näen kuitenkin eron suurena, koska siellä ei yhteiskunta ole mukana jokapäiväisessä elämässä kuten meillä.

Onnea ja menestystä tällaisille todellisille projekteille.


Etsiskelin mennä viikolla jotain säädyllistä päälle pantavaa töihin ja syksyn lukuisiin työhön liittyviin kokouksiin ja kissanristiäisiin. Kauniit jakut ja muut semmoiset maksavat nykyään jo yli 200 euroa! Jätin ostamatta, ja päätin ostaa yhden vesisäiliön sen sijaan. Joka päivä ruokatunnilla nautin Pentti-Oskarin päiväkirjasta ja muistelen miten lapsena lallatettiin Seitsemän seinähullun mukana!


Olemme lisänneet yhden tankin hinnan tilille liksapäivän kunniaksi. Toivottavasti Sinä, Pentti Oskari ja Marja saatte vielä monet muutkin innostumaan tähän projektiin. Hienointa olisi, jos tavoite ylittyisi niin, että rahaa riittäisi vielä muuhunkin. On monia tapoja kerätä rahaa hyvään tarkoitukseen, ehkä yleisin on huonoon omaantuntoon vetoaminen. Tässä keräyksessä vedotaan jokaisessa ihmisessä olevaan hyvään, ja se tehdään vielä hauskasti ja humoristisesti. Ei tarvitse olla synkkä ja totinen vaikka olisi kuinka tosissaan ja vakavissaan. Kaunista syksyn jatkoa ja jaksamista.


Näin tilipäivänä minäkin olen antanut osuuteni. On todella mukava lukea jotakin näin konkreettista asiaa ja hyvillä mielin kannan korteni kekoon, kun näen lahjoituksien todella menevän perille tarvitseville. Kiitos tämänkin päivän ”avauksesta”. Olen saanut potkua joskus todella kiperään tilanteeseen.


Kiitos että olet kertonut sivuillanne Kankaiden suuresta arvokkaasta työstä. Emme voisi osallistua, ellei joku olisi antanut tietoa ja on hieno tietää päiväkirjan välityksellä mitä oikeasti tapahtuu.


En ensin halunnut pistää nimeäni listaan, enkä halua vieläkään. Mutta lukumäärän vuoksi kerron myös osallistuneeni yhden tankin hinnalla. Se ei ole paljoa enempää kuin mitä uuden koiranpentumme ruokasäkki maksaa. Jos minulla on varaa ruokkia kallista koiraa kalliilla ruualla, pitää olla varaa myös auttaa todellisessa tarpeessa olevia. Juomavesi on vielä tärkeämpää kuin ruoka. Tsunami kosketti myös osaltaan minua sillä Khao Lakissa menehtyi myös kummityttäreni perheineen (3 ihmistä). Voimia Pentti-Oskarillle ja Marjalle arvokkaasta työstään ja kiitos kun saa näin auttaa osaltani tietäen että apu menee perille.


Tämä on pitänyt tehdä jo kauan aikaa sitten, mutta nyt vasta sain aikaiseksi. Ihana lukea Pentti oskarin päiväkirjaa.


Laitoin muutama päivä sitten pienen summan rahaa tilillenne vesitankkeja varten. Kiitos Pentti-Oskarille joukkoineen hyvästä työstä ja köyhyyden ja puutteen keskellä huumorilla kirjoitetusta päiväkirjasta!


Pistin juuri tulemaan puolikkaan tankin verran. Hyvä että tällaisia kampanjoita järjestetään – radiossakin puhutaan juuri maailman ja erityisesti Aasian vaikeasta vesitilanteesta.


Olen osallistunut vesitankki-projektiin ja haluan toivottaa siunausta ja jaksamista Marja ja Pentti-Oskari Kankaalle kuin myös kaikille niille ihmisille, jotka tekevät suurenmoista työtä tässä projektissa auttaakseen lähimmäistään silloin, kun hätä on suuri ja apua tarvitaan ja ilmeisestikin juuri niiden ihmisten kohdalla, jotka ovat unohtua muutoin ja joilla ei itsellään ole mahdollisuutta itseään ilman tukea auttaa.


Kiitos, Marja ja Pentti-Oskari, että te teette siellä Sri Lankassa tärkeää työtänne. Ehkä joskus jossain on minun vuoroni… Tällä hetkellä voin auttaa osallistumalla keräykseen, johon koko perheemme sitoutui ja osallistui.


Onnea, menestystä ja voimia vaativaan tehtäväänne. Hengessä mukana.


Kotona vettä hanasta laskiessani tulee mieleen usein, ettei kaikilla ihmisillä ole edes juotavaksi asti vettä, kun minulla sitä on kylpemiseen, luutuamiseen ja ihan mihin sitä tarvitsen ja haluan. Halusin osaltani auttaa että toisetkin saavat nauttia raikkaasta vedestä. Voin kerrankin sanoa laittaneeni rahat todella tarpeeseen 🙂


Olen itse vuorotteluvapaalla erityisopen hommista ja myynyt omaisuuttani (hankkinut myös uutta näin länsimaalaisena…) ja lähdössä nyt melkein puoleksi vuodeksi Intiaan, Goaan, jossa itselläni on pieni kummikoulu. Olisipa mahtavaa saada vastaavanlainen keräyslupa intialaisten lasten koulutusprojekteille. Katsotaan, mitä saamme aikaan, mukaani lähtee aktiivisia Intiassa talvet viettäviä naisia! Kiitos joka-aamuisista viisauksista, niistä on ollut tukea ”Elämäni täysremontin” aikana! Hyvää syksyn jatkoa ja pirteitä pakkaspäiviä, luen postia myös Intiassa 🙂


Laitoin juuri rahat vesitankkiprojektin tilille. Se on henkilökohtainen panostukseni ja uskon sekä toivon todella, että rahat menevät siihen tarkoitukseen mitä on ilmoitettu. Luen mielenkiinnolla tietoa projektista.


Toivottavasti nämä rahat todella löytävät hyvään osoitteeseen, sillä lahjoittamani pieni summa oli puolet tilini saldosta. Koska omat asiani kuitenkin ovat kunnossa, haluan auttaa, kun apua tarvitaan!


Tein ensimmäisen pienen lahjoitukseni heti, kun luin aamiaisesta haasteen osallistua Pentti-Oskarin projektiin. Sen jälkeen olen seurannut Pentti-Oskarin päiväkirjaa lähes päivittäin, ja olen saanut siitä niin paljon iloa, rohkaisua, hauskoja ideoita ja hyödyllistä tietoa, että teen mielelläni toisenkin lahjoituksen. Teette hienoa työtä Pentti-Oskari ja Marja! Samalla kun autatte niitä hätää kärsiviä ihmisiä siellä kaukana Sri Lankassa, autatte myös meitä päiväkirjan lukijoita tarkastamaan ja muuttamaan asenteitamme täällä koto-Suomessa. Kiitos Juhanille, että annat meille mahdollisuuden seurata Pentti-Oskarin ja Marjan projektin etenemistä julkaisemalla Pentti-Oskarin loistavasti kirjoittamaa päiväkirjaa.


Kiitos Pentti-Oskarin päiväkirjan julkaisemisesta. Seuraan sitä päivittäin ja olen kertonut asiasta myös lapsilleni. Yhdessä halusimme lahjoittaa edes pienen summan tähän tärkeään asiaan. On hyvä tietää, että raha menee kokonaisuudessaan sinne minne se on tarkoitettukin.


Kävin juuri lukemassa Marjan ja Pentti-Oskarin kuulumisia ja osallistuin vesitankkikeräykseen. Lykkyä tykö heille ja kaikille tsunamin uhreille!


Kiittäen ja kädet yhteen liittäen annamme oman panoksemme vesitankki keräykseen .Kiitos myös kokki -Jussille että olet hyvän asian suurlähettilään apupoikana jotta me muutkin saamme tietoa ja voimme osallistua.


Tulin juuri yhdellä tankilla mukaan. Klopaali vastuu yksilötasolla ansaitsee kohdallasi kunnioituksen työtäsi kohtaan. Muistan myös ”parhaina” elämänpäivinäni saaneeni elämältä paljon, kun olin viemässä 9 miljoonan markan apua Pohjois-Korean lastenkoteihin ja naapuriin Venäjälle samoin lastenkoteihin, vanhustenkoteihin ja sairaaloihin 4 milj. markan avustuksia. Humanitaarinen työ on todella antoisaa, kun sitä on toteuttamassa perille vientiin saakka.


Olen omalla pienellä panoksellani osallistunut talkoihin, toivon kaikkea hyvää ja onnistumisia Sri Lankaan! Toivotan onnea tavoitteeseen pääsemiseen!


Kiitos Kokki-Jussille tästä mahdollisuudesta saada auttaa pienellä vaivalla. Tämä kampanja-uutinen teki todella iloiseksi ja vaikka jouduinkin tänään ensi töiksi jonottamaan lääkärissä kipujen kanssa, niin tällaiseen juttuun tutustuminen tuntuu vievän kivut mennessään. Varmaan vesitankkihanke toteutuu ja siten terveyden edistämisen perustarve – puhdas juomavesi – on entistä useamman ulottuvilla.


Kiitos ensinnäkin tästä osallistumisen mahdollisuudesta 🙂 Iso ei lahjoittamani summa ole, uskon kuitenkin, että se on yhdessä toisten pienten summien kanssa osaltaan auttamassa siellä missä apua todella tarvitaan. Jo lapsena opin lausahduksen: Iloista antajaa Jumala rakastaa. Tuo lausahdus tuli mieleeni kun luin Kankaan pariskunnan ponnistuksista tsunamin uhrien hyväksi. Kaikkea hyvää teille Marja ja Pentti-Oskari 🙂


Olen jo useana aamuna päättänyt lahjoittaa rahaa hyvään tarkoitukseen. Tänään sen vihdoinkin tein.


Maksoin juuri oman vesilaskuni ja laitoin saman verran Pentti-Oskarin vesitankkiprojektiin. Päivän hyvä työ on tehty!


Laitoimme koko perheen voimalla yhden vesitankin verran keräykseen. On erityisen hienoa, että on tällaisia ihmisiä, jotka ovat henkilökohtaisesti paikanpäällä seuraamassa ja järjestämässä vesitankkien perillemenoa. Ja että me täällä kaukana, Suomessa, voimme seurata asian etenemistä. Pentti-Oskari Kankaan päiväkirjaa on hieno lukea ja siitä aistii, miten he ovat sydämmellä mukana. Toivon heille apua ja voimia työssään:)


Vähintäänkin tämän verran olen kiitollinen Ajatusten aamiaisista. Tämän parempaa tapaa saada apu suoraan perille tuskin voisi olla. Parhaat terveiset ja jaksamista Pentti-Oskarille ja Marjalle!


Kiitos Pentti-Oskarille ja Ajatusten aamiaiselle välittämisestä ja konkreettisesta työstä avun eteenpäin viemiseksi.


Kiitos mahdollisuudesta osallistua arvokkaaseen avustustyöhön. Pentti-Oskari ja vaimonsa Marja tekevät hienoa työtä! Kiitos myös ajatusten aamiaisesta, joka aamuisin piristää ja antaa puhtia päivään. Iloa elämään!


Organisaatiossa, jossa toimin, on monen ihmisen mielen vallannut ahneus ja kateus uuden myyntibonusjärjestelmän tiimoilta. Olen itse saanut hyviä tuloksia aikaan, ehkäpä juuri Ajatusten aamiaisten reippaan positiivisen otteen johdosta! Kaiken tuon ahneuden ja itsekkyyden keskellä työelämässä, on ihana aamuisin huomata, että maailmassa löytyy onneksi niin paljon vielä myönteisiä ihmisiä rakentavine ajatuksineen. Päätinkin juuri ottaa haasteen vastaan ja lahjoittaa yhden vesitankin, tukeakseni tätä hyvää projektia ja ihmisten hyvinvointia Sri Lankan alueella. Paljon voimme tehdä hyvää, jos vain tahtoa riittää!


Korteni kekoon kannan myös ja toivon sen jotain pientä tai vähän suurempaakin ihmistä auttavan!


Kiitokset mahdollisuudesta auttaa apua tarvitsevia ja kiitokset myös Ajatusten Aamiaisesta, se on saanut monet hyvälle tuulelle ja suut hymyyn täällä Iisalmessakin.


Ihanaa tulla joka aamu töihin ja lukea näitä mukavia juttuja. Minä laitoin myös lanttini likoon hyvän asian puolesta.


Voimia tärkeään työhönne positiivisuuden airueina ja kiitos, kun teette auttamisen ja hyvän mielen saavuttamisen näin helpoksi!


Nähdessäni kuvia pienistä lapsista Sri Lankasta ja lukiessani Pentti-Oskarin päiväkirjaa, en voinut muuta kuin tyynesti todeta, että Luojalle kiitos siitä, kun auttajia löytyy! Laitoin oman panokseni mukaan ja maksoin tilille 65 eur, että lapsille saadaan myös minunkin toimestani yksi tankillinen puhdasta vettä.


Ihanaa antaa pienen pieni panos tankkikeräykseen. Tulee tosi hyvä mieli, kun niin pienellä panoksella saa paljon aikaiseksi.


Kantakaamme kortemme kekoon, pienistä puroista kasvaa iso joki. Pentti Oskari ja Marja, teidänlaisia ihmisiä tarvitaan!


Olen tyttäreni kanssa laittanut nälkäpäiväkeräykseen yleensä laittamamme rahat tähän ehkä vielä tärkeämpään. Ilman vettä emme pärjää niin pitkään kuin ilman ruokaa. Hyvää jatkoa keräykselle ja voimia Marjalle ja Pentti-Oskarille!


Pentti Oskari Kangas vaimoineen tekee suurenmoista työtä. Onneksi vielä on ihmisiä jotka jaksavat uhrautua toisten hyväksi. Terveiset heille.


Kyllähän Kokin aamiaistarjoilu on ainakin yhden vesitankin arvoinen. Oikeasti vuosien mittaan paljon enemmänkin arvoinen! Ja vesihän on meille luomakunnan kulkijoille toiseksi välttämättömin – hengittämämme ilman jälkeen.


Kun luin miten paljon pienelläkin summalla voi saada aikaiseksi, kannoin minäkin roposeni kekoon. Täällä Suomessa 10 eurolla ei ole paljoa ostovoimaa ja sen summan käyttää helposti täysin turhaan, mutta Sri Lankassa tuolla summalla tekee jo ihmeitä. Jos ei satojen tai kymmenien ihmisten hyväksi, niin ainakin yhden ihmisen sillä summalla saa äärettömän onnelliseksi. Ja jos Positiivareiden Aamun ajatuksen arvoa ajattelee, laittaisin enemmänkin, mutta hoitovapaalla tuloteivät ole kovin suuret… Tuollaiselle lampulle olisi muuten varmasti kysyntää. Voisiko sellaisia ostaa tai tilata jostakin tänne Suomeen?


Laitoin minäkin roponi niitä enemmän tarvitseville.


Upea projekti, on ilo olla mukana!


Innolla mukana auttamassa. Kiitos teille hyvästä ”avustuskanavasta”.


Laitoinpa minäkin pienen roponi tärkeään asiaan. Kiitos Pentti-Oskarille tärkeästä työstä!


Näin hyvään tarkoitukseen on ihan pakko antaa avustus. Olen 4 lapsen
yksinhuoltaja-äiti, silti tämä keräys tuntuu niin tärkeältä, että laitoin avustukseni keräykseen.


Hyvän asian puolesta itse osallistun mielelläni keräyksiin, niin kuin nyt tähänkin. Kunhan on varmaa että rahat menee sinne minne ne on kerättykin… Paljon lukee juttuja joissa suurin osa lahjoituksista menee aivan jonnekin muualle kuin minne ne on lahjoittaja halunnut antaa.


Laitoin 10 ekeä siihen keräykseen, noin kuudesosa tynnyrin hinnasta, mutta jospa meitä olis todella useita jotka niin tekevät, saadaan siten monta tynnyriä 🙂


Pentti Oskari tekee vaimonsa kanssa loistavaa ruohonjuuritason työtä Sri Lankassa. Kävin itse Unicefin Lähettilään ominaisuudessa toteamassa työn laajuutta viime maaliskuussa ja työtä edelleen on ja rahaa tarvitaan monenlaisiin asioihin. VESITYNNYRIT tärkeimmästä päästä. Siispä vastaan haasteeseesi ja olen mielelläni mukana PO:n projektissa. Pentin päiväkirjan lukeminen ja ideoiden esittely lisää luovuutta myös lukijan päässä.


Tässäpä kaksi puhtaan veden juojaa haluaa auttaa heitä, lähimmäisiä joilla ei ole vettä eikä paljoa muutakaan. Tämä on tosi hyvä. Jatketaan yhdessä auttaen!


Toivottavasti projekti on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja vesi alkanut virtamaan. Hienoa että Pentti-Oskarin ja Marjan kaltaisia aktiivisia ihmisiä on olemassa.


Sinne hupsahti noin yhden työpaikkaravintolassa syödyn lounaan hinta. Eväsleivillä selviää päivän mainiosti, mutta ilman vettä tekee tiukkaa.


Minulla on 5-vuotias Wasana tyttö Ruth kodissa Colombossa, joka jäi orvoksi tsunamissa. Onneksi hänen asiansa ovat nyt hyvin ja mielelläni autan näin myös muita lapsia.


Tavoite on yhtä tankkia lähempänä. Jos rahaa jää, hankkikaa vaikka niitä maan mainioita saviliesiä.


Menin eilen ostoksille henkilökuntamyymäläämme, jossa yllätyksekseni olikin alennusmyynti. Jonot olivat kymmenien metrien pituiset ja etusijalla olevat saivat selvästi kateellisia kommentteja osakseen. Ja ystävien avulla yritettiin kiilata jonossa eteenpäin parempien ostosten toivossa. Sisällä ilmakin alkoi jo loppua pienessä tilassa, kun ihmiset äkkiä varasivat itselleen, toistensa varpaita talloen mitä ihmeellisimpiä laitteita ja tavaroita kärryt täyteen. Noinko tarvitsivat noita kaikkia koskaan, mutta kun halvalla sai. Itsekin ensin ajattelin napata muutaman vaatteen edullisesti mukaani, mutta sitten jätin vaatteet hyllyyn ja kävelin ulos ajatellen, että noillakin vaatteilla olisi taatusti iloisempia käyttäjiä noissa maissa, joista ne halvalla on tänne Suomeen tuotu. Saati, että noissa maissa edes olisi ihmisillä viestintäyhteyksiä, ja täällä tapellaan DVD-soittimista ja kotiteattereista! Niinpä päätinkin lahjoittaa mieluummin alennusmyyntirahani Sri Lankan projektiin, jossa ne varmasti tulevat käytettyä tarpeeseen.


Haluamme myös auttaa vesitankkien saamiseksi Sri Lankan tsunamiuhreille. Kävimme siellä vuoden 2004 tammi-helmikuun vaihteessa ja asuimme etelän hotellialueella, missä maan ja meren pinta olivat lähes samalla tasolla. Voi hyvin kuvitella mitä tuhoa tsunami on saanut aikaan. Ystävystyimme siellä myös autonkuljettajaan, joka vei meitä siellä eri paikkoihin. Tutustuimme myös hänen vaimoonsa, joka silloin odotti lasta. Olemme kadottaneet heidän osoitteensa oman muuttomme yhteydessä. Meillä oli tarkoitus pitää heihin yhteyttä, mutta ehkä näin voimme auttaa myös heitä.


Osallistuin juuri pienellä summalla vesitankkiprojektiin. Lahjoitan säännöllisesti pikku summia hyviin tarkoituksiin ja tämä kohde tuntui todelta hyvältä koska Pentti-Oskarin päiväkirjasta pystyn seuraamaan asioiden etenemistä ihan konkreettisesti! Tsemppiä Pentti-Oskarille ja Marjalle!! Kiitos myöskin mukavasta aamiaisesta! Siitä olen saanut lähes päivittäistä miettimisen aihetta ja iloa jo kohta vuoden ajan 🙂


Kannoimme kortemme kekoon vesitankkiprojektiin, jotta Hymyn Maalaiset saisivat edelleenkin hymyillä.


Laitoin roposiani mukaan vesitankkikeräyksen. Oli ilo osallistua kun samaan aikaan voi olla vakuuttunut siitä, että rahat menevät juuri tarkoitukseensa eivätkä massiivisen organisaation pyörittämiseen tai lukuisille välikäsille. Lisäksi olen Herrankukkarossa käydessäni päässyt livenä seuraamaan hetkeksi Pentti-Oskarin tarinointia ja sen vakuuttavampaa hyväntekijää ei kai ole enää mahdollista löytää. Meinasin ensin, että mitä tuota Kokille ilmoittelemaan osallistumisestani keräykseen, mutta tänään sitten taivuin – ihan sen takia ettei mene tilastonpitosi sekaisin koskien osallistujien lukumäärää 🙂


Hienoa, että on ihmisiä jotka jaksavat auttaa, ja aloittaa näitä avustusoperaatioita! Myös aamiainen maistuu edelleen hyvälle, vaikka sitä on nautittu jo useita vuosia, kiitos!


Vastauksena haasteeseen ja päivän kysymykseen: uskonhan minä, toivottavasti myös monet muut jälkeeni. Ihanaa että löytyy ihmisiä, jotka saavat myös muut tekemään jotakin, huomaamaan vaikeuksissa olevat.


Kiitos mahtavan hienosta keräyksestä. Olin itse perheeni kanssa jouluna Thaimaan Khao Lakissa tsunamin iskiessä… Perheemme pelastui kokonaisuudessaan ja pääsimme nopeasti kotiin, vaikka olimme uima-asuissa, ilman matkatavaroita ja lähes rahattomia. Paikalliset ihmiset pitivät meistä parasta mahdollista huolta tarjoten meille omista vähäisistä varastoistaan ruokaa ja VETTÄ! Haluankin tähän projektiin osallistumalla kiittää, vaikka meidän auttajamme ovatkin eri maassa. Samalla haluaisin kiittää Janne Miikkulaista työtovereineen. Myöskään ilman heitä emme olisi selvinneet! Toivotaan innokasta osallistumista projektiin, olkoon se vaikka ”positiivareiden lukukausimaksu”.


Puhdas vesi on tärkeää kaikille! On hienoa, että on turvallinen kanava auttamiseen. Laitoin oman summani tilille.


Kiitokset ajatusten aamiaisesta, jota olen lukenut noin 2 vuotta. Työpäivä lähtee sillä käyntiin mukavasti. Tosi upea asia, että myös tätä kautta voi auttaa tsunamin uhreja.


Olemme työpaikalla osallistuneet vuosittain Nälkäpäivä keräykseen. Nyt päätin että osallistumme Vesi-keräykseen.


Parhaat kiitokset mainiosta aamiaisestasi, josta olen nautiskellut jo pitkään. Pienenä kiitoksena siitä siirsin yhden vesitankin (65 euroa) hinnan Psykologien sosiaalinen vastuu ry:n tilille. Arvostan Marjan ja Pentti-Oskarin työtä ja toivotan menestystä tälle projektille samoin kuin kaikelle muulle avunannolle.


Ilo olla mukana tärkeässä asiassa 🙂


Osallistuin juuri pienellä summalla keräykseen, toivottavasti siitä on apua! Lämpimät kiitokset Kankaan pariskunnalle hienosta työstä, ja siunausta pitkille matkoille ja projektin onnistumiseen.


Tupakanpolton lopettanut lähetti parin askin hinnan verran.


Hyvä mieli auttamisesta ja käyn siis laittamassa oman osuuteni upeaan projektiin!!


Pienistä puroista kasvaa iso virta! Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu tähän tärkeään keräykseen isommalla tai pienemmällä summalla, kukin oman tilanteensa mukaan. Meidän, hyvinvoinnin keskellä elävien, tehtävä on auttaa heitä, joilla asiat eivät ole yhtä hyvin. Oman roponi olen pannut tulemaan ja haastanut myös ystäviäni ja heidän työyhteisöjään osallistumaan tähän tärkeään projektiin. Pentti-Oskarille ja Marjalle siunausta ja onnea loistavassa auttamistyössään. Olisipa maailmassa enemmän Teidän kaltaisianne, meillä kaikilla olisi paljon parempi maailma elää.


Puhdas vesi on itsestäänselvyys – me kaupunkilaiset emme osaa tätä edes kyseenalaistaa, kunnes… Uskomme, että omalla yhden vesitankin lahjoituksellamme tuomme apua Sri Lankan hädänalaisille.


Luin vasta äsken ajatusten aamiaisen, jossa vesitankkiprojektista kerrottiin. Päätin auttaa nyt kun minulla on siihen mahdollisuus ja siellä on puute näinkin perusasioista. Tuntuu hyvältä, että joku tai jotkut jaksavat kantaa huolta osallistumalla paikan päällä avustustoimiin auttaen näitä yhteisen pallomme vähäosaisia.


Meillä pieni Judith-kummityttö Sri Lankassa Colombossa Ruth-kodissa. Haluamme osaltamme auttaa vesitankkiprojektissa.


Osallistuin vesitankkiprojektiin lahjoituksella ja toivon, että vesilähettiläät saavat toimitettua avun perille ja tavoitteensa rahat kahteen sataan vesitankkiin!


Pistin oman roponi Sri Lankan vesitankkiprojektille. Tuntuu hienolta olla mukana hyvässä asiassa ja kun vielä saa koko ajan tietoa projektin kehittymisestä, juttu on ihan OK.


Yksi tankki lähti juuri äsken Kirkkonummelta Sri Lankaan. Toivomme valoisampaa tulevaisuutta apua tarvitseville ja kiitämme Kankaan pariskuntaa suurenmoisesta työstä.


Kiitos hyvästä aamiaisesta ja vinkistä osallistua vesitankkikampanjaan! On kiva olla siinä mukana, kun tietää avun menevän perille! Menestystä Marjan ja Pentti-Oskarin työlle niin Sri Lankassa kuin kotimaassa. Varmasti aamiaisvieraat saavat tavoitteen hoidettua, onhan meitä tsempattu joka ikinen arkiaamu, kyllä me pystymme!


Viimeaikaisten keräyshuijausten valossa en ole juuri antanut rahojani niihin, mutta tähän rohkenin osallistua. Olen lukenut Pentti Oskarin päiväkirjaa aiemminkin, ja luotan että raha menee kohteeseen perille. Toivottavasti pienestä summastani on hyötyä!


Laitoin pienen summan vesitankkitilille, pienistä puroista kasvaa iso vesi. Onnea keräyksellenne, uskon että se tuo tulosta!


Halusin näin olla mukana auttamassa mahdollisesti Lions Club Nokia/Lotuksen (johon kuulun) kummityttöä Indua saamaan tarpeeksi puhdasta vettä. Avun tarvitsijoita on paljon muitakin! Mukavaa syksyä kaikille Positiivareille!


Minulla on sukulaisia ja ystäviä Katrina-myrskyn tuhoamilla alueilla ja olenkin laittanut sinne muutaman ”rovon” menemään. Nyt huomasin tämän vesitankkiprojektin ja tuntuu, että se on ”pahempi” alue! Jos yleensä niin voi sanoa mistään, jossa luonnonvoimat ovat tuhonneet kodin ja toimeentulon!? Kuitenkin mieleen hiipi ajatus ”rikas USA
vs. köyhä Sri Lanka”… (Ajatuksentynkää pyydän anteeksi, jos pahoitin jonkun mielen!) Toivon, että puhdasta vettä saadaan niin kaikkiin kyliin Sri Lankaan kuin Katrina-myrskynkin tuhoamille alueille! Kiitos kuuluu todella hyvää työtä tekevälle Kankaan pariskunnalle!


Oikean asian puolesta työskenteleminen antaa palkkioksi enemmän todellista onnea ja tyydytystä kuin mikään muu elämän pyrintö. (Carrie Chapman Catt)


Huomenna on taas tilipäivä ja asiani ovat niin hyvin, että voin siitä lahjoittaa vesitankkiprojektiin oman osuuteni. Tilipäiviä on tullut jo tämän yrityksen palveluksessa yli 360 kertaa! Eli kultainen ansiomerkki tuli rintapieleeni pari viikkoa sitten. Olen ylpeä siitä, sillä olen ollut siinä onnellisessa asemassa, että töitä on piisannut toistaiseksi jokaiselle päivälle. Kyllä siitä on varaa jakaa jo vähän kauemmaksikin. Olin mukana kyllä jo heti vuoden vaihteessakin ja lähetin Pentti-Oskarin kautta rahaa tsunamin uhreille. Nyt on hyvä aika taas muistaa. Hyvä kun muistutat meitä näistä asioista aina ajoittain.


Laitoin roponi hyvillä mielin Sri Lankan vesitankkiprojektiin. Olen usein ajatellut kuinka niin upea aamiaispalvelusi voi olla ilmainen, tämä olikin oiva tilaisuus vastavuoroisuuteen. Veden ”lotraajana” päätin myös aloittaa säästökäytön. Pentti-Oskarin ja Marjan inhimillistä työtä kunnioittaen ja Sinulle Jussi, positiivinen aamiaiskokkimme, päiviemme piristäjä, toivon edelleen intoa positiivisuussanoman jakajana!


Tämä hanke on yksi parhaista! Hyvä kun Kankaat saivat näkyvyyttä Kokki-Jussin avulla. Olen mukana, itse asiassa laitoin roposet tilille ensimmäisenä aamuna kun viestinne tuli. Toivotaan tälle keräykselle paljon menestystä 🙂


On mukava osallistua vesitynnyrikeräykseen. Olen tähän mennessä harvoin tarttunut näihin pyyntöihin. Tässä kohteessa oli kuitenkin sellaisia poikkeavia aineksia, että tartuin asiaan. Kohde oli konkreettinen ja riittävän rajattu. Ihmisen kokoinen ja realistinen. Luotettavan tuntuisen suomalaisen henkilön valvoma. Keräysluvan avoin julkisuus lupanumeroineen. Tuntuu hyvältä.


Laitoin vesitankkiprojektiin rahaa sen verran kuin työttömyysturvarahoistani tohdin laittaa, ilman suurempia huomautuksia ”hallitukselta”. Eihän se paljolta tuntunut, mutta jospa se olisi kuitenkin viemässä hyvää asiaa eteenpäin. Sitä vain aina pohtii, että kunhan ne vähäisetkin rahat menisivät todellakin sinne mihin pitääkin, eikä niihin vielä pidempiin mersuihin. Toivotaan niin…


Osallistuin minäkin, hyväosainen suomalainen. Köyhä yksinhuoltaja, silti elän yltäkylläisyydessä moniin muihin verrattuna. Harvoin, liian harvoin viitsimme ryhtyä sanoista tekoihin. Usein surkuttelemme onnettomuuden uhreja – mutta huh-huh jos pitäisi toimia, tehdä jotakin surkuttelun sijaan! Kiitos siitä, että taas näin helpolla, vain muutamasta eurosta luopumalla, tasoitan vähän tilejä niiden kanssa, joilla ei ole paljon mitään.


Kaunista ja raikasta syksyä Kokille ja muille positiivareille! Aamu alkaa mukavasti, kun saa aina positiivista viestiä päivään. Laitoin pienen avun vesitankki projektiin. Tärkeintä on apu sinne, missä on hätä, riippumatta siitä millaisia ovat avun saajat. Kaikki ihmiset, Luojanluomat ovat lopulta meidän lähimmäisiämme. Aurinkoista jatkoa!


LC Nokia Lotus ( huom. nimi) pisti heti ensimmäisen viestin saatuaan asian eteenpäin eli rahat tilille. Koska lions-työ on toisten auttamista, voin tässä haastaa kaikki leijonat ( klubit) mukaan ko. hankkeeseen. Ja sittenhän vesitankkien määrää voisi lisätä tarpeen mukaan tai siirtää varat todella LOTUKSEN eli lastenkodin hyväksi. Klubillamme on myös kummityttö Sri Lankassa, joten ajatuksella olemme Pentti Oskarin mukana….


65 euroa ei minun talouttani taida kaataa. Lahjoitus laitettu matkaan, onhan tässä oltava mukana ja mieluummin sinne, missä apua tarvitaan eikä länsimaihin, joissa sitä käytetään sotateollisuuden tukemiseen. Parempaa elämää etelänkin ihmisille toivoen.


Ilman Positiivareita en olisi tiennyt keräyksestä. Todella upeaa työtä! Laitoin korteni kekoon, yksi tankki on pikkuraha, kun ajattelee, että meillä tulee puhdasta vettä hanasta. Ja kaikki muutkin peustarpeet on täytetty.


Nykyisin, kun on kaikenlaista harmaata rahaa liikkeellä, on parasta tunnustaa, että olen keräillyt tyhjiä pulloja parin viikon ajan ja vienyt pullot kauppaan. Saamani rahat olen nyt sijoittanut hyvään tarkoitukseen eli asevarusteluun ja janon torjuntaan tähän tankkirahastoon. Terveisiä Pentti Oskarille, ettei olisi minulle vihainen. ”Jano ja tulipalo eivät ole vaarallisia, jos vain on millä sammuttaa.”


Voi vain kuvitella tilanteen, ettei ole PUHDASTA VETTÄ, kun itse saa omasta kaivosta juoksuttaa sitä vapaasti.


Olen ollut liikuttunut lukiessani Pentti Oskarin päiväkirjaa tsunamialueelta. Olen kantanut oman pienen korteni tähän kekoon. Pentti Oskari, teet hienoa työtä. Sinunlaisiasi pitäisi olla enemmän.


Luin ihmeissäni siitä mahtavasta työstä, jota Kankaan pariskunta on tehnyt ja tekemässä tsunamin uhrien hyväksi ja haluan osallistua ilolla tähän arvokkaaseen talkooseen. Voimia ja siunausta kaikille.


Kiitos, että me pääsemme kantamaan kortemme kekoon näin helpolla tavalla. On todella liikuttavaa, kun ihmiset tekevät näin upeaa työtä toisten ihmisten vuoksi. Se onkin todellista sosiaalisen vastuun kantamista.


Päätin heti luettuani Pentti-Oskarin jutun, että tuohon minäkin osallistun. Voin olla varma, että apu menee sinne minne se on tarkoitettu ja siinä muodossa kuin on tarpeen.


Kiitos Marja ja Pentti-Oskari Kangas! Kerrankin voi hyvillä mielin osallistua hyvään tarkoitukseen kohdennettuun keräykseen. Pääsin itse Tsunamin alta pakoon pari päivää aiemmin, mutta olisin osallistunut muutenkin näin hyvin organisoituun keräykseen. Toivon että tavoitteenne toteutuu runsain mitoin. Ei varmaankaan ole suurempaa apua, kuin rakkaudella ja sydämestä lähtevä apu.


Olen itse juuri onnistunut lopettamaan tupakanpolton ja ajattelin lahjoittaa edes muutaman päivän ”savurahat” vesitankkien rakentamiseen. Näin tekemällä itselle hyvää voin vielä antaa hyvän kiertää. Olen myös haastanut työpaikaltamme porukoita mukaan, saas nähdä kuinka moni tarttuu.


Marjatan viestin inspiroimana totesin saman asian. Olin aikonut mennä tänään ostamaan uudet housut, vaikka minullakin ovat kaapit pullollaan vaatteita. Nyt menivät housurahat paljon tärkeämpään tarpeeseen.


Valuttaessani vettä jokapäiväistä 2 l vesikannuani varten ajattelin niitä joilla ei tähän ole mahdollisuutta… Istahdin koneeni ääreen ja kävin tekemässä lahjoituksen…


Hyvä että on tällainen kanava josta tietää, että apu menee todellakin sinne minne pitääkin! Pienelläkin roposella voi olla mukana auttamassa.


Kuvastakoon tämä lahjoitus sitä suurta välittämisen ja lähimmäisenrakkauden määrää, minkä haluan ilmaista ja siunausta Teidän kaikkien pyyteettömälle työllenne.


Kerroin eilen kotona perheelle Marjan ja Pentti-Oskarin hankkeesta. Lapsemme halusivat, että otan heidän omilta tileiltään heidän osuutensa keräykseen, he nimittäin haluavat tuntea, että jossain kaukana on ”heidän” hankkimansa vesitankki.


Osallistuin vesitankkikeräykseen pienellä opintotuesta lohkaistulla palasella. Aloitin sosiaalityön opinnot tänä syksynä Lapin Yliopistossa ja tässä lahjoituksessa on tämänhetkinen panokseni yhteiseen hyvään. Toivottavasti voin tulevaisuudessa osallistua suuremmin panoksin työllä ja rahalla. Kiitos Kankaille ja kokille työstänne paremman yhteisen maailman eteen.


Kyselit taannoin, että paljonko maksaisin ajatusten aamiaisesta… Mieluusti laittaisin sen summan Pentti-Oskarille, mutta ei mulla oo niin paljoa rahaa… Mut ootas, kun voitan lotossa! Aivan kuten ystävyys, positiivisuus jne on jotain, mitä ei voi rahalla ostaa, siksi Ajatusten Aamiaistakaan ei voi OIKEESTI hinnoitella. Kiitos kuitenkin kovasti. Halusin olla mukana projektissa edes puolikkaalla pytyllä! Ehkä joku muu hoitaa sen toisen puolen ; )


Pyyteetön auttaminen koskettaa, kaikkea hyvää Sri Lankassa työskenteleville Marjalle ja Pentti-Oskarille! Positiivareiden myötävaikutuksella saatte varmasti tarvittavat tankit kokoon.


On ilo olla mukana projektissa, jolla voin auttaa tsunamin uhreja siellä jossain kaukana. Kiitos tästä mahdollisuudesta ja onnea toiminnalle.


Mukavaa olla mukana! Pentti-Oskarille terveisiä Kuntarahoitus Oyj:stä, olemme olleet hänen vieraanaan Herrankukkarossa useamman kerran.


Vajaa kuukausi sitten petyin rankasti, kun luin lehdestä hyväntekeväisyysjärjestön, jota olin tukenut monta vuotta, ajautuneen konkurssin partaalle. Olin kuvitellut tukevani vammautuneiden lasten kuntoutusta mutta lahjoittamani rahat olivatkin menneet jonkun leveään elämiseen. Päätin silloin etten enää osallistu mihinkään keräykseen ellen voi olla ihan varma rahojen perille menosta. Tähän projektiin kuitenkin osallistuin ja siinä auttoi Positiivareiden mukana oleminen. Nyt seuraan mielenkiinnolla projektin etenemistä.


Ihanaa kun on tällaisia oikeita suoria väyliä auttaa.


Lotus Hill, Watertank project sai sen mitä minulla oli tänä päivänä antaa. Uusia eläkkeenmaksupäiviä on tulossa, jos Herra suo ja viskaalit sallii. Nimet kirjoihin, sillä saattaahan naapurikin huomata ja miettiä, millä summalla panisi paremmaksi!


Sri Lankan vesitankkikeräys on loistoidea. Hienoa, että Kankaat ovat lähteneet sinne asti ja ottaneet operaation hoiviinsa. Me muut pääsemme näin helpolla, nettipankin klikkauksilla. Yksi tankki lähti täältä työpöytäni äärestä.


Yhden vesitankin hinta on vähän meille turvallisessa ympäristössä eläville. Heille kaiken menettäneille se on koko elämä. Kiitos, että joku välittää, auttaa ja organisoi.


Osoitan kiitollisuuteni sinulle lähettämällä rahaa Sri Lankan vesisäiliöiden hankkimiseen. Juuri viime viikolla ihmettelin kuinka ihanaa on lenkkeilyn jälkeen käydä suihkussa kun lämmintä puhdasta vettä tulee joka kerta kun hanasta vääntää. Mielessäni kävi silloin ne tuhannet joilla ei ole edes puhdasta juomavettä…kiitos tästä mahdollisuudesta auttaa :O)


Olin eilen ostoskeskus Sellon avajaisissa Espoossa. Eräässä putiikissa myyjä tarjoutui auttamaan ja totesin, että kaapit ovat pullollaan vaatteita, mutta silti olisi kiva saada jotain uutta. Kuin salaman iskusta totesin, että jos kaapit ovat jo ennestään täynnä, niin miksi sitten vielä hamuan lisää. Lähdin kotiin, avasin tietokoneen ja lahjoitin ostamatta jääneen puseron hinnan vesitankkiprojektiin.


Tervehdys täältä Atlantan seudulta. Täällä osallistutaan Katrina-hurriganin tuhojen korjaamishankkeisiin ja kerätään varoja työnsä, kotinsa ja omaisiansa menettäneiden auttamiseen. Pieni ropo lähti myös Pentti-Oskarin vesitankkiprojektiin. Terveiset ja onnea matkaan!


Kahtena aamuna olen lukenut Sri Lankan vesitankkien tarpeesta. Ensin olen ohittanut viestit miettien, että auttajia riittää ilman minuakin, mutta näin tilipäivän aamuna en voinut enää vetoomusta ohittaa, laitoin minäkin pienen osani vesitankkiostoihin. Kiitos muistuksesta!

****

Vedessä on elämä, viesti elämästä tai kuolemasta. Sillä on merkitystä miten vettä käsittelemme ja miten siihen suhtaudumme. Näihin veisitynnyreihin liitän siunaavan ajatuksen joka kulkee kaikille jotka vettä niistä saavat ja kaikille niille jotka tässä ovat mukana antaen myötätunnon vaikuttaa ja levitä ajatuksiin, sanoihin ja tekoihin. Me ihmiset olemme yhtä veden, maan ja ilman kautta ja kädestä käteen kulkevan avun kautta vielä tuntuvalla tavalla. Hymyt lisääntykööt hymyjen saarella jotta me kaikki oppisimme hymyn voiman. Koen mahdollisuudessa auttaa yhdistymisen kokemuksen kaikkiin ihmisiin ja elämään itseensä.


**

Olemme osallistuneet Pentti Oskarin keräykseen. Meihin vaikutti tieto siitä, että Pentti Oskari vaimoineen on henkilökohtaisesti valvomassa avun menemistä oikeaan osoitteeseen. Heidän panoksensa on todella suuri. Kaikkea hyvää heille ja menestystä keräykselle.


Jotenkin tuntuu, että ihmisillä on suuri halu auttaa, mutta pelko avun perille menosta arveluttaa. Minusta on aivan upeaa, miten Pentti-Oskari ja Marja Kangas ovat ottaneet tämän auttamisen ihan elämäntehtäväkseen ja vakuuttavat näin omalla mukana olollaan, että jotkut myös tekevät jotain muiden auttamiseksi muutakin kuin vain puhuvat. Kaikkea hyvää näille kahdelle hyvän tahdon lähettiläälle!! Onnea matkaan jälleen kerran!


Kiitos että saamme mahdollisuuden auttaa tsunamin uhreja kauttanne ja Pentti Oskarin ja Marjan mukana. Seurasin tammikuussa Pentti-Oskarin päiväkirjaa ja toivon kaikkien yhtyvän käsitykseeni, että tämä apu auttaa siellä missä todella tarvitaan. Olen itse, 10v. ulkomailla asuessani, kokenut maanjäristykset ja hirmumyrskyn, vähin tuhoin tosin, mutta tiedän mitä se on.


Monen monta aamua olen hyväntuulisesti päässyt aloittamaan seurassasi ja monta iloista naurua jutut ovat saaneet pulppuamaan. Välillä on hyvä saada kauttasi muistutusta myös siitä, kuinka hyvin meillä asiat on. Siksi on syytä jakaa eteenpäin edes vähän omastaan. Paljon ei yksi saa aikaan, mutta jos meitä on riittävästi syntyy tulosta, jota Pentti-Oskari ja Marja toivovat.


Oli hyvä saada ”herätys” tsunamin todellisista jälkimainingeista. Niistä ei juuri ole näkynyt julkisuudessa mitään. Oma lomani aikanaan Phuketissa jätti pienen osan minusta sinne, siksi tuntui luonnolliselta olla nyt auttamassa edes pienellä panoksella. Tsemppiä Pentti-Oskari Kankaalle ja vaimolleen arvokkaassa työssä!


Laitoinpa roponi minäkin tärkeään asiaan. Elämä ei jatku ilman puhdasta vettä ja jos voin pienellä osuudella olla mukana auttamassa – sen teen.


Heitin kympin vesitankki-projektin hyväksi. Enempää ei työttömällä ole vara laittaa, mutta jospa se näistä pienistä ”sijoituksista” koostuisi se tarvittava rahamäärä. Tulee hyvä mieli kun edes jotain voi tehdä auttaakseen.


Minäkin annoin pienen osuuden keräykseen. Ilman näitä sivustoja tuskin olisin tiennyt asiasta. On kiva auttaa silloin kun tietää, että apu menee varmasti perille.


Tieto hiljaisesta tsunamista kosketti kovasti. Ajatuksissani toivotan onnea ja valoa tälle projektille! Kerroin myös ystävilleni, että pienelläkin summalla on merkitystä.


Kyllä tuli kyyneleet silmiin kun luki Pentti-Oskari Kankaan viestiä ja kiire laittaa rahaa tilille. Varsinkin kun olen lukenut miehen avustuksista ennenkin ja uskon, että rahat todella menee perille. Toivottavasti moni, moni muukin lähtee mukaan keräykseen.